• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Kayganlaştırıcı jel ne işe yarar?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
25
Kayganlaştırıcı jel ne işe yarar? Kayganlaştırıcı ne işe yarar bir ilişkide? Çiftlere faydası nedir? İşe yarar mı bu jeller gerçekten?
İlişki Soruları İş Soruları Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Federerkek
    Federerkek Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 34
    +1 yıl

OK kayganlaştırıcı jel ne işe yarar?

Cinsel birleşmelerin kurtarıcısı olarak görebiliriz kayganlaştırıcı jelleri :) Kayganlaştırıcı jeller; cinsel ilişkilerde ya da mastürbasyon yaparken gerekli olan kayganlığı sağlayarak rahat bir ilişkiyi sağlar. Sürtünmeden dolayı oluşacak tahrişleri engellerler. Daha önce kayganlaştırıcı jel kullanmayanlar tarafından; kayganlaştırıcı ne işe yarar, masaj jeli ne işe yarar gibi sorular sorulabiliyor. Kayganlaştırıcı jeller şu durumlarda kullanılır;

• Karşı cinsin vajina kuruluğu yaşadığı zamanlarda,
    • Uzun süren cinsel birleşmelerde kaybolan vajina kuruluğunda,
    • Erekte olmamış penis ile birleşme yaşamak için,
    • Oral seksi cazip hale getirmek için,
    • İlişkiyi renklendirmek için de kullanılabilir. Okey jellerinde çeşitli aromalar bulunuyor, bunlar da ilişkiyi farklı bir boyuta taşıyor.
    Okey kayganlaştırıcı jel
    Okey kayganlaştırıcı jel

Kısaca kayganlaştırıcı jel; kuruluk yaşıyorsan bir ilişkiyi kolaylaştırır, sertleşme sorunlarının dermanıdır, monoton ilişkileri canlandırır. Siz de ilişkinize renk, heyecan katmak istiyorsanız deneyebilirsiniz. Üstelik 1 kayganlaştırıcı jeli uzun süre kullanabilirsiniz. Ayrıca bu jeller masaj için de kullanılabiliyor :)

Okey jel
    Okey jel

Kayganlaştırıcı seçerken de özellikle su bazlı olmasına dikkat edin. Su bazlı olmayan kayganlaştırıcı jeller cildi olumsuz etkileyebilir, alerji yapabilir. Üstelik prezervatif kullanılıyorsa ilişkide, prezervatifin yapısına da zararlıdır. Bunun için su bazlı kayganlaştırıcı kullanın. Okey'in kayganlaştırıcı jelleri su bazlıdır. Aromaları sayesinde de ilişkiyi farklı bir boyuta taşır :)

Kayganlaştırıcı jeller;

• Vajina kuruluğu
    • Sertleşemeyen penis için de kullanılabilir. İki durum da cinsel ilişkide sıkça rastlanan durumlardır. Bu ve benzeri durumların önüne geçmek için, kayganlaştırıcı jeller sıkça tercih edilen ürünler arasında yer alır.

Kayganlaştırıcı Jel En İyi Hangileri?

OKEY kayganlaştırıcı jelleri ile öne çıkıyor. Peki OKEY kayganlaştırıcı jel kullananlar neleri tercih ediyor? OKEY, hangi kayganlaştırıcı çeşitlerini sunuyor?

1. OKEY Kayganlaştırıcı Jel Nirvana Hot

OKEY kayganlaştırıcı hel Nirvana Hot, su bazlıdır. Su bazlı olmasının yanı sıra kaygan bir yapıya sahiptir. Aromalı olan kayganlaştırıcı, cinsel ilişkide partnerlerin daha fazla zevk almasına imkan sunuyor. Ayrıca OKEY Nirvana'nın prezervatifi de bulunuyor. Prezervatifi ile birlikte kayganlaştırıcıyı aynı anda kullanabilirsiniz.

2. OKEY Kayganlaştırıcı Jel Zero

OKEY Zero jel, kokusuz olması ile öne çıkıyor. İhtiyacınız doğrultusunda kullanabildiğimiz bu ürün, prezervatif üzerine bir damla koyularak da kullanılabiliyor.

3. OKEY Kayganlaştırıcı Jel Çilek Kutulu

OKEY'in çilekli kayganlaştırıcı jeli en sık karşıma çıkan ürünlerden birisidir. Tavsiye olarak istendiğinde de genel olarakbu ürünün tavsiye edildiğini sıkça görüyorum. Çilekli kokusu ile ayrı bir cazibesi olan ürün, diğer ürünlerden ayrılıyor diye düşünüyorum.

4. Durex Extreme Gel

50 ml'lik ambalaj ile satılan Durex Extreme gel, daha uzun süren kayganlık sunuyor. İsteğinize göre Durex Extreme gel dışında; Durex Play Hisset ürününü de tercih edebilirsiniz.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• bozoerkan
    bozoerkan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Çok sayıda bayanda özellikle menopozdan hemen önce ve de emzirme dönemlerinde nadir de olsa, yine kimi bayanlarda menopozdan sonra çok sık olmak üzere görülen vajina kuruluğuna çözüm olmak için üretilmiş ürünler arasında, doktorların da kullanımını tavsiye ettiği kayganlaştırıcı jeller bulunmaktadır. Vajina kuruluğuna yukarıda belirtilen durumların dışında da stres, üzüntü, sıkıntı, ilaç kullanımı gibi çok sayıda can sıkıcı durumların yaşanması sonucunda da rastlanılmaktadır. Vajina kuruluğu sonucunda cinsel birleşme ağrılı olmakta ya da birleşmenin istenmemesine sebebiyet vermektedir. Bu sebeple geliştirilmiş olan bütün dünyada çok sayıda kadının yardımına koşan su bazlı kaydırıcı jeller, cinsel birleşmelerin çok daha rahat yaşanmasına, böylelikle daha keyifli bir cinsel hayatın olmasına yardımcı olmaktadır. Kaydırma niteliğini çok uzun süre koruyabilen kaydırıcı jeller, kondom ile birlikte de kullanılabilmekte ve yağ içermemektedir. Ayrıca oral sekste de kullanımında sakınca yoktur. İhtiyaç duyulan bölge üstüne az bir oranda yavaşça masaj ile uygulandıkta sonra ılık suyla bölgenin temizliği sağlanır. Tercih edilen kaydırıcı jellerin, Avrupa standartlarına uygunluğunu belirten CE simgesini taşıyıp taşımadığına ve uygun olanlarını satın almaya dikkat edilmelidir.

6
    0 Yorumla
  • kadehteki_yakamoz
    kadehteki_yakamoz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 60%
    +1 yıl

Kayganlaştırıcı işte adı üstünde, tercihen anal, gerekirse vajinal birleşme için yardımcı.

Meyveli falansa yenilebilir türde olması büyük ihtimal ve oral seks uyumludur. Yalnız oral seksle jeli bağdaştıramadım. Aromalı ne alaka ya? Cahil kalmışız valla.

4
    1 Yorumla
    • kadehteki_yakamoz
      kadehteki_yakamoz
      +1 yıl

işe yararmı dersen, konu anal seks ise elzemdir ve azı yoktur, ne kadar çoksa okadar iyidir. asla yetmez çünkü

geri kalanı için, sağlıklı bir insan için gerekli değil. Hele ki yenilebilir aromalı olması extra abartı.

Yorumla
  • biricevapliyor
    biricevapliyor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 57%
    +1 yıl

Kayganlaştırıcı jel özellikle ilişki sırasında acı çeken kadınlar için suni ıslatma yöntemidir, meyve aramolı yenilebilirolanları da var onlar da ufak yaramazlıklar yapmak isteyenler için üretilmiştir.

0
    0 Yorumla
  • KumruSahin
    KumruSahin Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

DİKKAT BUNU BÜTÜN KIZLAR OKUSUN:

1) Sakın kayganlaştırıcı olarak krem vazelin vs gibi yağlı malzemeler kullanmayın. Çünkü yağ vajinanın florasını bozar ve vajinit (rahim iltihabı) olmanıza neden olur. Eğer ihtiyaç duyarsanız eczanelerde satılan vajinal kayganlaştırıcı kullanın. Sakın sexshoplarda ne idüğü belirsiz ürünlerden almayın.

2) Bazı kayganlaştırıcılar aynı zamanda içinde meyve kokusu da içerir. Bunu sürmeniz vajinanıza hoş bir aroma sağlar. Erkeklerin oral yapma isteğini artırır. (benim favorim çilek+kiwi kokulu)

3) Eğer partneriniz condom kullanıyorsa mutlaka kayganlaştırıcı kullanın. Ne kadar ıslanmış olursanız olun, latex tahriş edicidir ve vajina duvarlarını zedeler. Ve vajina duvarlarınız zamanla kalınlaşır ve hassasiyeti azalır. Bu da seksten ilerde daha az zevk almanıza neden olur. (bence doğum kontrol hapı ya da aylık iğne yaptırıp hiç condom kullanmamak en iyisi ama tercih sizin)

4) Anal ilişki için kayganlaştırıcıya gerek yoktur. Aksine vaselin bunun için en iyisidir. Fakat ben anal ilişkiyi hiç tavsiye etmem. En iyisi hiç yapmamanız. Hak yolu varken ne gerek var başka yollara...

27
    4 Yorumla
    • tırıvılıdünya
      tırıvılıdünya
      +1 yıl

Tecrübe illaki yaşanarak öğrenilmez ki. Tecrübelilerin tecrübesinden de faydalanmak gerekir. Gerçekten teşekkürler.

Yorumla
    • yflower
      yflower
      +1 yıl

4 cu madde tamamen palavra... anal iliski icin kayganlastirici jel sarttir.. kullanmayinda gorun ebenizinkini... hic tavsiye etmeyen tadini almamis olandir bu arada.. uzmani yapsin bak nasil orgazmi tadiyorsun

Yorumla
    • bykyrrkl
      bykyrrkl
      +1 yıl

Sünnetsiz erkek bul, kayganlaştırıcıya ihtiyacın olmaz.

Yorumla
    • seda35_ksk
      seda35_ksk
      +1 yıl

Paylaşımın çok açıklayıcı olmuş ama kondom kullanılmaması konusunda hemfikir değilim galiba

Yorumla
  • vanillalatte
    vanillalatte Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.

Bir arkadaşımla markette antibakteriyel jel sanıp elimize döktüğümüz anda aslında yanıldığımızı anladığımızda oluşan surat ifademiz geldi aklıma . :))) anladım ki gerçekten çok kaygann.

7
    3 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Lütfen :)) bidaha ki sefere ne olursa olsun arkada ki etiketi okuyunuzz :))

Yorumla
    • vanillalatte
      vanillalatte
      +1 yıl

ya yabancıydı türkiye dışındaydık bizde :D :D ama tam kara cahil hareketi yapmışız haa . o zamanlar da antibakteriyel jel modası baş göstermişti

Yorumla
    • erendadaş
      erendadaş
      +1 yıl

neyse atsaydınız çantaya lazım olur :D

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

43

Cevap

• CeRenN
    CeRenN Takip Et
    FenomenBilge Yaş: 34
    +1 yıl

Kayganlaştırıcı jel cinsel ilişkiyi kolaylaştırır. Kuruluktan dolayı oluşan acıyı azaltır. İlişkide bu tarz ürünler kullanmak ilişkiyi daha heyecanlı bir hale getirir. Oral seks için oldukça fayda sağlar. Sertleşme sorunuyla baş etmenizi de sağlar :)

0
    1 Yorumla
    • siyah_ve_ötesi
      siyah_ve_ötesi
      +1 yıl

oral mı

Yorumla
  • falanca-filanca
    falanca-filanca Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Kadınını sulandıramayan basarısz erkeklerin hata kadında gıbı davrandgı durumlarda kı yardımcı diyelim

10
    0 Yorumla
  • aylin4433
    aylin4433 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 69%
    +1 yıl

ilişki sırasında bilhassa condom kullanımında kuruluk hissini en aza indirmek için kullanılmaktadır. Birde anal ilişkide analda sulanma olmadığı için kayganlaştırmak için kullanılır

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bak sımdı kayganlaştırıcı jel anal ılıskı ıcın kullanılır genelde,meyvalı olması da b.k kokusunu bastırsın dıye olabılır...

13
    1 Yorumla
    • zafirrrrr
      zafirrrrr
      +1 yıl

Yesss tecrübee

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Bu ürünler anal seks ve vagina suyu az bayanların terciğidir meyveli olmasının hiç bir önemi yoktur sırf kokusu için çilek kokusundan hoşlanmıyorsundur muzlu alırsın hepsi bu bir başka husus bu ürünler anal ilişkide bakire bayanın terciğidir gerçekten çok kaygandır ve anal esnasında tecrübesiz erkek tehlike saçar penisin öne kaçma olayı vardır çünkü gerçekten çok kaygandır bir çok bayanın bakireliğinin bu kayganlaştıcı ile gittiği bir gerçektir

2
    0 Yorumla
  • bykyrrkl
    bykyrrkl Takip Et
    Bilge Yaş: 45
    +1 yıl

Erkek sünnetsizse, penisi doğal ve sakatlanmamış olduğundan kayganlaştırıcısını kendi üretir, bu sıvı penisin vajina içinde kolay hareket etmesini sağlar, sünnetli penisin başı kurudur, vajina içinde daha kolay hareket etsin diye ve kadının canı yanmasın diye kayganlaştırıcı jel, vazelin kullanınır insanlar

2
    0 Yorumla
  • kokytos
    kokytos Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 42%
    +1 yıl

birçok ıse yarayabılır...hayal gucunu zorlasan aslında...

6
    1 Yorumla
    • Nedim69
      Nedim69
      +1 yıl

hımmmm,aynen hayallerde sınır olmasan neler olur kayganlaştırıcı ile...:)))+1

Yorumla
  • justhe
    justhe Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl

banyoda fayanslara yerlere vs sürüyorsunuz sonra uzaktan koşarak gelip kayıyorsunuz. çok zevk veriyor, küçükken buzun üstünde yapıyorduk.

4
    2 Yorumla
    • Alien
      Alien
      +1 yıl

sevdim bunu

Yorumla
    • justhe
      justhe
      +1 yıl

denemelisin, işe yarıyor.

Yorumla
  • SasukeUchihaxD
    SasukeUchihaxD Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 90%
    +1 yıl

Adı üstünde, penise sürülüp kayganlaştırıyor amaa!! şu hep unutuluyor. Bu ürünler "ihtiyaç"varsa kullanılır. Vajinada penisde uyarılınca zaten sıvıları sızdırmaya başlıyor. Böyle ürünlere ihtiyaç yokki bunlar oluyorsa.

0
    0 Yorumla
  • seda35_ksk
    seda35_ksk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 63%
    +1 yıl

kayganlaştırıcıların baya bir kullanım alanını görmüş olduk

5
    0 Yorumla
  • StarLa
    StarLa Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 34%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.

En çokta o ürün satılıyor ne işe yarıyor bu diyordum bende

5
    1 Yorumla
    • sweetby
      sweetby
      +1 yıl

niye böyle dedin ki ?

Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Pistonun silindir içinde sorunsuz çalışarak motor randımanı yağ ile nasıl artıyor ise aynı rahatlığı veriyor.. O jel sürülü iken de oral seks yapıla biliyor çilek aromalısı baya güzel..

1
    0 Yorumla
  • Cube34xx
    Cube34xx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50 , eic 97%
    +1 yıl

ne isemi yarar , adi üstünde kaygalastirici.. kayıyor. vajinaya kayganlastiriyor kolaylık sağlıyor- cogu sünnetlilerdede gerekli gergin olmasından kaygan olmasını sağlıyor

0
    0 Yorumla
  • qolokisP
    qolokisP Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 35%
    +1 yıl

İçeriğini iyi okuyun, en bilinen markasında bil.. Kısırlığa yol açabilir yazıyor
    En iyi kayganlaştırıcı kadın vajinasında mevcut zaten
    yeter ki onu harekete geçirmeyi ve kullanmayı bil

0
    0 Yorumla
  • eskişehir
    eskişehir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

kale küçük ayı büyükse, golü kolaylaştırmaya yarar.

4
    0 Yorumla
  • DoktorLife
    DoktorLife Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 61%
    +1 yıl

Östrojen eksikliği zamanı ( mesela menapoz) vaginal kuruluğu olan bayanlarda, ilişkiyi ağrısız yaşamak adına kullanılan şey.

1
    0 Yorumla
  • Nedim69
    Nedim69 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 68
    +1 yıl

en iyi kayganlaştırıcı kadın ve erkeğin organlarındaki zevk salgısıdır,bunu üretmek için ön sevişmelerin ve kadına oralın yapılması gerekir...işi bilene suni malzemeler gereksiz kalır...

4
    0 Yorumla
  • Aydan65
    Aydan65 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Adı üstünde kayganlaştırır. Meyveliler anal için uygun

4
    1 Yorumla
    • siyah_ve_ötesi
      siyah_ve_ötesi
      +1 yıl

denedin mi

Yorumla
  • cannabis
    cannabis Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

evet ise yarar. dogal olarak azalmis zevk suyu na destek olarak kullanilir. fantazi olsun diye veya suyunu cekmis teyzEler kullanabilir.cileklisi makbuldur. oral seks esnadinda kadinin bacaklarinin arasi koydeku cilek tarlasi havasi estirir

2
    0 Yorumla
  • by_esmer
    by_esmer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

Çok işlevli birşey :) aromalar tercih meselesidir.. Adı üzerinde "kayganlaştırıcı jel" karda kaymayacağınıza göre :) İyi geceler

0
    0 Yorumla
  • DelikanlıyızAyol
    DelikanlıyızAyol Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 36%
    +1 yıl

Büyük penis, dar vajina, ilk seks korkusu, yeterince ıslanamama gibi durumlarda kullanılır

1
    1 Yorumla
    • Yurdayov
      Yurdayov
      +1 yıl

Penis büyük vajina dar kayganlaştırıcı var ama yine olmuyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

bu jeller masaj jeli olarak da satılıyor hem masaj hem kayganlaştırması için. çok güzel bir deneyim yaşamanızı sağlıyor

2
    1 Yorumla
    • Sarp___Nıkılsın
      Sarp___Nıkılsın
      +1 yıl

Sen Süpersin

Yorumla
  • HaSSaNeFe
    HaSSaNeFe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

arkadan anal ilişkide acı azaltıp zevki artırmaya yarıyor

2
    0 Yorumla
  • AlperTan
    AlperTan Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 71%
    +1 yıl

adı ustunde kayganlastırıcı. heralde gırıp cıkmasını zorlastırmak ıcın degıl

0
    0 Yorumla
  • Balibey1
    Balibey1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Anal seksi kolaylaştırır. anal seksten çok daha fazla zevk almanızı sağlar.

0
    0 Yorumla
  • Mutevaziben
    Mutevaziben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 55
    +1 yıl

yapıştır, yağ gibi kaysın :)
    Bkz: 80'ler dizi, çaycı...

1
    0 Yorumla
  • Okngüll
    Okngüll Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

ıslanmayan vajinaya daha kolay penisin girmesi içindir.

2
    0 Yorumla
  • yeniden_1980
    yeniden_1980 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

Artistik Patinaj yapmak istediğizmide buz yerine kullanmak için:)))meyveli meyvesiz fark etmez

amaç kaymaksa...

1
    0 Yorumla
  • mehemet
    mehemet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

güncellemeni bile yanlış yazmışsın...

lisanına lazımdır kayganlaştırıcı.

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

alla alla çok bilgilisin bakıyorumda

Yorumla
    • mehemet
      mehemet
      +1 yıl

"da" ayrı yazılır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

iyi sen yazarken ayrı yazarsın

Yorumla
  • lazpanyol
    lazpanyol Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

coğu kayganlaştırıcılar analsex esnasında kullanılır,meyve aroması vb.de kokuyu önler ve raht bir seks ortamı sağlar.

1
    0 Yorumla
  • melissss
    melissss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

anal ilişkide oldukç.a yararlı

12
    3 Yorumla
    • BlackLabel
      BlackLabel
      +1 yıl

yerini başka bişey tutmuyor mu kremden bile daha mı kaygandır bu şey?

Yorumla
    • Eqe_qüzeli
      Eqe_qüzeli
      +1 yıl

18 yaşındasın ve anal... allah korusun

Yorumla
    • montella
      montella
      +1 yıl

peki ne kadar sağlıklı.

Yorumla
  • cimota
    cimota Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

hediyelik eşya niyetine piyasada :D vazelin dururken ne gerek var onlara :D

1
    1 Yorumla
    • akcay
      akcay
      +1 yıl

vazelin soğuk değil mi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

insanda doğal kayganlaştırıcı mevcuttur zaten zevk suyu bu işe yarar

1
    0 Yorumla
  • FurkannnATES
    FurkannnATES Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

kolay girsin diye ama çok da işe yaramıyor denedim ben

0
    0 Yorumla
  • pirasa159
    pirasa159 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

onu sürünce halk kendi kendini yönetebiliyo

6
    1 Yorumla
    • Alien
      Alien
      +1 yıl

i like it

Yorumla
  • arsenium
    arsenium Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

soru mu şimdi bu? adı üstünde.

3
    0 Yorumla
  • parafather
    parafather Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

mentollü al kız yakar :D :D

1
    0 Yorumla
  • mode007
    mode007 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı.

hah daha rahat hissetmeden oturur içine

1
    0 Yorumla
  • alhan
    alhan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 52
    +1 yıl

motor yağı katkısı ... gibi bir şey ...

3
    0 Yorumla
  • yflower
    yflower Takip Et
    Yoda Yaş: 59
    +1 yıl

su bazli kayganlastirici jel candir..

1
    0 Yorumla
  • attelia_07
    attelia_07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50
    +1 yıl

acısız girişler için iyidir :D

1
    0 Yorumla
  • üçübiraradanescafe
    üçübiraradanescafe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

kaydırır lol

8
    0 Yorumla
  • arda_burda
    arda_burda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

kayganlaştırır, analda özellikle çok işe yarar

1
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.

ıslaklık varsa gereksiz

1
    0 Yorumla
  • Black_
    Black_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Bayanların acı çekmemesı içindir ... =)

1
    0 Yorumla
  • hazatbey
    hazatbey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51
    +1 yıl

Yarar tabiki kayganlık isteyen durumlarda.

1
    0 Yorumla
  • romeo_82
    romeo_82 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

anal ilişki için gerekiyordur herhalde :)

1
    0 Yorumla
  • Edarella
    Edarella Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Hiç bilmiyorum :)

3
    0 Yorumla
  • keremkayar
    keremkayar Takip Et
    +1 yıl

Kurulukta rahat giriş çıkış sağlar

0
    0 Yorumla
  • devilish_humanity
    devilish_humanity Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.

zeytınyagı ve bebek yagıda aynı ıslevı gorur

0
    0 Yorumla
  • MDBilirkişi
    MDBilirkişi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Kuru vajinalar veya o et al sekste kullanılır

0
    0 Yorumla
  • lucasbaker
    lucasbaker Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

analı kolaylaştırır diye biliyorum

0
    0 Yorumla
  • magnumelegant
    magnumelegant Takip Et
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.

kayganlaştırmaya

0
    0 Yorumla
  • hayathayatdelice
    hayathayatdelice Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.

tabiki işe yarar

1
    0 Yorumla
  • mağbedim
    mağbedim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

neydi jelin adı _?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

mal misin

1
    1 Yorumla
    • siyah_ve_ötesi
      siyah_ve_ötesi
      +1 yıl

hahahaha :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kayganlaştırır

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kayganlaştırıcı jel ne işe yarar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kayganlaştırıcı jel işe yarıyor mu? 28 cevap verildi
Kayganlaştırıcı jel neden kullanılır? 20 cevap verildi
Kayganlaştırıcı jel yenir mi? 21 cevap verildi
Kayganlaştırıcı jel kullanıyor musunuz, kayganlaştırıcı jel ne işe yarar? 45 cevap verildi
Kayganlaştırıcı nasıl kullanılır? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güzelliğinizin bir gün bozulacağını bilmek sizi üzer mi?
  • Eşim bana karşı çok ilgisiz, konuşmuyoruz bile; bu evlilikte ne yapmam lazım?
  • Hangi yörenin şivesini seviyorsunuz?
  • Buz gibi olan hangi içeceği seviyorsunuz?
  • Kendinizde en sevmediğiniz , ya güncelleme bekliyorum gelsin değiştireceğim dediğiniz huyunuz nedir?
  • Duygularınızı belli eder misiniz?
  • Otoriter misiniz?
  • Dağınık saç mı düzgün saç mı daha çekici?
  • Seven insan bekler mi?
  • Burnunuz tıkanır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