Ben bir problem yoksa regl yoksa eğer maks 1 hafta 😁
Ne kadar uzun süre seks yapmadan durabilirsiniz?
Ben bir problem yoksa regl yoksa eğer maks 1 hafta 😁
Soru gayet net. Anonim hesaptan anonim cevap istemiyorum o yüzden kapattım. Neden sürekli böyle sorular soruyorsun diyenlere de peşin cevap vereyim. Bunları sormayacaksam neden buradayım 😁
4 yıldır sevgilim partnerim yok ama bu bu kadar süredir seks yapmadım anlamına gelmez, sağlıklı bir insanın haftada en az bir defa yapması gerekeni ben ayda 2-3 defa yapıyorum, zaman zaman da ilk aşkımla beraber
teşekkürler BiBot :D
Hahah dkdndn
İlk aşk derken fb mi yani fkfkf
hayır yaaaa ikiz kardeşim ama ben büyüdüm o fazla büyümedi ilk aşk ya offf elizabeth olmadı mı? masturbatör :(
Yani evli olsam kesinlikle bazı günler 3-4 defa olur. Kendimi bildiğim için. Hatta abartmamak için 2 veya 3 gün ara verebilirim. Ama o günler tek seferle geçmem. Ancak inancım gereği yani bazı durumlara hakim olmaya başladıktan sonra. Lise yıllarında 3 ay mastürbasyonu bıraktım. Sonra 7 ay bıraktım sonra 2 sene bıraktım. şu an tamamen bıraktım gibi. Yani çok aşırı zorlandığınız zamanlar oluyor elbette. Yani en kötü zorlandığım şey ise görüştüğüm insan buna çok çok zorladı ve kendime zor hakim oldum. Allah tan bu konuda hep yardım isterim. Aşırı derecede libido yüksek olarak bu kadar hakim olabilmek. çok uzun açlıklar ile, Sürekli spor ile, ve inanç ile mümkün olabiliyor. Kesinlikle yaptığım doğru demiyoruım. Yaratılış gereği olması gereken bir durum. Ancak evlenemeyince, yasak işlere girmekte istemiyorum. Bazen imkanlarınız iyi olsa da nasibiniz olmuyor. Yani hayat ev iş spor olarak geçiyor :)
Güzel bir yöntem. Sizin yaptığınız en sağlıklısı. Zaten mastürbasyon yapsanız bile evlenincede sorun oluyor ilerde. En iyisi helal yolla olması.
Açıkçası evli olmadığım için sorunlarını bilemem. Ama Mastürbasyonun bağlılığı etkileyeceğini düşünüyorum. İnsanın kendine saygısı, başkasını hayal etmemesi, değer yargılarının olması, evlendiğinde daha arzulu olacağı düşüncesini oluşturuyor. Ha kendime bu kadar keskin olsam da bu konuda insanları yargılamam. Daha önceki hayatında yapmıştır veya yapmamıştır. Önemli olan gelecek hayatta düzen ve ilişkiyi etkilememesi. Bu süreç bu zamanda çok zor. Bu enerjiyi vücuttan atmak. Kendini sınırlamak, bazı ilişkilerde karşı tarafında evlilik öncesi istekleri vs. Yani bu zamanın özellikle yirmili yaşlardaki gençlerine Allah sabır versin. Aslında bu işin farklı noktaları da var. Yanlış ve aldatıcı insanlarla olan yanlış bir ilişki hastalıklara veya başka sıkıntılara sebep olabiliyor. Ne diyeyim. İnşallah kendimize olan sadakatimizi koruruz.
Zaten ülkenin yarısı zevki peşinde koştuğu için kimmiş neymim bakmıyor ya yaralanıyor ya tacize uğruyor ya da dolandırılıyor. mastürbasyon daha çok zevk alıp yaşadığı fiziki ilişkiden o kadar zevk almayan bir sürü insan var.
Aslında bu durum psikolojik sorunları da ortaya çıkarıyor. Narsistler. mazoşistler, Bipolar bozuklukları olanlar vs vs. Yani bunlar büyük sıkıntılar aslında. Geçmiş hayatında ilişkinin erken evrelerinde evlenme hayaliyle yakınlaşmalar. İlişki bitince yıkıma sebep oluyor. Bir yandan bu hissiyatları tekrar yaşama isteği. Bir yandan eski sevilenden intikam alır gibi biraz hovardalık yapmak. Bu sefer geleceği büyük tehlikeye atıyor. Mesela ben en büyük hayat tecrübelerimi daha önce görüştüğüm kadından öğrendim. Kendisi narsistti ve çok rahat biriydi. Önceleri narsistliğin ne olduğunu öğrendim. Tabi bu çok zamanımı aldı çözemedim. Sonra ilişkileri olduğunu öğrendim. Açık söylemek gerekirse bu rahatsız edici olsa da insan güvenmek ve acıma duygusu ile değil. Sevdiği için bırakmak istemiyor. Ama sonra hasta olduğu şeyleri not ettim. Cilt hastalıkları, vücudundaki rahatsızlıklar vs. Süreçte aslında kıyafetleri rahatsız etse de bazı şeyleri konuşarak halletmeye çalıştım. Sonrasında bir gün yine askılı giyinmiş. Koltuk altında bir leke gördüm ve bazen yüzünde vs çıktığını fark ettim. Diğer rahatsızlıkları ile birleştirince ortaya bir cinsel hastalık çıktı. Mesela beni çok zorladığı bir zaman korumasız birlikte olmak istedi ki yine korumalı olsa da yapmazdım. Bu kadar cesur olmamalıydı. Yani hiç birlikte olmamış bir adam seni hamile de bırakabilir ve tam tanışalı 1 ay bile olmamıştı. Yani ilişkilerde gözlem yapmak geleceğe dair planlar vs aslında önemli. Yani burada benim hatalarım da var elbet. Zira yakın ilişki kurmuş bu konuda daha tecrübeli olan insanlarla uyum sağlamak çok zor. Yaptığı yanlış bile olsa bu süreçte beklentileri karşılanamayabiliyor. Ayrıca ben birlikteliği doruk noktasının kalben de çok bağlı olunca daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak boşananların büyük bölümü ya eski hayatlardaki hatalar ya da evlenmeden önce her şeyi yaşamak. Hep derim Bir kadına veya erkeğe tam sadakat önce insanın kendisine sadık olması ile olur...
Sizin ki eişinzle mi
@Sürrealist31 yani özel bir organ sonuçta tanımadığı kadınla beraber olup sonrasında bir dünya hastalıkla uğraşan insan var. Benim eşimle evet
@Sürrealist31 en azından yakın zamanda farkedip tuzağa düşmemişsiniz
Cevap
44Cevap
23 yıldır duruyorum zaten.
Açlık ve susuzluk gibi insanı öldürmez, düzenli seks hayatı olmayan bekarlar yıllarca sabredip duruyorlar, dolayısı ile şu kadar zaman sonra asla dayanamam diye bir şey yok. Yani ölene kadar yapmadan da durabilirim, hergün deli gibi de yapabilirim. Tamamen benim elimde
Elinizde evet doğru bir mantık ama ölene kadar yapmamakta bilemedim
Onu şunun için söyledim, finalde insan herşeye katlanır, hatta çok istediği halde, istediği şeyi yaşamadan ömür sürebilir.
Bir de insanın kendine göre inancına göre hassasiyeti varsa o zaman da kendini frenleyebilir.
Eğer mesele zevk, haz, kendinden geçme ise bunu dilediği zaman dilediği kişi ile de yasayabilir buna mani bir durum yok.
Bana kalırsa helal olan her zevki sınırlarında yaşamalı insan, ama hayatını heder edecek, pişmanlıkar duyacağı her zevkten de kaçmalı, birşeyin çok zevkli olması, dayanılmaz arzular barındırması, ve o şeyi yapmak için her türlü imkan ve kapasiteye sahip olması, umarsızca, o şeyi yapmasını gerektirmiyor.
Zaten seks, cinsellik, nefsin bu arzuları, karşı konulamaz düzeyde verilmiştir insana ki kontrol edebilecek mi, yoksa kapılıp gidecek mi?
Özetle bu zevkten mahrum olmak istemem ve heran yaşamak isterim, ama hiç yapmadan durabilir miyim? Gayet tabi durabilirim.
Allah kolaylık versin bunu yaşamak zorunda kalan kadınlarımıza. her şey hallediliyor ama bazen seks yapmamak zorunda kalan biri olmak kadar kötü bir şey yok. Ben 1.5 senedir ilişki yaşamıyorum. Eski evliliğimden sonra soğudum sanırım herkesten
Zor bi durum travma varsa eğer
Tabidirki bunusartlar belirler ama bir hafta uzun bir süre ama imkansızlık varsa 15 gün diyelim
Yani zorunluluk dışında uzun araya ne gerek bar
Emin misiniz peki bundan yoksa günaha mı giriyorsunuz bu yaz mevsiminde.
Neyden emin miyim
Haftada 5 gün rutinim var, yalnız kaldigimda en fazla bir hafta dayanabilirim
Yoğun bi rutin 😁
Yess
Yaklaşık 2 senedir durduguma göre istediğim kadar durabilirim😂
Maşallah fkfkfn
Bir buçuk aydır duruyorum 3 aya tamamlanacak hayırlısıyla bakalım en uzun o kadar olacak herhalde 😅😅
Çok uzun süre duramam. Durmayı da istemem zaten çok ekstrem bir durum olmadıkça.
Olmasın ama ekstrem bir durum falan 👍
Sevgilin yoksa seneler bile gecse durmak zorundasın
Artık öyle bi kaide kalmadı föfm
Yaklaşık 3 yıl oldu, sorun yok. Yaşanıyor yani.
normalde günlük düzenli yaşamaya alışığım ama 3-4 gün sabredebilirim.
Hiç durulmuyor libido tavan ama kafa dengi partner bulmak gerek her gün için
Bence bir kaç hafta cinsel birliktelik olmasa bile mastla rahatlama olmazsa erkek duramaz. Kadınları bilemem.
bu yaşa kadar durdum beybisi sorun yok :)
gayet normal yaşıyorsun :)
Anlaşılan sen yanıyorsun ve sana acilen reel seks diliyorum.
Hahah no tenks
anlaşıldı partnerin var sanırım.
Evet
seks partnerin varken soru sorman ilgin.
Hiç yapmadım evlenince eşimle.
En iyisi bu emin ol
Kesinlikle birilerin artığı mak iğrenç bir şey
Olmak
Aynen öyle
ömür boyu seks yapmadan durulabilir
Ömür boyu? Nesiniz siz hayvanlar bile o kadar durmuyor gkfk
Dayı senin bakış açın 20 sene öncede kalmış
Sağlıklı olanın seks yapmak olduğunu kimse söylemedi mi size?
26
Ne canım ya canım 10 yaşında seks mi yapıcaktım namus koruduk sıçmalla aynı mı oldu 😂harbi malsın dkfkf
En fazla 3 4 ay durdum
Baya iyi durmuşsun
O kadar ihtiyaç değil
Bir kere yaparsanız ihtiyaç mı değil mi anlarsınız bilmiyorum daha önce yaptınız mı ama
Binlerce kez
Sabah akşam uykusa çakarım
mümkünse 3 günü geçmesin
bilmem hiç ölçemedim :)
Bir hafta en fazla, daha uzun olamaz 😂
süre tutmadım. ama çok dayanmam
3-4 gün maks hastalık vb yoksa
Eşimin regl süresi kadar
Duramayinca ne yapacaksın kendinle piste çıkacan
Mo çıkmam
8 ay reel yapmadim
Baya iyi