2 ayTürkiye'deki yorumun doğru aslında, bu tür konuların inanç sistemleri ve toplumsal normlarla iç içe geçmesi bazen gereğinden fazla anlam yüklenmesine sebep oluyor. Bu da insanların daha doğal ve sağlıklı yaklaşmasını zorlaştırabiliyor açıkçası.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 ayyemek içmek gibi olsa herkes herkesle birbirleriyle yapar sana gelen kadın başkasına da gider ee tabi ki manalar yüklenir sevdiğinle yapmal başka ten uyumu başka herkesi de sevemezsin herkesle de ten uyumu olmaz yani kısaca duygusal anlamlar oluşuyor diye düşünüyorum
52 Yorumla- 2 ay
thank uuuuuuuu
Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Çünküsü dinimce uygun değil. İhtiyaç olduğunu kabul ediyorum ama uzak durmayı tercih ediyorum.
ayrıca inancı da geçtim kadınlar ister istemez cinsellikle bağlanıyor adama kodlanmaları böyle diyelim
43 Yorumla- 2 ay
Araf 189. Ayet
Allah, sizi başlangıçta tek bir nefisten yarattı ve kendisiyle ünsiyet edip gönül huzuru bulacağı eşini de aynı cins ve mâhiyetten var etti. İnsan nesli bu ikisinden türeyip çoğalarak bugüne kadar sürüp geldi. Bilindiği üzere erkek eşine yaklaşınca, eşi hafif bir yük yüklenip hamile kalır ve onu karnında bir müddet taşır. Nihâyet hamileliği ağırlaşınca, eşler birlikte, bir endişe ve telaşla Rableri olan Allah’a yönelerek: “Eğer bize eli ayağı düzgün kusursuz bir çocuk verirsen, yemin olsun ki, biz de karşılığında şükredenlerden olacağız” diye dua ederler. - 2 ay
Nisa suresi ﴾3﴿
Yetimlerin hakkına riayet edemeyeceğinizden korkarsanız, beğendiğiniz kadınlardan ikişer, üçer, dörder nikâhlayın. Haksızlık etmekten korkarsanız tek kadın veya mülkiyetinizde bulunan câriye ile yetinin; bu, adaletten ayrılmamanız için en uygun olanıdır.
Azap suresi ﴾50﴿
Ey peygamber! Mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah’ın sana ganimet olarak verdiği câriyelerini, seninle birlikte hicret eden amca kızlarını, hala kızlarını, dayı kızlarını, teyze kızlarını sana helal kıldık. Ayrıca mümin bir kadın kendini peygambere mehirsiz olarak bağışlar, peygamber de onunla evlenmek isterse, diğer müminlere değil, sırf sana mahsus olmak üzere, onu da sana helâl kıldık. Müminlere eşleri ve sahip oldukları câriyeleri hakkında hangi kuralları geçerli kıldığımızı biliyoruz. Sana mahsus olanı güçlük çekmeyesin diye meşrû kıldık. Allah çok bağışlayıcı, pek esirgeyicidir. - 2 ay
İyi ki uygun değil ya bir de uygun olsaydı... 🙄🙄🙄🙄
Gizli Üye(25-29)2 ayBiri demiş ki dinimce uygun değil. Hayır uygun evlenin çoğalın diye yazıyor Kuran'da. Zinadan uzak durun diyor helal yoldan yaklaşın eşlerinize diyor yanlış bilgi vermeyelim
18 Yorumla
Cevap sahibi2 ayHayır hayır ztn o kısımda değilim sorunu anladım sıkıntı yok. Onu etiketkeyemeyedim cevabım ona yani gayet doğal ve hayatın olağan akışında olması gereken bir şey. Arkadaşımızın verdiği bilgiyi düzelttim
Cevap sahibi2 ay@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ etiket yapamadım bacım kusura bakma ya. Ay ben farklı anladım seni o halde kusura bakma 😂
Cevap sahibi2 ay@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ böyle önyargıları olan ve sorgulamadan bunun doğru olduğunu savunan o kadar çok insan gördüm ki şaşarsın sen ve ben hemfikiriz öptüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
2 ayToplumsal algılar kadına ve kadın bedenine belli bir kutsallık affettiğinden seks türü temasları yaşamanın kişinin değerini bitirdiği ya da bir daha ciddi bir ilişki kurmak istese kimsenin kendisine yanaşmayacağını düşündürmesinden sanırım. Bu durum kadında kaçınma davranışı, erkekte özellikle evlendiği kadına dair rahibe Madonna sendromuna sebel olabiliyor.
20 Yorumla
2 ayBurada harcanma konuyu YouTube da tartışmaya aç kanka
41 Yorumla
2 ayÇünkü yasak. Yasak olan şeyler daha tatlı geliyor herhalde ondandır ve insanlar da seks yaşarken yeterince tatmin olmadığı zaman hayata ve bundan tat alan ve mutlu olan insanlara kızar.
O yüzden namus bekçiliği yaparlar bence tabii20 Yorumla
2 aytoplumsal baskı, örf adet vb durumlar yüzünden
30 Yorumla
2 ayOyle algilaniyor ama en cok swks yapilan ulke turkiye bu aclik doyurulamaz
33 Yorumla- 2 ay
Nasil yani
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
2 ayCinsel ilişkinin kutsallaştırılmasının nedeni maalesef dini emirler.
10 Yorumla Seks = yemek
Acıkırsan yersin toksan yemezsin11 Yorumlaadam çok iyi bir şeye deyinmiş katılıyorum haklısın bro
20 Yorumlaİnsanlar yobaz ve cahil olduğu için
20 Yorumla
2 ayBoş beleş İbrahim'in dinleri işte
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
2 ayAhret var belki de ondandır yahu.
10 Yorumla
2 ayNamus elalemin sözlerini önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
2 ayKıt zekâlılar öyle algılıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBeni sk aşkm
43 Yorumla
Cevap sahibi2 ayBana ne öpcem
2 ayCunku kezban bir toplumdayiz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. afrikayız ondan
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem