7 ay önce doğum yaptım o günden beri toplam sanırım 3 defa birlikte olduk o kendini tatmin ediyor ama ben çocuktan fırsat bulup onu da yapamıyorum fırsat olduğu vakitte de gece biraz geç saat dilimine denk geldiğinden mi yapmıyor bilemiyorum ben yaklaşırsam oluyor o da yaklaşmazsam o olanlar da olmayacaktı bunun hamilelik süresi de var hamilelikte de neredeyse 3. aydan sonra belki 1 defa anca yaptık normal mi değil mi bilmiyorum bu durum ama canımı sıkmaya başladı artık o yaklaşmadan ben de yaklaşmak istemiyorum daha fazla nasıl düzelir bu durum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 4 ayÇocuğa bir gece olsun bakacak kimse yok mu? Ya da çok mu uykusuz bi çocuk? Çocuğu olmayanın yorum yapması zor olur ama bakscak biri varsa eşine güzel bir yemek hazırla güzel giyin. Çocuk olunca çiftler evli olduğunu unutup anne baba oluyor genelde maalesef
12 Yorumla
Soran4 ayKimseye emanet edeme bebeğimi amaçlı huysuz değil şükür ama yok yani yaklaşmıyor
- 4 ay
Öyleyse huysuz değilse uyuduktan sonra da bir şeyler yapılabilir. Buna rağmen yanaşmıyorsa da yapacak bi şey yok maalesef
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayBence bir derdi var normal değil hiç değilse hafta da 10 günde 1 de olsa yapmak lazım. Hatta onun normalde yaklaşıyor olması lazım zaten de. Bir çift terapistine gitmeniz de fayda var, gitmiyorsanız da açık açık konuşmalısınız ve sorunu çözülmelisiniz ilerde daha da büyür. Keşke gizli olmasaydın
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 aytabiki normal değil kocanla konuşmayı dene ama çekşnmeden net ol, sana zarar vermemek ya da yanlış bildiği şeylerden kaynaklı olabilir , tavsiyem büyütmedrn sakin konuşarak çözersiniz , eğer varsa bir düşüş istekte, doktora gidin , yoksa bu iş kötüye gider
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
54Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşini aseksuel olmuş büyük ihtimalle. Terapi ile cozebilirsiniz, kendi aranızda çözmeniz zor fibi gozukuyor. Siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi böyle bir durumda?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
4 ayDoğuma seninle felan girmedi umarım genelde orada başlıyor uzak durma hani bie fiziksel beğenmeme de oluyor
04 Yorumla
Soran4 ayGirmedi doğumada girse daha ne kadar uzak olurdu acaba
- 4 ay
Evet evde iki kanka olurdunuz. Ama yani bir gerekçe sunması gerkir neden diye sorunce
Soran4 ayİyice ev arkadaşı olduk askerlik arkadaşı olduk kanka diyince morali bozulup öyle şeyler deme insan etklileniyo diyo bana
- 4 ay
Aha aha etkileniyor ise gerekenj yapsın o da yani hım.
- Cinsel Yaşam konusunda 909 cevap paylaştı.
4 ayYaw senin gibi eş varken mastürbasyon yapan canım bence. İstiyorsan güxelsen ve fanteziyi seviyorsna kocan canım yapıyor istekli eş varken uzak kalmak ne yaaaa
00 Yorumla Çocukla alakası yok bence eşinizde bir problem var insan karısına neden yaklaşmaz senin gibi arzulu bir kadını kaçırıyor. Oturup konuş açık açık sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBiz erkekler lohusa döneminde daha duygusal oluyoruz. Çalışmahayatı iş hayatı vs vs yoğunluğundan dolayı geri. Çekiliyoruz emin olun sizlik bi durum yok sadece uzak duruyor en kısa zamanda ilgi alaka ve sizi mutlu edecektir yatakta merak etmeyin ☺️🙏
00 YorumlaBence çok büyük bir sorun eşinle konuş güzel bir dille
09 Yorumla
Soran4 ayUtanıyorum bu konuyu konuşmaya
Soran4 ayBilmiyorum konuşunca sanki daha bi geri çekiliyo gibi geliyor bana
Soran4 ayKendi kendine yapıyor
Soran4 ayDoğum sonrası çatlak kilo var
4 aysanırım senden soğumuş. görevini yapması gerekiyor.
04 Yorumla
Soran4 ayBen dedim ama ona doğumdan sonra sen beni beğenmezsin dedim tanıyorum çünkü kendisini yok falan dedi sonuç bu ben napabilirim doğum kolaymı ister istemez vücudum değişiyor ben istemiyorum sanki fit olayım çaylağım hiç olmasın
- 4 ay
aslında daha çok yaklaşması lazım. her halinle seni istemesi gerekir ama yaptığı yanlış tatmin olmak önemli. hamilelik sürecinde bile 7. aya kadar olabilirdi düzenli olarak ve o yoğunluk daha güzel olurdu. hamilelik sürecinde libidon seni çıldırtmış olmalı. rahatlatmalıydı.
Soran4 ayEşimde olsa ona çok açık konuşamıyorum böyle şeyleri bilmiyorum neden sanki beni yanlış anlıcak gibi geliyo ama bu ne zamana kadar böyle devam eder düzerlitmi
- 4 ay
bence konuşmalısın. çünkü önemli. hormonların yüksek ve bu seni gerer. boşalman gerekir. bunu söyle. ya da yenilikler yap çamaşırlar, jartiyerler vs vs sen bilirsin onu :) sıkma canını. eşin ilgilenmediğinde kendinle oynuyor musun?
Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Bu durum düzelmez hanım efendi. Çünkü ciddi bir sorun var
010 Yorumla
Soran4 ayNeden düzelmez
Soran4 ayKısa ve öz aslında bunu biliyorum ve sebebinin bu olduğunu da çok iyi biliyorum da kendime itiraf etmiyordum iyi. Oldu bu cevap kendimi kandırıyorum hep dış görünüş her şey demi eşte olsa
Soran4 ayya da beni her halimle sevmediği için ya da benim sevdiğim gibi sevmediği için
Soran4 ayGerek yok
Soran4 ayEvet alakası yok kimleri gördüm eşleri çok kilolu aşıklar birbirlerine benim sadece dış görünüşümü değil belkide bir çok şeyimi beğenmiyor belki konuşmamı belki bakışımı belki yürüyüşümü aslında zamanında dedi bunlarıda be sevdiğimden hep sindirdim bütün bu dedimlerini şimdi kendimce hala sebep arıyorum
Soran4 ayTamam
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
4 aytutkunu sen kaybetmeemişsin ama o kaybetmiş gibi.. sen arzulu kadın olarak devam ediyorsun
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal degil baskasini bulmus olabilir gozunu dort aç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAşkım hiç kadinligini konusturdun mu süslenip güzel cicilerini giyip karşısına çıkmayı denedin mi erkekler bunlara karşı koyamaz, tabi senin ki okuz değilse
00 YorumlaAşk biter geriye seks kalır. Seks de biterse o ilişki çatırdar!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen yaklaşma biraz bekle bakalım nasıl tepki verecek birde üsteleme ama normal değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Birlikte olmasa bile em azından eliyle azıyla tatmın etmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
4 aybazı eşler değişmiyor maalesef bizimkide öyle
00 Yorumla sen kedine yönlendir hemen içine lama uygulama yaptır kendine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adamın üzerine git istemeseler uyar normal ilişkiye baslayin
00 Yorumla
4 ayBenim eşim 6.5 aylık hamile 2 güne 1 yaparız genelde sizinki sıkıntı olmuş yavrum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBüyük ihtimal annelik sonrası yaşadığın fiziksel değişim nedeniyle onu gözünde o eski çekiciliğinin kalmaması olabilir.
00 YorumlaOlsada senle tatmin etmiyormus seni
boş ver olmasın daha iyi
Asada abazalar toplanmıs
Esin aptal ama hergün 1.2 saat yapcak aslında ama nerde o aptaldaki kafa
Takma hanımefendi düzelmez o ama00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayValla büyük sıkıntı sen bişeyler yap dene bakalım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
4 ayfake değilsen hiç normal değil normalini sana anlatmadılar mı :/
06 Yorumla
Soran4 ayNeymiş normali anlat bakayım
- 4 ay
çevrenden birisi anlatsın buradan uzun uzun yazıpta siteden ban yiyemiycem :D
Soran4 ayÇevreden birine bunu desem ya eşime göz koyarlar ya bana ayrıl derler hiç kimseye güvenmiyorum
- 4 ay
valla kusura bakma banlanamıycam :)
Soran4 ayTamam anlatma
- 4 ay
okey bys
4 ayYaşlar kaç peki ve doğum dan sonra toparlandın mı boy kg n kaç
01 Yorumla- 4 ay
Hamileyken de 7. Aya kadar olur du aslında 3. ayda niye bıraktı
Iliskiyi ayakta tutan sey birlesmedin boyle iliski yurumez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
4 ayçok kötü konuştunmu bunu
02 Yorumla
Soran4 ayİmada bulunuyorum açıkça konuşmaya utanıyorum oda fırsat olmuyo diyo
- 4 ay
inan seninde nefsin var bu çok acı verir
Güzel kıyafet giyin hergün ilgisini çek
01 Yorumla
Soran4 ayAynen ya çocukla yapılabiliyordu zaten hergün
Çok zor anlıyorum seni
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
4 ayBirbirinizi ihmal etmeyin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
4 aySeni tatmin etmesi lazım ama
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayEşinle konuştun mu bu konuyu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayKonuşmalısınız ve bir nedeni olmalı muhakkak...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Kesinlikle kafasını birisi karıştırıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
4 ayÜzücü sabır edin hata yapmayin6
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÇok uykusu geliyor olabilir mi hanimefendi?
058 Yorumla
Soran4 ayEvet çok yoruluyor işte uyuyakalıyor genelde
Cevap sahibi4 ayÇok yoğun bir işi mi var? Eğer öyleyse gece değil de daha erken saatlerde ilgi gösterse olmaz mi ki?
Cevap sahibi4 aySeni seviyordur böyle olmasını yanlış anlama bence
Ne güzel çocuğun da var, boyle kadini kocasi sevmez mi, sever tabi :)
Soran4 ayDiyelim ki çok yoğun çok işi var falan her neyse insan bu fırsatı kendi yaratamazdı istedikten sonra ya da en azından bir açıklama ben kendimi tatmin edebiliyorum ama sen napıyosun demiyo bile insan düşünmezmi?
Cevap sahibi4 ayÇekiniyordur öyle demeye sonuçta kendisi erkek
Erkekler eğer kadınla ilgilenemiyorsa sebebi zaman olabilir başka bisey olabilir, mastürbasyon i itiraf etmek istemez, cunku bu erkekte bi eksiklik hissettirebilir
Tamamen duygusal bağlantınızi guclendirmeniz gerek gibi geldi bana
Bi insan eşini sever, her zaman
Senden soğuma vs olacağını sanmıyorum
Ama mastürbasyon insana kolay geliyor
Bi de yorgunsa özellikle..
Diğer türlü emek var, ... bazen insan çekinebiliyor
Ama bunu ilgiyle degistirebilirsin
Kadın isterse erkegi kuklası yapar
Değneği kullan sihirli degnek:)
Cevap sahibi4 ayAklına sakın kötü bisey getirme
Yok beni sevmiyor mu kilo aldım mi vs
O sadece çocuk dogurmanin verdiği kucuk Bi olumsuz etki
Seviyordur yani :) şüphe duyma
Cevap sahibi4 ayOlumsuz derken yanlış anlama çocuk olması tabiki olumlu
Ama duygusallığı biraz etkileyebiliyor ondan dedim
Cevap sahibi4 ayBu arada bu saatte neden uyumadın hanimefendi?
Sahura mi kalktın acaba? :)
Soran4 ayGüzel yorumların için teşekkür ederim ama insan yoruluyo artık sürekli bir kadın olarak benimmi ona yaklaşmam gerek insan istenmediğini düşünüyor ben yaklaşınca hadi ayıp olmasın geri çevirmim gibi algılıyo insan artık
Soran4 ayYok tutamıyorum maalesef oruç anca Uyucam
Cevap sahibi4 aySeni anlıyorum sen kadinsin biz erkekler gibi değilsiniz
Daha hassas daha duygusalsiniz:)
Böyle düşünmeni çok iyi anlıyorum
Ayrıca yeni doğum da yaptığın için daha hassassin
Kendine ve vücuduna karşı, düşüncelerine karşı.
O da yaklaşır sana, bekle, bekleyemem dersen de arada onu kırmadan kibarca yaklaşıp söylemeye çalış
Konusunu ac
Cevap sahibi4 ayOlumsuz yorum yapan kişilerin yorumlarına bakma
Boş konuşan çok fazla
Cevap sahibi4 ayUyuyacaksan iyi geceler ben de yatarım birazdan
Dediğim gibi olumlu düşün
Esin seni seviyordur :) yorgunluktan ilgilenmeyi ihmal etmiş olabilir
Ama bu düzelecek bisey
Hiç problem yapma kendin için
Atlatırsınız bunu
Soran4 ayTeşekkür ederim iyi geceler
Cevap sahibi4 ayGünaydın hanimefendi, iyi uyudun mu? :)
Soran4 ayGünaydın 😊 evet uyumuşum
Cevap sahibi4 aySevindim :) bugün planın ne? Kahvaltını yaptin mi
Soran4 ayPlanım yok şu an daha yapmadım sen
Cevap sahibi4 ayİs güç:) bi de eğer müsaitsen senle sohbet , değilsen de müsait zamanını beklerim:)
Soran4 ayKolay gelsin sana
Cevap sahibi4 ayTeşekkür ederim, kolaysa başına gelsin diyim:)
Soran4 ayNe iş yapıyorsunuz
Soran4 ayBenim de kolay değil şimdi çocuk bak ev temizle yemek yap 🙂
Cevap sahibi4 ayOo seninki bnden yorucuymus ki, tamam sözümü geri aldim:))
Mühendisim hanimefendi
Soran4 ay🙂 yani
Cevap sahibi4 ayBazen iyi ki erkek olmuşum diyorum :D ev işi temizlik yemek üstüne çocuk bakımı valla kadınların işi daha zor:)
Cevap sahibi4 ayYemek, temizlik demişken hanimefendi ise başladı galiba :D
Soran4 ayBebeğim uyandı onla ilgileniyordum 🙂
Soran4 ayEvdeyiz diye çok bi işe yaramıyormuşuz gibi tavır yapılıyor genelde çevreden ama kimse iç yüzünü görmüyor tabi
Cevap sahibi4 ayOna da günaydın:)
Kesinlikle haklısın
Bn siyle diyorum bi insan ne işi yaparsa yapsın ev hanimligindan daha kolaydir:))
Cevap sahibi4 ayBu arada eğer seni rahatsız etmiyorsam ozld sohbet edebiliriz , olmaz dersen sorun yok burdsn yazabilirim :) önemli olan senin rahatsız olmaman ve senin düşüncen
Soran4 ayEvlimisin
Cevap sahibi4 ayHayir
Cevap sahibi4 ayCevabına göre çıkacağım sen ne dersen o
Cevap sahibi4 ayEv hanımları benim tahminimden de yoğun oluyormuş, cevap bile alamıyorum :D
Soran4 ayBu kibar konuşmayla niye evlenmedin kızlar sever normalde
Soran4 ayEvet yoğun oluyo maalesef
Cevap sahibi4 aySenin icin söylemiyorum ama bazı kızlar ne istediginii bilmiyor :)
Cevap sahibi4 ayÇıkayım mi yoksa böyle iyi mi?
Bu sorumu atlarsan istemediğini düşünüp bu konuyu acmicam tekrar :)
Soran4 ayÇıkabilirsin
Cevap sahibi4 ayYeni gördüm afedersin. Ciktim simdi
Cevap sahibi4 ayTeşekkürler bu arada
Cevap sahibi4 ayYaptığın hiç hoş olmadı
Kac saattir seni beklerken sen engellemişsin
Oysa bn nerde kaldın diye merak etmistim
Soran4 aySana kimseye güvenmediğimi söylemiştim
Cevap sahibi4 ayBana guvenmemen için hiçbir sebep yoktu
İyi arkadaşlık yapıyorduk..
Sana yanlışım olduysa sen soyle
Soran4 ayOldu ama söylemek istemiyorum şimdi burada
Cevap sahibi4 ayÇünkü olmadığını sen de biliyosun
Seni hiç uzmeyecegimi söylemiştim ve öyle de davrandım
Engeli açar mısın rica etsem?
Soran4 ayEngelin açık şu an zaten yoksa burdanda yazamazdın
Soran4 ayVar söylemek istemiyorum
Cevap sahibi4 ayGünaydın nasılsın?
Açık mı o kadar denedim yazamiyordum
Bi daha deniyim
Cevap sahibi4 ayAma yine de yazamadim ozlden
Sen yzr misin? Lütfen
Cevap sahibi4 ayKac gündür sana ulaşmaya çalıştım
İlk engel attin yazamadım, sonra kaldırdın ama yine ozlden ulaşamıyorum bu kadina
Cevap sahibi4 ayTek ulaşmaya çalıştığım kadın sen oldun
Cevap sahibi4 ayO kadar çabalıyorum ama gelmiyosun nasil ikna edeceğimi bilemedim
Soran4 ayZorlama o zaman kendini
Cevap sahibi4 ayZorluyorum çünkü sen bu sitede ozlde ulaşmaya çalıştığım ilk kadinsin
Ozlimde tek sen vardin ve şu an yoksun
Yine çabalıyorum. Bu cabami karsiliksiz birakmasan?
Soran4 ayYazdım
Cevap sahibi4 ayTeşekkür ediyorum
Gizli Üye(25-29)4 ayVücudun mu bozuldu kilolu musun
012 Yorumla
Soran4 ayBiraz çatlaklarım çok fazla ister istemez kiloda oluştu
Cevap sahibi4 ayÇatlaklar birazsa pek sorun olmaz da kilo eğer ciddi şekilde oluştuysa o yüzden istemiyordur. Zamanında arzuladığı kadının vücudu yok çünkü şu an. Çocuk yüzünden oldu kilolar evet anlıyorum ve bence hızlı şekilde vermelisin kilolarını. Zayıf kalan becerebiliyorsa sen de becerebilirsin.
Soran4 ayÇatlak çok var kiloda 87 dim normalde doğumdan sonra 95 oldum ama hemen veremiyorum sütüm kesilir diye korkuyorum önceliğim bebeğim sonuçta diye düşünüyorum
Cevap sahibi4 aySen normalde de kiloluymuşsun zaten kilo verip çocuk yapmayı düşünmüşsündür elbet ama keşke öyle olsaymış. Zor yani hem fazla çatlak hem fazla kilo erkeği pek cezbetmez. burada önemli olan bence seni aldatmaması. Umarım karakterlidir. Aldatmayı normalleştirmiyorum yanlış anlama. Seni anlıyorum canın çekiyor ve uzun zamandır da istediğin gibi bir rahatlama yaşamamışsındır. Onu da anlıyorum sen artık onun arzuladığı kadından farklı bir vücuda sahipsin. Zamanla kurtul kilolarından hem ilişkin hem sağlığın için.
Soran4 ayBen zayıflamak istedim o fırsat vermedi bişey olmaz dedi dedi sonuç bu
Cevap sahibi4 ayNe demek bir şey olmaz ya bu nasıl bir saçmalık. Sen de ona inanarak harikalar yaratmışsın yani. Gerçekten bu kadar saçma bir sebep beklemiyordum aslında. Ben sinirlendim seni düşünemiyorum. Bu da sana ders olsun.
Soran4 ayDünyanın en güzel hissi anne olmak pişman değilim dünyaya bir canlı getirdiğime ama ilk önce insanım sonra kadınım birşeyler yapmak sadece erkeğe mahsus değil onu bile yapamıyorum çünkü sonrasında duş almaya vaktim olmuyor eşim işten gelincede duşta abdest aldığımı farkederse diye utanıyorum üstelik ama onunlada yapmıyorum ay başı döngülerimde alabiliyorum zaten anca abdestlerimi
Cevap sahibi4 ayPişman mısın diye sormadım yanlış anlama. Anne olmak güzel bir duygudur doğrudur. Ben onun ağzına bakıp kilo vermediğin için sinirlendim yani sonuçlarını görüyorsun. Sen de kadınsın isteklerin arzuların var rahatlamak istiyorsun onu bile yapamıyorsun ki buna çok ihtiyacın olduğundan da eminim yani.
Soran4 ayNapim bir gün akşam işten geldiğinde çocukla ilgilen ben kendimi tatminmi edim dicem desem ne olur acaba
Cevap sahibi4 ayTamam olur diyeceğini sanmıyorum ama neyse. Gizliden çıkayım yaz bana.
Soran4 ayGerek yok özele de valla ne bir kadın yazdı şuraya nede bir erkek olarak sebebini ya da ne yapabileceğimi söyleyen hiç kimse olmadı herkes art niyet peşinde sözüm sana değil direkt ama birazda yardımcı olayım diyen kimse yok
Cevap sahibi4 ayBen sana sebebini açıkladım ne yapman gerektiğini de söyledim güzel şekilde. Daha fazla konuşmak için özele geçmek gerekiyor çünkü konunun rengi değişiyor. Buradan öyle abazalar gibi dilim dışarda fanteziler yazan bir tip değilim. Yardımcı olmaya çalıştım sana. Olabildiysem ne ala.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
4 ayNormal doğum mu yaptın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayYaşlarınız kaç, kaçıncı çocuk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayNeden yapmıyor ki
01 Yorumla
Cevap sahibi4 ay?
Gizli Üye(30-35)4 ayEşim olabilir misin?
Şehir neresi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayOna söyledin mi csnım bunu meden diye
07 Yorumla- 4 ay
İma ettiğinde ne yapıyor
Soran4 ayYorgun olduğunu fırsat olmadığını söylüyor çocuktan fırsat olmadığını söylüyor
- 4 ay
Alakası yok seni arzulamak bahane bilmemeli
Soran4 ayArzulayan biri nasıl olur
- 4 ay
Bi tkpetsene sen beni
Soran4 ayGerek yok yazacaksan yaz buraya
- 4 ay
Yanlış anlama bi gel çıkcam zate
4 aySen düzelteceksin
02 Yorumla
Soran4 ayNasıl? Normal de bu durumları erkek düzeltmezmiş
- 4 ay
Teşvik etmeye çalış?
4 ayBaskasimi var acabab
03 Yorumla
Soran4 aySanmıyorum ama bilemem yinede
- 4 ay
Detayli konismak istrsn musaotm
- 4 ay
Buyukse hamileyken zararli olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayhayır normal değil.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayZor durum
00 Yorumla
4 ayAdam degil senin koca
00 Yorumla
4 ayKonuşmayı denediniz mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
4 ayE sen istekli değil misin?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 ayayıp ediyor
00 Yorumla
4 ayAldatma diye bı şey var mi.
00 YorumlaBence konuyu görüşün
00 YorumlaZamanla belki düzelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Biz ne bilelim
00 Yorumla
4 ayKıyamıyordur sana
00 Yorumla
4 ayKaç yıllık evlisiniz
05 Yorumla
Soran4 ay10