Cinsellikte kadınların neden sürekli başı ağrır sizce?

Cinsellikte neden kadın sürekli başım ağrıyor , yorgunum , bugün olmaz gibi bahanelerin arkasına sığınmak ister? Ve neden?
İstemiyor bahane uyduruyor başı ağrıdığından değil yorumlarda kızlar yazmışlarda yazmışlar evet bir bakıma doğru belli bir yere kadar ama diğer taraftan kadın kendisi zevk almasını bilmiyorsa ne olduğunu bilmiyorsa vajinasını bilmiyorsa kimse oa zevk veremez ohh ne güzel herşeyi erkeğe yükle kurtul bulmuşlar bir bahane kendilerini bundan sıyırmaya çalışıyorlar ama öyle değil Türkiye de ki kızlar hiç bir halt bilmiyorlar kendi vajinasını bilmez nasıl zevk alacağını bilmez erkek bana zevk vermiyor der erkek bir şey yapamaz zaten penis boyu takıntısı vardır ne olduğunu bilmiyorlar ki vajinadan ilk giriş sadece 3 4 cmlik yerden kısımdan zevk alırsın vajinal orgazm denilen yer oradadır ilerisinden zevk almazsın asla hadi buna 3 4 dedim 5 olsun bu kadar penis lu kadar olsun bu kadar olsun bana ancak zevk verir öyle bir şey yok vajinal orgazm dedim türkiyede ki kızlar vajinal orgazmı bilmezler asla klitorist orgazm yaşarlar onu bilirler hatta onu bile bilmiyenler var mastürbayon yapıyor klitorist zevk almasını bilmiyor ama seksten zevk almayaı bekler nasıl olacaksa kendi vajinanı bilmiyorsun nasıl zevk alacağını bilmiyorsun kalkıyorsun bana zevk veremiyor diyorsun diğer yandan kendini mastürbasyona kendini alıştırmış mastürbasyondan zevk alıyor seksten zevk almayı bekliyor öyle bir şey yok zevk alamazsın asla sen kendini bilmezsin erkek sana bir şey yapamaz haa erkeklerde de sorunlar var erken boşalma gibi sadece kendini düşünme gibi seks de öncelik kadınındır erkek kadını düşünecek eğer erkek kadını düşünürse sorunlar ortadan kalkar yavaş yavaş hemen olmaz zaten ama yine de erkek kadın gibi değildir tabiki de kadın kendini bilecek erkeği yönlendirecek
Seksi tadı tuzu olmayan bir yemek var sayarsak adam hijyen ortamda o yemeği yapmadiysa, önceden yaptığı buz gibi yemek grupları olduğunu varsayarsak hanıma haydi seks yapalım derseniz yani bu yemekleri yiyelim derseniz o hanım ben tokum veya başım ağrıyor bahanesini sığınacaktir. O nedenle bu işi bahanesiz yapmak için kaliteli ve kadını uçuracak onu doyuma ulaştıracak kaliteli yemekler yani zevkli bir seks yaparak kadını seks açlığını giderecek kalitede seks yapmalıyız
Çünkü tüh ve ten uyumu yok da ondan. Uyumlu partnerler arasında #KasımdaHaz yaşayabilmek için yapılan cinsellikte asla kadınların başı ağrımaz.😎🤪
Başım ağrıyor sadece bir bahane kadınlar için çünkü kocası tatmin etmiyor diye öyle oluyor erkekler zevk odaklı sadece kendileri düşündükleri için öyle oluyor partneri ne ister ne hoşuna gider konuşulmuyor bu konu hemen işimi halletyim de erkeklerin kafası öyle çalışıyor benciller o konuda
Görüş
78Görüş
Başım ağrıyor diyen kadın da, bu karşılığı alan erkek de çok iyi bilir ki başı ağrımıyordur. Sadece canı seks yapmak istemediği için bir bahane lazımdır. O bahane de her kadının söylediği en klasik yalanlardan biri olarak karşımıza çıkar.
Canı istemediği içinde olabilir ya da erkek ona yeterli ilgi ve zaman ayırmadığı için sonuç odaklı bir ilişki sunduğu için kadın bunun bilincindedir zevk alamacağını da bilir buyuzden uğraşmak istemez ve bundan kaçmak için türlü sebeblere baş vuralir aslında burada kadının değil erkeğin eksikliği sorgulanmalıdır çünkü hiç bir kadın duygusuz bir ilişki istemez ruhuna dokunulmayan bir kadın o seksten soğur ve kaçmak ister
Çünkü istemiyorlar hiçbir zaman 40 yıl olmasa da nerede demeyecekler
Aynen öyle
Kadını seksten soğutan vasatın altı erkekler yüzünden
Hemen kendi sebebimi yazayım;
Çünkü yaşadığım şey benim açımdan cinsellik değil eşim mastürbasyon. yaparken kullandığı objeymiş gibi hissediyorum kendimi ve ya rahatladıktan sonra komidine para bırakıp gidecekmiş gibi tutku yok çekim yok iki güzel kelime yok eşini hazırlama onu tahrik etme yok yatağa girmeden önce bi duş alma yok eşim tatmin oldu mu yeterli miydim diye bir düşünce yok tutkuya hazza değil direkt rahatlamaya odaklı sevişmeye çalıştığı için başım ağırmasa bile böyle olduğu sürece yok yok yok olmuyor içimden gelmiyor hazır hissedemiyorum kaç senedir hâlâ canım yanıyor zevk olmadığı için
@by_kowboy içinde olacak insanın taşıma su ile değirmen dönmüyor
Yani ne desem. bilemedim be hicmi dusunmez insan karsisindakini uzuldum sizin adiniza. Cok guzel bir sey var orqtq ama siz yillardir tatmiyorsunuz hakkette uzuldum
Bende aynı durumdayım maalesef cinsellik bı evliliğin yapı tası gibi o olmadımı huzur neşe olmuyo
@Burayhn kör sarraf bile cevheri nasıl işleyeceğini bilir bence cinselliği ilk kez paralı kadınlardan öğrenmenin etkisi sürüyor aşmıyor bunu işine öylesi geliyor
@Burayhn muhtaç olmak için bir bağ olması lazım yok zaten neyine muhtaç olayım
@Burayhn 8 bitiyor sayılır
Seks oyuncagi al bosamayavaksan
@Burayhn söylenecek bir şey yok ama dinliyprum
@Burayhn teşekkür ederim
Bunu diyen kadin iliskiye girmek istemiyordur. Cunku cinsellik onun icin cinsellik değildir. Zevk almiyordur, orgazm olmuyordur, erkeginden gerekli seyleri alamiyordur ve kendini kadin gibi hissedemiyordur. Zevk almayan kadin iliskiye girmek istemez. Erkege tek tarafli zevk vermekte istemez. Bu yuzden de isteksiz gibi görünür ya da cesitli bahanelerle erkekten uzak kalmayi tercih eder. Erkekte bunu eşimin libidosu düşük diye algilar. Kendinde sorun görmez cogu. Zevk aliyor mu, nasil iliski istiyor, fazla mi sertim, orgazm oldu mu bunlari dusunen erkek sayısı az. Yeter ki delik olsun onlara. Iki debelensinler, bosalsinlar yeter. Bu durumda da hayat kadinindan ne farki kaliyor o kadinin. Bir komidine para bırakmadığı kalıyor.
çok güzel yazmışsınız gerçekten helal olsun
Aynen öyle kadınlarin mutsuzluğunu gayet açık ve net dile getirmiş anlayana tabii 👏👏👏👏
Genel olarak erkekler çirkin olduğu için kadınlar haz duymuyor sanırım. Tabi eşlerine kötüde davranıyorlar
Kadınlar çoğu çok isteksiz sekste çabuk sıkılan taraf olur baş ağrısı banesi saplanır genelde kadınlara ilişkiye girmemek adına 😄benim eski sevgilimde böyleydi bir taraf kusursuzken yatak da bir taraf hep kusur üretir hiç birşeyin ortası denklemi olmuyor melesef istinaya denk gelmek önemli
Aynen öyle çok haklısınız hayatta iki ruh asla birbirbirine denk gelmez bir iyiye bir kötü. Hayatın felsefesi bu şekilde ilerliyor... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Ama bu mümkün değil çünkü bazı ilişkilerde kadın çok istekli olur erkek kaçar erkek istekli olur kadın kaçar bu denkklem bu şekilde ilerliyor
Bu denklemi çevrene ya da sosyal medyaya bakarak anlayabilirsin
😂😂 hadi inşallah diyelim
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim 🙏 sohbetin için 🙏 Allah'a emanetsin
🤣🤣 bu şey gibi oldu " hoşça galın ben gidiyon " der gibi olmuş 🤣🤣
Şöyle anlatayım genel olarak erkeklerin çoğu çirkin. Güzel kadınlarda yakışıklı erkekleri kapınca geriye yakışıklı ve uzun erkek kalmıyor. Kadınlar genelde güzeldir. Her 10 kadından 6 sı güzelken. Her 10 erkekten yanlizca 2 si yakışıklı ve uzun olabiliyor. Güzel kadınlarda çirkin ve kısa erkeklerle cinsel ilişkiye girmek istemiyor bu yüzden evlendikten sonra öyle diyorlar. Çünkü yakışıklı erkekler gençliğinde birçok kadınla çıkıp ayrılıyor. Kadınlarda mecbur çirkin erkekle evleniyor. O yüzden kadınlar gibi erkeklerde bence estetik yaptırmalı saç, sakal bakımına dikkat etmeli. Kas yapmalıki eşine çekici gelsin. Ben şu an kas yapmaya çalışıyorum ilerdede estetik yaptırcam
İki tarafin da hatasi var. Erkek sadece bosalip işini bitirmek istediginden kadin zevk alamiyo bi bu sebep var. Bi de kadin cahilliginden, bilgisizliginden vajinasini tanimiyo, nasil zevk alinir bilmiyo ve orgazm olma refleksini vucuduna ogretememis oluyo. Bu iki sebep var. Kadinlar genelde cahil. Erkekler de genelde kadina oncelik vermiyo. İki taraf da hatali yani.
Haklisn
Objektif ve dogru. bir yorum
Parol taşırım bu yüzden hep yanımda. Baş ağrılarına kesin çözüm, tabi
https://youtube.com/shorts/RxcSvPOLQ-Y?feature=share😂😂 süpersin 👏👏 parol önemli 🤣
Parol her zaman önemlidir, tabi 😃
Başım ağrıyor bahanesi aslında külliyenin hatalı. Çünkü eğer gerçekten başın ağrıyorsa zaten seks yapman lazım. Çünkü seks sonrası salgılanan hormonların Ağrı kesici özelliği vardır.
Kadın neden seks yapmak istemez çok anlamsız. Sonra kocam beni aldatıyor.
Kadin canı istenedigi için değil ona yeteri kadar ilgi ve zaman ayırmadığı için kaçar , erkeğin sonuç odaklı duygusuz bir ilişki sunmasından kaynaklanır. kadın bunun bilincindedir zevk alamacağını da bilir buyuzden uğraşmak istemez ve türlü bahanelere başvurur burada aslında kadın değil erkek kendini sorgulamalıdır ruhuna dokunulmayan bir kadın seksten soğur ve kaçmak ister bir kadının ruhuna dokunulmadığı sürece kadın mutlu olamaz ve yeterli performansı da gösteremez zevk iki kişilik bir algıdır tek taraflı olursa o kadın o ilişkiden hep kaçar ya da bahanelerin arkasına sığınmak zorunda kalır
araştırdım piyasada teknoloji harikası şişme bebekler var başı agrımayan😂şaka bi tarafa konu derin üzerinde düşünüp oturup konuşmak lazım seksin zevki nasıl iki kişilikse sorunlarıda iki kişiliktir
Kadinlar degil sadece yurdum kadinlari sanki bir lutufmus sadece bizim ulkede kadin var dunyada hic bur yerde yok havasindadirlar sanki cinselligi sadece erkekler istiyor kadinlar icin olsada olur olmasada olur havasindalar
Çoğu erkekleri suçlamışta, madem öyle biri evlenme? ya garip evlenmek zorunda değil herkes bunun büyük nedeni de Türkiye deki kadınlar, kendi consellikleriyle barışık değiller bu yüzden zevk alamıyorlar toplumsap baskı meseleleri.
