Penisim 13.5 cm ameliyat olmayı düşünüyorum. Bu ameliyat penisi hissizleştiriyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılpenisin kökündeki penisi tutan kasların kesilmesi ile penis büyütme ameliyatı yapılıyor
hissizleşme söz konusu değil
1 ya da 2 cm bir uzama sağlanabilir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Mevcut penis ölçün bir kadıni tatmin etmen için yeterli bilimsel olarakta normal bir ölçü niye kompleks yaptın ki bu durumu bu kadar benimde 14 cm gayet menunum iş görüyor:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılÖlçü gayet normal duruyor ameliyat olma isteğinizin sebebi izlediğiniz filmler mi yoksa Türkiye'de ki gizli zenciler mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi kızlar hep 17-18 istiyor ilerde evlendiğimde sorun yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
Evleneceğiniz kişi için kriter sadece penis boyu ise zaten o evlilik olmaz. O yüzden bunu dert etme. Kızlar hep 17-18 istiyor diye bir durum yok. Cinsellikte sadece penis olgusu diye bir şey de yok. Elinizi ve dilinizi de kullanırsınız. Bence ameliyat falan düşüneceğin bir durum yok bir an önce silkinip kendine gelmelisin.
+1 yılEn fazla 2cm büyütüyormuş diye okumuştum. Ayrıca içeride kalan kısmı dışarı çekiyorlarmış ve kalınlaştırma içinnde yağ enjekte ediyorlarmış.
00 Yorumla
+1 yıl2 cm için masrafa değmez yine 🍑 dibini bulamayacaksın
00 Yorumlasaçmalama derinlik 10 cm vajinada zaten yeterli yani fazlasıyla. d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamlarda ki derde bak ya bırakın sizi olduğunuz gibi sevsinler penisini sorun eden biriyle olma zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılİyide abi ilerde evlensem belki eşim yalan söyler zevk alıyorum diye. Sonra aramıza soğukluk girer
Cevap sahibi+1 yılAbicim 9 cm üstünde ise normal kabul edilir dert etme kendine kadının rahmi zaten 9 cm derinliği ve kadınlar en çok giriş kısmından zevk alır derinleştikce zevk alma oranı düşer senin ki 15 de olsa 20 de olsa bir şey farketmeyecek yani önemli olan birbirinizi arzulamanız seksten önce ki ön sevişme boşuna gidip kendine eziyet çektirme
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15.3 cm uzunluk var hala dert ediyorum ama cinselikte sıkıntı yaşamıyorum hepsi p*rno siteleri yüzünden :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerek yok
21 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam