Avrupa’da veya Amerika’da gayet normal ve olması gereken bir şeyken bizde neden cehennem azabına dönüşüyor? Sevgilimle 2 buçuk senelik ilişkimiz var ve birlikte olmak istiyoruz ama bir yandan söylenenler canımı sıkıyor yok ayrılırsanız yok sana kötü gözle bakar vesaire. O zaman sürekli sevgili değiştirenler ne oluyor. Çoğusu da evleniyor yani sıkıntısız. Bekaret neden bu kadar abartılıyor Türkiye’de? Söylemeye çalıştığım şey ben bir et parçası değilim ama toplum değerler inançlar diyerek bu konuma indirgiyor. Beden benim sevgili benim güveniyorum. Onunla bu özel anı paylaşmak en doğal hakkım değil mi? O zaman tüm evlilikler sadece cinsellik için mi yapılıyor? Nereden çıkıyor bu evlenemezsinler vesaire. Sonuçta bende böyle bir durumda bakir erkek olsun demeyeceğim kimsenin geçmişi beni ilgilendirmez.
2 ayYa Çünkü bakire kaldığın zaman temiz kalıyorsun kafa bu yanında ya mesela soruyorum bak kendine şimdi seni örnek vereyim tamam mı şimdi sen gittin birine verdin vermek ya ikiniz zevk aldınız birbirinizi doyurdunuz arada 3 sene geçti ayrıldınız falan sen şimdi ne oluyorsun bakire olmayan kadın oluyorsun değil mi. Peki ailendeki herhangi bir kadın kız kardeşim ya da annem eşinden boşanıyor Allah korusun sonra o da senin gibi oluyor şimdi kız kardeşimle oluyor o zaman diyorum ya Bir Kadın hakkında yorum yaparken saygı duymak lazım ya. Ama kadına da şu güvenceye vermek lazım Hani bozulduğu zaman kızlığı gittiği zaman kesinlikle onu mal olmadığını f***** olmadığını yolda olmadığını anlatıyor olmak lazım. Ve erkeklerin de hani şunu kabul etmesi lazım ister istemez etmesinler ki kadınlar bunu gerçekten yapamazsa ömür boyu bu şekil kalmaya devam edeceksiniz yani kadın her zaman mal gözüyle bakılacak vekalet gözüyle bakılacak ve dul olup olmadığını kontrol edilecek bir gece sizi erkek alacak düğün yapacak girecek size diyecek ki bu kız değil ne yaparsanız yapın bunu düşürmek istiyorsanız ilk başta Siz bu kadınsı duyguyu bir hissediyor olmanız lazım kızlığı bırakıp
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKafir memleketlere bakarak İslam ülkesini anlayamazsınız. Ayrıca ABD ve Avrupa'da da dindarlar evlilik öncesi ilişkiden uzak durur. Fakat siz her Avrupalıyı ve ABD'liyi Hristiyan zannettiğiniz için sanıyorsunuz ki onlarda evlilik öncesi ilişki serbest. Şu anki ABD ve Avrupa'da Hristiyanlık değil dinsizlik hakim.
10 Yorumla
Bunun değişmesi için tepedeki zihniyetin değişmesi lazım. Kadına et parçası olarak bakan ve kadını tarla olarak gören bir anlayış olduğu müddetçe ve kadınlar bu anlayışa destek verdiği müddetçe bir et parçasına indirgenerek yaşayacaksınız.
10 Yorumla
Bakire olmadan evlenenlerde var. Olay burada seni değersiz gören biriyle birlikte olman sonucu yıpranman bir de prezervatif olsa da cinsel hastalıklar var. Keşke çoğu kişi çok fazla eş değiştirmese. Bir de ataerkil düzen babası belli çocuk olayı var. Evlenilen kadına verilen değer ile sevgililik aynı olmuyor diyorlar. Yine tr kalıplara göre yaşamamak lazım.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ulen varya buradan ümidimi kesmeye başlamıştım tamda :D :D
Kadınlar kullanılıyor mu? ↗00 Yorumla
+1 yılBizim ülkemiz burası ama çoğu bayanlar bunları aştı lakin sanırım sen asamadin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye ve Arap ülkeleri genel olarak böyle. Bunu değiştirsende çok zor değişir. Erkeklerde sıkıntı yok ama kadında sıkıntı oluyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılartık algılanmıyor bu devir odevir degil canm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİsteyen istediğiyle... ama sonra karışırlar canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aile kavramı var çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sende yaşamak istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılKötü zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki? Eşiniz cinsel performansınızı başkasıyla karşılaştıramasın diye mi?
- +1 yıl
Yoo
Birincisi zina
İkincisi benim evleneceğim kadını neden geçmişte birilerinin altına yatmış olsun ki çok mide bulandırıcı bir durum başkasını öpmüş başkasının şeyini almış bozulmuş düşününce bile kriz geçiriyorum
Soran+1 yılSen bakir misin peki? Bakirsen eyvallah her türlü hakkındır bakire kız istemek ama penisinin girmediği delik kalmamış erkeklerin gelip ben bakire kız isterim deyip namus bekçiliği yapması da beni çıldırtıyor.
- +1 yıl
evet bakirim
+1 yılBölgeye göre değişiyor o nerelisin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne