Ya baya bi buyuk 19 ustunde bunu hakedicek kız da yok libidosu hep mi düşük olur tc kizlarının ben kesintisiz 24 saat yaparım ama bunun altindan kalkicak kiz yok
Cevabın nedir?
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle biraz yakışıklı ya da işte böyle cinsellikte iyi olan, iyi olduğunu vurgulayan, karşısındakini küçümseyen birini gördüğümüz zaman kaçıyoruz belki kendi egomuza zarar gelmesin diye
Karşındaki senin çok iyi olduğunu biliyorsa kendini yetersiz hissedicek ve dolayısıyla normal performansının altında olucaktır
Asıl konu da türk kadını mevzusu. Öyle yetiştirildik her an edepli ahlaklı olmamız gerektiği öğretildi. Cinsellik hakkında bilgi bile verilmedi çoğumuza. Bu durumu aşan aşıyo ama işte coğrafya kaderimiz olsun. Ne kadar çabalasak da 7 yaşındaki şeyi bir yere kadar değiştirebilirsin
447 Yorumla
Soran+1 yılBen küçumsemiyorum da ama sekste karşıma iyi biri cıkmadı hep ben doyuruyorum fazlasiyla genel de benim gibi deneyimli olsa anlarım da hep ben yapiyorum hakimiyet bende oluyor ben istiyorum ki hem ben zevk alicam hemde o ama öyle biri yok maalesef
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum ama konuşma tarzın diğer yorumları da okudum. Öyle çok deneyimliye felan benzemiyosun. Gece yarısı belki yine egonu tatmin edicek şekilde soru sormuşsun
Doğruluğunu yanlışlıpını bilemem
Soran+1 yılDeneyimliyim inan bana fazlasiyla. hemde
Soran+1 yılEgomu da tatmin etmiyorum sadece karşıma ne istedigini bilen kız cıkmiyor
Soran+1 yılDüz bir cinsellik istemiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılYani bunu buraya yazmanın sebebi bence nasıl karşıma istediğim gibi kız çıkabilirden ziyade kendi bedenini övmek gibi geldi
Soran+1 yılKendimi övmüyorum aslinda ama inan karsima da dogru duzgun bilen biri ciksa baska bir sey istemiyorum monton iliski den sıkıldım
Cevap sahibi+1 yılBence kendini ifade ediş şeklini değişmen gerekiyo. Çünkü yansıttığın senle anlattığın sen fatklı geldi. İyiyim demek iyi olduğunu anlamamıza yetmiyo
Soran+1 yılKendimi nasıl ifade edebilirim sen süreklı eleştirisel yaklaştiğin icin bende kendimi acıklama geregi duyuyorum egolu falan da degilim övmüyorum da kendimi sadece iki taraflı düzgün ilişki istiyorum memnuniyetsizligimi dile getirdim ego dan bahsettin deneyimsiz dedin çok merak ediyorsan buluşup gösteriyim kim deneyimsiz..
Cevap sahibi+1 yılXlzkxkslmxk
Cevap sahibi+1 yılİnanmadım sadece inandırmak zorunda hissetmene gerek yok
Soran+1 yılHayır da benim hemcinslerim de iş yok iliski den anladiklarinı saniyorlar, seks bildiklerini saniyiorlar boşuna sikayetci degil tc kızları 😄
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ben öyle aşırı tecrübesiz biriyle olmadım. Ya da bu kadar iddialı biriyşr
Soran+1 yılBen iddialiyim sonuna kadar mutsuz olmicaginin garantisini veriyorum
Soran+1 yılBen fanteziyi cok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılGenelde fantezileri karşı tarafa söyleme kısmı zor oluyo. Manyak psikopat sapık damgası yememek için djxklsnxk
Soran+1 yılInan ben yatakta hırcın ve piskopat kız seviyorum asirı zevk veriyor ve fanteziyi benim kadar seviyor musun
Soran+1 yılSen yatakta nasil bir erkek istersin
Cevap sahibi+1 yılYani seviyorum ama tam olarak açamadım sevgilime
Cevap sahibi+1 yılTutkulu erkek
Yapmak için yapmayan
Soran+1 yılBen yapmak icin yapmıyorum partnerim de zevk almasi icin cabalıyorum karşilikli haz ne kadar iyi olursa bosalma ve cinsel birliktelik o kadar uzun surer benim fikrim
Soran+1 yılVe fantezi de asiri zevk verir
Soran+1 yılBenim gibi birini yatakta ister misin ki
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın
Cevap sahibi+1 yılDiğer kızları bilemiycem ama bende birine duygusal bişi hissetmediğim sürece en iyi seks yapan erkeği olsun itici geliyo
Soran+1 yılBenim de yatakta senin gibi piskopata ihtiyacim var saatlerce doyurmak istiyorum hemde tutkulu
Cevap sahibi+1 yıl1 yıldan fazla süreden sonra bikaç gün sonra doyucam zaten sjxjlsks
Soran+1 yılNasil olucak o
Cevap sahibi+1 yılseks time hahahha
Soran+1 yılKimle yapicaksin
Soran+1 yılBenle yapsan?
Cevap sahibi+1 yılSevgilimle
Soran+1 yılSadece onla mi
Soran+1 yılBen de senin gibi hırcın piskopat birini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani skskjxks
Cevap sahibi+1 yılYa işte psikopat yanımı ortaua çıkarabilsem
Soran+1 yılBenle birlikte cikartirsin söyliyim
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılGizliden çık yazıyım
Soran+1 yılSen cikabiliyorsun gizliden
Soran+1 yılGizli yorum yaptin ya gizli den cik takip ediym hemen gizli yaparsin
Soran+1 yılBekliyorum
Cevap sahibi+1 yılburada mısın
Burdaysan çıkıayım gizliden
Soran+1 yılBurdayim
Soran+1 yılHadi ama
Cevap sahibi+1 yılŞimsi geldim
Soran+1 yılGizliye al
Şehir efsaneleri... bamyacılar kralı.
Ezik kişilikler.
16 Yorumla
Soran+1 yılAblacim ne sehir efsanesi
Soran+1 yılGormek istiyorsan gösteriyim bamyamı degil mi gorürsün
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılEzikle ne alakasi var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
+1 yılTamam kardeşim en çok yabancı ile seks yapan sensin sen kıyasla herkesi
66 Yorumla
Soran+1 yılLn ne alakasi var yabanci biriyle
Soran+1 yılMesele yabanciyla yapip yapmamak değil ki anlamadin?
- +1 yıl
Türk kadınlarını kıyaslaman için diğerleriyle seks yapmış olman lazım
Soran+1 yılEvet baya bi sönükler tc kızları
Soran+1 yılSeksten gram anladıkları yok
Soran+1 yılTürk usulu bodozlama giriyorlar hemen
+1 yılToplum dayatması sanırım seksten utanıyor olabilirler ki utanmayan yok haklısın belki sen böyle düşünmüyorsun ama düşüneni çok var
33 Yorumla
Soran+1 yılBana deneyimli sekste anlayan libidosu yüksek kiz lazim baska turlu o seks bana zevk vermez
- +1 yıl
Dediğim şey bu değil işte kızlara küçüklükten beri oranı kapat şuranı kapat adet olur tokat atılır dişi olduğumuz için hep bi utanmamızı bekleyen zihniyet var. Cinsellikte aktif olmalarını beklemek hata
Soran+1 yılŞu an da catur cutur sksiyorlar eskiden di o
+1 yılSönük kalıyor çünkü geçmişten gelen tabuları yüzünden ve sönük kalanlar genelde kendi vucudunu kesfetmemiş veya istediği erkeği bulamamıştır
11 Yorumla
Soran+1 yılKadin nasil erkek ister ki yatakta
Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Brazzersa başvur kanka onlar hakkından gelir
115 Yorumla
Soran+1 yılDuvarı delicem yemin ederim bak
- +1 yıl
Olm PDOSKKFSLCKSKC damacana iş görür
Soran+1 yılZaten yürüyemiyorum aniden büyüyor
Soran+1 yılTaşıması zor
- +1 yıl
O hıza alev alır zaten plastik 😐
- +1 yıl
Ay be abim bizde deprem falan ugrasiyoruz derdimiz var saniyoruz sendeki daha üzücüymüs
- +1 yıl
Vah vah..
Soran+1 yılŞap aliyorduk askeriyede fayda etmiyordu
Soran+1 yılPsikologa gitsem mi
Soran+1 yılDurduk yere skm kalkiyor olup olmadik yerdr
Soran+1 yılHaklisin aslinda oyle. deniyim o zaman
+1 yılBüyükmüş gerçekten
11 Yorumla
Soran+1 yılGörmek ister misin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş
01 Yorumla
Soran+1 yılBen diyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası