Eşim benimle birlikte olmuyor. Neden olabilir?

1 yıldır evliyiz. Ben sekse duskun biriyim. Esim ilkimdi. Ve bunca sene bekledim doya doya yasamak icin. Haliyle kocamdan istiyorum surekli. Bazen disarda, arabada tahrik olsun, eve gidince hazir olsun diye ufak seyler yapiyorum. O da yapma diyor. Son bir aydır da beni reddediyor. En son tartismamizda da bana sunlari soyledi bagimli olmuşsun, doymuyorsun. Bu kadar sık yapılmaz. Sabah kalkıyorsun basliyorsun gun boyu hayatim seks olmus durumda. Durduk yere mesajlar atiyorsun işteyken, disarda zaman gecirelim derken ortamin tadini cikarmak varken senin yine aklin orda. Biraz hayatimizi yasayabilir miyiz dedi bana ve 2 haftadir istememe ragmen yapmıyor. Duyanda her gun 2 defa seks yaptigimizi sanir. Haftada 3 kere falan. O da benim zorumla. Biz yeni evli sayiliriz. Ben kendimi daha yeni buldum, yeni kesfettim. zevklerimi yeni ogrendim. Doyasiya yasamak hakkim degil mi? Bunca sene beklemisim bu gunler icin, arzumu bastırmışım, simdi de bulmusken yasamak istiyorum. Coluk cocuga karismadan yasamak istiyorum. Cocuk olunca her sey ters duz olacak zaten. 9 ay hamilelik,3-6 ay lohusalik derken en az 2 yil iliskimiz olmayacak zaten. Belki bebekle, cocukla ugrasmaktan kadinligimi bile unutur hale geleceğim. Yapmanin, yasamanin tam zamaniyken esimden veto yiyorum. Simdi yapmayacagimda ne zaman yapacagim 50 yasinda mi? Haksız miyim? Esim mi hakli?
Eşim benimle birlikte olmuyor. Neden olabilir?