Bu konuda çok haklısın böyle bir durumda sadece erkekleri suçlamakta doğru değildir çünkü bunun birçok sebebi olabilir kadının libidosu düşük olabilir, ten ve ruh uyumu olmayabilir ya da erkek kadına yönelik duygusuz bir ilişki sunması olabilir, erkegin bencil olması ve sonuç odaklı ihtiyaç gidermek amaçlı bir ilişki sunması olabilir, kadın nelerden zevk aldığını kesfedememiş olabilir, çok sık yaptığı için bıkmış olabilir, kullandığı ilaçlar hormonlarını etkiliyor olabilir vss bunlar en belirgin özelliklerdir... buda naçizane benim görüşüm sizinde görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Ben evliyim evet baş ağrısı olsun isteksizlik olsun gerçekten zor oluyor ve ister istemez erkekse kendini tatmin etmek zorunda bırakıliyor evlilik öyle dışarıdan gözüktügu üzere günlük Gülüstanlik bir şey değil !!
Heleki şuanki evlilikler mutsuzluktan başka bir şey değil
Kadını kıvama getirmek lazım :D
Çoğunlukla erkekler doğru yöntemi bilmiyor, evli olsalar bile.
Hatta, iddia ediyorum, bizim toplumumuzda bunu hakkı ile icra edenler çok az.
Sonra , tabi ki kadının başı ağrıyacak, hatta kirpik dipleri bile ağırır.
Ben istediğimde benimle olmıcak partnere aynı yöntemle ceza veririm hatta misliyle, önce yükseltir sonra yarım bırakıp başım ağrıyor derim, yapmadığım şey değil
vermicem vermicem benim değilmi vermicem, toprak olsada vermicem, börtü böcek yesede vermicem
diye bir şaka vardı ya hah ondan inat ne olacak sa inatlaşınca bende anlamadım gitti bu yaşa geldim
Cinsellik yaşamadan önce başım ağrıyor diyen kadınlar aslında o an cinselliğe hazır olmadıkları için veya o an cinsellik yaşamak istemedikleri için öyle bir bahane uyduruyorlar
Erkeği ona zevk vermediği için işini bitirip yatan bir erkek varsa kadının başı ağrır 2 dakikalık onun zevki için kalkip gece gece duş almayım der başım ağrıyor diyip geçer partneri ona zevk verse cinselligi bilse zaten cinsellik herkes icin zevklidir tsbi bazilari aseksuel oluyor hastalik gibi kadini da erkeği de olabilir terapi görerek çözüyorlar sanırım
Abla kalınlığı iyise 14.5 cm penis zevk verir mi sence?
Cinsellikte penis boyutunun zevk verdiğini düşünen bir insan olduğun sürece zevk veremezsin
Hiç yapmadığım için böyle diyorum yaşım küçük çünkü. İlerde zaten ben eşimi severim ve öz bakımıma dikkat ederim zaten
erkeğine göre değişir o mazeret erkekde her zaman bakımlı olmalıkı kadın asla başım ağırıyor dememeli.
ya da parol ağrı kesiciyi herzaman yaninda tasiyacaksin kadin başım ağrıyor derse hemen dayıycan parolu 🤣🤣
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
En İyi Görüş