Bu yaşıma kadar rahatsız olmadım ama artık rahatsız etmeye başladı. Saçma sitelerde ki haplardan bahsetmiyorum. Bunun kan dolaşımıyla ilgisi olduğunu okudum. Direk olarak bunun için operasyon geçiren var mı? Veya fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sizinki gayet iyi. Benimki 13 cm ve ince. Utanıyorum kendimden.
Kullanmasını bilene her şey silahtır. Kendini geliştir utanacak bir şey Yok
Hedef olmadıktan sonra silahın ne anlamı kalır ki? İşin şakası zaten böyle kısa, ince ve yamuk bir penise sahip olduğum için hiçbir zaman evlenemeyeceğim. Evlensem bile eşim beni ya aldatır ya benden uzaklaşır/boşanır ya da başkalarını düşünür ve mutlu olmadığı için bana kötü davranarak hayatı zindan eder.
İlişkide psikoloji bu yüzden önemli. Penisim normal üstü bir boyda olsa sorun olmazdı ama penisim kadınlara küçük geliyor onu da burada sorduğum sorularda veya diğer sosyal medya platformlarında kadınların penis boyutu hakkındaki düşüncelerinden anlıyorum.
Kadınlar istemek konusunda oldukça görgüsüzlerdir. Ama işini iyi yapan biri için penis boyunun da önemi çok fazla yoktu. Doğru porsiyonlarda istenilen noktaya değmek çok da zor değil Yani. Eğer bir yerde bi eksiğin varsa onj başka konularda tamamlaya bilşrsin. Şahsen kendi açıma konuşuyorum bu yaşıma kadar bunu dert etmedim. Gayet hali vakti yerindeydi. Hatta her seferinde güzel tepkiler aldım. Ama benim derdim beni tatmin etmesi. Pantolon indikten Sonra bi şok etkisi yaratsın istiykrum
Siz benim yerimde olsaydınız (ki iyi ki değilsiniz çünkü başkasının böyle üzülmesini istemem) şükrederdiniz. Uğraşmayın yani. Bana gerçekten öyle bir penis lazım ama imkansız fakat sizinki boş gereksinim olur.
⁴⁰ 45 bin civari ozelde 3 4 cm uzama ve kalınlaşma oluyor
Kalınlaşma opsiyonel mi yoksa beraber mi? Kalınlık konusunda sıkıntım Yok. Ama fiyatlar böyleyse bedelli askerlik yalan olur
17 yeterli, ne olmak istiyorsun, goril mi?
Ben herkesten önce kendim memnun olmak istiyorum
Boş işler peşinde koşup durma.
Kime göre boş neye göre boş aktif bi hayatım var Ve daha da keyif verici olmasını istiykrum
İş kişide biter, ancak vasıfsız insanlar böyle arayışlara girer. Neyse ne.
seks hayatımda 12 yıldır var. Henüz ne birinin performansımdan nede boyundan bi şikayeti olduğunu görmedim. Bu saldırgan tavrına da anlam veremiyorum. Tamamen kendi memniyetim için istiyorum.!
Kaç ki uzunluk
19
Kısa değil ki iyi bnce neden uzatmak istedin
Bilmiyorum rahatsız etmeye başladı. Z kuşağı beni mahvetti 😂
Bu uzunlukta neden rahatsız etsin gayet iyi boş ver bulaşma 😀
Yarın fiyat sorucam bi yere birde sonrası nasıl oluyor konuşmam lazım. 23-24 iyi olur kalınlık konusunda sıkıntım Yok zaten
Sen bilirsin sor tabi bakalım nasıl oluyormuş
Ameliyat riskli
Başka yöntem var mı
Egzersiz ya da pompa ama işe yarar mı bilemiyorum