Bakire olmayan erkekler neden bakire kız istiyorlar anlamıyorum
2 ay
Bakire olmayan erkekler neden bakire kız istiyorlar anlamıyorum
Neden istiyor kıyaslanmaktan korkuyor önceki partner daha iyidir kendisi vasattır göze alamadığı için bakire istiyor ikinci olarak kendini aldatacağını gözü dışarıda olacağını sözünü geçiremeyeceğini düşünüyor
En önemlisi milletin bedavaya yaptığı için masraf etmeyi enayilik olarak görüyor yani adam bir kahve ısmarlamış altına almış kendisi 3 milyon düğün masrafı yapacak diye enayi yerine koyuyor
Ben mesela bakir biriyim benim için dürüstlük önemli gelir dürüst olursa evlilik düşündüğünü beni her halim ile kabul edeceğini kıyaslamayacağını geçmişini hatırlamayacağını giyimine oturmasına kalkmasına dikkat edeceğini ev hanımı olacağını sözümden çıkmayacağını söyler ise başımın üstünde yeri var
Ama öyle arabalardan inmeyen önüne gelen ile birlikte olan kendini beğenmiş havalı eşinin sözünü dinlemeyen kendi bildiğini yapacak gözü dışarıda olan memnuniyetsiz olan beni kıyaslayacak aldatacak birini de kusura bakma almam geniş değilim
Sadece o bölgesini koruyan dürüst olmayan yalancı yalan üzerine evlilik kuran insanda tercih etmem sonradan öğrensem bile eğer çok seversem bile ayrılırım çünkü bana dürüst olmamış yalan söylemiş
Bir kadın evlilik öncesi yaşadığı ilişkileri paylaşmaz kimseyle ve cinsellik yaşadığı kişi başkasıyla evlenince kendi duygusallığına bürünür ve o erkeğe bulaşmaz daha da.. Ama erkekler ilişkiye girdiği kadından bahseder sanki övünülecek bişey gibi anlatır dururlar. Ve kadın başkasıyla evlenirse ona tekrardan dil uzatma ihtimali de vardır. Bu sebeple bi erkek kadının bakiretini değil geçmişindeki erkeğin münasebetsiz muhabbetleri can sokabilir konusuna odaklanır.
Bekaretin bir önemi yok, herkesin yaşamak istediği bir şey cinsellik. Benim için önemli olan önüne gelene vermiş bir kadın değil de ciddi ilişki ve aşk yaşayarak cinsellik te yaşamış olması gerekir. Bir gün biriyle diğer gün başkası ile yatarak yaşayan kadınlar ile olmaz...
Kendi yaşam tarzı ne olursa olsun evleneceği kadının değerlerini korumuş olmasını bir karakter sağlamlığı ve sabır göstergesi olarak gördüğü için olabilir.
Cevap
19Cevap
önemsiz.
Kadın veya erkek fark etmeksizin. Akıllı namuslu ve iyi insanlar ilk deneyimini eşiyle yaşamak ister. Şöyle bir durum var kadın evlenip boşanmıştır. Adam evlenip boşanmıştır. Bunların arasında kimse bekareti sorun olarak göremez.
Veya taraflardan birinin boşanmış karşındaki insanın bekar olmasıda sorun teşkil etmemeli.
Karşındaki insanı tanımak önemli. Kimse kadın erkek olsun herkesle düşüp kalkan birini eş olarak kabul etmez.
Bu benim için çok kritik ya. Ben bakir olduğum ve kendimi eşime sakladığım için eşimin bakire olmasını istemek hakkım
erkeklerde bakir denir :D bakir- bakire mi kaldı artık sadık olsun kafi.
evlenirken eşime sormadım, o da bana sormadı.
Seni istemiyorlar diye mi bu sinir 😂🤣
Ben evlendim ayrıldım sen kendi derdine bak istersen 🤷🤷
Neyse demiyorum bir şey oda kadın olduğun için
Allah'tan demedin sağol ya en başta yaptığın yorum sence doğru mu
Önceki dediklerine say kes sesini
Ha sen geçmişten kalan bir meseleyi şimdiye taşıdın öyle mi 🤭
😏😏😏
Özür dilerim o zaman eğer ki geçmişte senin kalbini kırdıysam ya da sinirlendirdiysem özür dilerim sonuçta Bizi bizden başka kimseyi anlayamaz erkekleri görüyorsunuz zaten hepsi Köprüyü geçene kadar
Sıkıntı değil o kadar da takmam kafaya ben. Güzel bir hayat dilerim iyi akşamlar
aradaki engellerin kalkmasi acisindan son derece onemsiz
peki bi o işi yapmamış anal oral ne varsa yapmış her şeyi aşmış ama ben bakireyim diye dolaşanlara ne dieceksin
Sizde bakire erkek arayın
Çok önemli bu yüzden erkek lerden uzak duruyorum
Ben çapkın kadın seviyorum. Evlenince eve misafir de almalı
artık erkeklerde önemsemiyo sanki
Bu sorun asla çözüme kavuşmayacak.
Bakire erkek ne
olay bacak arasında değil. Akılda.
İstemiyoruz artık
Kimin umrunda aq sus
Onlar yapınca kadın yapınca namusuz
Ben bakir olduğum için önemli benim için
Zevk değil mi