Arkadaşlar bu kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılıyor? Kayganlaştırıcı jel nedir, kayganlaştırıcı nasıl kullanılır, kayganlaştırıcı jel nerelerden alınır, Prezervatif olmadan oluyor mu?

Arkadaşlar bu kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılıyor? Kayganlaştırıcı jel nedir, kayganlaştırıcı nasıl kullanılır, kayganlaştırıcı jel nerelerden alınır, Prezervatif olmadan oluyor mu?

Selam,💙
Kayganlaştırıcı jeller son dönemde bir hayli popüler hale geldiler. Kayganlaştırıcı jel ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de nasıl kullanıldığı konusu! Tabi öncelikle kayganlaştırıcı jel nedir, ne işe yarar bunlara bir bakmak lazım.
Kayganlaştırıcı jeller; sürtünmeden kaynaklı tahrişi azaltmak, ilişkiden alınan hazzı arttırmak, cinsel organların ilişkiye duyarlılıklarını artırmak gibi çeşitli amaçlarla kullanılabiliyor.

Öncelikle kayganlaştırıcılar; yağ bazlı, su bazlı ve silikon bazlı olmak üzere 3 kategoriye ayrılırlar. Su ve silikon bazlı kayganlaştırıcılar, prezervatiflerle birlikte rahatlıkla kullanılabilirler. Cinsel ilişki öncesinde cinsel organa uygulanarak kullanılırlar. Yeterli miktarda kayganlaştırıcı jeli elinize döküp daha sonrasında penise yaymak yeterli olacaktır.
Ben ilişkide rahatlığa önem verenlerdenim. E tabi o yüzden tercihim elbette kayganlaştırıcı denince akla gelen ilk marka olan OKEY oluyor! 💃

Okey Çilek Kayganlaştırıcı Jelin en harika özelliği, su bazlı bir kayganlaştırıcı jel olması! Prezervatif ve diğer lateks ürünlerle birlikte rahatlıkla kullanılabiliyor. Ayrıca suda eriyip kolayca çıkabiliyor, bu yönüyle de oldukça pratik bir ürün. Cinsel ilişkiden alınan hazzı en üst noktaya taşımakla kalmıyor, sürtünmeden kaynaklı tahrişi önleyerek yeterli kayganlığı da sağlıyor. Benim en sevdiğim yönlerinden biri de misler gibi çilek kokması oldu. Kısacası bir kayganlaştırıcıdan beklenebilecek her şeyi fazlasıyla karşılıyor. 😍

Okey Zero Kayganlaştırıcı Jelin en çok sevdiğim özelliği prezervatif ile birlikte kullanıldığında bile partnerimle aramda hiçbir şey yokmuş hissi vermesi oldu. Tabi bunun yanında sağladığı kayganlık da var.. Gözlerimden kalpler çıkaran bir diğer yönü ise vajinal kuruluk problemine karşı oldukça etkili olmasıydı. OKEY Zero Kayganlaştırıcı Jelin cinsel organların duyarlılığını artırma yönü sayesinde, ilişkiden aldığım haz kat kat arttı! Ayrıca su bazlı yapısı sayesinde her tene uyum sağladığı için tahriş, kızarıklık gibi problemlerden kurtuldum!

Kayganlaştırıcı jel denince akla ilk gelen sorulardan biri de bu oluyor. OKEY Zero ve OKEY Çilekli Kayganlaştırıcı Jel, su bazlı yapıları sayesinde rahatlıkla prezervatifler ile birlikte kullanılabilir.
Cinsel ilişkiden aldığınız keyif ve rahatlığı artırmak için en doğru seçim OKEY 😍 Siz hala denemeniz mi?
Kayganlaştırıcı jeller son dönemde bir hayli popüler. Kayganlaştırıcılar kadının ıslaklığının yeterince gerçekleşmediği zamanlarda, anal ilişkilerde, erekte olmamış penis ile ilişkiye girmeye çalışırken, oral ilişkide zevki arttırmak için ya da masaj yağı olarak birçok alanda kullanılabiliyorlar. Şimdi istersen kayganlaştırıcı jel nedir nasıl kullanılır, kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır gibi sorular konusunda sana yardımcı olayım.
Kayganlaştrıcıyı kullanmak için öncelikle eğer prezervatif takıyorsan prezervatifi takmalısın. Kayganlaştırıcıyı prezervatif ile kullancaksak kullanacağın kayganlaştırıcının yağ bazlı olmamasına dikkat et. Yağ bazlı prezervatifler lateks ürünlerle kullanılmazlar. Bunun dışında kayganlaştırıcıyı eline döküp penise yayman yeterli olacaktır. Daha sonrasında ilişkiye başlayabilirsin.
Birçok kayganlaştırıcı hoş kokusu ve yarattığı kayganlık hissi sayesinde cinsel ilişki öncesi hoş masajlara da eşlik edebilir. Burada yapman gereken ise kayganlaştırıcıyı masaj yapacağın bölgeye sıkmak olacaktır. Önce eline de sıkabilirsin ancak o jelin partnerinin sırtında kayması onun daha çok hoşuna gidecektir.
Benim eşimle kullanmayı en çok sevdiğim kaganlaştırıcı OKEY Çilekli Kayganlaştırıcı. Çilek kokusunu çok seviyoruz ve OKEY kayganlaştırıcı jel kullananlar gibi biz de OKEY'in kayganlaştırıcılarından kesinlikle çok memnunuz.

Aslında OKEY çilekli jel de diğer kayganlaştırıclar gibi ama biz özellikle oral seks sırasında OKEY Çilekli jel kullanmayı çok sevdiğimiz için bunu özellikle anlatmak istedim. Ön sevişme sırasında oral seks olmazsa olmaz. Ancak ben oral seks yapmaktan pek hoşlanmıyordum. Ta ki OKEY Çilekli kayganlaştırıcı ile tanışana kadar. Bu kayganlaştırıcının hem tadı hem kokusu çok iyi olduğu için özellikle oral seks sırasında iki cinsiyete de yardımcı oluyor. OKEY çilekli jel nasıl kullanılır diyorsan; Oral seksten önce cinsel organa yayıp bu şekilde kullanabilirsiniz.

OKEY Nirvana diğer kayganlaştırıcılardan farklı olarak kayganlığın yanında afrodizyak etkisi de sağlıyor ve kadının orgazm olmasını kolaylaştırıyor. Eğer partnerin orgazm olamıyorsa kesinlikle denemeniz gereken bir ürün. Okey nirvana jel nasıl kullanılır, diye sorarsan diğer kayganlaştırıcılar gibi kullanabilirsin.

OKEY Tenn Kayganlaştırıcı ise sağladığı eşsiz kayganlığın yanında bize aynı zamanda gerçek ten hissi de yaşatıyor. Yarattığı hissi çok sevdiğimizden dolayı biz OKEY Tenn kayganlaştırıcıyı genellikle birleşme sırasında sıklıkla kullanıyoruz.
Evet bu görüşte OKEY Nirvana jel nasıl kullanılır, okey çilekli kayganlaştırıcı nasıl kullanılır ve genel olarak kayganlaştırıcı jel nedir ve nasıl kullanılır gibi sorulara cevap verdim. Umarım senin için faydalı olmuştur.
Cinsel organına sür. Oral yaparken kullanıyoruz biz çok zevkli oluyor
Cilek mi sizde
Evet
Ne kadar miktar kullanıyorsunuz
eline al sür bur tarafına 😂😂 evet preverzafif olmada da olur
Dosttum iki damla sık eline sonrasını anlatmıyayım yedir iyice bu kadar ya da partnerine uygula öylede olur. Tadı oral yoluyla olsada bir yan etkisi yok tavsiyem çilekli olanı. Şimdi tanıdık konuştuğum bir arkadaşım gelir ayıp olmasın gizliye geçtim. Yoksa hayatta çekinmem bu konularda.
Olur, zaten prezervatif uzerinde kaygan jel mevcut. Kullanmak istedigin yere ya da parmaklara bir iki damla sıkıp kullanilacak yerin cevresine uygulayin
Eyvallah üstad peki bu okeyin çilek li olani var o yenilebilir mi oral da
Cevap
11Cevap
1 yıl geçmiş öğrenmişindir sanırım.
Kayganlaştırıcı jel kadında yaşanan vajinal kuruluk için kullanılan yardımcı bir ajandır. El yardımı ile bir miktar penise ya da vajinaya sürülerek ve gerektikçe yenilenerek kullanılır. Ancak sadece bu amaçla değil el ile tatmin ederken, masaj yağı niyetine ya da footjob, göğüs arasına alma gibi seks oyunlarında da rahatlıkla kullanılır. Hem genital bölge hem de vücudun diğer noktaları için güvenle kullanılabilir. İnternetten https://www.ok.com.tr/ üzerinden üstelik indirim ile, kozmetik mağazalarından, eczanelerden ve büyük marketlerden tedarik edebilirsin.
mastürbasyonda tercihim :) ama bir erkekle denemem azcık zorlasın canım kenarlarına dokunsun vıcık vıcık gir çık sonra kalem girmiş gibi hissediyorum
Eczaneden git al ilişki öncesi penisine sür iyice yedir sonra kızın özellikle anal seks de kullan kız için , önden yapacak olduğunda zaten yalar ya da sevişip uyarirsin illa ki
Kadının Vajinasında Kuruluk Oluyorsa, Ereksiyon sıkıntısı Yaşıyorsan, Oral Seks Sırasında ve Masaj yapıp partnerini şımartmak istersen bu işin fantazi bölümü kullanabilirsin
bu kayganlastırıcının dıs kabı penıse benzıyor galıba bunu alan kadınlar vıbrator dıldı olarakta kullansın dıye boyle yapmıslar
partnerin durumuna göre, ya kafasına sürüp girersin, garantilisi yukardan aşağı yedir, sonra yağ gibi kay içeri, bak keyfine.
Prezervatif olmadan da olur farketmez. Kendinin ve eşinin cinsel organına dıştan sürerek rahat girmesini sağlamak için kullanışlı bir şey.
Jeli ekmek arası yapıp yiyorsun kayganlaştırıyor seni.
Baban öyle yapmış galiba
He öyle yapmış. Yeterince kayganlaşmamış galiba. Hala acıyor mu canın? Kıyamam sana ya.
Tipinden belli oluyor BIM den almasaydı keşke abisi
Kes traşı. Karşımda ancak böyle ergen lafları ile kıvırırsın ;)
Ben kullandım inanılmaz rahatlatıcı. Cinsel bölgeye sürüp yayıyorsun. Sonra ilişki için hazırsın.
anal deliğine sürüyorsun ondan sonra kayganlaştırıcıyı sivri ucu yukarı gelecek şekilde sabitliyorsun üstüne oturuyorsun
Prezervatifsiz seviyorum ben
Kayganlaştırıcı jel kötü
insanın doğal sıvısı daha iyidir:)
durex kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?