Sevgilimle 1 hafta tatile çıkacağız. Benim vajinam çok dar. Onun penisi ise çok kalın. Defalarca denedik ama girmedi. Kayganlaştırıcı kullanacağız ama ben acımasından korkuyorum. Sizce onunkine sürdükten sonra benimkine de sürmeli miyim? Bir de ne kadar acır tecrübesi olan var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılSn meslektasim. Bir kac konuya aciklik getirmek lazim. Oncelikli olarak, diyelim ki, vaginismus tarzi bir seyin yok ve olay hakiketen de darlik ve buyukluluge bagli. Bu zaman lidokainli kayganlastirici kullanbilirsin ( meselea Katijel). Lidokainli oldugu icin acini cok hissetmezsin. Bir az vulvaya sureceksin ( bol da sıka bilirsin,. zarari yok), bir azini da glans penise. Glans penisi bilidigin, bayagi suruceksiniz. Surmeye bile gerek yok. Uzerinden sıkın bol bol. Iliski sirasinda bacaklar tam ayrik sekilde, yavas yavas penetrasyon saglamaniz lazim. Ama burda partnerinin tecrubesisligi de sozkonusu. Beraber asmaniz lazim bu durumu. Bir iki zorlayip olmayinca zaten ereksiyon gidiyor. Vagina gevser zaten.
Simdi gelelim. vaginismus olayina. On sevismegi her halukarde uzun tutun. Gerekirse parmakla vaginaya penetrasyon yapsin. Once tek parmak, sonra iki parmak. Eger hakiketen de oyle bir durum varsa kasgevsetici kullanilirsin, ama mutlaka bir psikologa beraber gitmeniz lazim. Gecmis olsun, zevkiniz bol olsun.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgirer o eninde sonunda uğraşın ilk once başını soksun alıstira alıstıra girsin
01 Yorumla
Soran+1 yıldenedik ama olmuyor vajinismus olabilirim sanırım kadın doğum doktorum da seninki dar mutlaka kayganlaştırıcı kullanın demişti
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım aynısı bendede var çok kalkık olmasın bide biz hem kayganlaştırıcılı prezervatif hemde kayganlaştırıcı kullanıyoruz hem kendine hemde bana döküyo ama deliğin içine dökmesin yakıyo o zaman üstüne döküp içine itsin
23 Yorumla- +1 yıl
Çok kalkik olmazsa daha da zor girer bükülur çünkü sert olmalı o sürsun sende sulanmaya çalış
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsın tam kalkık olmasın acır
- +1 yıl
Niye acisin ki @gorus sahibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu darlık başa bela benimkinin çok kalın değil ama yine yanıyor canım kayganlaştırıcı denemedik dene sonrası zevkli
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşmda ne oldu ki
Cevap sahibi+1 yılSayılır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
Kesinlikle gerekiyor. bir kere girdikten sonra acın gecer ama giresiye biraz canın yanar. hemen bitirmesin sevglin işini. olabildiğinde uzun kalsın. Vajinal kaslar gevsemeye meyilli biliyon, anal gibi değil.
00 YorumlaÖn sevişmeyi uzun tutun. Sağlam bir oral yaptır sevgiline iyice ıslandıktan sonra kayganlaştırıcıya gerek bile kalmayabilir. bir de rahat olman lazım.
10 Yorumla
+1 yılErkeginki sert olmalı o sürsun sende sulanmaya çalış.. on sevişme uzun tut burden değil sevisirken yavaş yavaş girsin
00 Yorumla
+1 yılVazelin kutusunun yarısını sıcak su dolu leğene dök ve içine otur etkili olur
00 Yorumlatam bir oral yapıp ıslatsın girer merak etme.. ya da sevgilin acemi...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbuyukse yavas yavas alisdira alisdira gircek zaten acilir ama acirr
00 Yorumla İkisine de sür ne olacak sanki
00 Yorumla
+1 yılben varım ve bu dert cok kotu bır sey
05 Yorumla
Soranneden peki
- +1 yıl
en buyuk sıkıntım organım S:
Soransenin de mi büyük
Soran+1 yılyok sağol
- +1 yıl
kotu bır nıyetım yok cıdden?
Her türlü girer kayganlaştırıcı gerek yok
17 Yorumla
Soranvajinismusum malesef girmiyor doktora gittim bunun için
Sorandoktor kayganlaştırıcı kullan olmazsa tıbbi müdehale ederiz dedi çünkü vajinismus tıbbi müdehale gerektiren bir durum sorun erkekte olmuyor yani
Soran+1 yılben tıp öğrencisiyim benden iyi bilemezsin burda tıbbi problemler var. vajinismus olan kadınlarda aşırı kanama riski de oluyor. gelen hastaların çoğunda zaten yırtılma söz konusu.
+1 yılİnikken girsin içinde kaldırsın nasıl fikir
00 Yorumlabaya bir sür ki acımasın
çift taraflı00 Yorumla
+1 yılkrem gibi sür ikinizede
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUygulamalı gösterebilirim istersen
00 Yorumla
+1 yılo zaman ıncet
00 Yorumla
+1 yılsürmelisin
00 Yorumlabakıremısın
011 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılhayır vajinal. normal ilişki
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılanala karşıyım ben anüs bir cinsel organ değildir ve kadınlar için zararlıdır.
Soran+1 yılevet denedik doktora da gittim olmuyor
Soran+1 yılyok gerek yok
İkisinde sür
04 Yorumla
Soranpeki kayganlaştırıcı ferahlık hissi veriyor mu? acıyı azaltır mı?
Soranpeki teşekkürler
ona sür
00 Yorumla
+1 yılsüreceksin işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünah
12 Yorumla
Soran+1 yılateistim
Cevap sahibi+1 yılBende grafikerim ne yani
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı