Acaba içim mi geniş? Çocuk da doğurmadım ama beyler acaba aranızda eşinin içinin geniş olduğunu düşünen var mı? Bu bi sebep olabilir mi, çünkü içimdeyken bile ereksıyon kaybı yaşıyor. Yorgun olduğunuzda çok sık olan bi şey mi mesela bu ereksiyon kaybı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayBu iki sebepten olur stres ya da biyolojik sebepler beslenme yetersizliği vs ama büyük çoğunlukla stresten olur. Tahminimce ikisi de var. Hatta yorgunluk da var anladığım kadarıyla. Bir de zamanla çekici gelme azalır ister istemez. Görev halini almalar bile başlayabilir. Tahminimce en az 4 yıllık evlisiniz. O da ekleniyor diğer sebeplere. Psikolojik olarak iyi hissetmesini sağlamaya çalışın. Yorgunluk için masaj yapın. Sağlıkçıyım şu iki vitamin mineral hapını eczaneden al kullansın. ACE Plus Selenyum, Zinco Kapsül. Çok etkili infertilite tedavisinde de kullanılıyor. Magnezyum da alın eczaneden. Daha iyi olur. Üçünü kullansın.
04 Yorumla- 7 ay
Bir de beneday muadili Apikobal Plus bu ilacı da alın. B12 çinko emilimini azaltıyor zinco plus ile bu yazdığımı beraber kullansın ama bazı günler birini kullanınca birini kullannaaın.
Soran7 ayNotumu aldım çok teşekkürler
- 7 ay
Bir şey değil. ACE Plus Selenyumun sadece E vitamin şekli olanı da var evicap 200 İU nedense sertleşmede o daha etkili oldu benim kendi deneyimime göre. O da aklında bulunsun. Onu da al bazı günler onu kullansın.
- 7 ay
Söylemeyi unutmuşum. Beneday aç karnına atılması gerekiyor. Emilimin iyi olması için. İçindeki alfa lipoik asit etken maddesinden dolayı.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)7 ayBir iki kere yaşadım bunu ama darliktan dehil yorgunluktandi is çıkışı yorgundum ve 3. Seansta bir türlü boşalamadım yaklaşık 40 dk git gel sonucunda ereksiyon kaybi yaşadım. Yine buna benzer bir defa daha yaşadım. Genislik aslinda oni sana sormak lazim sıkıca dolduruyor mu yoksa sana ince mi geliyor? Ikincisi bu sürekli olan bisey mi ve ilk postada mi oluyor?
05 Yorumla
Soran7 ayZaten hiçbi zaman ikinci posta olmuyo bızde. İkincşye kalkması ıcın 1 saat en az gecmeli. İcimi sadece ıyıce sertlestıgınde dolduruyo ama bu cok nadır oluyor yani ben 2 senedir hıc orgazm olmadım bıle. Kendi parmagımla yaptıgımda orgazm oluyorum
Cevap sahibi7 ayBan yemeden yaz sana detaylı anlatayım
Cevap sahibi7 ayPeki buradan yazabildiğim kadar yazicam. Ama sana cok üzüldüm. Benim icin ikiyi atamayan erkek ben erkegim demesin ki çoğunlukla çıkarmadan iki atarim. Ikincisi kadını seks öncesi eliyle ve diliyle bir kere orgazm etmesi lazım ben genelde öyle yaparım bu seksi de güzelleştiriyor. Üçüncüsü anladigim kadarıyla küçük ve ince. Bir kadin erkegin altinda acidan ve zevkten inlemediyse o erkeğe ne baglanir ne de saygi gösterir. Yani adam ölmüş benim gözümde.
Soran7 ayInce ama uzunlugu iyi 15 cm. Libidosu yok testosteron sebepli bence. Ama asiri istekli erkek de kotu bence. Esin lohusa olsa senle bikac ay ilgilenemese baska cicek koklamak isticeksin belki de aldatmissindir bile simdiye kadar
Cevap sahibi7 ayEsim yok ve benimkinyeterince kalin ve buyuk ki sekste benle ilgilnemze gul koklarim çünkü sorunn ben de değilse gozuk dışarıya gider. Libido artırıcı seyler var onlari yesin bi ve denesin.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayAşkın olmadığı ilişkiler de her şey bahnedir hanfendi. Önce aşk olacak, sonra çok ama çok iyi anlaşıyor, bağ kuruyor, samimi ve sıcak bir ilişkimiz olmalı. Güvenmeli, inanamalı, sadık ve sokulgan olmalıyız ki her şey yolunda gitsin.
10 Yorumla
7 ayeşinde isteksizlik var ve eşinin kendine güveni kalmamış eğer ki içinde ereksiyon yaşıyorsa sorun tamamiyle düşüncede.. acaba yine mi inecek korkusuyla tam konsatre olamıyor olabilir... kaç günde bi ilişki yaşıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran7 ayEn son 2 hafta once yasadık. 1 haftası regl sebepli diğer hafta da yorgunluk ve iş stresine baglıyor
- 7 ay
başka neler oluyor ön sevişme falan yapıyor musunuz konuşmak istermisin?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aygenişlikle alakası yok , ya piskolojik sorunları var , borç vs gibi şeyler , ya hijyen sorunu olabilir onu iten , yani seninle lakalı olan kısım hijyen ve davranışın , doktora gitmesini söyledinmi?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bence en büyük hatan kusuru kendinde aramak bende 10 yıllık evli birisiyim. Ereksiyon kaybı büyük sıkıntı.
010 Yorumla
Soran7 ayNasıl cozum bulsam lıbıdosunu arttırsam
Soran7 ay30 ar yas.
Ilk sene full vardi
Sonra bana alisti icimde erksiyon kaybi yasamadi. Simdi gene basladi. Yogun bi is doneminden geciyor belki ondan ama 2 haftadir yapmamisiz hala yanasmiyor cildircam. Sabah yeni uyanmisken bi an etkilendi ve erekte oldu. Basladik doggyye gectm icimdeyken indi yorgunum bacaklarim bile tutmuyo dedi. Is yerinde 6 gun 20.000 adim en az atiyo
Soran7 ayYani yapailecegim hocbi sey yok ona o zaman
Soran7 ayBenim cinsellige cok duskun olduğumu istekli oldugumu dusunuyor halbuki sorun bende degil boyle gorunuyor olmam bi kadin olarak beni rahatsiz ediyor eski sevgililerim hep bana gelen taaraf olurdu burada durumlar degisk yaklasan cabalayan fantezik seyler alan taraf benim biktim. Kafasini dagit demissin nasil? Bi sise sampanya acarak mi
Soran7 aySu an finansal problemler yasadigimz bi donem. Bu sene hicbir yere kipirdayamayiz. Parayi da kafaya takiyor olabilir bu arada
İlişkiye girerken bacaklarını açma. Bacakların sürekli kapalı olsun. Bacaklarını açarsan çok genişler. Sulandıktan sonra sen de o da hissetmezsiniz
00 Yorumlaiki sebebi olabilir
1. si seni gerçek anlamda çekici bulmuyor
2. si yorgunluk ve stresten04 Yorumla
Soran7 ayAma her tarafimi her dk ovuyor
Yorgunluk ve stres var evet
Soran7 ayYürümesi surekli gereken stres yuku fazla bi is
7 aycinsel çekim hissetmiyordur sana karşı ya da tatmin olmuyodur tüm sebepler olabilir uykusu vardır yorgundur falan filan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kocan yatak ta kötü yetersiz ise Kendinde neden aramam garip
00 Yorumla
7 ay2 çocuk doğuran kadın bile zorla aldı içine 😅 gerçi benimki de çok iri orası ayrı 🙈
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
7 ayİçinin genişliği değilde başka birisi olma ihtimali yüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEreksiyon kaybı illa ki seninle ilgili değildir ama ne bileyim detayları bilmiyorum birde
010 Yorumla
Cevap sahibi7 ayMesela seksi fantezi iç giyim tarzın gibi şeyler önemli
Soran7 aySekse basladıgımzda tamamen soyunmus oluypruz bu sabah oyleydı mesela. Icımdeyken ve ben doggydeyken erksıyon kaybı oldu bacaklarının yprgun olduğunu soyledı haftanıj 6 günü ıs yerınde 20.000 adım atıyor
Cevap sahibi7 ayyarı giysiliyken de yapmak hoş olur o çamaşırların içinde kadını seksi ve alımlı hissettirerekte denenebilir
Cevap sahibi7 aypenis yüzüğü kullanır mı eşin farkında mı bunun bir sorun olduğunun mesela
Soran7 ayİlk sene farkındaydı sonra ereksyn kaybı problemi gıttı. Sımdı ıse sebebı yorgunluga baglıyo yuzuk ıse yarıyo mu penıse vajına ıcınde olduğunu hıssettıren bı mantıgı mı var
Cevap sahibi7 aypenise içinde olduğunu daha iyi hissettirir hem erkeğinin ya rağı daha iri olur gözüne de hitap eder birde zaten biraz iyiyse penisi. öyle görüntüsü bile senin hoşuna gidebilir
Soran7 ayDenemek lazim da bu tarz fantezik seyleri hep alan deneyen arastiran ben oldum kendi arastirsin istiyorum. Penisine dolgu yapmayi dusunuyodu kalinlastirmak icin bi ara
Cevap sahibi7 ayYapmasın saçma his kaybı olur vajinanı en iyi şekilde hissederek yapması kadının hoşuna gider zevk veriyorım erkeğime diye düşündürür
Soran7 ayYaptirdin mi dolgu? Hakkaten hiss kaybi oluyosa biz hic bulasmayalim zaten ereks prob var
Cevap sahibi7 ayHayır benim öyle bir sorunum ihtiyacım olmadı öyle derler sinir his kaybı oluyormuş
Gizli Üye(36-45)7 ayKusuru kendinde arama öyle bşey olmaz ki öyle bile olsa onu o an kontrol edebilirsin
012 Yorumla
Soran7 ayİçimi sıkarak dımı? Kegel vs. Sabah seks yaptık ereksiyon kaybı yasadı bacaklarım cok yorgun dıyo. Haftanın 6 gunu gunde 20.000 adım atıyor da ıs yerınde
Cevap sahibi7 ayEvet keğel. Ki zaten sıkılıkla alakalı değil o Bazı şeyler sorucam belki faydası olur ama. Yorumda biraz sorun olabilir
Cevap sahibi7 ayYorgunluk da 1 olur 2 olur ama hep değil
Soran7 ayİlk 1 sene hep ereksyon problemi yaşandı ama ikinci sene düzeldi. Şimdi gene başladı ama yoğun iş temposuna geçiş yaptı buna bağlıyorum sankl
Cevap sahibi7 ayİmkansız o tempo ilk etapta etkiler sonra normale döner
Cevap sahibi7 ayİsterseniz yazın bi
Soran7 ayMesela asla prezervatifle yapamıyız hıssetmedıgı ıcın ereksıyon kyboluyo
Cevap sahibi7 ayHepsi bahane gibi
Cevap sahibi7 ayYorgunluğun hiç o denli etkilediğini görmedim ben
Cevap sahibi7 ayEşinin başkasına ilgisi var muhtemelen. Geçmiş olsun
Soran7 ayCanim oyle olsa her dk yanima gelip muck muck surekli opmez surekli her tarafimi ovmez. Evleneli 2 sene oldu oyle olsa niye evlensin zorla mi evlendirdik ilk gunden beri libidosu boyle
Cevap sahibi7 ayEreksiyon kaybı o yüzden başka şeyler aklına geliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayÖnlük sorun var şenlik sorun yok sen hissediyormusun anlarsın. Alıyosun içine
012 Yorumla
Soran7 ayIyıce sertlestıgınde hıssedıyorum ama ıyıce sertlestıgı anlar cok az
- 7 ay
Eşimde sorun var ozaman bence kendini suçlama fiziğin nasıl
Soran7 ay90 64 90
- 7 ay
Göğüsler sarkık mı vajinanın şekli nasıl iç dudaklar çıkık mı
Soran7 ayGöğsüm dik ve portakal kadar. Evlenmeden once ic dudak operasyonu yaptırdım ora da barbi gibi
- 7 ay
Şenlik hiç bir şey yok bir kusur aradım bulamadım onun çinsel güçsüzlüğü senin gibi birişini yarım bırakıyor
- 7 ay
Benim hep serttir boşslayım yine sert yorgunluk farketmiyor durmadan 2. Ye geçiyorum cinsel gücü yok bence
Soran7 aySenin durum da kotu. Esin lohusa olsa senle bikac ay ilgilenemese baska cicek koklamak isticeksin belki de aldatmissindir bile simdiye kadar dimi
- 7 ay
Azman değilim yani😂 karşımdakini iyi tatmin edebiliyorum sertliğimi kaybetmiyorun
- 7 ay
Sana oral filan yapıyor mu
Soran7 ayYapiyo
- 7 ay
İşin zor gerçekten yorgunluk filan değil. Bu bence sana kolay gelsin
Gizli Üye(36-45)7 aybence kendisinden kaynaklı, yetersiz görüyor kendisini
09 Yorumla
Soran7 ayKendisini yeterli gormesini nasil saglarim
Soran7 ayBence haklisin. Gecen gun oyun oynuyordu yatagimiza davet ettim iliski icin, gec geldi. Sonraki gun ona sunlari dedim. Oyun senin icin cinsel hayatimizin onunde. Hayir dedi zor bi iş hayati gecirdigim icin kafa dagitmam gerekiyordu. Bence spora baslamalisin testosteron sevilerini arttirmak icin dedim (dusuktu degerleri)
Oyundan gelmememi testosterona mi bağlıyosun dedi? Hayır diye inkar etti sadece kafa dagitmasi gerekiyomus. Karinla sevisirken kafa dagitmiyor musun dedim
Cevap sahibi7 ayerken boşalma var mı peki, ya da son zamanlarda oluştu mu
Soran7 ayErken bosalma uzun sure birliktelik yasamadiysak oluyor. Ama en son 2 hafta önce yaptık regliydim falan. Dun uzun aradan sonra ilk sekste ereksiyon kaybu yasadi icimde (uzun zaman sonra ilk defa ereksiyon kaybi) ilk sene hep olurdu da sonra cozmustuk onu. Doggydeydik erksyn kaybolnca bacaklarim cok yoruldu dedi
Cevap sahibi7 aybence başka bi problem var, ama sağlık ama stres kaynaklı
sen ilişkiyi canlı tutmaya çalış derim, önce benimle oyna sonra oyun vs dersin. prezervatif kullanıyor mu,
Soran7 ayPreservatifte his azaldigi için sevmiyor ve erekte kalamiyor pek.
Oyun konusunda trip attim haklisin dedi ve oyun oynayacagi gun sayisini kendi dusurmek istedi haftanın daha cok gunu seks daha az gunu oyun dedi. Hal boyle olunca sekse merakli olan taraf ben gorununce bu durumdan rahatszlik hissetmeye basladim bi kadin olarak
Cevap sahibi7 ayKesinlikle
Kadın arada bir davet etmeli, hiç umalmadık bir anda
Genelde erkek istekli olmalı
Prezervatif şey için sordum, gelen üstünde beden yazmıyordu ama küçük boymuş
Benzer bi sıkıntı oldu
Acaba dedim
Prezervatifsiz ereksiyon kaybı yaşamaması lazım
Çok sık mı pozisyon değiştiriyorsunuz
Soran7 ayEvet sık degıstırıyoruz
Cevap sahibi7 aybu da bozuyor, dün gece benzer bi durum bende de oldu ama yeni pozisyon geçince kendini ayarlayıp harekete geçmeli
Kusuru niye kendine arıyorsun
11 Yorumla
Soran7 ayYaptığım bı hata evet
- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
7 ayİlk sertlesmede problem yasiyor mu
010 Yorumla
Soran7 ayEvet hcıbı zaman 2. Sefer olmadı zaten
- 7 ay
Sertlesirken elinle oymayarak mi kaldiriyosun
Soran7 ayKalkmada prob yok opuserek bile kalkıyo. Sonra oralle devam. Ama libidosu dusuk gibi. Yani opusurken kalktı diyelim ki sonra indirmek icin cok heves etmez oylece bırakabilir
- 7 ay
Sen temizligine kisisel bakimina dikkat ediyorsan esini tahrik etmiyorsun demektir yoksa sertligini icindeyken kaybetmesinin imkani yok
Soran7 ayYoo cok temizim bakimliyim bunu o da hep dile getirir
- 7 ay
Son secenek kaliyor geriye
Soran7 aySandigin gibi aldatiyo olsa ya da akli baskasinda olsa evlenmezdi yeni evlendik. Hadi yapti oyle bi hata diyelim niye beni seks dışında mutlu etmek icin cok cabaliyo? Her dk yanma gelip hayran hayran opuyo kokluyor
- 7 ay
Aldatiyo demedim ki, seni cekici bulmuyo olabilir bu sevmediği asik olmadigi anlamina gelmez ama
Soran7 ayGenel gecer Cekicilik kurallarina fiziksel acidan uyuyor olmak onun beni cekici bulmasi icin yeterli degilse kendimi nasil daha cekici yapabilirim?
- 7 ay
Bir cok erkegin bence yasadigi durum bu neyse duzelir umarim
- Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı.
7 aySoğumuş tür bir sebepten
01 Yorumla
Soran7 ayAyagımı bıle opmek ıcın yanıma gunun kac keresı gelıyo. ama olay seke gelince yok
Alakası yok, eşinden kaynaklı bi durum ki bu
02 Yorumla
Soran7 ayYanı ıcı geniş kadın pek olmaz mı
Fantezi yapmıyor musun
02 Yorumla
Soran7 ayHep ben yapmaktan sıkıldım fantezı kıyafetlerı aldım ilk evlendiğimzde. Ve fantezi oyuncaklar. Bunları almak icin cok hızlı davranmiyo musun dıyo
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayErken mi bosaliyor isteksizmi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayİsteksiz sekse ilgisş az olan nir birey olabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
7 ayAlakası yok geciktirici kullanıyor net.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayzorla yapıyor beğenmiyor seni bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
7 ayYeterince çekici gelmiyor olabilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
7 ayİstemiyorsa seni olan bişi
00 Yorumla
7 ayAdam doymuyor da ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türk kadınları cisellikte çok kötü ondandır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayNe zaman süredir olduğu önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBazilarinin deliği geniş olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayonunkı kucuk olmasın sakın
01 Yorumla
Cevap sahibi7 aydoggyde ereksıyon kaybı olmazkı yeterınce ıslaksan sureklı vurması lazım ınemez yanı
Odun gibi yatmiyon demi
02 Yorumla
Soran7 ayEn sevdigim doggy benim.
Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Takviye almalı bence
00 Yorumla
7 ayKaç yaşında?
00 YorumlaYazarmısın
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayPenisi kalın mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayİçi geniş ne demek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBaskasi ile
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi