Evet arkadaşlar biliyoruz ki dinimizce bazı şeyler helal ve bazı şeyler haram kılınmıştır. Arkadan vermenin günah olduğu gibi başka bilmediğimiz neler haram cinsellikte?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet arkadaşlar biliyoruz ki dinimizce bazı şeyler helal ve bazı şeyler haram kılınmıştır. Arkadan vermenin günah olduğu gibi başka bilmediğimiz neler haram cinsellikte?

Cinsel ilişkinin yasaklanan, ya da tavsiye edilen bir şekli yoktur. Ne var ki, tabiîlik dinî olan İslam`ın, bu konuda da tabiî olanı tercih edeceği açıktır. Üreme organından olmak üzere, karı ile koca hangi tür ilişkiden zevk alıyorlarsa onu uygularlar. Ayakta, otururken, yatarken, arkadan, önden, altta, üstte; hangisini isterlerse öyle yaparlar. Ancak üzerlerinin örtülü olması farz değil ise de Islâmî bir adaptır. " Allah ise utanmaya en lâyık olandır" (Fetâvây-i Hindiyye`de: "Oda küçük olursa (5-10) zira` yani yaklaşık (3 x 6 m2) koca böyle bir odada cima maksadıyla karısını soyabilir. Bir kısım ulema karı kocanın bir odada tek başlarına soyunmalarında mahzur olmadığını söylemişlerdir." (Ibn Âbidîn, Kunye`den, V/288). Ama bu, elbette cima ederken açık olabilecekleri anlamına gelmez. Hadîs için bk. Buhârî, ilm 15, edep 68.)
Grup haram oral ise haram olmamakla beraber mekruh olduğu söyleniyor. Oral konusunda kesnilikle haramdır diye bir bilgi yok.
regl ikende ilişki haramdır
Ayakta iliskiye girmeyi peygamber efendimiz sav onermemistir esekler gibi ayakta yapmayin diye duydum
Anal zina haram regil doneminde cinsellik haram oralida daha arasdirmadim 🤔🤔
@kacakaday olur zaten orala karsiyim
Cevap
12Cevap
Ters ilişki,
Adet ve lohusalık halindeyken ilişki,
Eşinyle cima ederken başkadını düşünmek,
Eşi istemedigi halde ondan oral istemek zorlamak,
Karı koca p*rno seyretmek,
Çocuk ya da hayvan yanında cinsel ilişki,
İnsanların görme ibtimali olan yerlerde cinsel ilişki,
Sadece yasaklardan bahsettim.
Tükürüp yalamaya nasıl bakıyor acaba İslam.. Bunu bir müftüye sorsak acaba ne der?
camideki imama sorsaydın keşke ya da alo fetva hattına ya da olmadı müftülüğe ya da onlarda olmadı açıp kutsal kaynakları okusaydın keşke!!!
Müslümanim ama bu dine göre cinsellik yaşamaya karşıyım
regl de, lohusalıkta haram. anal yok. gerisi serbest.
Regl ve arkadan haric allah buyuruyor dilediginiz gibi eslerinize yaklasin onlar sizin tarlaniz
Anal haram
Regl zamanı ilişki haram
Oral fıtrata ters olduğu için hoş karşılanmıyor
kısa ve öz
Anal dışında sorun yok regl birde
İslam boşa söylemez hanfendi
Regl döneminde neden ilişki olmaz yazın sizde islamın boşa söylemediğini anlarsınız gömenlere lafım size değil
Regl döneminde birleşme haram.
kişiye insanlığazarar verici şeyler haram
İslama göre nefes almak bile haram
Mahalle baskısına gel 😂
Zina
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar