Eşimle 10 yillik evliyiz aramiz cok iyidir. Başlarda çok istekliydi. Ama son 2-3 yildir ayda 1 kez bile birlikte olamiyoruz. Eşim yakin arkadaslarina "iyice yalvarsin oyle yaparim, zaten yapip yapmamasi bisey ifade etmiyor" diyip espiri konusu yapmiyormus diye geldi bana kadar. Ve bana kadar geldiyse daha nerelerde soyluyordur. Bana saygısı kalmamış mıdır? Cok tatlı ve hayat dolu biridir cok seviyorum onu bosanmak ta istemiyorum. Nasil duzeltirim bu durumu. Burdan çevirebilir miyim gidişatı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erken boşalıyor mu demek istiyor. Eğer öyle ise eşiniz haklı ama bunu sağda solda söyleyerek değil sizinle paylaşarak ve çözüm arayışına girerek yapmalıydı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMillet lafı çok evirip çeviriyor. O yüzden insanlara çok da inanma. Karınla da bence biraz daha fantastik romantik bir şeyler dene. He bide küçük galiba biraz o yüzden yapsa da yapmasa da bir şey fark etmiyor demiş olabilir:(😅
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef oyle bir durum var. Ama tek oyle olan ben degilimdir benim gibi olup esiyle sorun yasamayan bissuru insan var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılaranızda soğukluk anlaşmazlık mı oldu iletişim sorunu, tartışma cinsellikte veya normal hayatta beklentilerini karşılamıyor musun güzel sözler söylemiyor musun gerginlik, aşağılama, hakaret senden soğumuş olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılHicbiri olmadi aramiz cok iyidir. Zaten kendisi hayat dolu cok eglenceli biri hala
Cevap sahibi+1 yılbak biz erkekler çoğu düz mantıktır olaylara ayrıntıcı bakamaz bir kadın kadar mutlaka birşeye takılmıştır veya söylediğin bir söze Eşim yakin arkadaslarina "iyice yalvarsin oyle yaparim, zaten yapip yapmamasi bisey ifade etmiyor" diyip espiri yaptı diyorsun , bence neden uzaksın diye sor, sevdiğini söyle
Cevap sahibi+1 yılerkeklere kalırsa zaten %90 ı tvlerde aramız mükemmel her konuda diyor kadınlar, şikayeçi bıktım sevmiyorum asla dönmeyeceğim diyor, hakaret ediyor aşaüılıyor sözlü şiddet diyor
Cevap sahibi+1 yılfantezileri dinle, renk katın heyecanlandıran kıyafetler al, acaba biraz çekingen ve ayıp günah yasak diye cinsellikte sınırları olan biri misin oralda dilini iyi kullanmayı öğren
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
+1 yılsana zerre saygısı olmayan biri nasıl sana saygı duyar yeniden?
özel hayatı millete anlatmak nedir?
bence siz olan bitenin farkında değilsiniz10 Yorumla
+1 yılAllah kahretsin demek geldi içimden.. bir insan evini yatağını dışarıdaki birilerine nasıl açar eşini nasıl mahcup eder? Allah akıl fikir versin akşam akşam sinirlendim bu nasıl cehalettir ya
20 Yorumla
+1 yılBence aranizdaki ates uyum bitmis ve esin ozelini insanlara soyluyorsa cok kotu sana kimden geliyor
10 YorumlaBunu çevirebileceğin bişey yok dua et de başkasıyla birlikte olmasın onun için
12 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum oyle bisey oldugunu. Ama insan emin de olamiyor bu devirde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi süre sonra kadınlar bıkıyor istek mistek kalmıyor
20 YorumlaÖzel yasamını arkadaslarının sohbet masalarında meze yapan ne erkek ne kadından hayır gelmez özel özeldir orada kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinselliğe karşı olan bakış açını değiştir. Fantezileri öğren.. ve onları eşinin üzerinde dene
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMonotonluğu değiştirmeyi düşündünüz mü?
16 Yorumla
Soran+1 yılMonoton degildikki gayet iyi gidiyordu. İsyeri degistikten sonra benden uzaklasti. İsi yogundu biraz basta ona bagladim. Gecici bi durumdur sandim. Ama 3 yil falan oldu daha kotuye gitti hersey
Cevap sahibi+1 yılEşinizin telefonunu kurcalayabiliyormmusunuz? Farklı fantezi düşünceleri varmıydı?
Soran+1 yılYok hic bakmam telefonuna. Ama sifre falan koymaz saklamaz o zaten. Ama hic bakmisligim yok. Evet baya istekli biriydi yatakta baska biri oluyirdu resmen.
Cevap sahibi+1 yılAranızda ki iletişim nasıl Peki şu an? Erken boşalma sorunu ya da doyumsuz kalıyor mu eşiniz? Kadınlar olgun yaşlarda beklentisini çok yükseltir ve bu durum erkekler için tam tersi sakin Slow Soft ilişkilere döner ve İletşim de koptuğu zaman böyle sorunlar ortaya çıkabilir.
Soran+1 yılEvet biraz oyle oldu maalesef. İliski esnasinda bazen asagilayici seyler soyluyordu ama fantezileri olan biri zaten diye cok ustunde durmadim. Ama etrafa soyledigini duyunca olayin biraz farkli oldugunu anladim.
Cevap sahibi+1 yılDoktora gidin destek alın takviye olabilir eşiniz doymuyor ise sıkıntı ondan kaynaklı gençler uzun süren ilişki daha cezbedici hale geliyor kadınlar için.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah öyle kadınlars lanet etmiş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBosan yazılı olarak teklif et delil olarak goster
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygi kalmadigi gibi etrafa yaymis. Hala istedigine eminmisin
00 Yorumla
+1 yılbıkmıştır
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka biri vardır hayatında
02 Yorumla
Soran+1 yılToumda cok olabiliyor bu aralar. Bunu dusunmek bile istemiyorum. Zaten cok takiyorum kafama bu durumu. Oyle bisey olursa mahfolurum. Cok mutluyum ben evimde biterse bende bittim demektir.
Cevap sahibi+1 yılUmarım değildir ama toplum içindeki tecrübelerim bana bunu düşündürüyor.
Sebebi belli
10 Yorumla
+1 yılHiç mi olmuyo
01 Yorumla
Soran+1 yılAyda bir falan. o da bugun keyfim yerinde hadi gel diyor. Ya da acıdim haline hadi gel gibisinden seyler soyluyor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne