Gizli Üye(25-29)3 ayBeynin onu kandırdığının farkında ve bundan rahatsızlık duyduğunu ifade eder... Erkeklerde de aynı hisler oluşur. mastürbasyon yapmamış yapmayan erkek fark edilebilir. Daha öfkeli ya da alaycı oluruz testisler doluysa kafa boştur. Kafa doluysa testisler boştur.
Bizler de öyle hissediyoruz. çok makyajlı kadınlar gördüğümüzde içten içe kandırıldığımızı dolandırıldığımızı hissediyoruz. Çünkü gerçek yüzünü saklıyor bizden diyor iç güdülerimiz. Bu yüzden çok makyajlı kadınlar abazan biri olmadıkça istediği şeyleri makyajsız bir kadına göre daha zor ikna edebilir. Makyaj bir kadını maalesef sadece üreme amaçlı gördürtür. Dışardan ilgi çekiyor gözükür diğer kadınlara ama gelen erkekler üreyip kaçası geliyo sadece.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla sevgilinle cinselliğe dair hhiç bir şey yaşamıyorsun. Sadece film izlemek ve buna benzer normal aktiviteler. Cinsel ilişki yaşasan evli olmadan yine aynı pişmanlık hissedersin. Kendi kendine yaşadığın şeyi de mastürbasyon yapmanı diyorum. Yapmaya başlarken hormanlarla arzu ihtirasla yapmaya başlıyorsun. Ama bitdiğinde o duygulsr gidiyor ve yerini toplum ve dini inanç tarafından kabul görmeyen fiziksel aktiviteye bırakıyor. Taki yeniden hormonlar sana o güzel duyguyu tatdırana kadar. Cinsel yaşam bir ihtiyaçtır fiziksel biolojik ihtiyaç. Tuvalet ihtiyacı gibi. Nasıl ki evde 100 kişi de olsa tuvalete gidersin evdeki kadın erkek orada senin ne yaptığını bilir işni yapıp çıkarsın hatta biri seslense tuvaletdeyim dersin utanmazsın. Buna da öğle bakacaksın. Ayıp ve ya ahlaksızlık deyil bedenin senden bir şey istiyor ve onu bedenine veriyorsun. Ve şunu sakın unutma özel yaşadığın şeyler seni ilgilendirir ve genelde cinsel yaşamda mantık arama... Mantıksız olur kendine dokunman çıkardığın sesler yaşadığın her şey mantıksız olur aka zevkli olur. Bu şekilde bakarsan ve kendini buna alıştırırsan rahat edersin. Ama kendini kötü şey yapmış gibi hiss edersen gelecekteki eşinle cinsel birlikteliklerin de sorun sıkıntı olur. Hep gereksiz uganç ve pişmanlık duygusuyla yaşarsın.
21 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. sanırım bu hisler genellikle toplum baskısı ve kişisel değer yargılarından kaynaklanıyor. bazı kültürlerde cinsellik hâlâ bir tabu olarak görülüyor ve bu da insanların kendilerini suçlu hissetmesine sebep oluyor. Ayrıca, ilk defa cinsel deneyimler yaşayan kişilerde de benzer hisler görülebiliyor. bence bu hisleri aşmak için kend
00 Yorumla
Bu genelde erkeklerde oluyor diye biliyorum. Ne kendimde ne de başka kız arkadaşlarımda böyle bir durum görmedim. İçerik tüketiyorsan ondandır beyin sahteliği sevmiyor
92 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Genel olarak olır bu durum. Rahatlama pişman olma hissi getirebiliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
2 ayNormal parasempatik sinir devreye giriyor. Ama bu suçluluk, pişmanlık daha ziyade toplumsal, dinsel şeylerden. O toplumsal şeyler olmasa bile 18 yaş altı yapınca otomatikman olur. Çünkü ben bu işler için gerçekte çok küçüğüm ama yine de yapıyorum dersin. Ailenin, çevrenin duymasını hiç istemezsin. Her neyse çok küçük yaşta başladım, masturbasyona 3 yaşında başladım hatta 3-10 yaş arası kısmi de olsa reel şansım oldu. Küçük yaşlarda boşaldıktan sonra suçluöuk, pişmanöık olurdu çoğu zaman. Artık olmuyor. Ha bir de gusül gerekiyor ya o da yaptırıyor. Ulen şimdi işin yoksa birde duş, banyo ile uğraş diyorsun. Keşke mastürbasyon yapmasaydım diyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)3 ayAşırıya gittiğin için olabilir mi? Ya da evli isen eşini aldatmış gibi hissetmek seni üzebilir. Aslında mastürbasyon bir ihtiyaçtır. Evli isen ya da sevgilin varsa bile uzak olduğunda yapıyoruz hepimiz. Bunun için suçluluk duyma. Bu bir ihanet değil zorunluluk. Aslında mastürbasyon hem fiziksel hem ruhsal fayda sağlar ve düzenli mastürbasyon uyku kalitemizi de artırır, stresi azaltır ve kişinin kendini mutlu hissetmesine yardım eder. Cinsel farkındalığın gelişir, kendi bedenini tanırsın.
Biz erkeklerde prostat sağlığına olumlu etki eder. Siz kadınlarda pelvik taban kaslarını güçlendirmeye yardım eder ve adet sancılarını hafifletir. Doyuma ulaşmak güzel, cinsel arzularımızı da kontrol etmeyi de böylece öğrenmiş oluyoruz.00 Yorumla
3 ayBen hiç pişman olmuyorum çokta keyifli geçiyor ayna karşısında kendime bakarak birşeyler sokuyroum ama bence kafanda bunu yasak olarak kodladığın için öyle hissetiriyor
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayCinsel ihtiyaç çok kötü pişmanlık değilde sinir bozucu giderecek biri yok kendi kendime de o zevki alamıyorum dokunulmak daha çok hoşuma gider
1315 Yorumla- 3 ay
Evet asıl olay orada başlıyor zaten
- 3 ay
dokunmak isterdik ama nerde :)
Cevap sahibi3 ay@Eleven3405 millette bizi merak sanıyor bizde istemezdik böyle olmasını ama oluyır işte ne yapalım
Cevap sahibi3 ay@sendeistersennn evet nerde 😅
Cevap sahibi3 ay@Musti3335 sevgili mevgili boş millet si. kişi bedavaya getirmek için sevgili kılıfını uydurmuş biz direk fb diyelim
- 3 ay
@CevapSahibi işte burada :) yazsana
- 3 ay
- 3 ay
@sendeistersennn noluyoruz heyyyy bana hallenme 😂😂
- 3 ay
@CevapSahibi o kendini biliyor bsfsahfaksh
- 3 ay
@sendeistersennn postu deldirmeyelim bu yastan sonra az otede dur aw 😂😂
- 2 ay
Bi erkeğin altına alıp evire çevire becermesi gerek bence direk seni pişman olmaman için
Evlilik dışıysa günah olduğu için olabilir. Değilse büyürken öyle ezberlediğinden olabilir.
71 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayBana iyi geliyo mastürbasyon gevşiyorum. Partnerle de evlenince artık
234 Yorumla- 3 ay
Seni tanımak isterim
- 3 ay
Valla banada iyi geliyor evliyim ama arada kaçamak kendimi rahatlatmak çok güzel oluyor
- 3 ay
partnerın mı yapıo sana mastürbasyon ı
Merhaba geçmiş olsun Cinsel bir rahatlama sonrasındaki o ani duygu değişimi—halk arasında bazen "post-coital tristesse" veya daha yaygın tabiriyle "baş ucu pişmanlığı" olarak bilinen durum—aslında biyolojik ve psikolojik birçok faktörün birleşimidir. Bu durum sandığından çok daha yaygın bir insani deneyimdir. eger bu hissin arkasındaki detayları öğrenmek istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
3 ayBelkide daha değişik şeyler hissediyorsun ama yapamıyorsun yani farklı şeyler istiyorsun ancak şu an ilişki içinde olduğun sana konfor alanı yarattığı o alanı terk etmiyor da olabilirsin vs.. vs..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayO anki isteklerin ve cinsel arzuların seni şehvete sürüklüyor ve kendi nefsinin kölesi olup kendini engelleyemiyorsun buda ilişki sonrası ben neler yasiyom yaşadım deyip dinsel olarak kendini suçlu hissediyorsun arzuları kontrol etmek zordur
00 Yorumla Çünkü kadınların regl olması gibi gizlenen saklanan ayıp karşılanan bir şey bilinç altımıza çocukluktan beri yasak kötü ayıp gizli diye işlendi tabi bazı şeyler ulu orta olmaz ama bu kadar katı tutum da fazla bence
60 YorumlaAslında istediğin doruğa çıkamadığın içindir. Belkide destek alarak yapmayı denemelisin. Sexting de düşünebilirsin Her zaman aynı şeyleri yaptığın için de olabilir.
00 Yorumla
3 ayBu herkeste oluyor. bunun çeşitli sebepleri var herkes farklı bir durumdan dolayı suçluluk duyar. ama. bu duyduğun suçluluk yaptiginin kötü olduğu anlamına gelmiyor. sen yapmasanda zaten bellir bir süre sonra vücut onu kendi kendine dışarı atıyor uykuda olur genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayİki erkeğin arasında o kadın tost olacak ve zevkine bakacak güzelim ah karim olsaydın seni zevkle paylaşırdım sen erkeklere bende kadınlara doyardim eş değişimli grup seks yapardık yıllarca. 🥰❤️🔥😜🙈
03 Yorumla
Soran3 ayIyyy iğrenç deyyus
Cevap sahibi3 ayİğrenç deme birgün yaşamak istersun güzelim.😜🤣❤️🔥
3 ayPişmanlık hissi kısaca neden bunu yapıyorum ya da yaptım oysaki rahatlatan kadar hiç bir sıkıntı yok bu ihtiyacını gideren kadar olmayan bir şey pişmanlıktan kastın kirlendim oluyor sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevgiliyi dahil edince zevkli oluyor sevgili olmayınca mastürbasyon da sevgiliye ihanet etmiş gibi oluyorsun ondan olabilirmi
01 Yorumla
Soran3 ayKatılıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
3 ayyetiştirilme şekli. öğretilen hastalıklı ayıp kavramı vsvs.. bunları kıracaksın illaki ozman sıkıntı olmayacak. masturbasyonun ayıp olmadığını vucudunun bir ihtiyacı olduğunu kabul ettiğinde sorun kalmayacak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden daha sık görüşmüyorsun sevgilinle peki? Oral yapıyorsa sana uzun uzun çok şanslısın anal da deneyebilirsiniz
01 Yorumla
Soran3 aySevgilimle ikisinide denedik ama sevgilim çok yoğun çalışıyor bende hem yurtta kalıyorum hem okulum yoğun adamın işi geç bitiyor yol uzak o bir uçta ben bir uçta her fırsatta görüntülü ariyo nerde ne yaptığını söylüyor haftada en fazla iki defa yüzünü görüyorum borçları var uğraşıp duruyo
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
3 ayNormal canım hormonların rahatlıyor ve isteğin gidiyor o an sıkıntı yok bir çok kişide olan bir durum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
3 ayGenelde toplum baskısı veya yetişme tarzı yüzünden oluyor. Rahatladıktan sonra insan kendini sorgulamaya başlayabiliyor.
10 Yorumla
2 ayYani ben o Duygu bir kere yaşasam bitir bana da ama yaşamadım Hani bir su suçluluk duygusu hissetmedim
00 YorumlaBirdahaki buluşmada s1k1ş1nde rahatla tamamen
02 Yorumla
Soran2 ayAyrıldık
32 yaşındayım hala aynı senin gibi pişmanlık yaşıyorum. Sanırım bizim gibilerin yaşayıp büyüdüğü ortamdan kaynaklanıyor
00 Yorumla
3 ayBunu gerçekten isteyerek mi yapıyosun? Yoksa seninle konuşmayı kesmesinler dite mi? Yani yalnız kalmamak için mi?
01 Yorumla- 3 ay
Kendinle aşamadığın ne sorunun var?
3 ayBoşuna bu Tarz şeylerle uğraşıp Ruhunu yorma
11 Yorumla- 3 ay
@rosalinecavill Takiip Attar mısın 😋
Gizli Üye(36-45)2 aySadece senle alakali degil herkeste var o his. Tatsiz tuzsuz bir orgazm yasiyor insan kendi eliyle. Ardindan dusa giresi bile gelmiyor. Banyo sanki km lerce uzaktaymis gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yok suçluluk hissetmiyorum sadece rahatlama hissediyorum
00 YorumlaEvli olmadığınız için evli olsanız pişmanlık olmaz içinizde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBen de yaptıktan sonra ulan o kadar gerilim yaşattın bize tuttun bi kaç dakikalık zevk için bizi rezil kepaze ettin moruk. Diye sitem ediyorum o şahsiyete
00 Yorumla
3 ayYoğun his birden kayboluyor ve düşüş başlıyor. Aslında tam tersi olmalı
00 YorumlaMuhtemelen milyonların ölüminden dolayı hissedilen bir pişmanlık.
00 YorumlaO an ki deşarj insanı öyle hissettiriyor. Beyin o an rahatlama hissi yaşıyor.
00 YorumlaBaron güzel yazmış. uzatmaya gerek yok. İmzaladım.
00 Yorumlamastürbasyon yapıyorsan normal evlenince öyle olmaz diye tahmin ediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
3 aysürekli ayıp diye öğretildiği için.. normal bi durum olduğuna kendine inandır..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayBu normal ama cok takılmamak lazım. sonucta ihtiyac
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bilmem bende yok pişmanlık üstüne ikinciyi patlatıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
3 ayOlur ama kısa süreli sonra eskiye dönersin yavrum bende de öyle
00 Yorumla Bedenini tanıyorsun mastürbasyon çekerek çevre bilinci seninki dinende sorarsan zevk için günah fakat zarüri olursa kadınlarda bişey olmaz bekarsın çok normal ama bi alet ile yapma ilerde pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayÇünkü imanlı bir kalbin var zevk için yapsan da yalnış olduğunu biliyorsun anlık zevk uğruna yapıp pişman oluyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadın utanma duygusuna sahiptir yaramazlık yaptığın için olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayKişi pişman olabiliyorsa bırakma potansiyeli taşır ama kişinin içinde pişmanlık duygusu yoksa o kişiden bir halt olmaz
00 Yorumla
3 ayKarşındaki ile alakalı bir durum yattıktan sonra birbirinize sevgi ve ilgi göstermelisiniz çok etkili bir yöntem işi oldu bittiye getirmekten ötürü o hislerin
04 Yorumla
Soran3 ayVarya adam bir bakışıyla sevgisini gösteriyo sevdiğim abur cuburlari alıp elleriyle yediriyo beğendiğim filmi izliyoruz ben uyuyorum saçlarımı seviyor alnımı öpüyor bazen bakiyorum beni kendine çekmiş sarılmış bazen susayip uyanıyorum gözlerini kocaman açmış beni izliyo
- 3 ay
Daha ne istiyon kral sen
Soran3 ayYa çok yakışıklı bişey ve bunun farkında çok zeki ve kurnaz bazen korkuyorum ona yetmezsem ya başkasına aklı gözü kayarsa diye. Bir o kadar da sert bir adam hani ne bileyim ne olacak sert adam ama bugün benle pembe bir kabine girip selfie çekildi sırf istiyorum diye bitanesini aldı cüzdanına koydu. Ama ben kıskançlığım ve onun geçmişi yüzünden kendimi yiyip bitiriyorum bazen
- 2 ay
Kaybetmekten korkan kaybeder elinde tutmak için emek verme elinden geldiği kadar sev oda seni seviyorsa sıkıntı yok başka kadına bakmasın başka kadına gitmesin ben onun için şunu da yapıyım bunuda yapıyım deme kendini yetersiz hissetme çünkü hiç kimseyi yeteri kadar memnun edemezsin
Gizli Üye(25-29)2 aybende hep pisman olurum yaptiktan sonra tek basima
13 Yorumla- 2 ay
Bende de oluyor ama engel de olamıyorum
Cevap sahibi2 ay@Jessiiiiii aynen
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
3 aygarip değilsin psikolojik bir şey bu ve normal karşılanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayTek başına yapmak ile biriyle yapmak arasında fark var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayİlahi Adalet yavrum evlilik dışı ilişki yaşamanın doğal sonucudur Bu ilahi adalet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayEvet ya
Rhatlayınca insan hep öyle olur
Psikolojik bu00 Yorumlaİlk başlarda öyle olur
Seksting denedin mii hiç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendini kötü hissetme sağlıklı olduğunu delili rahatlamak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayÇünkü ayıp günah gibi şartlanmışsın o yüzden. her şey kafada başlar biter
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayBir anda manevi duygular nedeni ile ayıp ve kötü bir şey yaptığını hissedip bu duygular kaplıyor. pişmanlık duyuyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayYa vücut şey diyor en önemli görevi yerine getirdim üredim diyor aslında boşluk ortamı oluşuyor piskolojik olarak çünkü zevk ve kaygı hayatı yarı yarıya oluşturuyor zevk giderse kaygıya düşüp sorgulama vs işte
00 YorumlaFazla duygusalsın ondan
31 Yorumla
Soran3 ayAşırı
Gizli Üye(18-24)3 ayİnsan değil misin saçmalama
81 Yorumla
2 ayBilmem bence cinsel bisey yapmazsan sorulsun yok
00 YorumlaYeterince tatmin edebildim mi acaba diye düşünüyor planilirsim
00 YorumlaHaram cunku neyse gun gelir yedigin hurmalsr
00 YorumlaEvet böyle bir şey var. bence yaşanılan zevkin kısa oluşundan
00 YorumlaYattıklarımla pişman olmuyorum
Kafama göre takılıyorun00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer