- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyor bahane uyduruyor başı ağrıdığından değil yorumlarda kızlar yazmışlarda yazmışlar evet bir bakıma doğru belli bir yere kadar ama diğer taraftan kadın kendisi zevk almasını bilmiyorsa ne olduğunu bilmiyorsa vajinasını bilmiyorsa kimse oa zevk veremez ohh ne güzel herşeyi erkeğe yükle kurtul bulmuşlar bir bahane kendilerini bundan sıyırmaya çalışıyorlar ama öyle değil Türkiye de ki kızlar hiç bir halt bilmiyorlar kendi vajinasını bilmez nasıl zevk alacağını bilmez erkek bana zevk vermiyor der erkek bir şey yapamaz zaten penis boyu takıntısı vardır ne olduğunu bilmiyorlar ki vajinadan ilk giriş sadece 3 4 cmlik yerden kısımdan zevk alırsın vajinal orgazm denilen yer oradadır ilerisinden zevk almazsın asla hadi buna 3 4 dedim 5 olsun bu kadar penis lu kadar olsun bu kadar olsun bana ancak zevk verir öyle bir şey yok vajinal orgazm dedim türkiyede ki kızlar vajinal orgazmı bilmezler asla klitorist orgazm yaşarlar onu bilirler hatta onu bile bilmiyenler var mastürbayon yapıyor klitorist zevk almasını bilmiyor ama seksten zevk almayaı bekler nasıl olacaksa kendi vajinanı bilmiyorsun nasıl zevk alacağını bilmiyorsun kalkıyorsun bana zevk veremiyor diyorsun diğer yandan kendini mastürbasyona kendini alıştırmış mastürbasyondan zevk alıyor seksten zevk almayı bekliyor öyle bir şey yok zevk alamazsın asla sen kendini bilmezsin erkek sana bir şey yapamaz haa erkeklerde de sorunlar var erken boşalma gibi sadece kendini düşünme gibi seks de öncelik kadınındır erkek kadını düşünecek eğer erkek kadını düşünürse sorunlar ortadan kalkar yavaş yavaş hemen olmaz zaten ama yine de erkek kadın gibi değildir tabiki de kadın kendini bilecek erkeği yönlendirecek
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seksi tadı tuzu olmayan bir yemek var sayarsak adam hijyen ortamda o yemeği yapmadiysa, önceden yaptığı buz gibi yemek grupları olduğunu varsayarsak hanıma haydi seks yapalım derseniz yani bu yemekleri yiyelim derseniz o hanım ben tokum veya başım ağrıyor bahanesini sığınacaktir. O nedenle bu işi bahanesiz yapmak için kaliteli ve kadını uçuracak onu doyuma ulaştıracak kaliteli yemekler yani zevkli bir seks yaparak kadını seks açlığını giderecek kalitede seks yapmalıyız
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çünkü tüh ve ten uyumu yok da ondan. Uyumlu partnerler arasında #KasımdaHaz yaşayabilmek için yapılan cinsellikte asla kadınların başı ağrımaz.😎🤪
00 Yorumla
Başım ağrıyor sadece bir bahane kadınlar için çünkü kocası tatmin etmiyor diye öyle oluyor erkekler zevk odaklı sadece kendileri düşündükleri için öyle oluyor partneri ne ister ne hoşuna gider konuşulmuyor bu konu hemen işimi halletyim de erkeklerin kafası öyle çalışıyor benciller o konuda
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşım ağrıyor diyen kadın da, bu karşılığı alan erkek de çok iyi bilir ki başı ağrımıyordur. Sadece canı seks yapmak istemediği için bir bahane lazımdır. O bahane de her kadının söylediği en klasik yalanlardan biri olarak karşımıza çıkar.
11 Yorumla- +1 yıl
Canı istemediği içinde olabilir ya da erkek ona yeterli ilgi ve zaman ayırmadığı için sonuç odaklı bir ilişki sunduğu için kadın bunun bilincindedir zevk alamacağını da bilir buyuzden uğraşmak istemez ve bundan kaçmak için türlü sebeblere baş vuralir aslında burada kadının değil erkeğin eksikliği sorgulanmalıdır çünkü hiç bir kadın duygusuz bir ilişki istemez ruhuna dokunulmayan bir kadın o seksten soğur ve kaçmak ister
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü istemiyorlar hiçbir zaman 40 yıl olmasa da nerede demeyecekler
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTatmin olmadıkları ve partnerlerinin bencil oldukları için gadası
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız çünkü zevk iki kişilik bir algıdır tek taraflı olursa kadın seksten soğur ve kaçmak için türlü bahanelere başvurur burada kadın değil erkek kendini sorgulamalıdır... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Kadınlar durduk yere basım ağrıyor demez illa ki erkekte sorun vardır - +1 yıl
Aslinda bir çok sebebi olabilir sadece erkeğe de suç yüklemek doğru değildir. libidosu düdük olabilir , fazla yaptığı için bıkmış olabilir , ruhve ten uyumu olmayabilir , erkek bencil ve duygusuz bir ilişki sunuyor olabilir vss bunlar en belirgin özelliklerdir
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYapmak istemedikleri için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen kendi sebebimi yazayım;
Çünkü yaşadığım şey benim açımdan cinsellik değil eşim mastürbasyon. yaparken kullandığı objeymiş gibi hissediyorum kendimi ve ya rahatladıktan sonra komidine para bırakıp gidecekmiş gibi tutku yok çekim yok iki güzel kelime yok eşini hazırlama onu tahrik etme yok yatağa girmeden önce bi duş alma yok eşim tatmin oldu mu yeterli miydim diye bir düşünce yok tutkuya hazza değil direkt rahatlamaya odaklı sevişmeye çalıştığı için başım ağırmasa bile böyle olduğu sürece yok yok yok olmuyor içimden gelmiyor hazır hissedemiyorum kaç senedir hâlâ canım yanıyor zevk olmadığı için
819 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@by_kowboy içinde olacak insanın taşıma su ile değirmen dönmüyor
- +1 yıl
Yani ne desem. bilemedim be hicmi dusunmez insan karsisindakini uzuldum sizin adiniza. Cok guzel bir sey var orqtq ama siz yillardir tatmiyorsunuz hakkette uzuldum
- +1 yıl
Bende aynı durumdayım maalesef cinsellik bı evliliğin yapı tası gibi o olmadımı huzur neşe olmuyo
Cevap sahibi+1 yıl@Burayhn kör sarraf bile cevheri nasıl işleyeceğini bilir bence cinselliği ilk kez paralı kadınlardan öğrenmenin etkisi sürüyor aşmıyor bunu işine öylesi geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@Burayhn muhtaç olmak için bir bağ olması lazım yok zaten neyine muhtaç olayım
Cevap sahibi+1 yıl@Burayhn 8 bitiyor sayılır
- +1 yıl
Seks oyuncagi al bosamayavaksan
Cevap sahibi+1 yıl@Burayhn söylenecek bir şey yok ama dinliyprum
Cevap sahibi+1 yıl@Burayhn teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu diyen kadin iliskiye girmek istemiyordur. Cunku cinsellik onun icin cinsellik değildir. Zevk almiyordur, orgazm olmuyordur, erkeginden gerekli seyleri alamiyordur ve kendini kadin gibi hissedemiyordur. Zevk almayan kadin iliskiye girmek istemez. Erkege tek tarafli zevk vermekte istemez. Bu yuzden de isteksiz gibi görünür ya da cesitli bahanelerle erkekten uzak kalmayi tercih eder. Erkekte bunu eşimin libidosu düşük diye algilar. Kendinde sorun görmez cogu. Zevk aliyor mu, nasil iliski istiyor, fazla mi sertim, orgazm oldu mu bunlari dusunen erkek sayısı az. Yeter ki delik olsun onlara. Iki debelensinler, bosalsinlar yeter. Bu durumda da hayat kadinindan ne farki kaliyor o kadinin. Bir komidine para bırakmadığı kalıyor.
53 Yorumla- +1 yıl
çok güzel yazmışsınız gerçekten helal olsun
- +1 yıl
Aynen öyle kadınlarin mutsuzluğunu gayet açık ve net dile getirmiş anlayana tabii 👏👏👏👏
- +1 yıl
Genel olarak erkekler çirkin olduğu için kadınlar haz duymuyor sanırım. Tabi eşlerine kötüde davranıyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle anlatayım genel olarak erkeklerin çoğu çirkin. Güzel kadınlarda yakışıklı erkekleri kapınca geriye yakışıklı ve uzun erkek kalmıyor. Kadınlar genelde güzeldir. Her 10 kadından 6 sı güzelken. Her 10 erkekten yanlizca 2 si yakışıklı ve uzun olabiliyor. Güzel kadınlarda çirkin ve kısa erkeklerle cinsel ilişkiye girmek istemiyor bu yüzden evlendikten sonra öyle diyorlar. Çünkü yakışıklı erkekler gençliğinde birçok kadınla çıkıp ayrılıyor. Kadınlarda mecbur çirkin erkekle evleniyor. O yüzden kadınlar gibi erkeklerde bence estetik yaptırmalı saç, sakal bakımına dikkat etmeli. Kas yapmalıki eşine çekici gelsin. Ben şu an kas yapmaya çalışıyorum ilerdede estetik yaptırcam
10 Yorumla
+1 yılİki tarafin da hatasi var. Erkek sadece bosalip işini bitirmek istediginden kadin zevk alamiyo bi bu sebep var. Bi de kadin cahilliginden, bilgisizliginden vajinasini tanimiyo, nasil zevk alinir bilmiyo ve orgazm olma refleksini vucuduna ogretememis oluyo. Bu iki sebep var. Kadinlar genelde cahil. Erkekler de genelde kadina oncelik vermiyo. İki taraf da hatali yani.
32 Yorumla- +1 yıl
Haklisn
- +1 yıl
Objektif ve dogru. bir yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılParol taşırım bu yüzden hep yanımda. Baş ağrılarına kesin çözüm, tabi
https://youtube.com/shorts/RxcSvPOLQ-Y?feature=share12 Yorumla- +1 yıl
😂😂 süpersin 👏👏 parol önemli 🤣
- +1 yıl
Parol her zaman önemlidir, tabi 😃
Başım ağrıyor bahanesi aslında külliyenin hatalı. Çünkü eğer gerçekten başın ağrıyorsa zaten seks yapman lazım. Çünkü seks sonrası salgılanan hormonların Ağrı kesici özelliği vardır.
Kadın neden seks yapmak istemez çok anlamsız. Sonra kocam beni aldatıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Kadin canı istenedigi için değil ona yeteri kadar ilgi ve zaman ayırmadığı için kaçar , erkeğin sonuç odaklı duygusuz bir ilişki sunmasından kaynaklanır. kadın bunun bilincindedir zevk alamacağını da bilir buyuzden uğraşmak istemez ve türlü bahanelere başvurur burada aslında kadın değil erkek kendini sorgulamalıdır ruhuna dokunulmayan bir kadın seksten soğur ve kaçmak ister bir kadının ruhuna dokunulmadığı sürece kadın mutlu olamaz ve yeterli performansı da gösteremez zevk iki kişilik bir algıdır tek taraflı olursa o kadın o ilişkiden hep kaçar ya da bahanelerin arkasına sığınmak zorunda kalır
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadınlar çoğu çok isteksiz sekste çabuk sıkılan taraf olur baş ağrısı banesi saplanır genelde kadınlara ilişkiye girmemek adına 😄benim eski sevgilimde böyleydi bir taraf kusursuzken yatak da bir taraf hep kusur üretir hiç birşeyin ortası denklemi olmuyor melesef istinaya denk gelmek önemli
010 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız hayatta iki ruh asla birbirbirine denk gelmez bir iyiye bir kötü. Hayatın felsefesi bu şekilde ilerliyor... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Ama bu mümkün değil çünkü bazı ilişkilerde kadın çok istekli olur erkek kaçar erkek istekli olur kadın kaçar bu denkklem bu şekilde ilerliyor
- +1 yıl
Bu denklemi çevrene ya da sosyal medyaya bakarak anlayabilirsin
- +1 yıl
😂😂 hadi inşallah diyelim
- +1 yıl
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim 🙏 sohbetin için 🙏 Allah'a emanetsin
- +1 yıl
🤣🤣 bu şey gibi oldu " hoşça galın ben gidiyon " der gibi olmuş 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadını kıvama getirmek lazım :D
Çoğunlukla erkekler doğru yöntemi bilmiyor, evli olsalar bile.
Hatta, iddia ediyorum, bizim toplumumuzda bunu hakkı ile icra edenler çok az.
Sonra , tabi ki kadının başı ağrıyacak, hatta kirpik dipleri bile ağırır.
10 Yorumla
+1 yılKadını seksten soğutan vasatın altı erkekler yüzünden
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeği ona zevk vermediği için işini bitirip yatan bir erkek varsa kadının başı ağrır 2 dakikalık onun zevki için kalkip gece gece duş almayım der başım ağrıyor diyip geçer partneri ona zevk verse cinselligi bilse zaten cinsellik herkes icin zevklidir tsbi bazilari aseksuel oluyor hastalik gibi kadini da erkeği de olabilir terapi görerek çözüyorlar sanırım
23 Yorumla- +1 yıl
Abla kalınlığı iyise 14.5 cm penis zevk verir mi sence?
Cevap sahibi+1 yılCinsellikte penis boyutunun zevk verdiğini düşünen bir insan olduğun sürece zevk veremezsin
- +1 yıl
Hiç yapmadığım için böyle diyorum yaşım küçük çünkü. İlerde zaten ben eşimi severim ve öz bakımıma dikkat ederim zaten
+1 yılher gece ağrıyorsa kocasını sevmeyen kadındır.
yatak dışındaki hayatta katlanabildiği kocasını en azından yatakta kendisinden uzak tutmak için baş ağrısı numarası yapar.
baş 1 gün ağrır, 2 gün ağrır. her gece ne alaka?31 Yorumla- +1 yıl
Türkiyede çoğu erkek çirkin olduğu için kadınlar haz duymuyor sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir bahanenin ardına sığınan kadın o erkekten zevk almıyordur, tatmin olmuyordur, sırf görev olarak yapıyordur bu işi o kadar basit. Yoksa karşılıklı olarak iki tarafında tatmin olup mutlu olduğu bir ilişkiden kim neden geri dursun ki. Aksine olması için bahaneler üretmesi gerek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmediği veya ilgisiz kişi olması, arzulamaması, kendi ihtiyanı başka yöntemlerle çözmesi, vücudunu ve isteklerini tam anlayamama...
10 Yorumla
+1 yılÇoğu erkekleri suçlamışta, madem öyle biri evlenme? ya garip evlenmek zorunda değil herkes bunun büyük nedeni de Türkiye deki kadınlar, kendi consellikleriyle barışık değiller bu yüzden zevk alamıyorlar toplumsap baskı meseleleri.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda çok haklısın böyle bir durumda sadece erkekleri suçlamakta doğru değildir çünkü bunun birçok sebebi olabilir kadının libidosu düşük olabilir, ten ve ruh uyumu olmayabilir ya da erkek kadına yönelik duygusuz bir ilişki sunması olabilir, erkegin bencil olması ve sonuç odaklı ihtiyaç gidermek amaçlı bir ilişki sunması olabilir, kadın nelerden zevk aldığını kesfedememiş olabilir, çok sık yaptığı için bıkmış olabilir, kullandığı ilaçlar hormonlarını etkiliyor olabilir vss bunlar en belirgin özelliklerdir... buda naçizane benim görüşüm sizinde görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Ben evliyim evet baş ağrısı olsun isteksizlik olsun gerçekten zor oluyor ve ister istemez erkekse kendini tatmin etmek zorunda bırakıliyor evlilik öyle dışarıdan gözüktügu üzere günlük Gülüstanlik bir şey değil !!
02 Yorumla- +1 yıl
Heleki şuanki evlilikler mutsuzluktan başka bir şey değil
Erkek sevgiyi,
Kadın seksi bilmiyor.
Türk erkeğinden romantizm, Türk kadınından erotizm beklemek eşeğin profesör olmasından daha zor.
13 Yorumla- +1 yıl
Belkide olabilir ama bunun birçok sebebi olabilir bu yüzden sadece erkekleri suçlamakta doğru değildir kadının libidosu düşük olabilir , çok sık yaptığı için bıkmış olabilir ruh ve ten uyumu olmayabilir , ya da erkek kadına duygusuz bir ilişki sunması olabilir , erkeğin bencil ve sonuç odaklı ihtiyaç gidermek amaçlı ilişki yaşaması olabilir , kadın nelerden zevk aldığını kesfedememiş olabilir kullanılan ilaçlar hormonlarını etkiliyor olabilir vss bunlar en belirgin özelliklerdir... buda benim nacizane görüşüm sizinde görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏 🙏
- +1 yıl
İllaki zaten herkes aynıdır demiyoruz diyemeyizde ama genel olarak baktığımızda olaya sonuç bundan ibarettir
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Hiçbir zaman öyle bir bahane kullanmadım. O an istemiyorsam istemiyorumdur, erkekler istiyor ki canları istediği her an bacakları açıp bekleyelim. Kadınlar da bu yüzden sanırım bahane buluyor. Şişme bebek alsınlar kurtulsunlar 😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence Bunlar tamamen yıldırma avucunu yala demenin bir belirtisi olabilir hatta hiçbir erkek başı ağrıyorken bile asla bu denli güzel bir eylemi asla ihmal etmez var gücüyle hissedip yaşayıp yaşatır 🙄💪🏻 baş ağrısının olmadığı günler dilerim 😁
10 Yorumla araştırdım piyasada teknoloji harikası şişme bebekler var başı agrımayan😂şaka bi tarafa konu derin üzerinde düşünüp oturup konuşmak lazım seksin zevki nasıl iki kişilikse sorunlarıda iki kişiliktir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadinlar degil sadece yurdum kadinlari sanki bir lutufmus sadece bizim ulkede kadin var dunyada hic bur yerde yok havasindadirlar sanki cinselligi sadece erkekler istiyor kadinlar icin olsada olur olmasada olur havasindalar
00 Yorumla
+1 yılerkeğine göre değişir o mazeret erkekde her zaman bakımlı olmalıkı kadın asla başım ağırıyor dememeli.
02 Yorumla- +1 yıl
ya da parol ağrı kesiciyi herzaman yaninda tasiyacaksin kadin başım ağrıyor derse hemen dayıycan parolu 🤣🤣
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
+1 yılBen istediğimde benimle olmıcak partnere aynı yöntemle ceza veririm hatta misliyle, önce yükseltir sonra yarım bırakıp başım ağrıyor derim, yapmadığım şey değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılvermicem vermicem benim değilmi vermicem, toprak olsada vermicem, börtü böcek yesede vermicem
diye bir şaka vardı ya hah ondan inat ne olacak sa inatlaşınca bende anlamadım gitti bu yaşa geldim00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamadan önce başım ağrıyor diyen kadınlar aslında o an cinselliğe hazır olmadıkları için veya o an cinsellik yaşamak istemedikleri için öyle bir bahane uyduruyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri seks konusunda çok bencilce davranıyorlar, kadınlar istediklerini elde edemeyince haliyle seksten soğuyor.
09 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 bak nasılda biliyorsun 😂
- +1 yıl
Ben öyle değilim, sadece erkek olduğum için biliyorum :)
- +1 yıl
Bütün erkekler aynı değil zaten hepsi aynı dersek haksızlık etmiş oluruz ama genelleme bu şekilde diyebiliriz
- +1 yıl
Bunun birkaç sebebi olabilir bu yüzden sadece erkekleri suçlamakta doğru değildir çünkü kadının libidosu düşük olabilir, çok sık yaptığı için bıkmış olabilir , ten ve ruh uyumu olmayabilir ya da erkek kadına yönelik sadece ihtiyaç gidermek amaçlı duygusuz bir ilişki sunması olabilir, kadın nelerden zevk aldığını kesfedememiş olabilir, utangaç bir ruh hali olabilir , erkek duygusuz bir ilişki sunuyor olabilir ya da kadının kullandığı ilaçlar hormonlarını etkiliyor olabilir vss bunlar en belirgin özelliklerdir... buda benim nacizane görüşüm sizinde görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Bana kalırsa en büyük sebebi çiftlerin birbirlerinin aşırı tahrik olduğu fantezileri yapmaması. Mesela bir erkek rimming isteyince kadın iğrenç bulabiliyor, kadın oral istediğinde erkek iğrenç bulabiliyor falan, bunlar hep orgazma engel oluyor. Ben teşekkür ederim ilgin için.
- +1 yıl
Buda ruh uymsuzluğuyla alakalı aynı şeylerden zevk alamamak ve empati kuramamaktan kaynaklanıyor karşılıklı anlayış ve empati kurmak bu gibi sorunları ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim 🙏 sohbetin için ağzına yüreğine sağlık 🙏 🙏
- +1 yıl
Evet anlayış, empati ve hisler çok önemli. Bence en güzel seks duyguların yoğun olduğu sekstir. Hoşsohbetliliğin için teşekkür ederim tekrardan, umarım daha çok karşılaşırız site içerisinde :)
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendini silah gibi kulalanip kendini erkeginden mahrum bırakarak terbiye etmeye çalıştığı için kanunlara yazıklar olsun boşanmak kolay olsa kimse evli kalmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBircok kadın tatmin olmadığı için birkaç dakikalık eylemi gereksiz görüyor ve bahane arkasına saklaniyor
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👏👏👏
- +1 yıl
Çünkü zevk iki kişilik bir algıdır tek taraflı olursa kadın seksten soğur ve kaçmak için türlü bahanelere başvurur
- +1 yıl
Kadının ve erkegin isteklerini göz ardı etmemeli. Hatta erkek bir defa bosalirken kadini iki defa bosaltmali😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler bu konuda çok bencil. Kendileri isterse yapmak zorunda deniliyor. Böyle yapınca kadın kaçıyor olabilir. Evlilik sadece cinsellikten ibaret değil tabi ki.
20 Yorumla
+1 yılAman gir çık gir çık sonra dönüp uyuyacak boş veeeer mi diyorlardır? 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem bunun cevabını sen vericeksin 🤣 sence neden böyle bir şey deme gereği duyuyorlar
- +1 yıl
Senin kukun var sen anlat, bana başım ağrıyor diyen olmadı henüz. 😂
Kafaya taktığı bir şey vardır. Birliktelik yaşamak istemiyordur o an. Bahane olarak baş ağrısı öne sürülür
00 Yorumla
+1 yılbi soz var. disin agriyosa cektireceksin. basin agriyorsa s.. ktrecksin 😂
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 aynen öyle derler doğruluk derecesi var mı bilmiyorum da bizim ordada öyle derler
- +1 yıl
o yuzden bas agrisini bahane olarqk gormem. bu ancak sebebimiz olur 😂
- +1 yıl
😂😂 tm peki sen öyle diyorsan öyle dir bu işin uzmanı sensin 👍 .. yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
Erkekte iş yoktur
bana hiç başı ağrıyan denk gelmedi013 Yorumla- +1 yıl
Bana hiç bir kadın hayır demedi ama evet de demedi 😂 der gibi oldu
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim karizmatik beyefendi 😂
- +1 yıl
Tm peki diyelim sana hayır diyen kadın da ne biliyim 😂
- +1 yıl
Ya illaki her şey karşılıklı olursa zevk verir yoksaki zorla güzellik olmaz derler karizmatik beyefendi 😂
- +1 yıl
Tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi 😂 siz kime nasıl davranacağınızı bilirsiniz ben size güveniyorum siz bu işi becerirsiniz o kapasite var sizde
- +1 yıl
Benim dm ilk günden beri kapalı dır oyuzden
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 anlayışın icin 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Başının ağrımasını kim sorun ediyorki 😂 biz işimize bakıyoruz baş ağrılarında ağrı kesici aşı niyetine hemen geçiveriyor…. Deneyim lütfen 😂😂
00 Yorumlayapmak istemiyor işte seks zorlamaya gerek yok başı ağrımadığı zaman yapmak lazım hsjsh
03 Yorumla- +1 yıl
Sen kadına sor yavru ceylanim hangi günler başın ağrimiyor söylede o gün geliyim yanına de 🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣 aynen öyle bu işi çözüyorsun reiss 😂
+1 yılHer kadın için geçerli değil bence bu kadın partnerine göre bahane bulur istemediği biri için der bunu
00 YorumlaEvet bende her zaman bu sorunun cevabını öğrenmek istemişimdir
07 Yorumla- +1 yıl
Bunun birkaçtane sebebi olabilir?
- +1 yıl
🤣🤣 tıp bile bu sorunun karşısında çaresiz kalıyor 🤣😂
- +1 yıl
Ozaman yorumları okursun neden başları ağrıyor bunu öğrenmiş olursun
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Herif öküzse ma*l*sa slksa apt@lsa direk sokuyorsa tabi ağrır beyinsizse nasıl seks yapıcakki sokmaktan şiddetten bunu sormakta nebilim cevap net öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü erkekler sadece kendini rahatlatma derdinde kadına zevk vererek değil kendim. nasol daha çok faydalanirim kafasında seks de kadın için istenmeyen bir şey olur
10 Yorumla
+1 yılErken boşalma problemli kocası olanların başı ağrır. 😂
10 Yorumla
+1 yılCanı istemiyor bu kdr basit, bunu adam akıllı söyleyemiyor bizim millet karşısındakine
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu kadın olarak sizin söylemeniz gerekiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Yorumlari okuyun belkide aradığınız cevabı bulursunuz? 😂
- +1 yıl
Gerek yok çünkü tahmin edebiliyorum. Erkekler yine uzman kesilmiştir
- +1 yıl
Zaten burada önemli olan erkeklerin bilinçlenmesi eksiklerini görebilmesi dir
+1 yılKarşısındakini kırmadan kibarca rededebilmek için bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Zevk alamıyordur veya yorgundur bu da bahanesi olur jfhfhfh
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek sevişirken ölürse parmak izi kalmasın diye, zaten erkeklerin başı hiç ağrımaz, sorsan bugün kaç kızla öpüştün diye 569845 sonrasını sayamadım abi der.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani şöyle söylim yapmak istemiyordur nazikce söyleme taktikleri 😂
00 Yorumla
+1 yılçünkü gerçekten başları ağrıyor ve yorgun oluyorlardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevişme eylemini isteyerek yapmadıkları için angarya görüyorlar ondan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBas agrisini yok edecek kadar tatmin edici bir erkegi yoktur
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes bahane demiş ama bazen insanın canı cidden istemiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence si.. iş herkesin hoşuna gitmiyor veya doğaları buna müsait değil, seks olmadan daha naif yaşamak istiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPartner kötü olunca zevk almıyorlardır herhalde hak vermek lazım kıllı leş gibi tiplerin eşleri istemiyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. başı ağrıyordur da o yüzden. niye herşeyi tersten okumaya meyillisiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Canı istemiyordur. Erkek tahrik etmesini beceremiyordur.
Ya da gerçekten başı ağrıyordur 🤭00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılCanı istemiyor olabilir ya da kendini hasta hissediyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnem soğukta gusül almaya üşeniyorum o yüzden demişti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonal olarak isteksiz olmasi, baska aciklama gelmiyor aklima
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİliskiye girmemek icindir. ya da iliskiye girdigi kişi ona zevk vermiyordur
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat