Penis büyüttürme ameliyatı olan var mı?

Kocamla düzenli bir seks hayatımız var. Ama artık sürekli sevişmeden dolayı benim kaslarla ilgili bir sorunum oldu. Jinekoloğa gittim. Sorunum olmadığını bu sorununda ameliyatı olmadığı söyledi. Ama cinsel gücü artırmak içinde kocanızın penis büyütme ameliyatı geçirmesiyle ulaşabileceğimizi söyledi.

Ben kocamın penisiyle ilgili bir sorun yaşamıyorum. Ama onun boşalma durumu vajinadaki kaslarımdan dolayı gecikiyor. O da bazen boşalamıyor, ben elimle boşaltıyorum. Ama kocam bu durumdan sıkıldı ve ameliyat olmak istiyor. Ameliyat olursa 1 yıl penisine dokunamayacak. 2 yıl sonra düzelme ve gerçek işlev başlayacağını söylediler. Penisinde daha sonra sorun olursa, bizim cinsel hayatımızın biteceği korkusu var, bende. Ameliyat olmasın, ben onun rahatlaması için herşeyi yaparım. Oral seks bile sorun olmaz benim için. Yeter ki olmasın. Ben istemiyorum ama kocam istiyor.

Şimdi daha önce penis büyütme ameliyatı geçiren erkekler varsa, neler olduğunu yazabilir mi? Belki kocamı zorluklarından dolayı ikna edebilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ciddi şeyler yazın. Saçma şeyler yazmayın.
Penis büyüttürme ameliyatı olan var mı?