Eşler zevk den iliskiye girerse diyelim kondom kullanmadilar ozmn kadin dogum kontrol hapi kullanmasi gerek sonucta bebek olmamasini sagliyor bu yalnis degil mi?
Dogum hapi kontrol almak günah mi diye soruyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alakası bile yok. Cinsellik zevk için yaşanan karşılıklı güzel bir paylaşımdır. Çocuk sahibi olmak istendiğinde olunur, ama cinsellik sadece bu isteğe indirgenemez, isteği kapsar sadece. Dinen yasak olan husus ters ilişki yaşamak ve adet günlerinde ilişkiye girmek. Ama adet döneminde de sevişmek serbest. Sadece penetrasyon yok. Sağlık gereği. Çünki vajina bu dönemde enfeksiyona oldukça müsait. Bununla birlikte peygamberimizin erkeklere bir sözü var. "Eşlerinize karşı horoz gibi davranmayınız." Yani önce onun tatmin olmasını düşünmelisin, sevişmeyi uzun tutmalısın, ona acı vermemelisin. Diğer sözü ise "eşlerinizi ilişkiye girmeye zorlamayınız, o isterse olsun." Aksi halde tecavüz oluyor zaten. Eşin de yeterince zevk alıyorsa ilişkiden o zaten isteyecektir.
Kadının cinsel isteksizliği ise tamamen bundan ayrı bir konu.
değil. kuranda erkek istediğinde kadın sevişmek zorunda.
eğer öyle olsa idi Yaratan zevk alma hissini vermezdi, iki sokup çıkartırdın içeri boşalıp çekip giderdin.. arkadaşın saçmalamış ben hiç bir yerde okumadım öyle birşey, ayrıca 15-20 tane çocuğu olan insanlar var onlar biz bir tane daha çocuk yapalım diye mi ilişkiye giriyorlar, ayrıca her ilişkide hamile kalınamaz bunu nasıl bileceksin.. arkadaşın afrikanın ilkel kabilelerinde yaşamış herhalde afrikada kızların klitorisini keserler kızın zevk almasını uğursuzluk sayarlar...
islamı bilmeyen yorum yapmasın size şunu söyleyeyim nikahlı eşle her zaman ilişkiye girilir detey çok fazla tam islami emirlere uygun ilişkili buradan anlatmam uzun olacak eğerki dilerseniz özelden helalleri haramları detaylı bir şekilde anlatabilirik
Cevap
25Cevap
Arkadaşının dediğini dinleyene kadar kuran'ı açsana hepsi yazıyor orada. Adetliyken dokunmayın der mesela. Yok öyle bir şey o kadar kısıtlayıcı bir şey değil islam.
Sende müslüman bir kardes sen ve ben kurani daha okumamissam ozmn yardim edersin sagol aldim ben cvpbimi yine de
şöle antayıyım kabaca
kadın yatar uzerıne carsaf ceker ahretyerı gorunmucek sekılde
sonra erkek kadının ustune yatar
cok kısa surede sını gorup toparlanır dusa gırer
kadın kalkar erkek cıktından sonra dusa gırer oncesınde sukur namzı fılan gıbı seylerde var tabı
SAÇMA DİN SORULARI SORUP GAYRİMÜSLİM KİTLELERİ ÜZERİNE ÇEKME BURAYA YAZACAĞINA GİT HOCAYA SOR GOOGLE A SOR GİT KUR'AN MEALİ AL BURDA NE İŞİN VAR
Kes sesini, istedigimi sorarim cek git burdan sorumu begenmediysen
Ister islam sorarim ister cinsellik sanane hadi ordan git serefsiz mal sapik
asıl sen sg insanları provoke ediyosun dinsiz
Alakası yok eşler anal hariç diyor.. Eşlerinin ihtiyacını karşılamak için haram kilinmayan herşeyi yapabilirler deniliyor
Yanlış, evlilik gerçekleştikten sonra erkek kadına , kadın erkeğe helaldir. Fakat sadece vajinal ilişki helaldir. Anal ve oral seks günah kılınmıştır.
Yok öyle bir şey ya.
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece evlilerin birlikte olması çok büyük sevap. Bu da islamda böyleymiş nasıl olacak şimdi?
Yanlış anal hariç, haddi aşmak hariç istediğinde yapabilirsin, kocan istediğinde se istemesen bile yapcaksin, din böyle emrediyor
Mış miş.. yalan yanlış islam yaratıyorlar. Kendin araştır. Yobaz islamcılara kanmayın
Mesela eşi regl iken hz. muhammedin eşine yaklaştığı göğüslerni ve belden yukarısı için yakınlaştığı biliniyor. Sebebi de eşinin regl iken canının istemesi.. kısacası hürsün.
Kondom da kullanırsın geri çekilme de yaparsın farketmez. Hamile kalmak isteyip istememekte özgürsün
Ondan sonra millet neden ateist oluyor mk. :D Böyle sığır s1kleri dinden bu şekilde bahsederse komple sıçarız.
Güncelleme şunu mk.
İslamda boyle birsey yoktur. İslamda bu konu cok onemlidir normal bir cift yilda 150-200 defa iliskiye girmelidir.
Hatta benim bildigim nafile oruc bile tutamazsin yani koca isterse iliskiye girmek , kdin ben oruc tutucam diyemez😂
Dogum kontrol hapi ve kondom kullanmak caizdir
Nihat hatipoglu öyle demiyor ama
https://youtu.be/E7dPxNv48R4
Yoo oyle diyor , dogum kontrol hapi kullanmak gunah degildir , caizdir diyor
Evet haklisin
islamda eşler birbirne sırt cevirmemeli ama ilişki sırasında üstleri örtülü olmalıymış sanırım anal haramdır zaten
Analdan gerisi serbest.. Hatta kadina sebab yaziliyor esi ile yatinca.. Senin arkasin hangi mezepten.. Sapik mi ne yaaa
arkadasina sktrip gitmesini soylermisin--cahil yobazin biriymis..
Asla karısı erkeğe helaldir istediğini yapar 😉 1 şey hariç 😊
Yok yalan sadece islamda anal seks haramdır ve oral sekste onun haricinde hepsi helal sapkınlık olmayacak şekilde
uydurma manyak mı o arkadaşın acaba nerede yazıyor bu
İslam da yorgann altında yapıcan arkadan ve adetliyken yapmak haram
Yanlış mast yapmamak için evlenin diyor İslam ona ne demeli
Katoliklerde de aynisidir..
Sacmalama öyle biseyyok
o arkadaşın hangi ahırda yetişmiş...
Cinselligi gercekten isteyen biriyle yapmak :)) _?
Karışık
saçmalamış
halt etmiş arkadaşın
Hayır
degıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar