Ya oral da sırf o istiyor diye yapıyorum hani illa yap demiyor ama seks hayatımız yok. Boğazıma kadar sokmaya çalışıyor. Midemin bulandığını görmüyor mu? Öğürdüm birkaç kere. Bu şekilde gözü dönmüş davrandı. İlk defa bu kadar kaba ve hoyrat davrandı. Bu hasıl sevgi , boğazıma kadar sokmanın ne anlamı var? Normal mi bu durum şimdi? Bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet saygı duyması lazım da sevmiyor anlamına gelmiyor ama saygı duyması gerekiyordu yani gittiği yere kadar yapması lazımdı zorlaması hiç hoş bir davranış olmamış ama sen de şöyle yapabilirsin mesela işte ben zorlanıyorum köküne kadar alamıyorum demek yerine köküne kadar alabilmek için pratik yapabilirsin çünkü yani adam bunu seviyor belli Sen de pratik yap yani o kadar zor değil
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye yapayım istemediğim bir şeyi?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç sizin burcunuz ne sizin ki baya sert seviyor sizinde cinsellikle arası yok galiba bide bu biraz cinsellik için birlikte olabilir ne zamandır bu tür sevişme oral oluyor aranızda
00 Yorumla
+1 yılSevmemekle ilgili değil o oralın doğasında var, maharet onu boğaza kadar alabilmektir zaten, ayrıca cinselliği sevgiye bağlamayın bu hayatta insan en çol sevdiğini s.. yo😂
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
49Cevap
+1 yılBu oral seksin level atlamış hali, deep throat deniyor buna. Erkek için oral seksten daha haz verici, kadın için ise biraz daha zor. Soft seks için uygun bir şey değil. Daha çok sert ve hırçın bir seks esnasında güzel olur.
321 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmıyoruz ama oral o istediği için yapmaya çalışıyorum ama abarttı dün resmen kusacaktım farketti ve devam etti bencilliğine.
- +1 yıl
Yani bence bencillik olarak düşünme bunu
Soran+1 yılNe olarak düşünmeliyim peki?
- +1 yıl
Yani onu mutlu ettiğini düşün. O seni tatmin ediyor mu?
Ediyorsa, bunu yarıda bıraktığını düşün mesela bunu ister miydin? Hayır.
Oda yarım kalmak istemediği için devam etti.
Soran+1 yılOral yapmıyor ki o bana ben istemediğim için utanıyorum hani.. ve yarım kalıyorum çoğu zaman kudurup kudurup.. şimdide utandığım yaptırmak istemediğim için işine geliyor belki de bilemiyorum...
- +1 yıl
İzin verirsen istediğini söylersen ve yapmazsa o zaman anlarsın😊
Soran+1 yılUtanıyorum aşırı ama
Soran+1 yılİstiyorum gibi aslında ama ıslak oluyorum koku falan olur diye çekiniyorum
- +1 yıl
Temizliğe dikkat ettiğin sürece olağan koku dışında rahatsız edici bir şey yok.
Soran+1 yılAma tiksinir mi diye korkuyorum
Soran+1 yılBir de penisiyle göğüsüme vurdu dün bunun bir sebebi var mi?
- +1 yıl
Hayır öyle bir hakkı yok, eğer bencil değil ve seni gerçekten arzu ediyorsa
- +1 yıl
Daha çok haz almak tabiki... fantezi bunlar.
Soran+1 yılAşağılara inmek istiyor da ben izin vermiyorum çoğu zaman altımı bile çıkarmıyorum
Soran+1 yılBen bu çocuğu nasıl mutlu edicem ya hiçte anlamam
- +1 yıl
Bu senin kararın tabiki senin çizdiğin sınırı aşmamalıdır
- +1 yıl
Kendi sınırlarını aşmadan onun isteklerini onu mutlu etmeyi düşünerek yaparsan onun da zevk aldığını görerek sende mutlu olursun
- +1 yıl
Çünkü sekste sevişmede zevk almak kadar ne kadar zevk verdiğini görmek de seni bir i kadar tatmin eder
Soran+1 yılBoğazıma kadar cidden alamıyorum.. zorlandım midem bulandı ısrarls devam etmeye çalışıyor bana çok garip geldi dün çok garipti göğüslerimi sıka sıka morarttı
- +1 yıl
Alışık olmadığın için garip geliyor sana aslında normal.
