Kuruluk sorunu neden yaşanır? Kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır, kayganlaştırıcı jel nedir? Bilenler yazsın lütfen

Kayganlaştırıcılar ilişki ya da mastürbasyon sırasında kayganlığı yeterli hale getirmeyi sağlar. Vajinal kuruluk problemi yaşayanlar kayganlaştırıcı jel kullanmalıdır. Aynı zamanda sertleşme sorunu için de kullanılabilir. Kayganlaştırıcı jel sayesinde erekte olmayan penis ile cinsel ilişki yaşanabilir. Anal ilişkide kayganlaştırıcı jel kuruluğu azaltır. Aynı zamanda kayganlaştırıcı jeller masaj için de kullanılabilir.

Okey en çok kullanan kayganlaştırıcı jel markalarından biridir. Özellikle Okey jilek kokulu kayganlaştırıcı kokusunun güzel olmasından dolayı çok fazla tercih edilir. Benim de en çok sevdiğim kayganlaştırıcı jeldir. Kokusunu partnerim de ben de gerçekten çok seviyoruz.
Okey Afrodizyak Etkili Jel yorumları da seninle paylaşayım. Okey Afrodizyak etkili kayganlaştırıcı jel çok sevdiğim kayganlaştırıclardan biridir. Partnerimin cinsel isteiğini arttırmak için kullanıyorum. Hem partnerimin hem benim zevkimi arttırıyor. Okey Nirvana su bazlı kayganlaştırıcıdır. Su bazlı arayanlar için uygundur.

Okey Ginseng kayganlaştırıcı kullananların olumlu yorumlarını sıklıkla görüyordum. Bir kere alıp deneme fırsatım oldu. Ginseng kayganlaştırıcıyı da gerçekten çok beğendim. Su ile rahatça çıkan bu jel prezervatif gibi ürünlerle de oldukça rahat kullanılabilir.
Dureks kayganlaştırıcı jel de çok sık kullanılan kayganlaştırıcılardan biridir. Aynı zamanda masaj yağı olarak da kullanılır. Cinsel ilişki sırasında kuruluğu gideririr ve zevki arttırır.
jel kulllanıyorum bu şişenin mavisini şekil ince belli zarif bir bayanı andırıyor bana,(başka işte kullanan varsa bilemem😆) kuruluk sorunu hormonlarla, hazır hissetmeme heyecan eksikliği, eşle soğukluk, psikolojik nedenler gibi birçok sebepten olabilir
Arkadaşım merhaba,
Şişeyi manidar olsun diye değil, dildo olarak kullanılsın diye öyle tasarladilar.
Sadece çiftlere kayganlastirici satarsa adamlar senede 20 tane bile satamaz...
Cahillik işte benimki
;) est...
Menopoz dönemi çok yaşanır onun dışında yaşanabilir ön sevişmeyi uzun tutmuyorsa çift veya yapısal olarak belki, veya hormonlardan. Kafaya takılacak bir şey değil çözümü gayet basit bu jellerden
O fesatlık bende de var sanırım :D
Kuruluk sorununun bir çok nedeni olabilir hormonal büyük ihtimalle..
Cevap
37Cevap
Jel kullanmıyorum. İhtiyaç da duymadım. Kuruluk sorunu aslında kadının sorunu değil erkeğin yetersiz ilgisinden kaynaklanır. Doğru temaslar, yeterli ilgi, gereken özen ile ıslanmayacak kadın yoktur.
sisrnin şekli nadidar gekebikir ama ici okadar guzel degil eger alicaksan durex al daha zevkli ben okey aldim ama aldigim gubi çöpe attım https://i.hizliresim.com/yEb6Y9.jpg
Kuruluk sorunu tam ıslatamamak tan kaynaklanıyor...
Ama sana squirting gibi birşeyi yaşatabilecek olan birisi ile zaten ille de birleşme yaşama derdin kalımıyacak,
Ve rahatça orgazm'a ulaşabileceksin
Bunlarda bir fayda görmüyorum
En iyisi bu süper yani
Kadınımın doğal jeli dururken ona zararlı kimyasal sürmem. Jel kullanmak kadının hazır olmafığı anlamına gelir. Erkek ne yapıyor peki sizin için
cinsel ilişkiyi o kadar hafifletiyor ki aldığın zevk artıyor. birde anal ilişki seviyorsan kesinlikle tercih etmelisin.
@Karantinaembryo zaten anal için kullanırım vajinal sıvı olmuyor. şekil konusundada evet o şişe genişletmek için kjllanılıyor yani ben kullanıyorum partnerlerimde
Doğru diyorsun şişenin şekli çok manidar da Jel kullanıyorum o da anal seks için
Bizim kızlar jeli bırakıp bunun şişesini sokarlar bence kendilerine:)
:) Almak İçin Sebep Ambalaj Şekli. Yoksada Ambalaj İçin Lazımm Der Gibi. Bu Arada Heyecandan Kuruluk Yaşayan Bir Sevgilim Vardı
erkek arkadaşımla kullanmıştık gerçekten çok iyi acı hissi de olmuyor
gerek var mı ki 🤔😂😂🤣🤣kuruluk sorunu olmayanlar da bana yazsın lütfen 🤣🤣🤣
gerek yok kayganlastiracak zemini kendim hazirlayabilrim
Faydası çok mu merak ediyorum? Şişede baya ilginç jel erkeğe şişede tam kadınlara göreymiş😂😂
kullandım bir kere midem bulandı sümük gibi bişi oluyo kuruyo vs
Uyumsuzluktan zihin olarak hazır olamamaktan
Çilekliyi kullandım..
Çok vıcık vıcık oluyoo ya bunlada.
evet durex yok ötesi kullanıyorum
Ense köküme arada sürerim.
seksle ilgi alaka istek olmadigindan
en iyi kayganlastirici tükürüktur. Kullanmam.
niye cnnc gerçekler 😂😂
Gerek var mı
anal yaparken evet dehset de faydası oluyor
ön Sevişmede oral yaparak ıslatıyorum ben genelde.
korku heycan hazır olmama
Kauçuklu gres kullan motorlara ondan sürüyorlar
Evet kullanırım gerekirse
denemedim ama kullanılabilir
ıster sıseye sur ıster baska seye kanks
yok ya normal krem veya vazalin
subliminal mesajlar 😊😊
denemedim
Ay çok tatlı <3
sabun yeterli
Gerek yok
bakire olduğu zaman