Cinsel Yaşam Seks yapmadan ne kadar durabilirsiniz? HurişHanım Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Ben maksimum 1 haftada dururum. Siz? Seks yapmadan ne kadar durabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. 1 haftadan fazla duramam galiba 1 0 Yorumla
Misandrizm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl 10 sene de olmaaa yapmam şu lanet şeyi iğrenç hiç yapmadım. 1 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl mastürbasyon yapmadan en fazla 2 gün durabiliyorum. 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani sabah evden çıktım ben yapıyorum Akşama da zor duruyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl maşallah ne kadar sabırlısın ya ben bir ömürdür bekliyorum yav 2 1 Yorumla _2024_ +1 yıl Helal sana, kaç yaşındasın Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yaw nie kendimi kısıtlayayım ki şu kadar bu kadar die. canım çektikça yaparım 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dünyaya geldim geleli duruyorum ölene kadar da duracam gibi görünüyor 0 0 Yorumla
Relaksss Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl Bende en fazla 1 hafta bekar isem ama evli isem eşimin durumuna göre bu uzayabilir de çok kısa kısa da olabilir 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. En fazla bir hafta 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Huriişş,2 gün dayanabiliyorum 3. Günde mutlaka boşalmam gerekiyorr 0 0 Yorumla
AdamSmith007 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Süresiz durabilirim ama yapmak daha zevk verici ayrıca çok zorlanmıyorum yapmak için 0 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl her gün mastürbasyon haftada 2 ilişki... 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek amacım gayem değil 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. 1 haftadan daha fazla dayanamam galiba 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 1 ay. 1 haftayı geçerse ne yaparsın 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Sanane 0 0 Yorumla
HakannGul Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. İki gün en fazla 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her gün istiyorum 0 0 Yorumla
KaynanamKalbim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Günde bir kez kaynanamla sevişmeden duramam 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. 2 yıl dururum 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
1 haftadan fazla duramam galiba
10 sene de olmaaa yapmam şu lanet şeyi iğrenç hiç yapmadım.
mastürbasyon yapmadan en fazla 2 gün durabiliyorum.
Yani sabah evden çıktım ben yapıyorum Akşama da zor duruyorum
maşallah ne kadar sabırlısın ya ben bir ömürdür bekliyorum yav
Helal sana, kaç yaşındasın
yaw nie kendimi kısıtlayayım ki şu kadar bu kadar die. canım çektikça yaparım 😂😂
Dünyaya geldim geleli duruyorum ölene kadar da duracam gibi görünüyor
19 senedir yapmadım
Bende en fazla 1 hafta bekar isem ama evli isem eşimin durumuna göre bu uzayabilir de çok kısa kısa da olabilir
En fazla bir hafta
Huriişş,2 gün dayanabiliyorum 3. Günde mutlaka boşalmam gerekiyorr
Süresiz durabilirim ama yapmak daha zevk verici ayrıca çok zorlanmıyorum yapmak için
6 aydır duruyorum felaket oldum
her gün mastürbasyon haftada 2 ilişki...
Tek amacım gayem değil
1 haftadan daha fazla dayanamam galiba
31 senedir duruyorum ben.
6-7 ay olmuştur. 😀
2 günü geçmedi
1 ay. 1 haftayı geçerse ne yaparsın
15 gün durabilirim.
2-3 gün anca
çok dururum
Sanane
İki gün en fazla
Her gün istiyorum