Soran+1 yılBilemiyorum gerçekten
Aha biz buna cinsel obje diyoruz, Saxo sevgiye dahildir ama gırtlaklamayı hemde karşılıksızı dahil edemeyiz. Miss gibi yalattırıp işine bakıyor, erkeğin seks kölesi olan erkeksiz kalmaktansa buna razı gelen kezolar utansın
11 Yorumla
Soran+1 yılYa cinsel obje miyim yani gözünde en çok korktuğun şey halbu ki. Seks yapmıyoruz ama oral da benim için bir ilk. İlk defa birine yapıyorum. İyi niyetimi suistimal mi etmesi Lazım. İnsan sevdiği insana hassas davranmaz mı? Bu ne hayvanlık ya
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkekler sekste kadinlara aci cektirmeyi sever, kendini bi halt sanir. Hos degil tabi ki. Sende yapmasina izin verme illa dibine kadar sokmak zorunda degil
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemedim kaç kere kusacak gibi oldum devam etti
+1 yılZaten böğürmen azdiriyor , zorlanman azdiriyor erkeği, oradaki anlam penisin beni zorluyor hepsini alamıyorum vb. Şeyler soyle fazla sürmez hemen boşalır
05 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi? Zorlanmam neden hoşuna gidiyor peki? Sanki normal seks yapıyormuş hissiyatı mı veriyor?
- +1 yıl
erkek güçlü olmayı sever üstünlük kurmayı ezmeyi sever, buda cinsellikte iyi olduğunu hissettirir kendisine seni zorladigini fark ettiği zaman hoşuna gider hatta gel sana bir kaç tüyo verim
Soran+1 yılKusacak gibi oldum boğazıma kadar sokuyor yanlar gördü zorlandığımı ısrarla ilk defa devam etti. Hatta göğsümü bile sıka sıka morartmış ucunu ilk defa
Soran+1 yılSevgisizlik değil mi bu
- +1 yıl
Yok değil gel işte diğer yerden devam edelim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİzledigi videolardan gordugunu yapmaya calisiyor baska hic bir sey ben yapiyorsa kadinin zevk nasil alacaksa o sekilde yapmasi taraftariyim ben sadece bakarim o istedigini yaparak zevk aldin
00 Yorumla sevip sevmemesi ile alakası yok boğazına indirmek istemiş alamıyorsan hayır de
40 YorumlaBırak bence tek taraflı olmaz o işler gel ben sana istediğin kadar yaparım ve öyle zorlama falanda yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Biraz p*rno filmlere özenmiş kendisi.. Seni sevmediginden değil.. Bazen erkekler o sekilde hunharca davranabiliyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen beraber olduğum kadınlara onlar istemeden hiç yapmadım. büyük olduğu için yapmamda iyi olmaz. isteyen kendisi yapar zaten ya da istekli gibi olursa uygun şekilde söyledikden sonra zorlamadan yaparım. senin arkadaşında öküzlük var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam o sırada senin halini düşünemez. İki kere iki kaç onuda bilemez. Adam kendinden geçmiş seviyor demekki bunu kussan ne olur? Ölmezsin ya. Öğürdüğün zaman daha çok zevk aldığınada yemin edebilirim.
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun mu? Be saçmalıyorsun ya istemiyorum diyorum. Saygı duyması lazımdı
Yatakta İnsanlar şehvetin etkisinden dolayı hayvanlaşır o yüzden sevip sevmemekle alakası yok
039 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kötü hissettim baya..
Soran+1 yılNiye sevinmeliyim anlamadım?
Soran+1 yılHerkese karşı belki de böyleydi? Nerden bileceğim?
Soran+1 yılHoşlanmadım. Kusacaktım nerdeyse. Beni neden zorluyor ki eskort muyum ben? Aşırı hayvanlaştı yani bugün. Çok kaba geldi bana.
Soran+1 yılYapmadı. Normalde de yapmıyor. Ben istemediğim için yapmıyor belki de işine gelmiştir onun da. Göğüslerim büyük onlarla uğraştı.
Soran+1 yılHiç yaptırmadım utanıyorum koku falan da olur diye..
Soran+1 yılÇok zevk alırım eminim de ya koku olursa çünkü ıslanıyorum ben baya
Soran+1 yılOrası ağdalı temiz oluyor genelde.. ya işte ön sevişme olduğunda ya da beni öptüğünde filan..
Soran+1 yılKucakta öpüşmeyi seviyorum
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGöğsümü sıka sıka morartmış ilk defa oldu bu.
Soran+1 yılBugün bir garipti zaten. Saçma sapan morartmış. Sıka sıka sevdi hep. Boğazımı falan sıkıyo yüzümü filan... niye yapıyo bunu ya
Soran+1 yılTamam da ben sevgilisiyim hassas davranması gerekmez miydi
Soran+1 yılİlk defa bu kadar hayvanlaştı
Soran+1 yılSeks yapmıyoruz ya 9 aylık ilişki. Ters ilişkki de yaşamam asla. Saygısızlık resmen. Ortayolu bulup onu mutlu etmeye çalışıyorum işte ama o da bende olmuyoruz galiba... bilemiyorum
Soran+1 yılBen memnunum halimden de o ilişki yaşamış birisi bence ona doyurucu gelmiyor yeterli gelmiyor..
Soran+1 yılEvet öyle toplum yetiştirilme tarzı aile derken.. yapsam kendimi de kötü hissederim yapamam üzgünüm... hassas bir insanım zaten.
Soran+1 yılSonradan yaşayacağım üzüntü aklıma geliyor..
Soran+1 yılSeks olursa sonrasında olacakları düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. ne sevgisi yahu. seni köle etmiş adam.
oral erkeğin görevidir. seven erkek kadınını oral olarak mutlu eder kendisi istemez00 Yorumla
+1 yılNormal değil tabiki ve normal olmayan en önemli durum senin hâlâ onunla birlikte olman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılWattpedde okuyup da buraya gelip abazanları coşturmayın.
Neymiş boğazına kadar sokmuşmuş. 12 cmi sokması çok normaldir. Bir de 19-20 yi al bakalım alabilecek misin?00 YorumlaSende zevk almışsın doğal birde boşalsa Bak sen tada
00 Yorumla
+1 yılHoyrat ve boğaza sokucu ise son boğaza sokucu olarak emekli edin hanımefendi 😂😀
00 YorumlaYok değil sana acı çektiriyor ve hoşuna gidiyor normal insan hareketi değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. aslında kadının sevmedigi bir şey yapması hiç zevkli degil
00 YorumlaSeni boğmak istemiş anla bidahikine hiçten çıkarmayıp sokugunu kesecek dikkatet
00 YorumlaNefessiz birakip seni öldürmek sonra başkasıyla takilcak😄😄😄
00 YorumlaSekste sert olma nin duygusunu ilerde daha net goreceksin bu gidisle
00 Yorumla
+1 yılorada tamamen kendi zevkine bakmış ve senin acı çekmen daha fazla haz vermesiyle ilgili
07 Yorumla
Soran+1 yılKötü hissettim ama kendimi. Eskort muyum da böyle muamele etti ağlamaktan gözlerim şişti. O uyuyor ben yanına gidip uyuyamadım. Sence salonda mı uyusam?
- +1 yıl
bence bu kadar kırılmışsan belli edersin ya da sonraki sekste oral yapmayarak cezalandırabilirsin
Soran+1 yılSeks yapmıyoruz
- +1 yıl
tamam işte onu da yapmazsın yani oralı
Soran+1 yılYastığımı alıp salonda mi uyusam? 2 günlüğüne yanına gelmiştim yarın da evinden mi çıksam gitsem?
- +1 yıl
çek git oradan
Soran+1 yılBilemiyorum bakacağım yarın duruma göre..
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. aslında öyle daha zevkli oluyor ama sen acı çekiyorsan tabi ki yapmamalı
00 YorumlaDaha once de oral yapıyor muydunuz. Ilk defa mj bu kadar sert davrandi sana
03 Yorumla
Soran+1 yılYapıyordum ona ama çok değil bu sefer ilk defa bu kadar sert davrandı
+1 yıloral çok seviyor olmalı ağzına boşaldın mı peki
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya ne boşalması kusacaktım neredeyse gördü bunu
- +1 yıl
Peki ağzına boşalsa ne yapardın
Soran+1 yılBoşalmaz o zevki vermiyorum
- +1 yıl
Yalıyorsan illaki boşalır dayanamaz
Soran+1 yılYalamıyorum öyle pek ucu mu yalamak Lazım
- +1 yıl
Ucunu başını heryerini böyle yalasan okşasan boşalır
Soran+1 yılYok ya aşağı doğru inince huylanıyormuş gıdıklanıyormuş beyefendi.
- +1 yıl
değişik bir sevgilin var sanırım
Soran+1 yılNe bileyim ya
- +1 yıl
Peki sen nasıl olsun isterdin
Aksine, çok sevdiği için öyle yapıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBu basıl sevgi? Boğazıma kadar?
İstek seni istemese öyle yapmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılYa karşısında sevgilisi var eskort gibi davranması çok incitti
Soran+1 yılSeks yapmadım ben ve her şeyin ilkini bu erkek arkadaşımla yaşadım ama canımı sıkıyor açıkçası. Böyle kaba davranış mı olur
+1 yılHoşuna gitmiş o an zevkle yapmış.
00 YorumlaBide normal mi diyo ya
00 Yorumla
+1 yılFazla p*rno seyretmiş ve etkisinde kalmış
00 YorumlaSevgiyle alakalı olacağını düşünmüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Cok zevke geldıgındendır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılMontrö anlaşması yap... İznin olmadan sokmasın...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bi istek 😅 ama zorlanıyorsa gerenk yok 😂
00 Yorumla Cinsel haz sevgiden önde gelir
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisiyim ama hassas olması gerekmiyor muydu? Daha odaya bile gitmedim ağlamaktan salonda mi uyusam ayrı yani?
Soran+1 yılİlk denemem değildi ama yapmaya istekli değilim pek o da farkında bence.. hem utanıyorum hem de istemiyorum bir de öpüşmeden filan direkt o moda giremedim
Soran+1 yılOna yaptım ilk kez yanlış anlaşılmasın
+1 yılHmm ayrıl bence sevmiyorsan zorla güzellik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe var bunda
Sevgilin sonuçta.
İdare et012 Yorumla
Soran+1 yılYa kötü olduğumun farkında neden yapıyor ki şimdi bynu
Cevap sahibi+1 yılOral senin yaptığın bir şey olduğu için kontrolün sende olması lazım ağzına alabildiğin kısma kadar al alamadın kısmını elinle tut avuçla yani. Diğer türlü sorun olur
Soran+1 yılTamam sa ilk defa birine yapıyorum ve yapmayı sevmediğim halde yapıyorum o mutlu olsun diye.
Cevap sahibi+1 yılKondom kullanın
Benimkisi öyle yapıyor midesi bulanıyor
Soran+1 yılHiçbir şey olmadan yapıyorum ya da yapamıyorum.. galiba mutlu değil bu durumdan.
Cevap sahibi+1 yılSevgili misiniz yoksa seks partneri mi
Soran+1 yılSevgilim de seks hayatımız yok sadece bu tarz şeyler ve mutlu da değil bence
Cevap sahibi+1 yılDaha ne olsun oral yapıyorsun erkek için ha içine girmişsin ha oral yapmışsın bir şey fark etmiyor
Yani onun seks ya da Cinsel hayatı var ama senin yok
İlla da mutlu etmek istiyorsan Okey zero kullanın. Hem çok ince olduğu için hissiyat yüksek olur hemde senin açından kolay olur
Soran+1 yılMidem alt üst oldu ağzımda iğrenç bir tat var ilk defa bu kadar kaba ve hoyrat davrandı. Aşırı ağlamaktan gözlerim şişti. Acaba beni ucuz biri olarak mı görüyor da bugün böyle davrandı? İşimi göreyim de yatayım modundaydı. Rahatladıktan sonra sarıldı etti ama gözlerim çok doldu içeri geldim bende
Cevap sahibi+1 yılEvet biraz kabalık etmiş ama erekte zamanı Her erkek kendinden geçer. Bir de şöyle düşün senden tahrik olmuş Ve etkilenmiş. Bir dahaki sefere daha güzel olur
Soran+1 yılTamam da sevgilisi değil miyim ben onun eskort gibi neden muamele etti
Cevap sahibi+1 yılUyandığında sor:)
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. boğaza kadar almayan oral da yapmasın zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,3b cevap paylaştı. Bence öğren onu... En güzeli o.
00 Yorumla
+1 yılHakedene hakettiği hibi aslanım benım
010 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bolca sevgiyi hakediyorum çok emeğim var üstünde.
- +1 yıl
😀 😀 😀 Sevıyor işte bkğazına kadar😁😁terkedecek swni
Soran+1 yılTerk mi edecek beni
- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılNerden bu çıkarıma vardın?
- +1 yıl
Tecrubelerimden diyelim
Soran+1 yılDaha açık konuşursan belki de bir kadının hayatına dokunacaksın
- +1 yıl
Kac yasındasın bilmiyorum ama sevdiğim bi kadına kıza boylr davranmam afedersın ama o muameleyi eskortlara fahıselere yaparsın
Soran+1 yıl25 yaşındayım.. bende senin gibi düşündüm ve sabaha kadar ağladım
- +1 yıl
Yani bence bu durum seni kullanıyor gibü gelıyo anlatyıgın ama aranızda ne var bılemrm
Hoşuna gidiyor zorlamak 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten moda girmiş ve azmış demekki
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam da beni sevmiyor mu bu nasıl sevgi aşırı ağlıyorum
- +1 yıl
Neden agliyorsun ki
Soran+1 yılSevgilim çünkü ve kabalık yaptığı. Eskort muyum da boğazıma kadar
Sokmaya çalışıyor- +1 yıl
Evet o konuda biraz haklısın
Ilk mıydı bu
Soran+1 yılİlk değildi ona yapışım ama ilk defa bu kadar kaba davrandı. Tam bir hayvan gibiydi.
- +1 yıl
Çok fazla azmış. Peki boşaldı mı
hep mi trol
03 Yorumla
Soran+1 yılTrol değil az önce oldu ve uyuyor şimdi
Soran+1 yılHayır evindeyim ve çok sinirliyim. Yarın evinden mi gitsem birkaç günlüğüne kalmaya gelmiştim
- Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılçok fantezi yapıyor kocan yazık sanada
00 Yorumla Kullaniliyorsun
10 Yorumla
+1 yılBunu yapan gece sıyırıp çakar sana arkadan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Aşkından ölüyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSert seviyor belki
08 Yorumla
Soran+1 yılNeyi sert seviyo ya hassas olması gerekmiyor mu
Cevap sahibi+1 yılOnunla konuş bunu
Soran+1 yılO an dedim galiba aşırı kudurdu
Cevap sahibi+1 yılTamam da niye sabah sabah bizi azdırıyorsun off olsada yeseydim şimdi 😂😂
Soran+1 yılBen hiç memnun değilim bu durumdann
Cevap sahibi+1 yılNiyeki sert seks en güzeli. Tüm kızlar sever normalde. Sertçe becerilmekten zevk alırlar
Soran+1 yılSeks yapmıyoruz biz oral yatım sadece ona onda da hayvan gibi davrandı. Kendimi kötü hissettim
Cevap sahibi+1 yılYaa canım kıyamam sana. Evet biraz yavaş davranmaliydi. Mesela eski sevgilim yapmıyordu onu zorlamıyordum. Sevdiğimi söylüyordum ama kafasını bastırmıyordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusturcak seni illa
015 Yorumla
Soran+1 yılKusacak gibi oldum yapmamı istiyor illa çok sinirlendim
Cevap sahibi+1 yılBu sevgi değil ben sana söyliyim orada ağzına voşalıp gitse buna hala sevgi diyebilir misin?
Soran+1 yılKendimi çok kötü hissettim zaten
Soran+1 yılÇok üzüldüm açıkçası
Cevap sahibi+1 yılOrspu muamelesi yapmış sana açık net
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun? Sence sevmiyor mu? İlk defa bu kadar bu şekilde davrandı
Cevap sahibi+1 yılZevk zevk tamamda zevk tek gözü dönen insan sana yarın övürgüh analdan da yapalım der
Soran+1 yılSeks yapmadık daha hiç
Soran+1 yılArkadan falan da yapamam olmaz. Hazır değilim bu olaya ve ondan emin değilim emin olmadığım bir şeyi de yapamam
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama ön den olmadığı icin tutturacak arkadan yapalım arkadaknyapalım diye
Soran+1 yılTutturursa da biter demek ki. Arkadan neden yapayım benim kendime saygım yok mu.
Cevap sahibi+1 yılVar işte ZTen skso çektirmiş bide arkadan isterse bitir
Soran+1 yılYa orta noktada buluşalım diye aslında ben bunu bile istemiyorum ya. Arkadan isteyemez öyle bir şeye kızacağımı biliyor.
Cevap sahibi+1 yılHayat ne garip. Biliyor musun sevgilimden asla böyle şeyler istemedim isteyemem çekinirim. İnsanlar nasıl böyle cesareti buluyor şaşıyorum. Hiçbir ama hiçbir sevgilime skso cek diyemedim. O isterse olur dedim tabi hiç bir zaman olmadı. Sanırım hiçbir kadın isteyerek yapmıyor hep zorlamayla yapıyorlar. Yazık.
Soran+1 yılBende kimseye yapmadım hatta 26 yaşındayım bu da bazı şeyleri yaşadığım tek sevgilim ve kendimi o kadar kötü hissettim ki. Güveniyordum saygı duyuyordum. Yapmak istemediğimi gördüğü halde zorlandığımı gördüğü halde devam etmesi. Gözlerim doldu gerçekten. Şimdi salondayım bende galiba salonda yatsam iyi olacak
Zorbalık
11 Yorumla
+1 yılDeğil tabiki
00 Yorumla
+1 yılIyi trol
01 Yorumla
Soran+1 yılNe trolü kardeşim ya ciddi ciddi az önce oldu.
Aşırı Aşırı buyuk
01 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği