- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılYıl 2024 artık bunları konuşmanın Bence bir anlamı var mı şu an zaten öyle bir insan evladı var mı Kadınlarda da erkeklerde de cevap vereyim yok E olmadığı için de böyle bir sorunun cevabı önemi olmamalı denmelidir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Ozaman bende bir soru sorayım sana madem senin için bakireliğin onemi yok. Evlendigin kız daha önce bir cok6erkekle yatmış hatta bir zenciyle bile hep büyük penisli biriyle olanlarla beraber olmuş senin penisinde beraber olduğu erkeklerinden daha ince ve kısa ne olur hiç düşündunmü
02 Yorumla- +1 yıl
Çok düşünüyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için hiç bir önemi yok
10 Yorumla
+1 yılbakir erkek daha temizdir. diğerleri hastalıklıdır gibi geliyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Yok yaa öyle olur mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelik deyince aklınıza sadece kadın gelmesin erkeklerin içinde geçerli. Tabi bakire insan çok az önemi kalmadı artık.
22 Yorumla- +1 yıl
Bakire değilim ama ruhum temiz
Cevap sahibi+1 yılKadinda arar mısın
+1 yılYani bakir bir erkek ile bakir olmaysnin arasinda fark var midir cok az o da hic iliskiye girmedigini icin kendimi ozel hissetmeme sebep olur o kadar
21 Yorumla- +1 yıl
Belki diğerleri özel değildi sadece haydi ama son kişi ciddi ona duygusal hissediyor
+1 yılBakirelik önemli şeydir
El değmemiş olması gerekiyor11 Yorumla- +1 yıl
Cok zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz kirli laflarını okuyunca midem bulanıyor
46 Yorumla- +1 yıl
başkasnn bir tarafnı yalamış erkek mideni bulandrmyor mu 😂
Cevap sahibi+1 yılHatatına biri girmiş olabilir sevmiş olabilir. Bu o adamı kötü ya da mide bulandırıcı yapmaz. Sen hayatına girdikten sonra ki hareketleri önemlidir. 2o yaşında değiliz. Böyle düşünceler bana cahilce geliyor. Bu şekilde tavır takınırsan yalandan başka da bsey duymazsın karşı taraftan.
- +1 yıl
tamam, bu dediğin tavır, tutum meselesi ayrı konu. ama içten duyguların ne söylüyor ona da bir sor. Her insan, başkasıyla olmuş insandan az da olsa tiksinir. ha mantığınla bu duygunu basıtırırsn, o ayrı konu ama hayal edince de bir miden kalkar, bu da yadsımamızın anlamı olmayan doğal gerçekliğimiz.
Cevap sahibi+1 yılDüşünmezsin işte. Geçmişe takılı kalmak psikolojik bir rahatsızlıktır. Hele de senden önceki olmuş bitmiş bseyi. Düşünürsen dediğin gbi zaten insan çok şey bulur
- +1 yıl
Bencede insanlar ne yaşar kime bilemez
- +1 yıl
Herkesin altına yatan insanlardan da benim midem bulanıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılHic bir anlami yok. Saçmalik
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz bir takıntı sadece
30 Yorumla
+1 yılÖnemlidir ikinci el istemem
11 Yorumla- +1 yıl
Sen kaçinci elsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkimseyi ilgilendirmez bu tabi
10 Yorumla
+1 yılönemli
10 Yorumla
+1 yılAşırı önemlidir
10 Yorumla
Detaylı bilgi