Sevgili olmak yasak diye olmadınız kuralları çiğnemediniz işinize olan saygınızdan anladım tebrik ederim ben de önce yanlış anlamıştım ama sevişmek serbest diyosun yani. Nen de orada çalışmak istiyorum
Aşk yok seks var diyorsan onu eskortlar yapıyor zaten. Bence soruyu altına yatmadan önce sorsaydin mesela , deseydin ki birlikte olursam okuzluk yapar mı yoksa bana sarılır uyur mu diye
İnsan arkadaşı ile neden sevişir ki sevgili değilsiniz çok enteresan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Arkadaşlık Sevişmek Boyun koklamak Birlikte uyumak... İşginç günlerden geçiyoeuz sonumuz hayrolsun, yakında dübürüme sigırta yaptırıcam başona bir iş gelirse diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Arkadaşınla sevişip gelmiş burada gurur gibi mi anlatıyosun. Ben boynuna burnumu gömüyosam rinin kokusunda uyumak istiyorumdur kesinlikle aşığımdır
Gurur yapmıyorum. Netleştirmek istiyorum. Aynı yerde çalışıyoruz ve yasak sevgili olmak
Sevgili olmak yasak diye olmadınız kuralları çiğnemediniz işinize olan saygınızdan anladım tebrik ederim ben de önce yanlış anlamıştım ama sevişmek serbest diyosun yani. Nen de orada çalışmak istiyorum
Sevgili olmak yasak ama sevişmek yasal sanırım
Ayy sende ya yeme bizi arkadaşmış. Arkadaşınla ne diye sevişirsin o zaman adam mı kalmadı
Çekim, yasak oluşu
Arkadaşına çekilende neyseee
Sen kime çekiliyorsun
Zaten arkadaşlıktan kastım çalışma arkadaşım olduğundan öyle diyorum.
@Serhat-98 öyle kolay kolay çekilmem ben kimseye
Tamam
Aşk yok seks var diyorsan onu eskortlar yapıyor zaten. Bence soruyu altına yatmadan önce sorsaydin mesela , deseydin ki birlikte olursam okuzluk yapar mı yoksa bana sarılır uyur mu diye
Bana sarılıp uyuyor her seferinde
Afiyet olsun ona o zaman
O anki şehvetten bence. Evli olmadığınız biriyle nasıl yapıyorsunuz ya🥲 ben de yapmak istiyorum yapamıyorum
neden peki
Böyle diyosan yaparsın sende isteyenin önünde ne durabilmiş ki hayatta
Kokunu seviyor diyelim.. Gerisi her zaman aşktan olmayabilir
Kızz adam iyi zkyo diye aşık etmişsin kendine
Adam evli mii
İnsan arkadaşı ile neden sevişir ki sevgili değilsiniz çok enteresan
Arkadaşlık
Sevişmek
Boyun koklamak
Birlikte uyumak...
İşginç günlerden geçiyoeuz sonumuz hayrolsun, yakında dübürüme sigırta yaptırıcam başona bir iş gelirse diye.
Kokunu seviyor demekki
Burnunu ısıtıyor p1ç sevgiden değil
🤣
🤣
😂😂😂
bknz: f*ckbddyi istemeye gitmek
Ne zamandır sevişiyorsunuz
Sen daha iyi bilirsin
Huzurlu hissediyor olabilir
Arkadaşça sevişiyorsanız arkadaşça öpüyordur
Güzel kokuyor. Ben de severim
Yaşanan şeylerin derinliğine bağlı