Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir kere insanları zaten aynı kefeye koyamayız Çünkü bunu savunanlar var savunmayanlar varsa bulunanlardan gerçekten duygularında samimi olan Var Olmayan var yani eğer gerçekten karşı cinsi Aşk anlamında seviyorsa yani o kişiyi gerçekten hayatına hayatımın kadını yapmak için aldıysa yani amacı sadece cinsellik değilse İşte o zaman sadece sarılmak isteyebilir ama tabii amacı farklı bir şeyse bu farklı noktalara da çekilebilir
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsadece sarılmak istiyorum diyipte birlikte olmayan erkek çok nadirdir. Çünkü, her erkek kendini kontrol etmeyi bilemez. Ancak, ben bunu bir kız arkadaşımla yaptım; seks apacağız diye çok endişeliydi ancak sadece seviştik, öpüştük, birbirimize dokunduk, sarılıp uyuduk. Sevgilim adeta hayran kaldı bana. Aslında ben ona iki şekilde yardımcı oldum, birincisi ne kadar kati olduğumu göstermek ki dominantlığımı iyice fark etsin istedim ki koşulsuz teslimiyetin zevkini tam anlamıyla yaşasın, ikincisi de bir erkeğin onunla sevişip seks yapmaması yoluyla onun zevkten çıldırması ki, penisimi okşamak için sürekli çabalar gösteriyordu.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl
Sadece uyumak isteyen kurtun kuzuyla yatak sohbeti 😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
Hahaa😂
- +1 yıl
😉😃
- +1 yıl
Eig için Teşekkürler 🙏🏻☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek sırtlan değildir, aralarında gerçekten bir kadının kokusuyla, nefesiyle sadece sarılıp uyuyabilecek kadar alfa erkeklerde var.
93 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söyledin
- +1 yıl
Milletçe alkışlıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
106Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin karakterini iyi bilmek gerekir gadası.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 yıl önce... Sevgilim var çok iyiyiz deliler gibi aşığız. "Sana sarılıp saatlerce uyumak istiyorum" dedi. Başta yok olmaz dedim. Ama bir şekilde yeminler etti anasının babasının üstüne inandırdı beni. Ev tutmuş vs. Gittik eğlendik yemek yaptık yedik şakalaştık vs. Akşam oldu balkona çıktık. Battaniyeye sarılıp yıldızları izledik. Sabah uyandığımda o yıldızlar sönmüştü bir daha hiç parlamadı.
34 Yorumla- +1 yıl
😕
- +1 yıl
balkonda mı yaptınız
Cevap sahibi+1 yılBuna mı takıldın
- +1 yıl
evet yıldızının sönmesine takıldım
Resimdeki gibi sarılıp uyumak istiyor olabilir 😂😂😂😂😂 iyi ki varsınız 😂👍👍👍
71 Yorumla- +1 yıl
😁😂
Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın
ama bunu her diyene de inanmamak kızların hayrına olur
Erkekler ruhsal yorgunluğunu sevdikleri kadının kollarında atmayı severler
Sevdikleri kadına sarılarak onların kalbinde dinlenmeyi sever.
Ama dediğim gibi her erkekte görülen birşey değildir
ben biraz kendi adıma yorumladım soruyu10 Yorumla
+1 yılİradesine bağlı bu elbette ama iki çift çekim güçleri fazla ise bu sadece minareyi çalan kılıfına uydurmuştur :)
20 Yorumla
+1 yılBen her daim açık konuşurum amacım sadece yatmak uyumak ise yatıp uyurum o uyurken birşeyler bir haltlar yapmam ama yatacaz ayağı yapıp kıza karşı cinsel şeyler yapmam doğru olmaz sonra kızlar neden inanmıyor güvenmiyor yanlış mıyım kızlar 😒
10 YorumlaZaten sevgilinse böyle birşey yapar insan. Eğer sevgilinse de bunu her zaman düşünmez. Yeri geldiğinde onu da yapar. Ama o an sadece sarılıp birlikte uyumak istiyor olabilir!
10 Yorumlagerçekten sarılıp uyumak isteyen erkek yoktur.
Öyle deyip ortamı oluşturacaklar sonra hafif hafif sırnaşıp emeline ulaşacaklar.
bildiğin tuzak yani😃10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkek gibi yürekten erkekse öyle bir söz verip uyumak isterse o kız silah dayada başına asla bir şey yapmaz.. Ancak kardeşim bir erkekse zaten o sözü söylerken bile yavsakca sırıtıyor dur.
10 YorumlaBunu söyleyene bakmayla rahat bir şekilde anlaşılır bence çoğu zaman. Kimi vardır azgınlıktan neredeyse kendini s.. kecek, öylesi derse hadi ordan dersin.
10 Yorumla
+1 yılAlla halla? yüz ifadem şu an :d dkdkdkd inanmam
20 YorumlaSarılıp uyuma amaçlı aynı yastığa baş koymak isteyen vardır. Fakat kadın ileri gitmek isterse teklifi geri çevirecek erkek tanımıyorum.
20 YorumlaErkekte samimi değildir adamsa samimidir. Erkeklik ile adamlık arasında çok büyük fark var.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıleylemde samimidir ama yatak da
https://voca.ro/3hHdgdq1N2f10 Yorumla
+1 yılSağlam bir ilişkiden sonra sarılarak uyuma eylemine geçilebilir.
- Bu samimiyete asla güvenmemeli10 Yorumla
+1 yılKimin dediğine bağlı şimdi. Bazı insan vardır ne dediyse tutar ne kadar zorlansada. Bazı insan vardır bellidir yalan olduğu.
10 Yorumla
+1 yılAteş baruta dese ki; “sadece sarılıp uyuycam”..
Ateş yakmasa, barut tutuşur..
#Vesselam10 Yorumla
+1 yılGeneli için inanmayın ama insan bazen sadece yakın olmakta isteyebiliyor cinsellik karşılıklı istek olursa olmalı yoksa ne anlamı kalırki
10 YorumlaEğer sarılıp yatıyorsam ve cinsel bişi geçmiyorsa, erkek değilim frlan demektir... Çok uçuk bir ihtimal lazım yani :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav hee yaa. Benim sevgilimle aramda cinsel hiç bişey yoktu. Film izliyoduk kanepede arkamda yatıyodu. Allah var elini bile sürmedi ama maşallah ben hissetmiştim yani. bir tamam demene bakıyolar
20 Yorumla
+1 yılcinsel beraberlik daha önce yaşanmamışsa güvenilmemeli
20 Yorumla
+1 yılben nekadar samimi oldumsa hep kaybettim ama bu masum istek bende de vardı kaybettiğim için artık yastığa sarılmayı tercih ettim ne yazıkki
10 Yorumla
+1 yılBu ikilemin riskine girmemek en mantıklısı duygusal haraket etmek istenmeyen olaylar sebeb olabilir.
İnsanların samimiyetine dürüstlüğüne bağlı.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılTabiii ki olabilir neden olmasın, ama aradaki çekim kuvvettliyse amacını aşabilir..
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHormonel baskı yüzünden uyuyamıyoruz ama düşünürken veya dile getirirken en azından bazılarımız gerçekten sadece uyku düşünür anlık olarak hormonel etkiyle ilişki yaşanılabilir illa erkek istemez kızda isteyebilir
00 Yorumla
+1 yılCanım istemiyorsa bana beni görmek için bile ısrar etmesi ayrılık sebebidr
10 Yorumla
+1 yılYapabilir bunu ama bir gün boyunca yük taşısa sırtında o kadar zorlanmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bunu demiyorum. Sadece sarılıp yatacağım diyorsa gidip yastığa sarılsın.
10 Yorumla Erkeklere cinsellik te belli olmaz. Ben güvenmiyorum. Bence sizde güvenmeyin derim...
10 Yorumla
+1 yılDemek sadece sarılıp uyuyacak öyle mi? O zaman bende sadece gülüyorum buna🤣🤣🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki kıyıda köşede kalmış böyle alfa erkekler vardır ne dersiniz
10 Yorumla Hayır
Bu arada fotodakilerin ikisi de erkek mi acaba10 Yorumla
+1 yılSarılmak ile başlar zaten her şey.
