Pek önemli bir şey değil açıkcası. Bir şeyler yaşama konusunda endişem yok. Yalnızca değecek adam zor bulunur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence erkek de kadın da birbirinin ilki olsa daha güzel olur fakat etrafımdaki hemcinslerime baktığım zaman şunu söyleyebilirim bir erkek playboy bile olsa evlenmeye gelince bakire kız ister
Hepsi için demiyorum mesela ben bakirim. Ama genel anlamda bakir olmayan bir erkeğin bile bakire kızla evlenme seçeneği olsa bakire kızı ister. Keza çapkın kızlar da var belki inanmazsın ama bazısı da bakir erkek istiyor.
@pinkcivcivv katiliyorum , gecmisi kirli degil ise , erkekler de sorun olmuyor da kadin iliskiye girdigi icin mi sorun oluyor yani bana sacma geliyor , belki yasadigim yerde durum farkli oldugu icindir , ama sanmiyorum tamamen düsünce ve karakter.
Serefsizzlik o kızın ırzına gecip ortada bırakıyor iş evliliğe gelince yok bakire isterim herkes layigini almalı sen bakir olmayan bir erkekle evlenmek istermisin
Empati yap😂 mesela eş dost akraba düğün yapılmış birgün sonra kadına cikgit bakire değilsin bosayacammi seni diyeyim millet demezmi ne oldu diye😂 ben Allah'a havale ederim ne diyebilirim ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bir erkek için değil kendiniz için önemli olsun bekaretinizi vereceğiniz adamin yarın olup olmamasini garanti veremezsiniz basit olmayın bu kadar
Çok haklısın
🙏😙
Ben kadin hastalıklarında hemsireyim artik cok az var bakire
Çok geliyorlar mı
Evet 😂
Ne için mesela
Istrn yaz bana
çok üzücü durum zina artıyor kıyamet alametleri gerçekleşiyor zina korkuyorum büyük gunah
Pek önemli bir şey değil açıkcası. Bir şeyler yaşama konusunda endişem yok. Yalnızca değecek adam zor bulunur.
Bence erkek de kadın da birbirinin ilki olsa daha güzel olur fakat etrafımdaki hemcinslerime baktığım zaman şunu söyleyebilirim bir erkek playboy bile olsa evlenmeye gelince bakire kız ister
Deme kendileri herşeyi yapar ama bakire kız ister
Hepsi için demiyorum mesela ben bakirim. Ama genel anlamda bakir olmayan bir erkeğin bile bakire kızla evlenme seçeneği olsa bakire kızı ister. Keza çapkın kızlar da var belki inanmazsın ama bazısı da bakir erkek istiyor.
Evet haklısın bende bakireyim ama bazı erkekler her haltı yiyip bakire istiyor yaa ona gıcık oluyorum
Yapacak bişey yok kim ne derse desin kız olsun erkek olsun herkes iş ciddiye bindiği zaman ilki olacak insanı istiyor
Haklısın
Aksine benden önce çok yaşamış olması bana daha çok haz verir.
Sebebi cuckold olmam
Erkek olsam önemsemezdim. Kirli bir geçmişi olmadığı takdirde tabi.
@pinkcivcivv katiliyorum , gecmisi kirli degil ise , erkekler de sorun olmuyor da kadin iliskiye girdigi icin mi sorun oluyor yani bana sacma geliyor , belki yasadigim yerde durum farkli oldugu icindir , ama sanmiyorum tamamen düsünce ve karakter.
Değil. Hem de hiç önemli değil. Geçmişte seks yapmış olabilir, yine de çok sevilebilir.
Bişey dicem bakir olmayanin bakire istemeye zerre kadar hakkı yok ben bir bakır olarak bakirelik çok önemli benim için senin için nasıl bakiremisin
Evet ben bakireyim ama her haltı yiyip bakire isteyen erkeklere sinir oluyorum
Serefsizzlik o kızın ırzına gecip ortada bırakıyor iş evliliğe gelince yok bakire isterim herkes layigini almalı sen bakir olmayan bir erkekle evlenmek istermisin
İstememm
Mesela şöyle bişey var😂. nisanlandim kız bakireyim dedi ama o gece bakire olmadığını anladım ne yapacam onu bilmiyorum işte 😂
Ne bileyim bennn shsjsjd
Empati yap😂 mesela eş dost akraba düğün yapılmış birgün sonra kadına cikgit bakire değilsin bosayacammi seni diyeyim millet demezmi ne oldu diye😂 ben Allah'a havale ederim ne diyebilirim ki
Bosayamam yani
Off ne bileyim ben
tamam senide yorduk sory
İlk defa bu soruda bu kadar evet diyen gördüm 🤣 herkes dürüst olmuş
her şey bir kan damlası değil ama temiz bir elbiseyi alıp giymek varken neden kirlenmiş bir elbiseyi giymek istesin ki biri
Bakir değilim benim için farketmez karakteri temiz olsun
Önemli değil
Ruh bekareti önemli.
Çok önemli.
Niye
Bakirim de ondan:) niye başka erkeğin dokunduğu kıza dokunayım, iğrenç!
Ee tamam o zaman öyle istemen normal
Bu normalliği lütfettiğiniz için minnettarım!
Gerçekten mi
Evet niye şaşırdın;)
Canım istedi şaşırdımm
Canının istediği her şeyi yapmak bazı zamanlar hatalara sebep olabilir.
Aynen hayat dersi ver profilin çok korkunç
Ah bir de kendimi koysaydım...
Koyyyyyyy
Nooo o yakışıklılık bu siteye fazla;) sonra nazar felan değer.
Ahahahahahaha egoyaa bakk bee
Ama kendini öyle sevmen güzel
Gerçekler niye ego olsun ki insan önce kendini sevmeli sonra başkasını.
Ne güzel aferin
Artık değil.
Niye
Niyesi özel ve detaylı arkadaşım :D
Benim için önemli
Sen temiz misin
He her akşam duş aliyorum
Hayır
Sence
Benim için evet. Ben bakirsem kız da bakire olmalı
yess
Çok önemli