Uzmanların yaptığı araştırmalara katılan migren hastalarının yarısından fazlası migren atakları esnasında cinsel ilişkinin semptomları azalttığını dile getirdi. Araştırmacılara göre seks, vücuttaki doğal ağrı kesicilerden olan endorfin hormonunun salgılanmasını tetikliyor. Bu sayede baş ağrısı azalabiliyor veya tamamen yok oluyor. Bunun bir bahane olduğu ortada yani. Peki kadınların bundan başka bahaneleri var mı?
Kadınların, "Başım ağrıyor" dışında uydurduğu bahaneler neler?
Uzmanların gözden kaçırdığı nokta şu ki, kadınların "o adamla sevişme ihtimalini düşündükleri anda" başına ağrı giriyor zaten. Mazeret olarak kullanmak, taraflardan biri nihayet "Oeh yeter, bu gemi yürümüyor" deyip de yüzüğü attığı ana kadar geçen, sorunu erteleme faslı son tahlilde.
Benim yorgunluk dışında bir mazeretim olmadı ama kaçmak için mazeret yaratacağım bir ilişkim de olmadı zaten.
sunucu ; hocam bir kadının yataktan kaçması caiz midir? cübbeli hoca ;bir rahatsızlığı falan yoksa kaçmaması gerekir sunucu ;genelde başım ağrıyor deniliyor hocam cübbeli hoca ; baş ağrısına iyi gelir belki nerden biliyoruz 😂😂
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1. Her gün her gün olmaz ki... 2. Canım hiç istemiyo, arkadan yapıver de bitsin. 3. Kasıklarımda sancı var. Idrar yolları enfeksiyonu herhalde. 4. Sabah banyo yapmak istemiyorum. 5. Ay boğazım çok kötü. Antibiyotik aldım az önce. 6. Erkeğim noolur yarın yapalım, gözümü açamaz oldum. Yarın söz, istediğin gibi yaparız. 7. Leke geldi!!!
Bu bahanelere bakıp suçu hemen kadınlara atmamak lazım. Kadınınız yanınızda duruyor ve sizinle ilişkiye girmek için delirmiyor, çıldırmıyorsa bu işte bir terslik var demektir. Bu konu üzerinde erkeklerin düşünmesi lazım ;)
evet bunun bilindik bir bahane olduğu bir gerçek. Ama bu her zaman böyle olmuyo, bazılarının ağrısı geçiyo bazılarınınki geçmiyo. Ama illa bir bahane söylemem gerekirse "keyfim yok" :D
Şu kadınlarımızın bu kadar cinsellikten uzak olması, zevk almayı bilmemesi, erkeğe bunu bir hediye verircesine davranması gerçekten rezillik boyutunda. Yazık yani
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ona kızgın değilsem geri cevirmiyorum hiç.. Kizginken acık açık istemiyorum git diyorum o basım ağrıyor mu diyorsun diyor gülüyor biraz sevimlilik yapıyor sonra gönlümü alıyor ve cinsellik yaşıyoruz
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Adet olmak , Gözümden uyku akması ve pürüzsüz olmamak dışında bahanem olacağını sanmıyorum.
En İyi Cevaplar