Boşalsamda, boşalmasam da her ilişkiden sonra pişman oluyorum, neden arkadaşlar?
Cevabın nedir?
+1 yılZihninizde cinselliğin " ayıp-günah " gibi toplumsal bir baskı taşıdığınızı düşünüyorum.
Sanırım pişmanlığınızın nedeni bu olsa gerek.
Ancak; bir gerçek vardır ki, yaratılmış tüm canlılar karşı cinsten birisi ile birleşerek ürer ve soylarını devam ettirirler. Özellikle insanlar için bu eyleme olağan üstü bir haz ve zevk algısı yüklenmiştir.
Dolayısı ile yaratıcı bu eylemi bir bakıma teşvik etmiştir. Bence pişmanlık değil yaşanması gereken cinsellik sonunda mutlu bir yorgunluk olmalı...36 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklisin bende kendimi böyle duşunmeye zorluyorum her birliktelikten sonra hatta diyorum ki bundan sonra yapmicam fakat bir kaç gün sonra yine ayni istek geliyor. 20 yaşindayim belki o yuzden bu kadar çok istek var bilemiyorum.
- +1 yıl
Her şey doğal ve normal. Sadece kendi kendine psikolojik baskı uyguluyorsun. Bu da çok normal. İnsanın kendi mantığı aynı zamanda onu kontrol eden bir baskı aracıdır.
Arzularınız sizi mutlu dakikalara çekerken mantığınız size sormaya devam edecek " ne yapıyorsun? " diye :)
Soran+1 yılKesinlikle mantiğim oyle yapiyor :) Nereye kadar diyor, ne yapiyorsun diyor, yine pişman olacaksin diyor, diyor da diyor yani. Ama bedenim de ruhum da tam tersi istiyor.. Bu ikilemde kaldiğim için oluyor hep bu karamsarlik.
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum. Ruhun ve kalbin mutluluğunu mantık zaman zaman kıskanır. Mantığını dinlemen gereken yer senin için zararlı olabilecek ihtimaller söz konusu olduğunda olmalı.
Konu bedensel rahatlama ve ruhsal hafiflik olunca mantığı susturmak gerekir. Mantık baskın olmak denetlemek ister. Bu dengeli her insanda böyledir. Sen keyfine bak boş ver :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim içimi rahatlattin, denicem mantiğimi susturmayi :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBu sana özel bir duygu değil
bir cok kadin ve erkek kisa sureli pismanlik yasar
Ama gecici bir durumdur
En buyuk nedenisyse ilsiki bittikdende sonra kendinden veya karsi cinsten utanma duygusu
Ayni zamanda sevgi duygusunun yeterli olmamasindan kaynaklidir
bir cok psikilojik nedeni var311 Yorumla
Soran+1 yılSevgi duygusunun yeterli olmamasindan kaynaklaniyor sanirim. Sanki birşeyler yarim gibi hissediyorum sanki kendimi sevgisizliğin elinde harciyormuşum gibi hissediyorum.
- +1 yıl
Aynrn öyle oluyor, cinsel açlığını doyurken, ruhununu aç bırakıyorsun
Bedenin tok ruhun aç kalkıyor sofradan
Bunu düzeltmek yine senin elinde
Soran+1 yılNasil duzeltebilirim? İnan boyle birşey olsa hemen yaparim
- +1 yıl
Biraz işim var birazdan dönerim konuya
- +1 yıl
Cinselikde yemek içmek gibi vucudun bir ihtiyacı bunu kimse inkar edemez..
Sen sadece cinsel ilsikki yasamak için birlikte oluyorsun, çünkü beynin seni cinselik için tetikleyip yönlendiriyor ve buna karşı koyamiyorsun,
Rahatlama anina kadar bir zevk haz aliyorsun ama rahatlidikdan sonra mutlu olamiyorsun.. çünkü haz almak zevk almak farkli bir duygudur mutlu olmak farkli bir duygu
Ben uzun zamandir kimseyle cinsel iliski yasamiyorum, canim istiyor tabiki, yapmak istesem bunun içinde imkanim var
Ama biliyorumki sonunda mutlu olamiycam ve pisman olcam, onun için cinsel ihtiyacımı farklı bir şekilde gidermeye calisiyorum
Sana tavsiyem hayatına sevebilecegin kisileri al
Sevdigin kisiyle yaşadığın her duygu her dokunus farklidir ve pismanlik yasamazsin
Sevecegim biri cıkana kadarda kimseyle cinsel iliskiye girme, çünkü bu sana zarar verir
Ve emin ol biriyle sevismekdense bir omza yaslanmak daha güzeldir
Canın cok istediginde bu ihtiyacını mast yaparak gider ve kendini dizginle
Soran+1 yılGüzel yararlı yorumun icin teşekkur ederim. Harfi harfine dediklerini yapmaya gayret ediyorum. Zaten birlikte olma amacim biraz da sarilmak. Sarilmak beni cok rahatlatiyor. Uzun zamandir ilişki yaşamiyorum kendime hakim oluyorum eger birlikte olursam mutsuz olacagimi biliyorum yazmişsin ayni beni anlatmişsin. Bende pişman olacagimi, mutsuz olacagimi adim kadar iyi biliyorum ama yine şeytana yenik duşuyorum. Bundan sonra dedigin gibi kendimi dizginlemem lazim, kendim için.
- +1 yıl
Aynen öyle..
Kendinin dizginlemekde emin ol okadar zor bisey degil..
Bayanların yapabileceği cok güzel mast teknikleri var, onları uygularsan sevgi duygusu barındırdığın biriyle cinsel ilişkiye girmekten daha büyük zevk ve haz alırsın
Senin aradıgın şevkat güven ve huzur duygusu
Sana bunları sunabilecek birini bulana kadar masta devam et..
Soran+1 yılTamamdır, çok tesekkür ederim. Kendime yeni bir sayfa açacağim.
- +1 yıl
Rica ederim
Dip not: mastıda fazla abartma bu sefer ilerde cinsel iliskiden zev alamazsın.. hafta bir veya iki kere yap ama sağlam yap sofradan aç kalkmaki tekrar oturma isteği duyma.. ve son olarakda sanaldanda uzak dur kendi kendine hallet
Umarım herşey istedigin gibi olur iyi günler
Soran+1 yılTamam teşekkürler :)
- +1 yıl
..😌
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenide boşaltan çıkmadı hep kullandılar bnde hep ağlardım
18 Yorumla- +1 yıl
Ben boşaltım istersen sadece sana calisirim
Soran+1 yılŞimdi ne yapiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılkimseyle çıkmıyorum artık cinsel birlikteliğimde yok
- +1 yıl
Seni bekliyorum ne yapayım
Soran+1 yılEn doğrusunu yapiyorsun canim, aman şeytana, nefsine uyma.
- +1 yıl
Beni duyuyormusuniz siz ayıp yaw
- +1 yıl
Boşalmak ister misin
- +1 yıl
Boşalamamanın nedeni, erkeğinin "beceriksizliği" değil, kişisel psikolojinin bozukluğuyla ilgili. Çocuklukta kazandığımız cezalandırılma korkusu, suçluluk duygusu, cinsel ilişkinin boşalma anında o hazzın yerine gelir. Bu yüzden o hazzı yaşayamazsın. Mutaassıp/muhafazakâr ailelerin ahlâki şartlamalarının sonucudur bunlar.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
59Cevap
Bu işlerde epey bir tecrübe sahibiyim beni iyi dinle eğer birlikte olduğun insan helalin değilse yani esin veya kocan işin bittikten sonraki biran önce ayrıldım ordan evime gitsen havasina burunursun.. beynen böyle oluyor ilişkiden sonra insan doğuyor genelde. Özellikle evliysen ve başkasıyla yapıyorsanız bu daha çok görünür
26 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim ve aynen dediğin gibi oluyor ilişki bittikten sonra hadi gidelim artik fikri oluşuyor kafada. E haliyle daha sonra kullanilmişlik hissi geliyor peşinden daha sonra da pişmanlik. Ama sonra yine başa sariyorum ve bu kısır döngü şeklinde ilerliyor
Soran+1 yılEvet cok ilginc. Nefsine yenik duşmekten hep bunlar, beynini neye aliştirirsan öyle yapmasindan kaynaklanan bir durum.
+1 yılçünkü o değerli enerjiyi harcıyorsun, o bedeninde yükselmek, ruhsallaşmak istiyor sen onu bencil bir tutumla ve egonun isteği ile seks yaparak atıyorsun. böyle olunca hem pişman oluyorsun hem de bir türlü istediğin gibi tatmin olamıyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılRuhsallaşmak istiyor?
- +1 yıl
evet. bedeninde yükselmek yukarı fırlamak istiyor. tantra diye arat.
Suçluluk duygusu agir basiyor ta ki o iş bitince.
Lâkin o ana kadar ise asiri istekli olup kendini frenliyemiyorsun.
Asiri istek ve arzulu kişilerde olan olağan durum.
Yapacak birşey yok02 Yorumla
Soran+1 yılEvet frenleyememe durumu söz konusu :/
+1 yılBen şunu farkettim yorumları okudumda başka kişilerle beraber oluyorum demişsin bir yorumda sevgilimle demişsin bunu açıklasan belki yardımcı olur bu sana
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle 3-4 aydır cikiyoruz ondan önce tek kişide pek bagli kalamiyordum. Simdi bu sevgilimde de tek eşli kalamamaktan korkuyorum.
- +1 yıl
Hmm anladım birazda kendini ona karşı sorumlu hissettiğin için böyle kötü hissediyorsun kendini
Soran+1 yılBelkide
+1 yılgarip bir his o eskiden bana da olurdu nedenini bilemiyorum. sanırım aileniz ve çevrenizdekilerin bunu bilmesinden dolayı oluşan korkudan kaynaklanıyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem belkide ondan.
Her ilişkiden sonra derken kaç kere yaptın bilmiyorum ama bu kadar ilişkiden sonra her pişman olduğunda tekrar yapıyorsan hala sorun sende.
04 Yorumla
Soran+1 yılTek kişide kalamama sorunum var, bazen kendimi seks bağimlisi olarak göruyorum
Soran+1 yılSende ilginçsin, bu devirde malum erkeklerde bakir bulmak zor, tebrik ederim seni.
+1 yılÖncelikle bu soruya cvp verebilmek için
Sağlıklı cvp alabilmen için
Öncelikle evli olup olmadığını bilmek lazım112 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
O zaman bu durum sende;Hem ilerde evleneceğin kişi nasıl bir cevabın olacağı kaygısı vardır Hemde azda olsa kendini entellektüel olup bu davranışı kendine yakıştırmadığı duygusu içindesin
Ve öte yandanda sexxxx nefsinin önüne geçemiyorsun
Soran+1 yılEvet geçemiyorum, arzularim hep ağir basiyor. Nefsime hep yeniliyorum
- +1 yıl
Kendini mast ederekte tatmin edebilirsin ama
- +1 yıl
Bu arada öze bakarmısın orda konuşabilirmiyiz
Soran+1 yılTatmin ediyorum da zaten ama bilirsin bir sure sonra birine ihtiyac duyuyor insan
- +1 yıl
Kaç günde bir bir erkeğe duyuyorsunki
Bence her ihtiyaç duyduğunda mast yaparak orgazm olmaya çalış
Kendin zamanla alışırsın günde iki defa hatta üç defa yap
Soran+1 yılHaftada 1 oluyor bu partner isteği bazen 3 günde bir bile olabiliyor
- +1 yıl
Uzun biredır bence
Her arzulandığın zaman mastla yetinebilitsin
ya da şöylede yapabilirsin ihtiyacına karşılık etkileyici bir seslede yapabilirsin
Soran+1 yılTelefonla mi yani?
- +1 yıl
Hı hı evet
- +1 yıl
Sustun sitede değilisin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYasadigin şeylerden zevk aliyorsan yargılama kinama kendinj bu hayat senin tabularını yok et geçmişe dönüş yok hayatini yasamaya bak flortoz yapın var bence keyfini cikar
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşadigim şeylerden zevk aliyorum. Bilmem flörtöz bir yapim mi var emin olamadim ama herkese samimi davrandiğim dogrudur, soğuk davranamam ben kimseye.
- +1 yıl
Süper bir kadınsın yargilardan lurtul yasmaana bak
Soran+1 yılTeşekkur ederim, deneyeceğim
+1 yılkaç kişiyle kaç kez oldu bukadar çoklu terim kullanmışın
415 Yorumla
Soran+1 yılBrazzers görse, p*rno yildizi olabilirdim
- +1 yıl
okadar çokmu?
- +1 yıl
anlaşıldı erkek fake trolsun
Soran+1 yılFake mi? Saçmalık. Bir çok kişiyle birliktelik yaşadim. Elit mekanlarda, elit insanlarla. Bazilarindan hoşlanarak bazilarinla sadece cinsel ihtiyaç olarak birlikte oldum. Belki 7-8 kişi olmuştur
- +1 yıl
trol değilsen merak ettim fiziğin nasıl bacaklar iyimi
- +1 yıl
göndersen
Soran+1 yılBelkide kendimi güzel bulduğum için oluyor bu kadar istek.
- +1 yıl
birde ben görseydim
- +1 yıl
içimi acıttın çocuk. 14 ay olmuş boşanalı yalnızlığa alışmış bir hekim abine hasret tüttürdün yavv
- +1 yıl
pis kız ;)
Soran+1 yılHekim muayne et benii :))
- +1 yıl
terapist değilimki. sanırım sende kız değilsin erkek trolsün. bye
- +1 yıl
çok safsın be doktor ahhaaa
- +1 yıl
@fuatengin35 niye? erkek olduğunu geç anladım diyemi?
Böyle sex'den soğuyor musun? Yataktan atasın geliyor mu? Bir an önce gitsin diyor musun? Ve bunun gibi belirtiler 5 dk sürüyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle oluyor
+1 yılgözünün önüne ailen geliyordur. Vijdan azabi normal ;)
10 Yorumlaşehvete kapılıp sevişmeye başlıyorum daha sonra neden nefsime yenik düştüm diye günlerce pişmanlık duyuyorum bende bu durum var ama ne yapsamda bu isteklerimi bastıramıyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ayni duygulardayiz, bende öyle. Neden yapiyorum diyorum pişman oluyorum ama bir kaç gün sonra sanki hiç pişman olmamişim gibi tekrar cinsel ilişkiyi arzuluyorum.
Soran+1 yılZaten o alişkanlik çok tehlikeli, nasıl aliştirirsan oyle gidiyor mesela ben 6 aydir ilişki yasamiyordum bu ay 3 kere yaşadim. Nasil aliştirirsan beyin onu istiyor
Soran+1 yılEvet kesinlikle dikkatini sadece oraya veriyorsun ve hayatin alt ust oluyor bildiğin sekskolikler gibi sadece seks duşunuyor insan. Ben ygs'ye bile sirf bu isteklerim yuzunden iyi hazirlanamadim
Soran+1 yılBursa sen
+1 yılYapma o zaman a.. mkk.. Senin duygusal bunalımlarını kim bilsin burada soruyon dkjshfkjsdhfkjhsdkjfkjsd
00 Yorumlaİlişkiye girdiğin kişi ile Evli olmadığın için olabilir mi? Kapalı mısın ?
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, açiğim
Soran+1 yılEvet bir kaç gune yine istiyorum sanki geçen pişman olan ben değilmişim gibi
Soran+1 yılHaklisin teşekkur ederim
Boşver günün birinde pişmanlık yasası çıkar sende yararlanırsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ılerısını goremedıgındendır kullanılıp bırakılma korkusu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen herkezte oluyo bosalınca o ıstek bı anda gıdınce oyle pısmanlık oluyo sannkı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAma bı 10 15 dakka sıgara molası verıyorm yıne devam oluyo yanı :D
+1 yılAldığın zevkin aslında buna değmeyeceğini düşündüğün için olabilir birkaç saniyesi haz veriyor insana
00 Yorumla
+1 yılBende öyle oluyorum. Keşke ler oluyor bende ama yapmadan duramiyorum sende de öyle sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet keşkeler yedi bitirdi beni.
- +1 yıl
Kaç kere seks altın ki bu kadar yoruldun yani
Soran+1 yılSeks yapmak bitirmedi, ruhsal doyumsuzluğum, irademe hakim olamayışım bitirdi.
- +1 yıl
Ama ne yapalım çok zevkli yaaa. Tamam sonra pismanlik oluyorda yaparken de çok zevkli kereta mesaj at ya oradan sohbet edelim
Onu hepimizde yapiyrz canım cekinecek bbi durum yokk hepimiz yasiyrz niye pisman olasinki
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Cinsellikte yemek yemek gibi, su içmek gibi ihtiyaç ama nedense pişman oluyorum
Soran+1 yıl6 aydır birliktelik yaşamiyordum ama bu ay 3 kere yaşadim nasil aliştirirsan öyle gidiyor, kendine hakim olmaya bakmalisin
+1 yılPartnerlerin gerçek anlamda seni mutlu etmiyor demek ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaşarlaşmışsın hayat kadınından farkın kalmamış ondandır
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
+1 yılbirşey hissetmediğin insanlarla yapma
ya da önüne gelenle yapma seçici ol00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hiç yaşamıyorum, belki partnerinden kaynaklanabilir seni gerçekten rahatlatamıyor, neredensin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk ve tek soru evli misin dgilsrn baskıdan oturudur
112 Yorumla
Soran+1 yılEvli degilin
Cevap sahibi+1 yılBu yuzden pişmanlık duyuyorsun bilinçaltında hata yapmış yanlış yapmış gibi bir duygu kalmis o yüzden
Soran+1 yılEvet öyle düşünüyorum ama bu düşünce kalici olmuyor :(
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum bizde oyleydik evlendikten kurtulduk ama evlendikten sonra seksin tadı kalmadı be
Soran+1 yılNeden kalmadi?
Cevap sahibi+1 yılEski istek arzu şehvet hiçbirşey yok mast bile daha hoş geliyor
Soran+1 yılEvli olup masturbasyon yapanlar var evet
Cevap sahibi+1 yılMisal ben hergun yaparım çünkü bastiramiyorum karşılıksız kalınca isteklerim
Soran+1 yılHergün cinsel ilişkimi?
Cevap sahibi+1 yılHayır mast. hergun cinsel ilişki isterim ama hiç mümkün olmuyor haftada 2 falan ancak oluyor ve tatsız tuzsuz oluyor
Soran+1 yılNeden tatsiz tuzsuz?
Cevap sahibi+1 yılYa şok. çıkar derler ya o havaya büründü. Om sevisme sadece benim tarafımdan var
+1 yılYaş kaç ben 18 19 ken öyle oluyodum
03 Yorumla
Soran+1 yıl19'um
- +1 yıl
bu yaslarda normal cinselligi yeni tanıyosun
Soran+1 yılHaklisin, olabilir.
+1 yıle girme o zaman evli değilsen
05 Yorumla
Soran+1 yılArzularim, tutkularima yenik duşuyorum
- +1 yıl
Nefsine hakim olmaya çalışacaksın o zaman..
Soran+1 yılOlabilsem zaten benden mutlusu olmaz
- +1 yıl
Olabilirsin bence. Azimli ol..
aklına gelince allaha dua et ki, nefsine hakim olman için yardım etsin sana, sabır versin.
Soran+1 yılHaklisin canim bu aralar dua'dan uzaklaştim belkide ondan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü evli değilsin zina haram pişman olman normal.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek ve hakkını veremediğin duygusundan kaynaklı
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyin hakkindan bahsediyorsun anlamadim
- +1 yıl
Cinsel ilişki yaşadığın karşı cins eşin değil muhtemelen
Soran+1 yılEvet degil
- +1 yıl
Bir sebebi bu
+1 yılÇünkü yanlış olduğunu içten içe biliyorsun.
00 YorumlaSuçluluk psikolojisi..
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef, nasıl aticam bilmiyorum
Soran+1 yılDeğilim evlenip kocami aldatmaktan dahi korkuyorum
Soran+1 yılOlamıyorum, arzularim hep ağir basiyor
Soran+1 yılPsikolog'a mi gitmeliyim?
Soran+1 yılNeden kadin hastaliklari?
Soran+1 yılSevgi eksikligi.
Soran+1 yılMaalesef ki sana kesinlikle katilmiyorum, Sevgi eksikliği yaşayan biri elbette kendini başkasinin kollarina atar ve orada sevgi arar. Ben sarilmak için görüşmek istiyorum. 5 dakika da ilişki yaşayip bitirmiyoruz olayi, sıkı sıkı uzunca sarilarak uyuyoruz mutlu oluyorum. Mesela eskortlarin çogu sevgisizlikten duşmuştur bu yollara, hayatlari güzel olupta eskortluk yapanlar istisnadir. Yanlişda anlaşilmasin, eskort değilim sadece sevgisizliğin nelere kadir olduğunu söylemek istedim. Kimseyi unutmak için seks yapmadim, yapmamda. Başkasi için kendimi harcamam
- +1 yıl
Başkası için kendini harcamıyorsun ama kendini başkalarına harcatıyorsun... eskortların büyük çoğunluğu maddi sıkıntılardan ya da başkasının kuklası olmak zorunda kaldığı için eskortluk yapar... Bunun sevgi ile uzaktan yakından alakası yok parasını alır işine bakar... Her sevgi eksikliği yaşayan kendini başkasının kollarına atsaydı iyi şeyler olmazdı muhtemelen.. yanlış anlama ben seni kesinlikle yadırgamıyorum.. keşke diyorum evlenip yuvanı kursanda eşinle o sevgiyi o mutluluğu yaşasan...
Eşinlemi, başkasıylamı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Olma mutlu olmaya bak
02 Yorumla
Soran+1 yılBende mutlu olmak, aldiğim zevkten memnun kalmak istiyorum ama içimi bir karamsarlik kapliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilini seviyor musun
07 Yorumla
Soran+1 yılPek değil.
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılAşik değilim yani
Cevap sahibi+1 yılseks amaçlı birliktelik mi
Soran+1 yılEvet sayilir.
Cevap sahibi+1 yılee isteyerek yapmıyor musun bunu
Cevap sahibi+1 yılfbudy misin onla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli değilsen bu normal;)
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim, neden normal?
Cevap sahibi+1 yıltplum örflerine adetlerine ters bir ilişki yaşıyorsun. çok saçma birşey olsabilir bu sana göre ama derinlerde bastırılmış bir pişmanlık seni rahatsız ediyor.
Suçluluk psikolojisinden kaynaklı
00 Yorumla
+1 yılBuna sanal iliskidemi dahi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyaptığın kişi ile alakalı
02 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandiklarimla oluyor genellikle
- +1 yıl
istek ile başladıysan mutlu olursun yok karşı mutlu olsun diye yapsan zaten boşalmada orgazmda olmaz
rahatlıyorsun ama pişmanlık işte
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilinlemi, eşinlemi yaşayınca pişman oluyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle
Cevap sahibi+1 yılsevmiyorsun demekki sadece beğeni hoşlantı var birde bunu yaşıyorum ama evlenince kocam ne diyecek düşüncesi geliyorsa aklına bu sana pişmanlık veriyordur
Soran+1 yılEvlilik pek takilmiyorum da hoşlandiğim insanla birlikte olmak sanirim pismanlik duygusunu oluşturuyor kafamda. Belki aşik olduğum biriyle olsa, olmazdi
Cevap sahibi+1 yılDedim ya işte sevgi değil aşk değil hoşlantı ile birlikte olduğun için sonrası pişmanlık veriyor hepimizde bilirizki aşk ve sevgi çok büyüktür bu büyüye kapılan kolay kolay pişman olmaz hele birde doğru kişi ile birlikte isen seninki aşk ta değil sevgide sadece takılıyorsun sonra pişman oluyorsun
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılNeyse gel beni sev :D sen gizli ben gizli aşkımız bir ömür gizli olur :P
+1 yılO zaman o işlere hiç girmicen baştan...
00 Yorumla
+1 yılSebep sende biz nerden bilelim ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo yarağın altına yatmadan önce düşüneceksin onu
00 Yorumlanikah olmadığındandır
00 Yorumlayanlış bişey yaptıgındandır belkide
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Benle yaşasan pişman olmasın mutlu olursun 😀😀
00 Yorumla
+1 yılHim vicdan ve dinle ilgili pismanlik bu
00 Yorumla
+1 yılHesap günü aklına geldiği iççn
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleşinle olmadığı için mi acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlimisiniz bekarmı onun pimanlığı olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBekarim
Cevap sahibi+1 yılgünah olduğu için olabilirmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSucluluk duygusu mu
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendimi suçluyorum. Bu kadar istekli olmami suçluyorum, irademe hakim olamamamı suçluyorum
+1 yılVijdan yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSeks güzel şeydir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü erkeksin 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulutların üstünde uçuramamıslar seni belli :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ne mutlu sana
00 Yorumla
+1 yılYapma ozaman
00 Yorumla
+1 yılevli miisniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
büyük ihitmalle bundandır
Gizli Üye(30-35)+1 yılAa neden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. o bende de oluyor
014 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumu?
Soran+1 yılKesinlikle doğru bir yaklaşim, ten uyumu hiç aklima gelmemisti. Sanirim ayni sorundan muzdaribiz
- +1 yıl
bu sanırım birazda biz erkeklerden kaynaklanıyor , en önemlisi partnerini önemsemek ve değer vermek, bu lafla değil ona bunu gerçekten önemsediğini ve deger verdiğini göstermekle oluyor, çünkü, siz kadınların gerçekten de hassas olduklarınızı unutmamamız ve ilişkilerde dürüst olmak ben şimdiye kadar ilişkilerimde bu söylediğim hassasiyeti gösterdim, ama karşım daki hiç göstermedi olsun sorun değil onlar kaybeder, zatende öyle oldu geri dönmek istediklerinde çok geç kalmışlardı,
Soran+1 yılSeni tebrik ediyorum o halde. Bazı erkekler gerçekten eskort gibi davranabiliyorlar kızlara. Hemen işimi bitirip gideyim mantiğinda hareket ediyor hepsi. Bende ne kadar samimiysem ne kadar temizsem karşimdanda onu bekliyorum. Ama banada pek denk gelmedi oyle birisi hepsinin amaci belli.
Soran+1 yılHayir yaklaşimin gayet dogru ve mantikli :) önyargili olmamak lazım ve dediğin gibi insan kibar, samimi olmaktan birşey kaybetmez. Böyle duygular hem kendin için hemde karşindaki insan için gayet yararlı. Tabi sen insan gibi davranip karşindaki hala kazmaysa tekmeyi vurmak gerek :)
- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem