Arkadaşlar bu zamana kadar iki kişiyle birliktelik yaşadım. Evet zevkli ama sonrasında pişman oldum günah diye. Nefsime engel olamıyorum sürekli tövbe edip pişman oluyorum ama club takılmak falan diyince gidiyorum. Hicbirsey yapmiycam diyip en fazla sevişip geri dönüyorum. Sonra pişman oluyorum. Nefsime nasıl engel olabilirim bu çok zor bir durum kurtulamiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılGünah işleme kaygısının insanın cinsel dürtülerinin gücü karşısında ne kadar yetersiz olduğunun kanıtı... Yap, ve arkana bakma. Dünyaya bir kez geliyorsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Bunun için sadece kendini seks yapmaktan değil, seks yapma olasılığı bulunun her ortamdan soyutlaman gerekir
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte tamamen değiştirmem gerekli arkadaslarimi ortamimi nerde o. ospu hepsi arkadaşım benimi buluyor anlamadım öyle olunca da sürekli takılıyoruz bulasmiyim diyorum nefsime engel olamiyorum
Soran+1 yılSürekli alıyorum az bir süre daha böyle devam ederse dönüşü olmayan yollara girecegim sanırım o yüzden bir şekilde kendimi uzak tutacagim
Soran+1 yılEvet tam olarak da öyle oluyor. Zaten alkol alınca ortam uygun olmasa bile birilerine bulasasi geliyor insanın
+1 yılEğer nefsine hakim olamıyorsan ben buyum diyip kabullenip içindeki vicdani savaşı da bitirebilirsin bi yandan.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani işin günah boyutuna bakıyorum o yüzden artık kendimi frenlemem gerektigini düşünüyorum. Bir neyse ama iki artık fazla ikiside günah muslumanim sonuçta
- +1 yıl
mesaj çekebilir misin?
Sanal dene bide belki pişmanlığın daha az olur ama bu bi ihtiyaç neden pişman oluyorsun ki
09 Yorumla
Soran+1 yılEvlenip helaliyle yapmak varken harama bulastim o yüzden çok pişman oluyorum
Soran+1 yılMüslüman olmasam günah olmasa olmasa gideririm isteklerimi. Yani bende zevk alıyorum seviyorum yapmayı ama ya ölürsem cehennemden kurtulamam diye korkuyorum
Soran+1 yılOnu soyleyemem küçük bir şehirde yaşıyorum ege bölgesinde. burada da böyle şeylere hiç iyi bakılmıyor açıkçası ailem de hep beni bu baskıyla büyüttü
Soran+1 yılHayır degiil😂 denizi olmayan bir yer
Gizli Üye(25-29)+1 yılClub falan demişsin alkol falanda var sanırım? Bende cinsellik yaşamasını çok seviyorum zina yapıyorum sık sık pişman oluyorum sonra, ama şükür alkol falan yok bende
00 Yorumlahangi sehirdesin birlikte gidelip cluba ben seni tutarim
00 YorumlaYasak olan şey hep cazip gelir.
00 YorumlaClube gitmeden de sevişebilirsib
00 YorumlaSen sekks hastalığına yakalanmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılClub a gitme gece hayatını bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet çok oldi
00 YorumlaZevkli geliyorrr
00 YorumlaKeyfine bak boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen öyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz