Cinsel Yaşam 3 ay Çocuk olmadan, cinsellik yaşamadan evlilik mutlu ve tam hissedilebilir mi? Anonimbirkızzz0606 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Evlilik de çocuk yapmadan olur mu daha doğrusu malum şeyleri yapmadan Çocuk olmadan, cinsellik yaşamadan evlilik mutlu ve tam hissedilebilir mi? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Seks olmayacaksa evlenmenin bir anlamı yok. Arkadaş gibi takılın. Çocuksuz olur ama sekssiz olmaz. 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çocuk yoksa evliliğin anlamı ne. Sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz yaa 0 3 Yorumla Anonimbirkızzz0606 3 ay İyi evlatlık alırız bizde Yorumla FOSİLbirÜYE 3 ay Tamam da neden kendi çocuğun değil? Yorumla Anonimbirkızzz0606 3 ay Korkuyorum çünkü Yorumla
BlueAggressive Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Yok artık daha neler, kadın bedenine sahip olduğuna emin misin? 0 2 Yorumla Anonimbirkızzz0606 3 ay Korkuyorum evlatlık da alınabilir bence Yorumla BlueAggressive 3 ay Dokunma Fobisi tedavi ediliyor Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Hayır hissettirmez zaten bir noktadan birliktede durulmaz bu evlilik sayılmaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Çocuk olmadan olabilir ama... cinsellik yaşamadan asla olamaz 1 8 Yorumla Anonimbirkızzz0606 3 ay Sıkıntı da orada ya zaten çocuk evlatlık felan alınabilir gibi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Oda olabilir aslında sen sanırım süreçten tedirginliğin var diye düşünüyorum? Yorumla Anonimbirkızzz0606 3 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 3 ay Seni çok iyi anlıyorum bu çok geniş kavramlı bir. konu biyolojik ve duygusal yanları var eşininde kararları çok önemli bunu fizik olarak mı? Düşünüyorsun yoksa. duygusal kaygı olarak mı? Yorumla Anonimbirkızzz0606 3 ay İkisi de erkek arkadaşım da ben senin yanında oluyum yeter o bana kuzum korkuyorsan tabiki yapmayız dedi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Buna kesin emin mi öyle lafla peynir gemisi yürür senin tamamen yanında olması gerekiyor bu çok. Ciddi ve hayatınıza her anlamda yön verecek bir karar Yorumla Anonimbirkızzz0606 3 ay Evet defalarca konuştuk İlerde ister istemez biseyler yaşamak isticeksin dedim birtanem korkuyorsun zorla mı yapıcam sanki dedi yanında oluyum kopmayalım birbirimizden yeter o dedi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yaşamadan da nasıl olacak sence bir erkek cinsel ilişki yaşamadan asla duramaz. Yorumla
Mavera-65 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 3 ay Olamazsın ya insan o ilişkinin meyvesini ister 0 2 Yorumla Anonimbirkızzz0606 3 ay Evlatlık alınsa Yorumla Mavera-65 3 ay Oda memnun etmez Yorumla
comet88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Çocuk olmadan olur ama cinsellik olmadan olmaz 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evlenme kanka ol ne anlamı var 🤔 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olamaz tabii ki 👍 0 0 Yorumla
Vatandas72 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Olmaz evlilikte şart bence onlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Korkmanın nedeni ne kral 0 4 Yorumla Anonimbirkızzz0606 3 ay Yapmaya korkuyorum bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 3 ay Mevzuya bu kafa ile yaklasma direkt zaten olaya lappss diye girilmiyor uzun bir rahatlama seansı var Yorumla Anonimbirkızzz0606 3 ay Valla neyseki erkek arkadaşım sizler gibi değil Yorumla Cevap sahibi 3 ay Valla keyfine bak mevzu biraz zaten kişi ile alakalı Hard mevzusu yanıltıcı kafaları po.. ndan kaldırmak lazım Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. Saf mısın kızım sen 0 2 Yorumla Anonimbirkızzz0606 3 ay Korkuyorum Yorumla COLDHERO 3 ay Korkacak bişey olmadığını ilk seferden sonra çok iyi anlayacaksın Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ver gitsin aq 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Seks olmayacaksa evlenmenin bir anlamı yok. Arkadaş gibi takılın. Çocuksuz olur ama sekssiz olmaz.
Çocuk yoksa evliliğin anlamı ne. Sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz yaa
İyi evlatlık alırız bizde
Tamam da neden kendi çocuğun değil?
Korkuyorum çünkü
Yok artık daha neler, kadın bedenine sahip olduğuna emin misin?
Korkuyorum evlatlık da alınabilir bence
Dokunma Fobisi tedavi ediliyor
Hayır hissettirmez zaten bir noktadan birliktede durulmaz bu evlilik sayılmaz
Çocuk olmadan olabilir ama... cinsellik yaşamadan asla olamaz
Sıkıntı da orada ya zaten çocuk evlatlık felan alınabilir gibi
Oda olabilir aslında sen sanırım süreçten tedirginliğin var diye düşünüyorum?
Evet
Seni çok iyi anlıyorum bu çok geniş kavramlı bir. konu biyolojik ve duygusal yanları var eşininde kararları çok önemli bunu fizik olarak mı? Düşünüyorsun yoksa. duygusal kaygı olarak mı?
İkisi de erkek arkadaşım da ben senin yanında oluyum yeter o bana kuzum korkuyorsan tabiki yapmayız dedi
Buna kesin emin mi öyle lafla peynir gemisi yürür senin tamamen yanında olması gerekiyor bu çok. Ciddi ve hayatınıza her anlamda yön verecek bir karar
Evet defalarca konuştuk İlerde ister istemez biseyler yaşamak isticeksin dedim birtanem korkuyorsun zorla mı yapıcam sanki dedi yanında oluyum kopmayalım birbirimizden yeter o dedi
Yaşamadan da nasıl olacak sence bir erkek cinsel ilişki yaşamadan asla duramaz.
Evlilik mi deniyor ona?
Olamazsın ya insan o ilişkinin meyvesini ister
Evlatlık alınsa
Oda memnun etmez
Çocuk olmadan olur ama cinsellik olmadan olmaz
Evlenme kanka ol ne anlamı var 🤔
Olamaz tabii ki 👍
Olmaz evlilikte şart bence onlar
Korkmanın nedeni ne kral
Yapmaya korkuyorum bilmiyorum
Mevzuya bu kafa ile yaklasma direkt zaten olaya lappss diye girilmiyor uzun bir rahatlama seansı var
Valla neyseki erkek arkadaşım sizler gibi değil
Valla keyfine bak mevzu biraz zaten kişi ile alakalı Hard mevzusu yanıltıcı kafaları po.. ndan kaldırmak lazım
Saf mısın kızım sen
Korkuyorum
Korkacak bişey olmadığını ilk seferden sonra çok iyi anlayacaksın
O ne saçma iş
Olmaz
Ver gitsin aq
Sacma hayur
evliliğin amacı o ya