Bizim toplumumuzda özellikle de kırsal kesimlerde neden cinselliğe öcü gibi bakıyorlar anlamıyorum mesela benim düğün alışverişinde jartiyer almam neden ayıp olarak karşılanıyor özellikle de annelerimiz çok yapıyorlar sanki eşinle fantezi yapmak ayıp günahmış gibi algılanıyor ben neden yatağa çiçekli donla gireyim ben kendimden bile iğrenirim o şekilde, bir de annemin arkadaşı diyorki "Ben yatakta soyunmam fistanla yatarım kocam benim memelerimi bile görmez ellettirmem karanlıkta yaparım melekler kaçar" Diyor. Ben de içimden iyi bok yiyormuşsun dedim, müslüman kadın yatağa çıplak girmezmiş müslüman kadın edepli yatarmış bu neyin kafası ya ben böyle cahillik görmedim bunun müslüman olmakla ne alakası var bu anadolu kadınlarının kafasını anlamıyorum karı koca ilişkisinden bile utanıyorlar sonra da neden kocam başka kadınla aldattı diye karalar bağlıyorlar ben olsam ben de aldatırım bir de bize akıl veriyorlar siz de bizim gibi olun diye deliricem ya.
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Anlattıkların maalesef doğru. Çocukluktan itibaren ayıplar ve günahlarla büyütüüyoruz. Nasıl öğreniyorsak o şekilde davranıyoruz. Bu durum sadece kadınlar için değil, erkeklerde de benzeri durumlar var. Çoğu insan evlenene kadar cinsellikle ilgili hiç bir deneyim yaşamıyor. Sonra da sıkıntılı evlilikler yaşanıyor. En çok karşılaşılan durum, evlendiği kadının daha önce hiç bir cinsel deneyimi olmadığı halde, evlendikten sonra eşini her anlamda tatmin etmesini bekleyen erkeklerin varlığı. Bir de eşinin seksi kıyafet ya da çamaşır kullanmasını istemeyip, kullananlara da yiyecek gibi bakmaları. Ben başka kadınlara bakmaktansa, eşimin seksi ve çekici görünmesini isterim. Yok efendim, başkaları bakarmış. Evet. Onlar sadece bakar. Kimin umrunda. Neyse ki iletişim kuvvetli. Kendini geliştiren ve bu durumu değiştiren insanlar da çoğaldı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGel anlatayım.
Ayıp , pis, günah kirli diyerek kadınlarımızın beynine işlediler bir erkekle sohbet etmek ve göz teması kurmaktan bile korkan evlenince ilk gece korkusu yaşayan cinselliği ayıp sanan herşeye dikkat eden kadınlar sence neden utanır?00 Yorumla
Okulda bile eğitim verilmiyor kadınlar hiç bir şey bilmiyor soramıyorlar erkeklerden öğrenmeye çalışıyorlar kardeşim saçma sapan bilmeyenler denk geliyor işler saçmalaşıyor , dini baskı toplumsal baskı sonra seksten soğuyor kadınlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSize katılıyorum Eger evleniyorsanız eşinizin gözü gönlü dışarda olmamalı Evine eşine koşarak gitmeli Eşler biirbirleri yatakta mutlu edebilmeli
Yoksa yataga pijamayla gelip ışığı kapat yorganı cek mantıgı ile adam ya da o cinsellikten keyif almaz ki İşkenxe olur o
00 Yorumla
+1 yılHahahah çiçekli don olayına bittim. Ve evet sonuna kadar katılıyorum aksine bu yasaklama ve ötekileştirme daha sapkın bir nesil doğuruyo sonrasında buda tehlikeli yasakladıkları için
00 Yorumla
+1 yılTamamıni okumadım ama genel olarak soylicem bu maalesef bizim anaanneler dedeler zamanında ayıp diye ogretilirdi. Ahlak gunah edep vs. Erkkler yapinca milli kadın yapınca or... Oluyor düşüncesiyle büyütüldük kimse ogretmedi doğruyu yanlışı Türkiye bu konuda çok geride bilinçsizce yaşanan şeyler kötü yerlere gidiyor. Kadınların da erkeklerinde eğitilmesi gerek. Ben şöyle yorumluyorum telefonu şarj eder gibi insanların da bu şarja ihtiyacı var bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Devamı cinsel açlık doymamış göz aldatılma 😂😂 maalesef fantezi yasak çamaşır yasak dize kadar don devam kanka
00 YorumlaNerden biliyorsun tüm kadinlar adina yaziyorsun zibidi, bazi ilceler sehirler icin desen anlayacaz
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi okursan özellikle de kırsal kesim yazdım saygılı ol.
Kusura bakmayın da ben şimdi ki neslin erkekte kadında dahil hiç kimsenin utanmadığını düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük s.. kişlerde kırsalda oluyor. Demekki kocalara yok, ama başkalarına full fantezi.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKim utaniyor ya artik bahcede parkada sevisiyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen büyüklerimizden bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılKeske simdiklerde eskiler gibi olsaydi
Gizli Üye(18-24)+1 yılCahillerle muhatap olma gereksiz stres sebebi resmen.
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum 👏👏
10 Yorumla
+1 yılAnne babaları yüzünden
10 Yorumlakim demiş? orta bacım diiller sadece.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Brn fransadayım burada herkes yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver sen onları eşine her türlü fantezini yap
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Haha s harfi duysalar kaçıyorlar 😄
00 Yorumla
+1 yılDin baskısı cahillik birsürü şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü işi bilmiyorlar 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen öyle oysa foğal bir ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılAçık konuşayım
türk kadınları maldır00 YorumlaEskiden seks mi varmış
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri