Yabanci kadinlar normal karsiliyorken bizim kadinlar on yargili bakiyorlar hatta tersliyorlar
Ama olmadik adamlarlada olmadik iliski yasiyorlar
Ama olmadik adamlarlada olmadik iliski yasiyorlar
Daha geçen gün bir kardeşim ona nude atan kızları (kendisi bu nudelar icin yalvarmıştır kesin) ifşalayıp anne olmayı hak etmiyorlar diyordu. Kadınlar cinselliğe sıcak bakıyor sadece Ortadoğu erkeleri gibi eksik akıllı narsistlerle bir birliktelik yaşamayı istemiyor çünkü zaten başta kendi sağlığı, kendi tatminliğini önemsemeden ilişkiyi gir çık zanneden sevişmeyi bilmeyen tiplerle neden birlikte olsunlar?
Kardesim degil ○ç olacaktı
M KUTUNA BAK
Cevap
4Cevap
Özgüven eksikliği kanka, dişiliklerini kabullenebilmiş değiller
Babalarımız yüzünden. Oğullarını yüceltirler kızlarını kısıtlarlar. Her şey erkeklerin yüzünden
O kadar dildir be
Alakasi yok
Bana da tam tersi geliyor erkekler çok zevksiz
Zevksiz derken merskimdan sordum biraz açar misin
Evet 2 dk da gir çık bitti sözde akılları fikirleri orada hepsi boş teneke
2 dakika sürmez be sürdüyse sevişmeye devam et
Hiç yapmadigim için üzerime alinmiyirum demek kadınlar biraz oksanmak emilmek istiyor bunları not edelim
Yok bence sadece o değil yaparken de uzun uzadiya istediğimiz oluyor ama karşımızdaki sönünce bizde kalıyoruz ortada öyle mal gibi
Seni üzen hayat bize ne yapmasın uzun bişey bekliyorsan haberleşiriz ama geçmiş olsun yinde🥲
Bunları hep not ediyorum en aİndan karşı cinsinde haz almasi benim icin önemli ben ne kadar aliyorsam o da o kadar almalı sonra beraber rahat bir uyku cekmeliyiz ikimiz de
Bak ben sana musait yerden yazdim
Neyse bu kadar erkek bir kiza yazmayalim hadi iyi geceler
Tamamen toplumsal baskıdan dolayı
Seninde üzerinde o... damgası yeme ihtimalin olsa
Kankam kadın tanımamışsın