Çok zevkli bir şey sonuçta her gün olsa hayır demem bu kadınlar neden böyle acaba evliler daha iyi bilir temel sebep nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar arzulanıldığını görmek ister, tutku ister. Ama ülkemizdeki erkeklerin çoğu bir noktadan sonra sırf sevişmek için sevişmeye çalışıyor. Ne ön sevişme ne başka bir şey. Senin ne kadar yükseldiğin, ne kadar zevk aldığın önemini kaybediyor bir noktadan sonra. Paşam hadi bugün de boş geçmesin diye gelip bir anda hadi sevişelim der, iki girip çıkar boşalır ve biter. Sen ne olduğunu anlamadan o giyinmeye ya da uyumaya başlamıştır bile. Başlarda ben de senin gibiydim ama zamanla gidiyor bu heves maalesef. Erkeklerin maks kapasite belli çünkü. Bir yerden sonra hep aynı oluyor çoğunda ve haliyle olsa da olur olmasa da olur diyor insan.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasit evlilikte aşırı güvence tarafına kayıyorlar yani arzu duydukları değil Tam bir güven abidesi efendi tip erkeğe gidiyorlar. E bu adamda arzu oluşturmuyor. Kadında cinsellikle arzu paraleldir."Tabi pek çok kez ilişki deneyimi yoksa "Öyle olunca evlenip başım ağrıyorlar devri başlıyor. Arzu yoksa şehvet yoktur kadın için ikisi paralel gelir. Ha bide yüksek hazza ulaşamamış veya adam beceriksizde olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
İlgisiz olan bir erkek sadece seks istediginde yaklaşıyorsa, buda yetmezmis gibi seksi sadece gir ciktan ibaret zannedip, kendisi boşalıp kadını hiç umursamıyorsa az bile yapıyor kadınlar
10 Yorumla
+1 yılKarşısında ki adamdan tatmin olmuyor ve. Adam sadece çıkarları doğrultusunda yaklaşıyorlar kadın ne yapsın?
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin işi bilmemesi yüzünden. Yorumlar şişirilmiş içi boş bir füze. Sorsan hepsi 20 cm. Ortalama ise 13 cm.
29 Yorumla- +1 yıl
Sorsan 10 posta, sabah akşam filan.25 cm diyeni okudum yorumda. Fazla p*rno izliyorlar. Ordaki erkeklerin yanından bile geçemez çoğu.
- +1 yıl
Evet😂
- +1 yıl
Ben cinsellik etiketinde ayda yılda bir yorum yaparım, yaparsam da zevk için değil objektif konuşmak için olur. Haliyle beni görmek pek mumkun olmaz cinsellik etiketinde aktifsen, bir şey mi soracaksın?
- +1 yıl
Aslında açık ama
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevişmeye değil direkt birleşmeye dayalı ilişkiler yaşıyor olmalılar. Seksin sanat olduğunun farkında değiller muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılbir kad olarak buna sen cevap verir misin ya çünkü bu tam bir erkek sorusu ve cevabı henüz bulunmadı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi kadınların, nesni tükeniyor, numunelik olabilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılTam istediği gibi orgazm yaşıyamıyor çoğu ya da seksi erkeği kontrol etmek için kullanıyor
00 Yorumla Zevk alamıyorlar ondan bi de kısa sürüyor genelde diye biliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zorla yapilmasini seviyorlar heralde ben oyuzden pek dinlemem catir catir yerlestiririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadının günlük hayatı çocuk vs varsa iş güç yorgunluğu varsa üstüne de eş hiç ilgi vermiyosa seks istemez tabi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu bi anlayabilsek çözebilsek her şey yoluna girecek ama bitmedi baş ağrıları
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellikleri, libidoları, zekaları güdük kalmıştır.
00 Yorumla
+1 yılBen bas agrisi falan dinlemem sahsen bi cakarim agri falan kalmaz :)
00 Yorumla
+1 yıltamam dru tum erkolar senin
10 YorumlaZamanı gelince her gün yaparsın
00 Yorumla
+1 yılmiklimeyi sevmeyenlerin bahanesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Onlar dişil enerjisi düşük olanlar
00 Yorumla
+1 yılBilmem ben hic oyle demem 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce ilişkiye girdin mi
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok kez
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl24
Cevap sahibi+1 yılEvli misin
Soran+1 yılNooo
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha detaylı konuşalım mı
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende anlam veremedim
00 YorumlaEvli misin ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıluyuz oldukları için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Size sormak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen gibisi az
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026