İlk sigaraya bir fırt asılayım bişey olmaz misali :D10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılOnce uyutur sonra tecavuz bile eder erkekle yatmayacan uyumaz uyutmaz
10 Yorumla
+1 yılBen ona değil kendime güvenmem once döndü ve durmak ve kendini tutmak hmm zor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne kadar samimi olsada sarılıp uyuduktan sorra aynı samimiyet devam edeceği sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılSamimidir aklı çükünde olmayan erkek böyle düşünür zaten kokusu bile tatmin eder
10 Yorumla
+1 yılDeyildir tabi. Ama birazdan yastığıma sarilicam kesin 😁😁
10 Yorumla
+1 yılSamimi olanda vardır belki ama öyleside bana denk gelmez inanmam 😂👍
10 Yorumla
+1 yılArkana bakmadan, zombi istilaci olmuscasina, yarin yokmuscasina kac 😈
10 Yorumlakimisi gerçekten sarılıp uyumak ister kimi alttan uyarı verir sexse baglar
10 YorumlaO iş sarılmayla kalmaz. Önce küçük küçük öpücükler sonra dokunmalar sonra ver coşkuyu.
10 YorumlaKesinlikle samimi değildir. Aklından geçenleri tahmin bile edemezsin. Sonun tahmin etmek zor olmasa gerek. Sadece erkek değil kadınlarda erkek teni değince libido tavan yapacaktir
00 Yorumlanayirrr öyle olmuyor o işler
cinsellik olmasa bile küçük çapta sevisme oluyor. oyke sdcee sarılıp uyuma eslerde olabilir ama sevgililerde olursa erkekten şüphe ederim 👍00 Yorumla
+1 yılniye olmasın erkeklerin hiçmi duygusu vicdanı yok.. belki.. kendini kötü hissettiği içindir. veya bir kaybı yaşadığı içindir...
20 Yorumla
+1 yılBen dediklerimde samimi oldum nitekim sarılıp uyudumda ama uyandırılışım farklı oldu o ayrı 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDerken samimi olabilir ama sonrasına garanti veremem 😀 karşı taraftan sinyal almadığı sürece samimiyetini koruma ihtimali var
10 Yorumla
+1 yılbüyük yalanlardan bir tanesi..
bir diğeri de gel ya film izlerizdir..20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece sarılıp uyumak istiyorum diyen kız bile samimi değil ne erkeği 😂😂
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılBarutun yanına kibriti çak koy dene cevap orda gizli
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Zor... sarildiktan sonra hic bir sey kipirdamazsa ya bacindir, ya da depresyonda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim sarılıp uyumak istiyorum demişti ve gerçekten sarılıp uyumuştuk bir kaç saat ah eski günler...
10 Yorumla
+1 yılbu yalanın kadınlar tarafında karşılığı da "mağazaya sadece bakıp çıkacaz" olsa gerek. bu yalanın kadınlar tarafında karşılığı da "mağazaya sadece bakıp çıkacaz" olsa gerek.
11 Yorumla- +1 yıl
Ve de bir ayıya söylenecekse oyuncak olmasına dikkat edilmesi gerekir.
+1 yılKadınlara karşı birşey hissetmiyorsa olabilir... Aksi takdirde; arzular şelale... 😆
10 YorumlaSamimi olan da var olmayanda, kişiden kişiye değişir bu.
00 Yorumla
+1 yılhayır, sarılıp uyurken bile siz fark etmeden sizi kıvama getirebiliriz
00 YorumlaHer zaman değil tabi. Mesela ben de cnsellik yaşamadan sarılıp uyumak istediğim zamanlar oldu.
00 Yorumla
+1 yılÖylesi vardır yok değil
Ama kadınla erkek birlikte uyursa şeytan dürter☺😄10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki ama uyku öncesi veya sonrası ne yapacağı muamma
10 Yorumla
+1 yılBen genelde gerçekten yastıktan bıktım usandım. Artık bu ikinci yastığın yerinde bir eş olmalı...
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler