1 yıldır evliyiz. Ben sekse duskun biriyim. Esim ilkimdi. Ve bunca sene bekledim doya doya yasamak icin. Haliyle kocamdan istiyorum surekli. Bazen disarda, arabada tahrik olsun, eve gidince hazir olsun diye ufak seyler yapiyorum. O da yapma diyor. Son bir aydır da beni reddediyor. En son tartismamizda da bana sunlari soyledi bagimli olmuşsun, doymuyorsun. Bu kadar sık yapılmaz. Sabah kalkıyorsun basliyorsun gun boyu hayatim seks olmus durumda. Durduk yere mesajlar atiyorsun işteyken, disarda zaman gecirelim derken ortamin tadini cikarmak varken senin yine aklin orda. Biraz hayatimizi yasayabilir miyiz dedi bana ve 2 haftadir istememe ragmen yapmıyor. Duyanda her gun 2 defa seks yaptigimizi sanir. Haftada 3 kere falan. O da benim zorumla. Biz yeni evli sayiliriz. Ben kendimi daha yeni buldum, yeni kesfettim. zevklerimi yeni ogrendim. Doyasiya yasamak hakkim degil mi? Bunca sene beklemisim bu gunler icin, arzumu bastırmışım, simdi de bulmusken yasamak istiyorum. Coluk cocuga karismadan yasamak istiyorum. Cocuk olunca her sey ters duz olacak zaten. 9 ay hamilelik,3-6 ay lohusalik derken en az 2 yil iliskimiz olmayacak zaten. Belki bebekle, cocukla ugrasmaktan kadinligimi bile unutur hale geleceğim. Yapmanin, yasamanin tam zamaniyken esimden veto yiyorum. Simdi yapmayacagimda ne zaman yapacagim 50 yasinda mi? Haksız miyim? Esim mi hakli?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhabalar öncelikle. Sizi bir erkek olarak çok iyi anlıyorum diyebilirim. Ben zorunluluk için evlilik yapmıştım, 4 ay önce falan boşandım. Bende de aşırı bir istek vardı ve eşim de bu durum hiç bir şekilde yoktu. Yani bazı sorunlar da oluşunca boşanmak kaçınılmaz oldu. Nedeni yoğunluk ve korku olabilir. Yani artık sürekli vs olsun dediğin için (gerçi baktığın zaman , haftada 3 falan gayet normal hatta az) sıkılmış olabilir. Ya da korkmuş. "Alışırsa eğer daha çok ve ben doyuramam" diye düşünmüş olabilir. Bunu daha açık açık konuşabilirsiniz. Neden böyle yaptığıyla ilgili, sonrasında eğer olmuyorsa kendinizi ağırdan satın, farkında olmadan tahrik et ama istediğinde cinsellik red ver. Sanırım benim eski eşim senin bu şekilde davranışlarını yapsa ben onunla zorunluluk için evlenmiş olsam dahi, çok daha fazlasıyla yanında dururdum. Eşinin elinde çok güzel bir cevher var ama bunu ortaya çıkarmasını bilmiyor. Türkiye'de kadın olmak bu tip durumlarda çok zor, zaten cinselliği hem aile hem de toplum baskısı yüzünden geç keşfediyorsunuz. Bir de evlendiğinizde eşinizin tepkileri olsun, cinselliği öğrenmek olsun vakit geçiyor. Tam öğrenip zevk alacağınız zamanlarda, eşinizden red yerseniz bu hoş olmaz. Bence sizin değerinizi çok çok bilmeli...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi?
Erkeklerin geneli böyle bunda senin bir kabahatın yok. Ama erkeğin isteğini arttırman lazım. Yani eski duruma dönmesi hali. Onun bir kaç yolu var tabii ki.
Peki bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir. En çok tahrik şey.
1-çıplaklık
2-seksi iç çamaşırları
3-cilveli olma
4-hiçbiri
Hangisi03 Yorumla
Soran+1 yılDogru bir yorum. Kadinin zevki sonradan geliyor bir de. Esim ilkimdi. Onun vucuduna, organina alismam zor oldu. Zaten kadin ilk zamanlar zevk alamiyor. Tamamen alisma süreci kadin icin. Erkek ilk zamanlar zevkini alip airtini dönerken benim kafamda bu ne zaman duzene girecek diye dusunceler ve stres vardi. Simdi ben kendimi taniyorum tanımaya basladim. Vucudumun noktalarini keşfettim. Nelerden hoslandigindimi saptadım. Ama gel gor ki şu an bu noktalari uyaracak biri yok. Tam alistigim ve zirveye ciktigim dönemde sık sık, isyedigim gibi yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSizi anlıyorum, bu sadece sizin değil genel bir sorun. Ama çözüm dersen tabi ki var. Ayrıca ilişkiye girseniz bile tam bir orgazm olamadığına eminim. Tam rahatlama olmadığı İçin devamlı gerginsindir.
Ama çözüm dersen tabiki var.
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim 😊😊
Nedeni, anlaşılmadığındandır. Kendini ona davranışlarınla, tavırlarınla anlatmaya çalışmanın sonucunu alamamışsın. Erkeklerin bu anlamama durumu epeyce yaygın. Kadınlar bu konuda daha çok duyarlı. akşam eve gelen erkeğin yüzüne baktığında gününün iyi ya da kötü geçtiğini bilmesinin nedeni bu. Daha çok iletişim kur, iletişim metodunda eşinin seni bir kadın olduğundan dolayı onunla aynı olmayan isteklerin, duyguların, zevklerin olduğunu bunları da yaşamak istemenin doğllığını anlamasını beklediğini ufak ufak minik minik örneklerle bir çocuğa anlatır gibi her kabul ettiği, adımda bir sonrakini atarak adım adım anlatabilirsin. Dönüşüm biraz zor olsa da vazgeçme. Vazgeçtiğinde o böylece kalacak. Senin isteklerin de..
01 Yorumla- +1 yıl
Hormonal olabilir mi
+1 yılKeşke her kadın sen gibi olsa. Adam çok şanslı da odunluktan adamlığa geçemiyor ki. Üzücü bir durum. Şerbetli tatlılar fındıklar yedir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
65Cevap
Yerden göğe kadar haklısın yeni evlisin haftada 3-4 az bile kimilerine ama makul olanı 3 ya da 4 diyebilirim.. Eşinde iktidarsızlık olabilir ereksiyon sorunu olabilir doktora görünmekte fayda var. ya da umarım değildir başka biri var hayatında , öyle olunca sana performansı kalmıyor isteği kalmıyor olabilir. B ir üçüncü sorunda eşiniz p*rno izliyodur ondan zevk alıp kendini boşaltıyodur sana gerek kalmıyor öyle olunca. genç ve sağlıklı kadınsın istekli olman gayet doğal eşinle bunu konuşarak çözmen en güzeli.
00 YorumlaHer şeyden önce sen de bir insansın ve bu da senin ihtiyacın. Bencil birisi.
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın doya doya cinsellik varken cinsellik sorunlarıyla uğraşıyorsun
Bunu birçok insan yaşıyor.
Cinsellikte kısa zamanda doyuruculuğu öğrenmedikçe cinsellik eşine zor gelecek
İlişkinizde artık sonuç yok gibi görüyorum yani sen doydum beni mahvettin gibi sonuçlara ulaşamadın gibi
Oyüzden sırtını döndü.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım ben o kocan gibi olucam o kadar seks duskunlugum yok haftada 3 ideal ama en az 2 saat olmalı bu arada eşin seni dizginlenmek istiyor yani seni kıvama getirmek istiyor hafta da 3 kez düzenli yapalım de sen günleri belirle hatta kadınların olduğu gibi erkeklerinde bu konuda istek ve arzulari değişkenlik gösterir bende kocana hak ver sen çok abartılı derecede istiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden seks duskunlugun yok? Erkekler hep ister ve duskundur diye bilinir. Ki cogu boyle. Bu aralar senin gibi sekse duskun olmayan, cok anlam yuklemeyen erkekler goruyorum. Nedir sebebi? Sence neden cok duskun degilsin?
Cevap sahibi+1 yılAslında pek az ilişki yaşıyoruz ya da yaşamıyoruz büyüzden evli olmadan içimizdeki seks aşkı ortaya çıkmıyor ya da çıkınca senin beklediğin gibi olmuyor aslında birçok çift senin eşin gibi ama sendeki bu doz aşırı olduğundan pek doyamayabilirsin bu konuda ya böyle kabul edeceksin ya da boşanma yolunu seçeceksin ama çocuk konusuna girip hata etme aldatmada bunlar çok tehlikelidir kocanın performansı kötu değil gayet normal burda senin ateşin çok çok ateslisin
Soran+1 yılYok zaten kocamin performansiyla ilgili bir sey demedim. Yapinca o yataktan mutlu kalkıyorum sadece ben bir tik daha fazla yapalim istiyorum o istemiyor. Yoksa performans konusunda sıkıntı yok. Yapınca iyi yapıyor
Cevap sahibi+1 yılİstese fazlada yapar ama bir erkek için fazlası zararlı mesela baş ağrısı halsizlik usengeclik uyku gibi kötü hissetcegi durumlar oluyor bunu bence o istesin onun istemesi için senin ısrarı birakman lazım yapabilirmisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim yüz verme istekli olduğunu belli etme ev içinde bacaklarını kalçalarını ve göğüslerini belli edecek tayt vb. Dar ve açık giyin gece makyaj yap seksi gecelikler giy işveli cilveli ol sana aşık olup seninle hergün sevişmek isteyecek kıvama gelene kadar böyle davran
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergun pilav yerse usanir normal. Kendini özlet yoksa degersiz olursun ve esin bi konuda hakli seks isi bagimliliga donusebilen bi is. Yani sende biraz bagimlilik boyutunda olabilir. Adami her tenhada kistirdigina gore. Biraz agirbasli gorun somurt demiyorum ama geri cek kendini. Adam cabuk bikar senden habern olsn
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
+1 yılçok haklısın tatlım, evlenmeden bu konuda nasıl bir ilişki vardı raranızda konuştunuz mu? bu arada kıskanma ama bizde yeni evli sayılırız, bizim bile günde 2 den aşağı oldumu huzursuz oluyoruz, eşin sana yetemiyor olabilir ya da sevmiyorda olabilir
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın. Eşlerden biri çok azginken diğeri isteksiz oluyor. O da hayatını kötü etkiliyor benim eşimde isteksiz. Ben çok azginim heran her dakika isterim ama yok maalesef. Detay konuşmak isterim sizle
00 Yorumla
+1 yılHaklısın tabi, yoruluyordur, eşinin iş hayatını bilemiyoruz ama bu durum normal değil ortalamanın altında haftada 5-10 kez normal sayılırken, beslenmede önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılIs hayati yorucu değil. Yeni yeni işe gitmeye basladi. Kac aydir evdeyiz yoksa.
- +1 yıl
Peşine birini tak, ihanetin habercisi olabilir, ya da sen çok azgınsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılahahah benımkıde aynıydı sonunda masajcıyla ıdare edıyorum cokda basarılı sanada öneırırım
71 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılistda yasıyorsan sana paslarım dene bence gizli
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evi birk arabada dogada bile yapmali bide yeni evli. derdi neyms konusmalisn bnce susarak bosy cozulmez. cekiniosun diye mutsuz hyat gecmez.
Insan kendi istemeli erkek olarak. buldugu yerde skstrmali00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok garipmis allah kimseye vermesin. Bende senin gibi bayağı azgın ve istekliyim o yüzden anlayabiliyorum seni
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam şanslı ama farkında değil. Böyle eşi herkes ister. Sen biraz kendi geri çek tutmayı öğren o sana gelsin
00 Yorumla
+1 yılkimi bulamaz kimi de, haklisin sen, misal benimle evli olsan ben her ikinci güne isterim. 5-6 tur olmakla beraber...
00 YorumlaYok bence haklısınn sen. Bende beklesem o kadar ilki olsam bende isterim o çok şey seksle arası pek yok belli
00 Yorumla
+1 yılsu konusmana evet haftada 3 kez felan normal olan zaten sen bence akrep burcu felansın :))
02 Yorumla
Soran+1 yılBoğayım
- +1 yıl
evet bogalarda Seksi sever akrepte öyle ama belliki kocan yaşamayı seviyo sindire sindire bende mesela anı kollarım bi anda tahrik ederim ne bileyim cok renglidir cinsel yasamım ama işte bazı insanlar hazetmiyo
+1 yılsenn cok çok haklısın ve bir erkek nasil bu sekilde tepki verir inan anlamıyorum bu adam 60 yaşında falan mi
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi evlenince yaparım dersen bu olur eleman haklı
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyle olmasaydim benimle evlenmezdi ama. Hangi turk erkegi bir seyler yasamis kizi nikahina aliyor?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende haklısın eşinde haklı. sen haklısın dediklrine katılıyorum ama eşinde haklı sen bi anda buldumcuk gibi oldun sürekli istiyrsun adam sıkılmış. Ayrıca o seni doyuramıyor senın kadar ısteklı degıl
10 Yorumla
+1 yılOndan sonra kadın erkeği neden aldatıyor derler buyur sebebi
00 Yorumlanerden buldun o sığırı. neden senin gibi bana denk gelmiyor
00 YorumlaKesinlikle haklısın, yanlış ellerdesin ve güzelim ☹️ yanlış ellerdesin, bana senin gibisi lazım
00 Yorumla
+1 yılBoylelero nasil oluyo bilmiyorum bizim çavuş gece gündüz nobet tutuyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDesene umduğunu bulamadın bu şekilde artık ömür devam edecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne yaa böyle kadınlar neden hanzo erkeklere gidiyor anlamıyorum umarım beklediğim. hatun senin gibi birisi çıkar yoksa kocan gibi olursa işimiz var 😱
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar tek kelimesine haklısın sadece eşin senin kadar istekli değil ama seni sevip arzuluyorsa neden yapmak istemesin ki çok garip
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya boşanacaksın. Ya da aldatacaksın. Başka çaren yok. Yerden göğe kadar haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsiz kadınları anlamıyorum niye böyle öküzlerle evleniyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılInan evlenmeden önce öküz oldugu gorulmuyor. Yatak performansini zaten bilmiyorsun sansa evleniyorsun. Diger ozellikleri de aile cuzdanini alana kadar yani tapuyu alip garantileyene kadar oyunculuk sergileniyor. Öküzluk oldugunu bilsek en bastan biter bu is, karsi taraf seffaf davransa evlenmeyiz zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende haklısın ama sürekli isteyip adamı bıktırıyorsan :) adamda bazmiştir ya da başkasıyla birlikte oluyordur. 2 hafta 3 hafta normal süre değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel işte sabah uyan seks akşam uyu seks daha ne istiyor bu. Aradada resimler falan at mükemmel işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. eşin normal değil 1 yıllık evli çiftiz kimi günde 3 defa yapması lazım ama senin eşinle aynı durumda olduğunu bildiğim insanlar var
00 Yorumla
+1 yılSana bir tavsiye, biraz azalt mesafeli ol bak bu sefer kendisi isteyecektir emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen haklısın gibi geliyor kendi kendine yetinmeye çalış
Eşin senden sıkılmış gibi01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya da başka birisini bulman gerekiyor gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ki sen haklısın
İnş senin gibi biri eşim olur.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsenın gıbı hatuna denk gelemedık. senın gıbı olsa bosanmazdım
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yazdığın her kelime de malesef haklısın... Kadınlığı yaşamak istemen en doğal hakkın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok zor bir durum gerçekten hayatınız böyle geçmez diye düşünüyorum allah yardımcınız olsun :(
00 Yorumla
+1 yılSen haklısın kadınımı mutlu etmeliyim diye düşünürüm ben olsam senden daha fazla isterim🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMal demek ki. Böyle bir kadın bulmuş kıymetini bileceğine odunluk ediyor
00 Yorumla
+1 yılhaklısın bence eşin tam bi pısırık ayrıca sana yetersiz
00 YorumlaGeçmiş olsun... O öyle gider artık
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO nasıl erkek ya benim eşimde aynı böyle hamile diye bi şey yapamıyorum
00 Yorumla
+1 yılDemek ona zevk vermiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBoynuzu hakediyor bu koca.
00 Yorumla
+1 yılhaklısın konusmalısın ya da ayrılmalı
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun sana da öküzü denk gelmis.
00 YorumlaDertleşmek ister misinn?
00 YorumlaEşin tam bir malmış yazık sana ya
00 YorumlaEşin seni aldatıyor. Acı ama gerçek.
00 YorumlaÇok haklısın kıyamam sana ben ya
00 Yorumla
+1 yılFanteziler olmadan asla
00 Yorumla
+1 yılBaşka biri var hayatında
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevde abart dısarda abartma
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılterapiste gıdebılırsınız bu arada
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın ama eşin de haklı.
00 YorumlaÇok haklısın
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılaldatılıyor olabilirsin knka
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adam çok isteksiz demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlam boynuzu hakediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz kendini ağırdan sat o istesin biraz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Senin kocan öküz kusura bakma da
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem