Benim sorum şu islama göre yaşanan cinsellik tatmin eder mi ? Bildiğiniz gibi dinimizde anal dediğimiz ilişki haram, oral da uygun değil . Geriye bir tek seçenek kalıyo zaten. Şimdi gelip burda işi bilirsen tatmin edersin falan diyenler olacaktır. İlk ilişkiyi evlenince yaşayacam dolayısıyla tecrübelerimi evlilikte edinecem. İyi bir önsevişme ardından ilişki olması gerekiyor. Ben her türlü tatmin olurum ama karım da öyle olacak mı ? bir de karıma mastürbasyon yapmam veya onun bana yapması uygun mudur? nette araştırdım ama bulamadım.
Halkın büyük kesiminin algıladığı gibi, İslamın hayatımızda cinselliği kısıtlamak gibi bir amacı yok. Tam aksine, dinimiz cinsel yaşamımızı daha düzenli hale getirebilmek için formüller veriyor. İnanın bana, bu formüllerle cinsel hayatı yaşamak size daha zevkli cinsel birleşimler sunuyor. Bu başlık altında sizden gelecek soruların İslami yanıtlarını bulmaya çalışacağız. Unutmayalım, en değerli taşlar herkesde olmaz. Cinselliği merdivenaltı yaşamak, çakıltaşını pırlantaya tercih etmektir.
Halkın büyük kesiminin algıladığı gibi, İslamın hayatımızda cinselliği kısıtlamak gibi bir amacı yok. Tam aksine, dinimiz cinsel yaşamımızı daha düzenli hale getirebilmek için formüller veriyor. İnanın bana, bu formüllerle cinsel hayatı yaşamak size daha zevkli cinsel birleşimler sunuyor. Bu başlık altında sizden gelecek soruların İslami yanıtlarını bulmaya çalışacağız. Unutmayalım, en değerli taşlar herkesde olmaz. Cinselliği merdivenaltı yaşamak, çakıltaşını pırlantaya tercih etmektir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer