bunun sahsın kendı bendene saygısı olarak onemlı bana gelen kadın bana geldıgınde bakıredır o zar cok onemlı degıl benden sonrasına bakarım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla ben bakir bir erkeğim ve kendim gibi bakire bir kızla evlenmek istiyorum evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim ama olursa da sadece yüzeysel ya da anal olur, tabi sevgilim olacak kişi de isterse.
Benim için çok önemli. Kırmızı noktam. Kimseyi bulamazsam da bulamayayım önemli değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani önemsiz gibi ama kızı mangal gibi döndüre döndüre danaya girer gibi girmişlerse o zaman belki önemli olabilir bilmiyorum ya bu konuda nötürüm :D :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bakir olmayan erkeklerin önemli bulması çok acınası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç önemli değil aslında insan bazı şeylerden sonra anlıyor şu an bekarım ama dul biride çıksa karşıma evlenirim yeminle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bakire olmayana seni seviyorum derim ama evlenmem bakire olanla evlenirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
bunun sahsın kendı bendene saygısı olarak onemlı bana gelen kadın bana geldıgınde bakıredır o zar cok onemlı degıl benden sonrasına bakarım
Valla ben bakir bir erkeğim ve kendim gibi bakire bir kızla evlenmek istiyorum evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim ama olursa da sadece yüzeysel ya da anal olur, tabi sevgilim olacak kişi de isterse.
Benim için çok önemli. Kırmızı noktam. Kimseyi bulamazsam da bulamayayım önemli değil.
Yani önemsiz gibi ama kızı mangal gibi döndüre döndüre danaya girer gibi girmişlerse o zaman belki önemli olabilir bilmiyorum ya bu konuda nötürüm :D :D
Bakir olmayan erkeklerin önemli bulması çok acınası
Hiç önemli değil aslında insan bazı şeylerden sonra anlıyor şu an bekarım ama dul biride çıksa karşıma evlenirim yeminle
Bakire olmayana seni seviyorum derim ama evlenmem bakire olanla evlenirim
Önüne gelenle yatan biri benle evlenemez.
Önemli diyen erkeklere cok sasiriyom
Ben iliskiye girmiyorsam karsimdaki kisiyi de oyle isterdim sen peki
Ben de
Benim gibisiniz sizde o zaman
Ben öyle olmadığım için bir şey diyemem.
Önemli deneyim için bence
Zikmeye öröspü arıyorsam önemi yok.
Tavır daha önemli
Çok önemli, asla almam
Önemi pek yok
Çok önemli ben patlatacam havai fişek gibi
Pek değil
Asas amin için nekadar önemli taşıyan sensin çünki
Neden sordunuz
Hiç öylesine günümüzde pek önemi kalmamış gibi gözüküyo
Haklisiniz aman ben önem veririm
Çok fazla