Eşimle uzun süredir birlikte olmuyoruz. Ne yapmam lazım?

İş yoğunluğu stres annesinin rahatsızlığı derken kendini hiç ilişkimize veremez oldu. Geçen bir tanıdık öldü annesinin hastalığındanmış ona üzüldü bi. Ya tamam üzücü bir durum ben de üzülüyorum. Ama kocamı da özlüyorum yani. Sekste binevi deşarj olmak değil midir? Dışarı bakmak istemiyorum aldatmak hiç benlik değil ama 2 ay bitti yani. Bazen yatakta dokunuyorum. Kendimi kötü hissediyorum diyor. Fiziğim güzel de yani spora giderim işten sonra. Ve çoğu sabah oral seksle uyandırıyordum. Çok melankolik takılıyor. Sorununu soruyorum iş güç stres annem diyor. Dertleşmemizde sorun yok saatlerce konuşup muhabbet edebiliriz yemek yaparız yeriz film izleriz. Ama evlilik bunlardan ibaret değil sadece. Bunları arkadaşlarımızla da yapabiliriz. Napmam lazım? Bencillik mi yapıyorum. Kendi haline mi bırakayım? Çok sosyal biri de değil arada arkadaşlarıyla çıkıyor. Kafa dağıt diyorum. şu an bana sen iyi geliyorsun gürültüyü çekemem diyor. Evin içinde dikkat çekici giyinirim. Eşofman pijamayla dolaşmam ama ilgisi mi azaldı? offffffff

Evimiz kira da değil üstelik. Annem iki çocuğuna da anneanemden kalan mirası bölüştürdü. Bir de annemlerin dükkan geliri var onu da pay ediyor. İkimiz de çalışıyoruz. Ben biraz daha fazla kazanıyorum diye içine mi kapandı? Kendini yetersiz mi hissediyor?

Neden bu kadar melankolik bu adam ya?

ilkbaharda evlendik*

Güncellemeler
+1 yıl
Neden o zaman benimle evlenelim diye tutturdu ben daha üniversiteden yeni mezun olmuştum yüksek lisans düşünüyordum. ilkbaharda evlenelim dedi. Başka kadın yok işlerimiz birbirine yakın ve iş arkadaşlarını da tanıyorum
Eşimle uzun süredir birlikte olmuyoruz. Ne yapmam lazım?