Uzak mesafe ilişkim var 3 aydır görüşemiyoduk benim yaşadığım şehire geldi kalıcağı otelde beni bekliyodu normalde de otelde buluşuyoruz zaten içeri girdim sarıldık 2 3 dakika boyunca sonra hemen dudağımdan boynumdan öpüp yatağa doğru 2 3 adımla gittik dur bi ya dedim çok özledim seni dedi seviştik o an ve sarıldığımda normalde penisini hissetmezdim ama yeni gittiğime rağmen penisi kalkıktı bana da garip geldi cinsellik için kullanmıyor beni ciddi düşünüyoruz arkadaşlarıyla ailesiyle falan tanışıyorum özledim dedi gerçekten özleyen biri direkt sevişmeye başlar mı sevgisinden asla şüphem yok ama özleyen insan dirket sevişir mi gelir gelmez
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar boş kişiliklersiniz ya. Şu yazdığın gerçek olsa bile nereden tutarsan tut boş kişilik fışkırması var. Trol olmasına rağmen çükten vs. başka bir şey olmayan seks kafalı kişiliklersiniz. Seksi seversin çok istersin tamam da bu şekil senaryo uydurmalarla kişiliğinize yazık ediyorsunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alala trol falan inanmak zorunda değilsin olanları anlattım ben
- +1 yıl
Fark etmiyor, trol olsan da olmasna da aynı şeyleri yazdım sonuçta. Biraz uyanın da aklınızı kullanın ya. Seven kişi nude ister mi, öper mi, sevişir mi boş ve anlamsız sorulardan kurtaramadınız gitti, ne beyninizi ne de bedeninizi de bu mantıktan kurtaramazsınız. Yazık sizlere.
En İyi Cevaplar
Normal 3 ay bekleyip kavuşmanın bir anlamı olmalıydı onu yapmışsınız, ikinizde mutlu olmasi bu işten zevk alması güzel, alet boyutu memnuniyet vericimiydi onu bilmek isterim
041 Yorumla
Soran+1 yılAlet boyu küçük maalesef
Soran+1 yılBilemiyorum artık ilerde yaşayıp görelim ilişki yaşamıyoruz zaten yüzeysel oluyor iç çamaşırsız
Soran+1 yılTek ben yaptım daha doğrusu yapamadım bile ilk olduğu için çekindim bıraktım
Soran+1 yılO boşalıyor
Soran+1 yılHayır ben zevk almıyorum bile nasıl boşalıcam☹️
Soran+1 yılSöyledi ama ben boşalamadığım için istemedim boşuna kolu yorulmasın☹️😏
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılYok hiç boşalmadım orgazm taklidi yapıyorum zenk aldığımı sandığı için bişey demiyor oda
- +1 yıl
Ben olsam önce dudaklardan başlar öperek yanak gidik gerdaniöpup yalayarak göğüslerine inerim o göğüsleri öper yalar vakumlarken lerim vücudunda dolasmadik yer bırakmadan her yerini okşayıp göğüs üzerine hafif bir isirıkla test edilip kalite damgasiyapar göbeğine inerim göbeğin tüm çevresini öper yalar balkutuna inerim balkutunu okşar sulandirir dudaklarına dil ucuyla hafif nemlendirir oranı vakumlar öper diller her tarafını yerdim burada 15 dakika uğraşır bosaltirirdim olmazmiydi
Soran+1 yılYazman bile mükemmel
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılİyi akşamlar 🙂
Soran+1 yılKendim yaptım
Soran+1 yılBen değil o kaçırırdı dayanamıyorum artık fslan diyordu en son kendimi geri çekmesem giricekti kedini kaybetti o an dedi bana boşaltıyım mı seni diye ama o an yok dedim niye bilmiyorum
Soran+1 yılKendisi hep boşalıyor
Soran+1 yıl2 3 ayı bulur gibi
Soran+1 yılİstiyor kendim yapıyorum ben o isteyince başka insanlara gider mi diye düşünüyorum yapmaz ama yapadabilir😏
Soran+1 yılÖyle biri değil ama belli olmaz tabi
Soran+1 yılÖyle yaparız artık
Soran+1 yılTelefonda yapmadık
Soran+1 yılYok
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. evet neden sevişmesin özlemiş her türlü özlemiş işte
017 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
ne demek efendim.. bunlar cok normal seyler:) ki uzaktayken de böyledir.. sen zevk aldıysan boşaldıysan sorun yok
Soran+1 yılBen zevk almıyorum o alıyor
- +1 yıl
o nasıl iş? sen neden zevk almıyorsun
Soran+1 yılBenim için öncelik onun zevk alması bu düşünceö olduğu için kendim zevk almıyorum kurtulamıyorum da bu lanet şeyden
- +1 yıl
tamma bende karşıt tarafa zevk vermeye bayılıyorum zevk verdikce zevk alırım ama sonrasın da seks yaparken de tadını cıkarırım iyice azdırdıgım için
Soran+1 yılBende o yok maalesef 😏
- +1 yıl
hiç mi zevk almıyorsun ne bilim ıslanma boşalma
Soran+1 yılIslanma oluyor ama zevk almıyorum ya da farkında değilim zevk aldığımın önceliğim o olduğu için
- +1 yıl
Bu iyi bişey değil ama ne bilim insan yalayarak bile boşaltirdi seni
Soran+1 yılYapmadı ama oral yapmadık hiç
- +1 yıl
Yok artık yaa yalamadan sevişme mi olur emerek somurarak kaidn islandikca o suyu içerek yalayacak ki kadın da kudursun zevke gelsin
Soran+1 yılBaşak burcu aşırı titiz yapmaz yani öyle bişey
- +1 yıl
Bunun burçla alakası olur mu yaa sen istemiyormusun böyle bir şey yaşamayı
Soran+1 yılİsterim ama yap diye de söyleyemem kendisine de öpüşürken söyledim yapsana dedi yaptım bana deseydi eğer yapayım mı diye hayır demezdim
- +1 yıl
Ağzının tadını bilse varya senin o an aldığın zevki görse.. bişey sorucam özel konuşalım mı?
- +1 yıl
Teşekkür ederim:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
+1 yılYani bu olabilir normal. Sevistikten sonraki tavrı önemli. Ve her buluşma seks odakli oluyorsa iliskini gozden geçir
023 Yorumla
Soran+1 yılSürekli değil hatta ben tahrik ediyorum onu dışarı falan çıkıyoruz tek sevişmek değil amacı yani
- +1 yıl
Sen sadece ona zevk vermek icin sevisiyormussun. Sen zevk almıyor musun cidden
Soran+1 yılHayır tam zevk alıcam bişey oluyor alamıyorum ama ıslanıyorum zevk aldığımın farkında değilim sanırım
- +1 yıl
Yüzeysel mi yaşıyorsunuz yoksa seks yapıyor musujuz
Soran+1 yılYüzeysel iç çamaşırı olmuyor ama
- +1 yıl
Yani o zaman normal. Sen sadece onun ihtiyacını karşılamaya endekslemissin kendini
Soran+1 yılEvet olabilir çünkü onun zevk aldığını gördükçe ben bi fena oluyorum
- +1 yıl
Peki bu kadar sey yaşarken neden seks yapmiyorsunuz
Soran+1 yılBen evlenmeden istemedim açıkçası aslında sevişmek falan da istemiyodum ama sırf uzak diye onun ihtiyacı içim yaptım ill zamanlar 3 4 ayda bir gelse bile yanıma hiç bişey yapmadan gidince başkasında srar diye korkuyorum o yüzden ihtiyaç sonuçta başkasında aramasım diye yakınlaştık ilişki istemiyorum ben oda saygı duyuyor ve yüzeysel yapmak da onun için keyifli
- +1 yıl
Iyi zevkini çıkarın o zaman
Soran+1 yılBenim bu durum düzelir mi ilerde sadece onun ihtiyacını karşılamak için yapıyosun dedin ya o düzelir mi yoksa ben hiç zevk alamicak mıyım
- +1 yıl
Şu anda zevk almasan islanmazsin düzelir tabiki de ileride
Soran+1 yılİçimi rahatlattın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. iyi iraden varmış. O anları yaşayıp icine almamak için iyi tutmuşsun kendini
Soran+1 yılYa tabi bazen bende istiyorum ama kendimi evlendiğimiz günün gecesi olacak diye sabitlediğim için tutuyorum kendimi
- +1 yıl
Iste sadece seks odakli değilse buluşma bu yaptığı cok normal 🤭🤭
Soran+1 yılYok sadece seks odaklı değil dışarı çıkıp gezip eğleniyoruz dışarı çıkmak istemese sürekli sevişmek istese bende anlarım tabiki
- +1 yıl
Hayır işte böyle anlayamazsın. Mesafe ilişkisi de olsa sevişmeyi red etmelisin. Sadece sosyalleşmek için gelsin. Erkek adamlığını red edilince ve terk edilince gösterir. Red etmeden asla anlayamazsin
Soran+1 yılBende kendimi tutamıyorum ki onu reddediyim ama bidaha geldiğinde biraz daha dikkat edicem istediği zaman sevişme gerçekleşmicek
- +1 yıl
Ya sadece 1 buluşma da sevişmek istemediğini şöyle bu kadar tut kendini. Fevri çıkışları olursa iliskini gozden geçir.
Soran+1 yılTamam denicem kesinlikle
- +1 yıl
Mutluluklar
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılseks te özlemin içinde. Arada olur öyle normal. Çok gorusmedigin sevgilin seni görünce erekte olmuyorsa sıkıntı zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen gelmeden olmuş yanına gittiğimde sarılık hissettim hemen seviştik
- +1 yıl
Senin geleceğini düşünmüştür. Normal bence. Erkeklerde sürekli üretilen sperm hücresi var. Depo dolu olunca her zaman her şey hızlı olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim bir arkadaşım da sülalesiyle tanımıştı hatta oğlan kızın ailesinin evini bi boyardı sözlüsüydü aileler tanışıyordu😂 Cinselliklerini de yaşıyorlardı gelir bana anlatırdı sormamama rağmen. Sonra çocuk bu kızı terkedip 2 hafta içinde başkasıyla evlendi. Soruna gelince de adam az*mış napsın alan razı veren razı sen de kaşınmışsın neyi sorguluyorsun anlamadım zaten cinsellik yaşadığın bir ilişkiymiş aaaa yok yapamam ısrar etme mi diyecekti 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye girmiyoruz yüzeysel yapıyoruz
Yani otelde buluşmuşsunuz sen onu istemişsin o istemiş eminim gitmeden önce sende düşünmüşsündür
06 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm tabi koskoca 3 ay bende çok özlemiştim giderken kalbim küt küt atıyodu ama gider gitmez de ben olsam yapmazdım öyle önce doya doya sarılır öperdim sonra sevişirdim
Soran+1 yılBana kalsa hep öperim ama öpünce de kalkıyor hemen tutuyorum kendimi
Soran+1 yılTamam
Peki ilişkiniz nasıl geçti. Geldiği gibi yaptıysa bence güzeldir
044 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldi ama geldiğim an beklemiyoduö açıkçası
Soran+1 yılBaşak burcu libidosu hep yüksek
Soran+1 yılAkrep burcu daha mı fena libido olarak
Soran+1 yılAnladım Başak da ondan geri değil gibi 😄
Soran+1 yılAllah daha çok versin😄
Soran+1 yılOlmasın 😄
Soran+1 yılkovayım ben fazla libidom yüksek değil sevgilimin yanındayken yükseliyor ama o ayrı konu
Soran+1 yılZevk almıyorum ki ben o alıyor onun zevk alması bana yetiyor
Soran+1 yılBende isterim zevk almak ama alamıyorum işte
Soran+1 yılÇekiniyorum hala ondan biraz göbeğim var vücudumdan dolayı psikolojim bozuk gerçekten kendimi rahat hissedemiyorum buda zevk almamı engelliyor yani çoğu kişinin dediği şey bu
Soran+1 yılYüzeysel yapıyoruz üstümüzü örtüyorum çekiniyorum gerçekten onun zevk alması benim için dahs önemli
Soran+1 yılOrgazm taklidi yapıyorum zenk aldığımı sanıyor sırf huzuru kalmasın zevk alsın diye kendimden ödün veriyorum
Soran+1 yılşu an bile kalıyorum desem bende istiyorum zevk almak ama onun zevkine daha çok önem veriyorum ve bunu bilerek yapmıyorum içimden öyle geliyor sanki onun zevk alması daha önemli gibi
Soran+1 yılBidahakine kendim için çabalicam o zaten öpsem dahi çadırı kuruyor benim neyim eksik😆😄
Soran+1 yılmastürbasyon yapıyorum çok da zevk alıyorum sevgilim yapınca olmuyor ama tam geliyor gibi oluyor geri kaçıyor 😆
Soran+1 yılher şey olabilr valla
Soran+1 yılEvet tam geliyor gelemeden gidiyor sonra biraz daha hızlansa olurdu yapamadı
Soran+1 yılBiraz
Soran+1 yılİlişkiye girersek sert isterim tabi
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılBende teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok takılıyorsunuz. Neden sevişmesin? Sevişirse neden özlememiş olsun? Size dayatılan pembe dizi aşkları insan anatomisine aykırı bi kere.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim mersk ettiğim ben gelenden önce etekte olmuş haldeydi ve 2 dakika sarıldık dirket çok özledim seni dedi ve yatakta bulduk kendimizi
- +1 yıl
Tamam bende takılacak bir şey yok diyorum. Normal bir hormonal durum
+1 yılGelmeni neden beklemeden kalkmış orayı anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek beyni işte geliyorum yoldayım dediğimde o heyecanla kalkmış olabilr 😆
+1 yılHer ailesinle tanıştıranı ciddi sanıyorsunuz bende buna tutuluyorum. İnsanların mutlu olmasını tabi istiyorum ama haksızlıktanda nefret ediyorum, kusura bakma ama biraz şüphelen.
02 Yorumla
Soran+1 yılAileyle tanımakla olmuyor tabiki
- +1 yıl
Valla bişey diyemem şu an
+1 yılAfsgsd yeminle aynısı başıma geldi.. benimi sevgili degil tek fstki o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSize sevgisi ayrı, şüphem yok diyorsunuz. Belli ki diğer istek de kabarmış ve sizle bunu yenilemek, beraber rahatlama güdüsüyle bu hamle oldu.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen gittiğimde erekte olmuştu hemen 3 4 dakka içinde seviştik sizce beni arzuluyor mu
Cevap sahibi+1 yılElbette arzuluyordur. Hatta fazlaca arzuladığı için bu durum yaşanmış olabilir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılEnişte hızlı çıkmış baska amaci var diye yorumladım
00 Yorumla bütün erkekler penislerimizi keselim de huzura erin.
00 YorumlaKullanmaksa knk sende kullanıyorsun onu
11 Yorumla
Soran+1 yılDüşününce öylr olmuş oluyor 😄
adam demekkisi çok doluymuş yokluk zor
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay yapamadık işte
Soran+1 yılBenim için idare eder de onun için eder mi bilmiyorum
Soran+1 yılÖyle evet
- +1 yıl
o yüzden adamı tuhaf karşılama erkeklerin aldatma ihtimali bu yüzden çoktur aldatma doğru bir şey değildir ama erkek her ne kadar kadın numara yaparsa yapsın erkek sahte orgazm veya aklının sekste olmamasını anlar buda erkeğin kadına karşı bakış açısını etkiler ve erkek tatmin olmakta zorlanır fantezi dünyası hep genişler etkilenir
O yataktan çıkarmamıştırda
013 Yorumla
Soran+1 yılYok o 2 den sonra pes etti ben çıkarmadım onu yataktan
Soran+1 yılValla bana kalsa sabaha kadar ama o yorgun düştü baya halsizleşti ertesi gün devam ettik 3 gün kaldı 3 günde 13 kez yaptık
Soran+1 yılYüzeysel yaptık iç çamaşırsız
Soran+1 yıl2 hafta oluyor
Soran+1 yılYa şöyle bişey dicem ben onun zevk almasından etkileniyorum ve sürekli tahrik ediyorum onu ben zevk almıyorum aslında ama onun zevk akışına hastayım ten uyumu yok sanırım aramızda ama sürekli dokunmak öpmek istiyorum niye öyle oluyor bilgin var mı
Soran+1 yılİstek atıyorum o zamn
Soran+1 yılya da burdan mı anlatırsın
+1 yılSevisir ya ozlemistirr
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dedi özledim dedi ama bş dur ya daha geleli 3 4 dakika anca olmuştu
- +1 yıl
Cinsellik falan konusuyonuydunuz
Soran+1 yılTelefondan konuşmuyoruz binde bir konuşuyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Olabilir. Sonuçta 3 ay yapmamışsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için
+1 yılbana da bi değişik geldi şüpheli durumlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzlem sevişmeyle giderilir
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle mi oluyor
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsende hemen yattın mı knka sdfsd
06 Yorumla
Soran+1 yılÜstüme çıktı hayvan gibi napabilirdim o an😆
- +1 yıl
:D :D istemişindir knka sende yoksa kurtulurdun ddfg
Soran+1 yılBende özledim evet ama direkt sevişmek de olurdu yani biraz daha sarılıp öpüp koklayıp 1 2 saat sonra falan olabilirdi beklemiyodum yani gelir gelmez üstüme atlicanı
- +1 yıl
senin ıslanmanı beklemeyip girdiyse iyi azmış demek ki sdfsdf
Soran+1 yılÖn sevişme yaptık
- +1 yıl
iyi bari ıslandıysan sorun yok :D otelde de yapmadım demezsin artık
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Özlediği sen değilsin maalesef
012 Yorumla
Soran+1 yılUzak mesafedeyiz 1000 km ordan buraya cinsellik için gelmez arabayla geliyor kaç saat yol çekiyor yoruluyor
Soran+1 yıl3 ay geçti aradan hem istemesem bem karşı gelirdim kuzu kuzu razı geldim
Soran+1 yılBende istemezdim öyle bir başlangıç ve gittiğimde penisi kalkıktı
Soran+1 yılTekrarı olmaz umarım çok düşkündürüyor beni çünkü
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yıl😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. sende pek şikayetçi değilsin gibi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben ondan daha çok istekliyim sürekli tahrik eden benim ama yanına gider gitmez beklemiyodum açıkçası 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel ama romantik değil. 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılİnsan biraz romantik olur, romantiklik katar ilişkiye.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben direk pompalarim.
00 Yorumla
+1 yılKullanıyor olabilir
00 YorumlaS*lksn
00 Yorumla
+1 yıliyi miydi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBAşlar evet
00 Yorumla
+1 yılAdamm kıng
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz