Çok ilginç geliyor hep tersini duydum bunun mesele ben de değil gibi
Eşimle çok birlikte olamıyoruz, ne yapmalıyım?
Çok ilginç geliyor hep tersini duydum bunun mesele ben de değil gibi
Hep ben teklif ediyorum ben demesem o demeyecek gibi. Ben istiyorum o da beni istesin yanassin o manada yanıma.
Cinsel hiçbir hastalığı, bozukluğu yok bu arada. Sade keyfen öyle beyim. Ben de şıkır şıkır bakımlı geliyorum zaten hep yanına zaten bi senelik yeni evliyiz. Sabah akşam beni istesin istiyorum hiç yok demem
Cinsel uyumsuzluk, birçok çiftin karşılaştığı bir sorun olabilir, ancak bu tür bir sorunu ele almak ve çözmek mümkün olabilir İlk adım, eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmaktır. Duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı paylaşarak, sorunları anlama ve çözme sürecine başlayabilirsiniz. Eşinizle duygusal olarak bağlı olmak, cinsel uyumu artırabilir. Her iki tarafın da cinsel beklentileri farklı olabilir. Partnerinizin ihtiyaçlarını anlamaya ve kendi ihtiyaçlarınızı ifade etmeye çalışın. Ayrıca, her zaman her iki tarafın da her isteği yerine getirilemeyeceğini anlamak önemlidir. Cinsel isteklerinizi ve tercihlerinizi açıkça ifade etmek önemlidir. Partnerinizle ne tür aktivitelerden hoşlandığınızı ve nelerden hoşlanmadığınızı konuşun. İletişim cinsel uyumu artırabilir. Stres ve baskı, cinsel isteksizliği tetikleyebilir. Hem siz hem de eşiniz, günlük yaşamın getirdiği stresi azaltmaya çalışmalısınız. Rahatlama teknikleri, bu konuda yardımcı olabilir. Fiziksel aktivite, cinsel sağlık ve istek üzerinde olumlu bir etki yapabilir. Beraber spor yapmak, sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik edebilir. Eğer iletişim kurma veya cinsel uyum konusunda ciddi sorunlar yaşıyorsanız, bir cinsel terapist veya danışman ile çalışmak faydalı olabilir. Cinsel terapi, çiftlere cinsel sorunlarını ele alma ve çözme konusunda rehberlik edebilir. Unutmayın ki cinsel uyumsuzluk, birçok çiftin karşılaştığı bir sorundur ve bu sorunların üstesinden gelmek için zaman, anlayış ve çaba gerekebilir. Önemli olan, eşinizle işbirliği yapmak ve birlikte çözüm bulmaya çalışmaktır. Cinsel uyumsuzluğunuz devam ederse ve siz veya eşiniz bu konuda endişeleniyorsanız, profesyonel bir uzmandan yardım almayı düşünmelisiniz.
Teşekkür ediyorum
Adamda herhangi bir hastalık sıkıntı yok diyorsun ama belli ki adamın videosu düşük profil olarak sağlam durması onda bir eksiklik olmadığını göstermez senin eşin de libido düşüklüğü var istek azlığı var sen onu tahrik etmeye başlayınca ister istemez yapıyor işte onu her erkek yapar zaten
Sanırım bu. Ben beni aldatmafigina eminim zaten hep yanımda
Dediğim gibi görünmeyen sıkıntı var sen onun farkında değilsin
Ne olabilir ki öyle bi söylüyorsunuz ki
galiba umduğunu bulamamış o yüzden hatır için yapıyor. yinede ben yanımdaki kadın canım çekmiyor olsa bile senin tarif ettiğin gibi süslenip istekli olduğunu belli ettiğinde ondan hareket beklemeden yanaşırım ki gönlü olsun. demekki seninki çok yontulmamış bir odun.
Psikolojik bir yönü olabilir durumun. Bu ülkede cinsellik hepimize tü kaka olarak öğretildi çocukluğumuzdan beri ve bunu kıramayan insanlar evliliklerini cinsel gerilim eşliğinde yaşıyorlar maalesef. Eşinizle bu durumu konuşmayı denemelisiniz bence.
Konuşmaz mıyım hiç konuştum tabiki ama bi uzmana da gitmeyi düşünüyorum. Biz arkadaş değiliz cinsel anlamda boş kalıyor
Cevap
55Cevap
Bunun için tavsiyem; bir süre bırakın. Yatarken giyinmeyin bilerek firikik verecek kıyafetlerle dolaşın ve en önemlisi onun bedeninde iz bırakın.
Eşinizin kendi içsel düşüklüğü olabilir yani enerji olarak böyle mıy mıy utangaç mı denir
Evet biraz öyle biri yaa ben anlatamadım siz anlattınız
1 sene geçmiş açılamamış adam karşına al konuş derim ben. Güzelce ne istiyorsan ne bekliyorsan onu anlat.
yüz verme sende isteme kendi haline bırak. O isteyinceye kadar yanaşma. İstediğinde de yapma reddet. Tabi başarabilirsen.
bende sevgilimde öyleyim. Normalde onun istemesi lazım ama ben zorluyorum hadi yapak yapak diye. Resmen yalvarcaz. Dünya tersine mi dönüyor ne?
eşinin içinde isteksizlik var, azdırıcı damla vs alıp kullanmanı tavsiye ederim, böylelikle yükselmiş olur o senin yanına gelir
Sanırım bir öküzle evlenmişsin. Bu durumu onunla konuştun mu?
Tabiki yine aynı halim olmuyor canım şimdi istemiyor tabiki yapalım o zaman gibi
Evet işi yorucu gerçekten ama istese aşabiliriz
Haftasonu çalışıyor izni hafta içi
İkna edip gidicem
Aranızda yaş farkı olmasından kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Yeni evli çift olmanızın maalesef pek bir artısı olabileceğini sanmıyorum. Bir yıl süren evlilikte bile böyleyse, maalesef ileride hiç bir şeyin düzeleceğini düşünmüyorum.
onun yerinde olmak isteyen o kadar erkek varken onun yaotığına bak./
Cok mu yogun çalisiyor belki kafasi hayat sorunlari ile cok meşguldür
Orası öyle bunu biliyorum da daha yeni evliyiz emekli değiliz ki
Birinci önceliği degildir
Makinenin kapasitesi bu kadar, zorlamamak lazım... :D
Haftada 1 çok az
Az evette senin makinenin kapasitesi bu kadar :D
erkek ağzıyla kadın troooll sorusu yazmak
az yaratıcı olun
Kadınım aynısını başına gelsin demek geçti içimden
Esler arasında sınır olmaz canının istediğinde istediği yap
İşin zor senin oda öyle isteksiz işte yaşın ilerleyince ne yapacaksın o zaman daha da kötü
Seni beğenmiyor olabilir. Muhtemelen bundan dolayı veya bir ihtimal libidosu düşüktür.
İsteyince yapıyorsa dert edecek bir durum yok.
senden tat almıyor olabilir ya da başkası ile sevişiyor sana dermanı kalmıyor
Aynısı benim başımda işte senin erkek versiyonun gibiyim emin ol değişmiyor 8 senelik evliyim o istek yoksa yok
Evliliğin yüzde şu kadarı cinsellik deyip durdu noldu evlendikten sonra ben çaresizim
Valla ben de çaresizim bu diyardan gidemediğimize göre bu deveyi güdecez tabiri caizse
:))) istekli kadın isteksiz erkeğe karşı :) galip sen gelirsin
Böyle hatunlara böyle kocalar geliyor işte. Sonra kadın aldatınca neden aldatıyor
Bu konuda yanlız değilsin. Bu konuda şikayetçi çok kadın var
bence sen boşan seni 24 saat becerebilecek birisiyle ol
Eger çocuk varsa oyle oluyor bende eşimle birlikte olamıyorum
Çocuk yok
Fazlasıyla ilgi gösterip. Hiç bir sonuç alamamak
Biraz kendi haline bırak
İllaki gelecektir
Gelirse şayet biraz sen uzak dur😊
Sorun sen değilsin tabiki🙂
uzun yıllar evli olsaydınız size derdim ki aklınızı başınıza alın ama siz şimdiden böyleyseniz vay halinize
Ben hiç böyle hayal etmedim
maalesef hayalle olmuyor bazı şeyler
bizdede hep isteyen ben oldum umursamadım ve benı kendınden soguttu
yaparken zevk vermiyosundur ya da utandiracak bisey soylediysen
Bence sevgili edin gizliden benim eşimde çok isteksiz aramaya başladım
Sabah akşam canım çok istiyor eşim hep isteksiz öyle oluncada hevesim gidiyor gözüm dışqrıya kaymaya başladı
Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı s**san az.
Muhtemelen aldatlyorsun
Yok değil eminim hep birlikteyiz zaten işlerimizde yakın beni alır öyle gideriz
Ozaman şöyle bisey olabilir iliski esnasında esini tiksindircek birsey olmus olabilir
Yok artık ben benden bişey olmadığına eminim sorun onda
Ozaman bu soruyu bize değil eşine sormalsn
Sordum zaten Allah Allah direkt buraya mi yazıyorum
Özelden yazarmsnz?
Üzücü gerçekten geçmiş olsun
her gün mü seks yapıyorsunuz. doymuş olabilir mi
Başkalarıylada ilişkisi var. Sen zorlayınca seninlede yapıyor
başkası olabilir mi
Hiç sanmıyorum yok yok
Adam surekli nasil yapsin öyle bir enerji olmaz
2 3 günde bir olur
Kadınlar bugünlerde daha bir istekli gibi ve söylemekten cekinmiyorlar
Niye söylemiyim pardon da kocam benim ve ilkim
Niye cinsellik yalnız erkek için mi de erkek söyleyebiliyor eşine?
Resmen evliyim kocam benim. Diğerleri zina, fuhuş
Evlenmeyenlerde söyledigi için diyorum
Ben onları hayat kadını görüyorum kıyaslamak aşırı saçma
Evlenince her gün olmalı mı
Hayır ama haftada 3 4 beklerdim. Çok istersek her gün de olur
Baska kariya gidiyor olmasin?
Hiç zannetmiyorum hem anlarım gözüm açık hem de hep birlikteyiz
Erkegin seks istememesi nornal degil.
Bence de ama ben deyince istiyor fark bu ama ben demek istemiyorum artık
size hep sapıklar denk gelmiş normaldir. Erkek aşk sevgi şefkat isteyemez dimi morali bozuk olamaz hayal kırıklıgı yaşamış olamaz dimi erkek robottur çünkü :(
Yok olabilir tabii ama karisi anlamaz mi morali bozuk oldugunda veya yogun olduğunda?
Yorgun oluyor bunu görüyorum bı de yapı olarak da daha ağır biri ben hiç öyle değilimdir canliyimdir ama ona diyorum biz daha yeni evliyiz neden böyle hani bunu yediremiyorum kendime
İlginç geldi birde daha yeni evlisiniz.
Nedneki evliliğn nasıl
Çok garip bence seni istemiyor
Bence seni beğenmiyor
Nasıl yani erkek değil mi o?
Demekki seni çekici bulmuyor, zoraki oluyor, rahat bırak adamı bence
Bunu nasıl soylebiliyorsun ya çirkin bir kadinydegilim hiç mi Allah korkun yok
Leş kargasısın bunun allahla alaksı yok
çekici gelmiyorsun demek ki
Şu aseksüellikte hastalıktır
böyle odunları nereden buluyırsunuz
Yanlış kocayı seçmişsin
Bi kadin daha bul grup takilin
İlginç öyle bir erkeği mumla arasan bulamazsın
Libidosu düşük sanırım
araya fanteziler sokun isteği arttırın
hep aynı yemekten sıkılmıştır enişte
İlginç sebebi ne olabilir bedenini mi begenmiyor
Valla fiziğim çok çok iyi
Merak ettim doğrusu görmek isterim
Evli kadına yazdığına bak şerefin var mı senin
Evli kadın burada neler yazıyor asıl ona bak sen
Ben sadece yorum yapmak için dedim belki sen kendi fiziğini iyi sanıyorsun gerçekten iyi olmayabilirsin... herkesin iyi anlayışı farkli çünkü
53 kilo 167 boyundayım
Himm fena değil ama görmeden bisey diyemeyiz yinede...
Ayni boy ve kiloda farkli görünümde olabilir insanlar
Aldatiliyorsun saf olma
Ne kadar aralıkla yaparsın
Haftada 1cok az
Yok öyle bir şey buna eminim de doktora gitmeye ikna ediyorum
22byasindayim eşim 29
Yaşınız kaç
22 eşim 29
Eşin soğuk sanırım işinden falan olabilir
Biraz öyle
Belki çok yoruluyor bilmiyorum peki ilişki esnasında ne kadar sürüyor gücü kuvveti yerinde mi
Evet işte çok yoruluyor bunlar özel sorular cevap veremem
Müsait olunca bana mesaj at özelden yardımcı olurum bir şekilde cevap vermen gerekir çaşre için derdi bilmek gerekti
Fiziğini beğenmiyordur muhtemelen
Fiziğim 10 numara zaten destanlarla aldı beni çok isteyerek
Çok zayıf kuru olmamak lazım biraz fiziğin dolgun olmalı basenler geniş kalça dolgun olmalı biz erkekler öyle fiziklerden daha çok haz alıyoruz
Ama o öyle sevmiyor aşırı da zayıf değilim zaten
Demekki fiziğin zayıf kuru ve kalçan pek yok o yüzden de çok çekici gelmiyorsun erkeğine
Sende kendini çek
Boşan
Kaç yıldır berbersin
Belki de aldatıyodur
Yaniyosun ayse
Sen kapalı misin doğru söyle