110 gün bile dururum 💪🏼😄
Duramam, biri beni durdursun 😂🙈
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
100 gün mastürbasyon yapmamışlığım var düşün :D çok şükür şeyiyle yönetilenlerden değilim. libido yerinde olsa da.
zihni kontrol da erdemdir ;)
@agreeesif herkeste arzu var, ama arzunun köpeği olmaya gerek yok. hem bana kalırsa, böylece yaşanan da yaşandığında daha anlamlı oluyor.
Dururum ne olacak dunyanin sonumu sanki :)
Neden durayım ki? Yemek yemeden, su içmeden duruyor muyuz?
sevgilin var mı
Burda herşey mevcut
''Yani ihtiyac olarak görüyorsun?''
Cinsellik zâten bir ihtiyaçtır? Doğada ''sevişmemek'' için kendini durduran hayvan var mı? Biz de doğanın bir parçasıyız, biz de hayvanız. ''Ben hoyvan değilem'' diyen, bilim karşıtı ve kendini bitki ya da mantar olarak görenleri tenzih ederim ahaha.
Doğamızdan uzaklaştığımız için bu tartışmalar yaşanıyor sürekli. Başka bir nedeni yok. Bak Afrika'da tecavüz oranına, bir de gel Türkiye'dekine bak. Durum ortada. Ki Afrika, ''geri kalmak''la itham edilir sürekli.
Böyle bir mantık olabilir mi? Cinsellik ihtiyaç değildir diyen dünyadaki tek insansın sanırım. Bütün bilimi, bilimcileri, biyologları, fizikçileri, kimyagerleri karşına almak nasıl bir his gerçekten merak ediyorum.
Tam da doğamız gereği seks gerekli. Eğer öyle olmasaydı, cinsel birleşme insanlara zevk vermezdi. Madem sırf üremek için birlikte oluyoruz, o hâlde neden zevk alıyoruz?
(buradan yazdıklarım üzerine mesaj atacak sapıklara sesleniyorum, ifşa ederek üyeliğini iptal ettirdiğim onlarca kişi var. Hepsini Siber Suçlar'a da şikâyet ettim. Hiç kasmayın)
Hmmm 🤔 hayir, tek degilim 😊 ... ve yinelemek isterim, seks ihtiyac degildir.
O dedigin biliminsanlarida sana bunun neden ihtiyac olmadigini detayli olarak aciklayabilir.
Ben sana söyle kisa özet geceyim: Kadinlar her ay yumurtlar ve seks sirasinda hamilelik gerceklesmedigi müddetce, regl ile "hamilelik hazirliklarini" vücud kanla disari akitir. Erkeklerde seks/ mast yapmasalarda testislerin mütamadiyen ürettigi spermi vücüd uykuda atar. Yani aslinda ekstradan iki cinsinde bir caba sarf etmesi gerekmiyor...
Ayrica birseyden zevk aliyor olmak, onu ihtiyac yapmaz.
Ha birde sirf üremek icin diyede bir ifade kullanmadim 😊
Bu kadar bilimden bahsedip, bu kadar mantik disina cikman enteresan 😊
Tek değilim derken, bana hatırı sayılır bir bilim insanını referans göstermeni bekliyorum. Bu sitedeki yobazların ''seks ihtiyaç değil taam mı'' temalı nâmus bekçiliklerini referans almamışsındır umarım.
Bahsettiğin konu yalnızca üreme kısmı. Üremeden bahsetmediğini söyleyen sendin, ne oldu da üremeyi açıklamaya başladın bana? Üstelik konudan saptığın anlaşılmasın diye beni ''Bu kadar bilimden bahsedip, bu kadar mantik disina cikman enteresan'' böyle bir şeyle suçlamaya çalıştın?
Bu arada düzelteyim:
''biliminsanlarida'' değil, ''bilim insanları da''
''vücud'' ya da ''vücüd'' değil, ''vücut''
''yapmasalarda'' değil, ''yapmasalar da''
''cinsinde'' değil, ''cinsin de''
''birseyden'' değil, ''bir şeyden''
''diyede'' değil, ''diye de''
Bilimsel konuştuğunu sanıp ana dilinden bile bihaber olman çok şaşırtıcı. Umarım ''telefon otomatik düzeltiyor'' falan demezsin.
Keşke yıllardır Türk eğitim sisteminde dahi peşinden gidilmeye çalışılan Maslow'un piramidinden haberdar olsaydın. Bak, en azından diyorum. pskolojk.blogspot.com.tr/.../...iyac-piramidi.html
Kontrol altına alınabildiğini söyleyenler dahi ihtiyaç olduğunu kabul ediyor: ''Çünkü cinsellik bir ihtiyaç olmakla birlikte kişi bunu kendi isteği ile kontrol altına alabilir.'' https://www.dralihatay.com/masturbasyon.html
Bu da Evrim Ağacı'ndan gelsin: ''Günümüzde ne yazık ki çevre baskısından dolayı kadınların çoğu cinsel ihtiyaç hissetmediklerini iddia etseler ve ilgilerini çekmediğini söyleseler de, bu bir yalandır ve doğaya aykırıdır.''
https://www.evrimagaci.org/makale/248
1. Kimseyi ve özellikle site üyelerini referans olarak kullanmadim. Ayrica arsivinede hayran kaldim, yalniz kaynak olarak kullandigin bu siteler konuya aciklik getirebilcek kivamda degil. Serbest yazilarin yayimlandigi ve kim ya da kimler tarafindan denetlendigi, güncellestirildigi belirtilmemis bu sitelerin vikipedi gibi sitelerden ne farki var? 🤔
2. Bilim ile bir alakam oldugunu zaten ifade etmedim? Neye dayanarak bilim insani gibi konusmaya calistigimi cikardin bilmiyorum ama olsun 😊
3. Imla kurallarini anlattigin icin tskler, ilk kez duydum 😊
4. Türk egitim sisteminin ne denli basarili oldugu tartisilir gibi degil... dünyanin arkasindan el sallariz ancak bu sistemle.
5. Bu arada bu konuda neden arsivin var? Özel ilgi alanin mi? Yoksa tipci misin? Umarim degilsindir 😊
Selamlar, gözlerinden öperim 😊
Olacaksa sevdiğim kişiyle olmayacaksa bir ömür dururum..
☺️☺️
Teşekkürler eig seçimi için..😊
Cevap
70Cevap
1. Güzelim sana yolladığım bütün siteler referans içeriyor. Vikipedia dahi referans içeren bir sitedir ve referans içeren sayfalarını istediğin her yerde kullanabilirsin. İster siteden alıntı yaparsın, istersen referansın kendisine bakarsın. Öyle site ismine bakıp ''yeeeeaaaabana ne yeeeaaaaa'' demekle olmuyor o işler.
2. Bilimsel olduğunu iddia eden açıklamarı yapan sensin. Ben ise bu konuda arşiv oluşturmuş bir insanım kaç tb'lık. O yüzden açıklama yapmadan önce açıkladığın şeye önce bir bak, sonra yer-zaman uygunluğunu bir kontrol et, sonra da referans ver ki ''küsuratlı atayım da salladığım belli olmasın'' olmasın.
3. İlk kez duyduğunun farkındayım. Ana diline hâkim bir insanın yapmayacağı hataları yapmandan anladım bunu ve bir ihtimal öğrenirsin diye yazdım. 4. ''Türk eğitim sisteminde DAHİ''. Yâni biz bile kullanıyoruz bu piramidi. ''Dahi'' bu anlamda kullanılır. Yâni düşün ki o zayıf olduğunu savunduğumuz sistem DAHİ kullanıyor bu piramidi.
O yüzdendir ki hâlâ bu piramidi reddedebilen çıkmadı ve cinsellik bu yüzden / sayede (bence ''sayede'' ihtiyaç olarak kaldı, ki zâten öyle. Sabahtan beri açıklamaya çalıştığım şey de bu.
5. Benim birçok konuda arşivim var. Mâlum bir gün bir yerde bulduğumuz ertesi gün orada olmuyor. Cinsellik, edebiyat, sanat, mitoloji, dinler, fotoğraf vs. birçok konuda arşive sâhibim bu yüzden. Her gün de açar illa biri olmadı diğerini okurum.
Ha cinsellik konusuna gelirsek, evet, Türkiye gibi bir yerde özel alanım da diyebiliriz. Freud'dan başlayıp günümüze kadar birçok yaklaşımdan haberdarım bu sayede. Mâlum ana konumuz sürekli bu eksende. Etraf, cinselliği tabu yapmaya çalışan, onu ihtiyaç statüsünden çıkarıp gerdek odalarına hapseden, insanı doğasından uzaklaştırmaya çalışan ve buna çanak tutan insanlarla dolu.
Bir de umarım bir daha yanıtından korktuğun soruları sorup insanları engellemeye çalışmazsın. Zira ben yanıt verecek yol bulurum ama sen sorduğunla kalırsın.
''Senin için hesap açmadım, çok şükür insan böyle saçma sapan fikirlere sahip olmadığında fazla arkadaşı oluyor sitede. Garipsemiş olabilirsin, normal. Alışık olmadığın için... Yorumu okumaya üşeniyorsan, üst üste soru sorup engellemeyeceksin de o zaman. Bir soru soruyorsan arkasında durmayı da öğren.''
Durulması gerekiyorsa durulur sonunda ölüm yok ya :P
Bazen 1 yıl bazen bir buçuk iki yıl keyfime göre istediğim zaman yaparım istemediğim zaman yapmam. Fırsatım olmadığından da değil fazlasıyla fırsatım var çağıranda var ama istemiyorum 7 8 ay oldu sanıyorsam ve şuana kadarda hala şu kişiyle beraber olmalıyım diye hayal bile kurmadım. gerekde duymadım. Bence güzel bişey. Tabi şuda var eğer birisini arzularsam ve birisiyle birşey istersem onunla yaşarım tabii ki arzular karşılıklı olduğu müddetçe eğer karşılık yoksa birdahada umursamam. Bu normal seks hayatım. Eğer düzenli bir ilişkim varsa ki normalde istemiyorum zaten, böyle bişey varsada adriana lima önümde çıplak dans etse arkamı döner giderim. Bu büyük konuşmalarımın kanıtını sadece arkadaşlarım bilir diğer türlüde kanıtlayamam zaten
19yaşındayım hiç mast yapmadim diyemem ama en fazla 10 kere falan yapmişimdir.. Cinsel istekde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama yapmadan durabiliyorum
ne zamanları canın istiyo ki
Valla değişiyor
en son ne zaman yaptın
birkaç ay oldu
ne hissettin yaparken yad akşimi hissettin
kimi hissettin
ordamısın
Neden soruyorsun
sana bu konu hakkında özelden bişey sorucamda yazarmısın bana bir
29 yıldır eşim olsaydı bu süre daha kısa olurdu muhtemelen
geçti, artık geçmişi kutlarsın sende 😊😊
teşekkürler :) seninki hangi gündü..
ben seninkini kutlamıştım sanki :)
100 gün seks ya da mast yapmazsa bir adam kamyonu devirir
ben çok iradeli bir insanım asla kendimi kaybetmem ve kaptırmam. eger mecbursam durabilirim
...
Sevgili OK, iyi güzel reklam vermişsin de, seni kullanmamamızın sebebi bunu istemememiz değil. Kullanacak ortamın olmaması. :'(
Senelerdir duruyorum dururum irade meselesi
dururum aga ucunda bir ödül varsa dururum ahah 😅😂
millet atıp atıp tutmuş :D yok dururum yok durmuşluğum var falan filan :D
zaten bir süre sonra ister istemez rüyalanırsınız uzun süre mast ya da seks olmadan durmak sağlığa zararlı bir durum. Tabi ölmezsiniz organlarınızdada bir problem olmaz fakat hormonal rahatsızlıklar çekmeye başlarsınız cinsellikten soğursunuz libidonuz düşer ve en kötüsü de sertleşme problemleri yaşarsınız en azından haftada bir kere duş almadan önce yapılmalı öncelikle sağlığınız için
Ortada iddia olsun istenilen süre kadar dururum hiç fark etmez 😂
Kuru bir iddia değil tabii ki, getirisi büyük olacak 😂
Bak o zaman olur 😂
Ben durmam, verilmiş bir özellik. Nefes almak su içmek dinlenmek, mutlu olduğun herhangi birşeyi yapmak, seks.. çok susuzluk çekerken su içmek gibi , seks yapıp her yönlü rahatlamak.
biz türk genciyiz 30 sene osbir çekerek seks yapmadan yaşıyoruz elin gavuru düşünsün =D bize seks yapmamak koymaz
bu yasa kadar aramamisiz bu saatten sonra mi ariycaz erkekler kadar istekli değil kadinlar zaten
Yok durmam ya gerek yok. seks benim icin su içmek gibi bişey 9 yıldır yaptıgım şeyi bırakamam 3-4 aylık :D
iddia varsa ben arttırırım da güzel kadınların bulunduğu bir ortamda 100 gün olsun :D
cinselliği bu kadar ön planda tutma nedeninizi anlamıyorum. seksten çok zevkli şeyler var ve anlık değil. okudukça öğrendikçe daha da hazzı artıyor.
30yıl durdum. Ama mast yapmadan dersen 50küsür gündü.
knk 36 yaşındayım hesapla bakalım ergenlikten bu yaşıma kaç gündür durduğumu halada duruyoruz
Seks yapmayanlar bu yüzden mastürbasyon yapıyor zaten. Mastürbasyon yapmadan ne kadar durursunuz diye de sorulabilirdi. :)
Mümkün değil yanımda sevgilim varken bir gün bile olmaz.
Seksi geç, mastürbasyon bile yapmam o süre kadar.
Gereksiz geliyor.
ihtiyaç yemeksiz sususz duruluyor mu onsuz da durulmaz
aslında hic durmak istemiyorum olmayınca mecbur elizabet
ben 100 gün falan duramam 2 gün boş geçse 3e dolması lazım :)
Hayır bana yetmez Ben günde en az 1 saat seks. Yapmam lagzım. Daha azı kurtarmaz 😊.
totosuyla inatlaşan altına yaparmış 1 kereye mahsus 4 ayı geçti 4 ay sonrasını anlatmayayım.
irade meselesi olsada ihtiyac sonucta dururum diyen yalan soyler ya da onda iş yoktur ;)
Ben tipsizim ben 25 yıldır seks yapmıyorum zaten.100 gün nedir ki?
100 günü de, 110 günü de. Geçmiştir heralde 😂🙈
Bir iddaa varsa ucunda dururum :D
10 günde benden olsun 120 :D
seni mi kırcam yani kanka olmadı kökünden keserim :D
😂😂😂😂😂
Ben yapmıyorum. en fazla 2 hafta bulmadan araba devriliyor.
Saydım kaç gün oldu
Saydım kaç gece doldu
Saydım hergün ayrı gel
Dön istersen
Zorunluluktan duruyoruz şu an aylardır çekingenlik utangaçlık olunca ama bir şekilde aşıncada oraya gelincede kız aşık oluyor bu sefer
21 yıldız duruyorum 😄
hiç mast ta mı yapmadın
@ist-mltpli yok canim yaptim o kadar da degil
okadar değilse yapmadım deme aynı hücreler uyanıyor beyinde :)
Alışmaya başladım artık, 40 günle devam. Ama arada mast. oluyor.
24 yıldır durduysam 100 gün daha durarım...
18 yıldır yapmıyorum :d
Omur boyu seks yapmadan durabilirim.
Mecbur durulacaksa durulur tecavüz edecek hali yoksa eğer
yapmam durabilirim ama gece kamyon devrilir kaçarı yok.
5 yildir elizabeth sen yuzmu dedin kac para verecen elizabeth bile yok ve hergun findik fistik yecem 😂😂
bu yaşıma kadar durmuşum
Evlenince 100 günde 1 oluyor zaten, şeetme
Relax ol yaaa😂😂😂
23 yıl :dd belki daha çok da dururum.
Tamam yapmıyım yapmıyımda neden :D
Varoluşuma ters ne 100 günü :D :D :D
3,5 senedir seks yapmıyorum
20 senedir duruyorum.
Dayanamam. Banyoda sabunla mesai yapardım.
siz birde askerde olun varyaa ooooo
Dururum ben pek şaapmam
Çok daha fazla durmuşluğum var.
25 yıl oldu, eşim inşallah kaçmaz :)
:) O kadar yılın acısı kolay kolay çıkmaz ben bununla uğraşamam diyip bırakmaz inşallah
:) :)
hayatta inanmam turk erkegi tirnak gorse tahrik oluyor aci ama gercek
@melek19889 Bütün bayanlar nasıl aynı değilse erkeklerde aynı değildir ve bir bayan nasıl kendisini eşine saklıya biliyorsa bunu bir erkekte yapabilir, çok şükür bu yaşıma kadar kendime hakim olabildim
wallaha seni doguran anayi elimden operim dogruysa
dururum o kadar da deli değilim
Çok uzun zaman dururum
2 yıl oldu ya.
1 yılda bende var bı birikim 😀
Yogurt mu dedin?
Merhaba kabul ettigin icin tesekkur ozele gelirmisin
Ozele gelirmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar