Cinsellik iki cinsiyet için gerekli. Neden Türkiye’de cinsellik yaşayan kadın basit ya da kullanılmış oluyor. Böyle bir algı var. Kadının kaliteli ve iyi olması için cinsellik yaşamaması lazım gibi bir algı var. E Kadın hiç zevk almasın ve çıktığı erkeklere de acı çektirsin o zaman. O zaman da erkekler kıvranıyor şikayet ediyor söyleniyor. Ama kız cünselliği rahat yaşasa da dedikodu yapıyor kadını basit görüyor ve kötü davranıyor. Ne kadar ikiyüzlüsünüz. Cinsellik yaşamayanı Kezban diye suçlar. Cinsellik yaşayana da değer vermez et parçası gibi görür. Sizin sevme anlayışınız ne be. canım.
Cevabın nedir?
Cevapla
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü ülkede daha çekirdekten ayrımcılık yapılarak yetiştiriliyor çocuklar. Örneğin erkek çocuğuna göster amcana pipini falan deniyor. Ama kız çocuğuna gelince oranı buranı ört. Erkek çocuğunun penisinden parça kesildi diye davul zurna eğlence yapılıyor ama kız çocuğuna gelince dışarı çıkma odaya gitme buraya gitme. Hal böyle olunca da kadın bastırılmaya çalışılıyor yıllar içerisinde. maalesef iğrenç bir toplum düzeni.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle iğrenç. Kasının reglisi aşağılanıyor.
- +1 yıl
Pedi siyah poşete koyan zihniyet işte o poşetten daha siyah beyinleri
Soran+1 yılAynen öyle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn medeniyim diyende, oyle görünen de bile bu algı var. O yuzden en iyisi yabancı erkek. Bu konularda o kadar rahatlar ki. Kadını en basta insan olarak kabullenmisler. Kadin cinselliğine karşı degiller. Yabanciyla evliyim inanın ilk gece kan gelmezse ne olur, bana inanmazsa ne olur gibi şeyleri hic düşünmedim.
Onlar seni onunla yargılamıyor çünkü. O kafa rahatlığıyla ilk iliskimi yaşamak bile cok başkaydı. Baskısız, yargısız, karsi taraftan igrenc bir tepki gelmeyecegini bilerek iliski yasamak cok baska bir şeydi.
Endiselerimi, korkularimi rahatca dile getirdim ve anlayışla karsilandi, sakinlestirildim. Istemedigim zaman diretme olmadı. Cunku cahilde degiller. Bekaretin bir zardan ibaret olduğunu biliyorlar. Bizimkiler gibi kapi daha once acilmis, bu kullanılmış, patlamış, kiza bak patlatmis benimle öyle evleniyor gibi durumlar olmuyor. Ilk gece kan gelsin gelmesin karsi tarafta değerin azalmıyor. Ya da cinsellik yaşamış olsan bile sorun olmuyor.
Gecmise bakmak yerine beraber oldugunuz ana odaklaniyorsunuz sadece. Bizim erkekler kadina gercekten bircok konuda cok fazla baskı kuruyor. Sonra neden iliskimiz guzel degil, neden vajinusmus oluyor, neden yatakta aktif degil.
Yahu bu kulaklar turk kadin arkadasimdan yatakta hareketliyim, performansim iyi diye kocam igrenc seyler söyledi şeklinde cumleler duydu. Yatan kadinlara da hareketsiz diye aldatmayi hak goren erkekler var, bu kafa var bu ülkede. Turk erkekleri icin agzinla kus tutsan yaranamazsın.
Kafa rahatligi isteyen, bu gibi sorunlarla ugrasmak istemeyen kadinlarda benim gibi baska limanlara gidiyor. Ömür boyu cekilir mi bu boyle? Yok kan gelmedi, yok gecmiste şunları yasamissin ben bunu kaldiramiyorum, yok cok hareketlisin nereden ogrendin bunlari? Bu triplerle, bu ozguvensizlikle ömür mü geçer, cinsellik mi yaşanır, evlilik mi sürer Allah aşkına.14 Yorumla
Soran+1 yılYok haklısın ben hiç öyle bakşrelik arayan bir erkekle flört etmedim zaten ama hiçbirini sevmedim Türklerde. Çünkü hiçbiri kadınla seks yapmayı mutlu etmeyi bilmiyor. Benim ilkim de yabancı ile oldu ve onlar gerçekten çok rahatlatıyor. Ama onlarda da kıro maço tipler var yani. Kadına değer vermeyen ve kölesi yapmaya çalışan. Evet keşle yabancı erkek bulsam ama bulamıyorum maalesef.
Soran+1 yılAyrıca en medeniyim diyen çoğu bile kadını işte ezmeye çalışıyor ilişki sürecinde. Saygı duyan yükselten çok az erkek var.
Cevap sahibi+1 yılBizim erkekler kadına ne derece deger veriyor ki? Her millette iyisi kötüsü var ama bizim ulkedeki kadin cinselligine bakış açısı hep ayni. Dedigim gibi en medeniyim diyende, universitede prof olmus, bir suru makale yayınlamış birinde bile bu kafa ayni değişmiyor. Yabancılar en azindan hem bunlari aşmış hemde iyi birine denk gelirsen her konuda destekci oluyorlar. Bir yemek yapiyorsun kac kere tesekkur ediyor mesela. Bizimkilere zar zor yemek yap, manti gibi en zor yemekleri yap bir tesekkur etmezler, hanım yorulmussun ama cok güzel olmus demezler. Gorevin cunku senin. Gorevini yapiyorsun niye teşekkür etsin ki? Aradaki fark anlat anlat bitmez kısacası.
Soran+1 yılÇok haklısın. Bizde kadına değer ve kıymet yok. Ben ondan hiçbirine yemek yapmadım mesela. Hak etmez çünkü. Ama yabancı sevgililerimle birlikte yapardık. Ben her konuda eşit olmayı beklerim. Erkek bana değer versin prenses gibi en güzel kadın gibi hissettirsin isterim. Türk erkekleri hem kültürsüz hem çirkin hem seks bilmiyor hem de paşayım diye dolaşıyor çok konik. Ama öyle bir erkekle flört etmedim ben. Ama piyasa böyle işte. Benim babam denen pislik de öyle lafta doktor ama benim reglimi duysa kavga eder aşağılar. * kurusu. Dava ettim şikayet ettim polise mesela bana hakaret zorbalık yaptığı için. Annem denen ezik master mezunu kadın da popon yalar o herifi savunur düşün. Dışarda biri beni dövse ezse tecavüz etse korumazlar bile. Kıymet vermezler kadın olduğum için. Hep yük ve ezik görürler. Asla gurur duymaz destek olmazlar.
Türk toplumunda kız çocukları vajinalarından ibaret görülerek büyütülürler, evlenmeden elletirse ucuza gittiklerine, evlendikten sonra ellettiklerinde pahalıya gittiklerine inandırılırlar.
Bu algıyı erkekler değil, kız çocuklarının anaları yaratırlar.
Kadını mal statüsünde değerlendiren, imza öncesi seviştiğinde kullanıldığını dayatanlar senin ve diğer hemcinslerinin analarından ibarettir yavrum.
Bu serzenişi en önce ailendeki kadınlara yapmayı dene, sonrasını bilahare tartışırız.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte kullanma-kullanılma diye bir şey yok. Kadınlar da istiyor ve zevk alıyor, neden kullanılmak olsun ki? Seks yapmak bekar bir kadını ahlaksız veya namussuz yapmaz. Yapana o.. pu, yapmamayı tercih edene kezban denmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye böyle değişmez yani bu yıllardır böyle işte bir kadın yaparsa pislik olur erkeklik yaparsa marifet olur ya da işte bir kadın boşanırsa kullanılmış olur erkek yaparsa bekar olur her zaman erkekleri yücelt kadınları aşağılayan bir toplumda Türkiye’nin ki aşırı derecede yoz Yobaz su diş toplum Türkiye ataerkil o yüzden her gün daha kötü daha geriye gidiyor elbet bir gün batacak
10 Yorumla
2 ayÇünkü kadın İki taraftan da zevk aldığını düşünmüyor hani ne denir erkek mesela hiçbir kadını becerdiği zaman şöyle aklına geliyor diyor ki ben becerildim erkek beni kullandı erkek seni kullanınca Sen de zevk alır onu s******* hani sen onun altına yattığın zaman zevk almıyor musun alıyorsun ama maalesef bizim ülkemizde Hani kadın eti para karşılığı satılacak bir ürün olduğu düşündüğümüz için keza farklı illerimiz de mesela Kadın hala Başlık parası adı altında satılıyor kadın bir üründür yani çünkü bu mantık bu düşünce değişmedi müddetçe maalesef aşamıyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. valla burada sorulan sorulardan anlarsın.. kadın kendini kullanılmış görürüken erkek niye kullandım demesin.. bak sorulara beni seviyor mu yoksa cinsellik için mi kullanıyor.. lan sen de onu kullanıyon..
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya çok saçma
- +1 yıl
öyle olmamaıs için kendine güvenen ne istediğini bilen kadın gerekli.. dekoltesiinden anlayışına tutarlı kadın.. ama turkiye kezbanlar ülkesi.. burada azgınlıktan kırılıyom diyenlerin yarısı trol yarısı ergen hayatında mik tutmamış kezbann.. :D neyse yaa uzar bu hkikaye yani bunun sebebi kadın suçlusu erkek aplacım...
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çoğunlukla yobaz ve dinci bir zihniyete sahip toplumuzm varlığını muhtaç oldukları kadınları insan yerine bile koymuyorlar işin asıl ironi tarafı da bu zihniyete destek veren milyonlarca kadının olması.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana sonuna kadar hak veriyorum. Bi yaştan sonra hala cinsellik yaşamamışsa o kadında deli gibi tutku yoktur. O da bana zevk vermeyecek demektir. Bence kadın yaşıyorsa işte o kadın tutkuludur. Kıymetlidir
110 Yorumla
Soran+1 yılE yani. Erkek için de öyle. Deneyimsiz insan normal değil ki.
Soran+1 yıl30 yaşına gelip hala seks yapmamış insanlar var. Çok saçma.
Cevap sahibi+1 yılErkek için de öyle. Ama cinsellik yaşayan kadın kötü algısından yola çıktığımız için sadece kadından örnek verdim. Deneyimsiz insan üzer
Soran+1 yılDeneyimsiz insan berbat bence.
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşına gelip de seks yapmamış insan kadın erkek fark etmeksizin doyurmaz. Hiç yapmamış başka kadın erkek bulmalılar
Soran+1 yılBence de
Cevap sahibi+1 yılo yüzden burada bazı kadınlarla denk geliyorum da... 30 undaysan artık sal diyorum kendini. zaten evlenecek adam da seni bakire beklemez. o kadar cinsel iştahını baskılamanın lüzumu yok. sizin tek probleminiz güvenilir erkek bulmak.
Soran+1 yılYa ne alaka ben sanki erkek beni beğensin diye mi bakire kaldım. Hiçbir erkeği istemediğim ve güvenmediğim için yapmadım yani. Bu erkeklerin hani sanki kendileri için bakire kalıyoruz algısı ne kadar egoist ve komik. Kim takar sizi be.
Soran+1 yılYani zaten kadın bakire değil diye de soğuyan erkek de defolsun gitsin hiç umrum değil.
Cevap sahibi+1 yılbakire beni daha çok soğutup korkutuyo aslında biliyo musun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkeklere YARANILMAZ canım
Bırak keyfine göre yaşa ister cinselliği tat ister uzak dur senin kararın..33 Yorumla
Soran+1 yılYok ben erkeklere yaranmak için değil ki. Yorumları iğrenç. Yoksa ben bir gram değer vermiyorum onlara. Tamamen canım ne isterse yapıyorum ama şerefsiz geliyorlar. Hani sen yat diye her boku yapıyorlar ama yattıktan sonra değersizleştiriyorlar. O kötü.
Cevap sahibi+1 yılMaalesef.. değersiz olan kendileri halbuki 40 takla atıyorlar iki meme görünce zavallılar
Soran+1 yılAynen öyle. Ama bu sadece Türklerde yok birçok erkekte var dünyada hani kadını ezmeye çalışma sadece hizmetçi anne ve seks aracı gibi görme.
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ataeril düşüncenin hakim olduğu tüm toplumlarda bu vardır. ve genelde tüm toplumlar da böyledir.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle saçma yani cinsellik konusunda erkekte kadında kullanılıyo :-)
18 Yorumla
Soran+1 yılYa bi kere sen zevk almayı biliyor ve istiyorsan zaten niye kullanılıyor olsun ki saçmalık. Hani gidip genç güzel bir kız istemeden iğrenç bir herifle yatsa tamam kullanılıyor da. İki taraf birbirini beğenip yatmışsa tabii ki de iki taraf zevk alıyor iştr. Zaten zevk almazsan bırakırsın. Ben mesela yakışıklı zengin yattıklarım oldu ama zevk almadım ve bir daha istemedim. Ama böyle daha mal tipler oldu yattığım çok daha keyif aldım. Olay tamamen bence orali ve önsevişmeyi iyi yapmakta yatıyor.
Soran+1 yılBi de bence penisi çok kalın olmamalı. Mesela bazı erkeklerin penisi uzun değil ama kalın. O iyi değil bence kadın zorlanıyor. Yani çok rahat ve keyifli olmuyor biraz ağrj oluyor çok açıldığı için. Ama ince normal peniste çok rahat giriyor yapıyor zorlama olmuyor. Mesela benim bi exim vardı. Çocuğun önceki kız arkadaşları hiç seks yapmamış penisi kalın diye
- +1 yıl
Vala güzel binacıklama olmuş iyi bir seks temizlik oraldan gecer ve ten uyumu olmalı :-)
Soran+1 yılEvet ama çoğu erkek pis bence. Yani ter kokuyor ya da Kıllı. Temiz erkek çok az.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum bir erkek bir kadından ne isterse kendiside yapmalı özellikle temizlik konusu :-) ahha yani bn bile ağda yapıyorum he bunu kadın için değil tabi kendim için yapıyorum :-)
Soran+1 yılAynen erkeklerin mesela kolları her yeri deli gibi Kıllı. Kendileri bile tiksiniyor bundan ya da göbekleri var. Sonra diyor kadın ince olsun kılsız olsun. Çok saçma.
Soran+1 yılÖzellikle Türk erkekleri çok şımarık o konuda.
- +1 yıl
Kol bacak göğüs kıllı olur :-) ama önemli olan koltukaltı genital kalca :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana katılıyorum. Cinselliğin de düzenli ilişkide yaşanmasından yanayım ben. bu şekilde olması daha doğru gibi geliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten sonuçta erkekler cinsellik yaşamak için sevgili olmak istiyor. Kadın da isterse yaşanıyor istemezse zaten ilişki bitiyor. Yani cinsellik olmadan ilişki olmaz ki zaten. O arkadaşlık.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşayan kadını cinsel obje olarak gören erkeklerden çok yine kadınlar.
Önce hemcinslerinin bundan vazgeçmesi lazım.02 Yorumla
Soran+1 yılYani evet öyle kadınlar da var mesela annem denen mal.
- +1 yıl
Böyle yetiştiriliyorlar. Nikah kadınları cinsel obje olmaktan çıkartan bir kalkan onlara göre.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet maalesef
Çünkü cinsellikte erkek s*ken kadın ise s*kilenn taraf diye kaba bir algı var. Halbuki patner kelimesi ne kadar güzel bir cümle. Kadını her anlamda eziyoruz maalesef02 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma o laflar birinin çıkıntısı birinin girintisi var. Bu aşağılayıcı bir şey değil. Saçmalığa bak. Bunun zaten küfür olup birbirini rencide etmek için kullanılması başta hata. Günlük hayatta ya denmesi yok * seni bacım vs denmesi iğrenç başta.
Cevap sahibi+1 yılBirde cinselliğe aç bir toplumuz maalsef. Onunda etkileri büyük
+1 yılBen hiç duymadım böyle bı durum bakır erkek var mı erkekde kullanilmisdir
00 YorumlaBana göre fark etmez adam kendini bakir tutmuşsa o yüzden bakire istemesini anlayabilirim belkide
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet saçma bir algı tecavüz dışında herkes bir birini kullanıyor ve kendi tercihi ile cinsellik yaşıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimse kusura bakmasın ben eğer evlenene kadar hiçbir kızın elini dahi tutmuyorsam bakir kalıyorsam sevdiğim kızın da bakire olmasını isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kadın da insan hormonlari var herkes cinsellik yasamak ister.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten ve Yaşar da. Ama erkeklerin kadının cinselliğime göre verdiği değer değişiyor ya toplumda. Aaa işte çok erkekle yatmışsa kalitesiz vs diyor. O iğrenç.
Cevap sahibi+1 yılYa onun psikolojik aciklamasi var. Ama dedigini anladım. Sacma bi kültür olmuş yani
+1 yılyane öyle, güzell bakış
10 Yorumla
2 ayYaşayan her iki cinsinde arzu ve isteklerini yaşamaya hakkı vardır tek taraflı olmaz
00 Yorumlaİnsanların algısı onları bağlar
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de genel ülke böyle ve çok iğrenç. Öpüşen sevişen çifti sövüyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
1 yılGeçmişten gelen bişey
00 Yorumla
1 yılOyle degilde herkesevermis gibi algi oluyo
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de doğru olan pek az şey var
10 YorumlaAllah kabul etmesin ne diyelim ☺️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSabah sabah ne bu isyan
00 Yorumla Valla bnde anlamış değilim
00 Yorumla
2 ayEt ete deyecekk
00 YorumlaHerkes böyle degil
02 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki değil. Benim hiçbir sevgilim öyle değildi. Hiç sormadılar bile zaten daha önce biri oldu mu kaç kişi oldu vs diye. Ama toplum böyle. Ben onu diyorum. Hani burada bakıyorum böyle işte evlenmeden önce yapmamalı filan tarzı millet yazıyor ya. Midem bulanıyor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Türkiye’de neden cinsellik yaşayan kadın kullanılmış gibi bir algı var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 