Gizli Üye(36-45)+1 yılaçıkçası ben istemem sevdiğime dokunmak isterim her yönden,diyosun başkası ile birlikte olsun oda olmaz hergece birini nerden bulucan ya da sex için bir ömürboyu birinimi arıycan hep..Başkasını bulsa bile sex sonrası ona bağlanma ihtimali var çünkü onunla herşey yaşayabiliyor buda seni zamanla bırakması demek ..Ben senden uzak dururum
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan evlilik olur ama karşılıklı anlaşılırsa. Seni sevmesini bekleme çünkü aslaa seni sevecek olan sana dokunmadan seni arzulamadan duramaz. Bu durumda da dışarıda kızlar aa gel eşin izin verdiyse bizi becer diye sıraya girmiyor. Bu nedenle en kısa zamanda psikiyatriye randevunu al ve tedaviye başla.
10 Yorumla
Duygusal birliktelik olur ama içinde seks olmayan evlilik uzun sürmez .
00 Yorumla
+1 yılmümkün. senin durumun ne bilmiyorum ama aseksüellik hastalık değildir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. öyle şeymi olur adamın karısı olcak dokunamıcak bir duyulsa ortamda maskara olur insan bence sen cok zor birşey arıyorsun ama şunuda söyliyim her türlü insan olduğundan dolayı imkansız değil we dürüst konuşim genelde erkekler duygusallıktan önce sex e önem werdiği için işin çok zor
20 Yorumla
+1 yılLovebuddy de sayende icat olmuş oldu
gerçekten tedavi olman gerekiyor32 Yorumla
Soran+1 yıllovebuddy mi bulucam ben :)
- +1 yıl
buldun sayılır fikir ortaya atıldı :)
fuckbuddy nin tam tersi gibi işte
bu arada sana hastalıklı dmeek istemedim ama mutlaka bunun bilimsen bir sebebi vardır
sende bir gün istersin dokunmayı buna sabır lazım
+1 yılolabilirde evlilikden zevk alınılmaz ki ya o zman resmi işler gibi ne o öyle
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Bence uzun sürmez yani evlenipde birlikte olmayan eşmi olurmuş ne kötü bişey geçmiş olsun tedavi ol bence
00 Yorumla
+1 yılZor ben kabul etmem asla böyle birini ona dokunmadıktan sonra neden evli kalayım bir düşün
20 Yorumlakimse böyle bir evlilik istemez. hayatını imkansız birşeyi arayarak geçirmek yerine fobinle mücadele etmen en doğrusu.
20 Yorumla
+1 yılAslında bende böyle birşey istiyorum...
12 Yorumla
Soran+1 yıldi mi ya seks herkesle yapılabilir tanımadığın birisiyle bile yaparsın. askı aramak gerek =) hakkımızda hayırlısı olsun..
- +1 yıl
Ben farklı birşeyden bahsetmiştim :) ama neyse hayırlısı olsun diyelim :)
Cinsel dürtüleri zayıf olanlar için elbette...Ama tersi insanlar için çok zor...
00 Yorumlaöyle bir dünya yokki.fobini yenmek için tedavi olabilirsin başka türlü mutlu olamazsın
00 Yorumlacinsellik olmadan olmazkı ama arkadaşım senin istediğin beni sevsin ama başkalarında cinsel ihtiyacını gidersin istiyorsun.öyle evlilik olmaz ki ama
10 Yorumlaşu Osmanlıdaki harem ağası gibi tiplerden biriyle(hadım olan) evleniceksin sanırım böyle biri bulunmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen o zaman kocana kuma beğen olur mu bari adama yazık olmasın rus beğende adamda bayram etsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla seninle seve seve evlenirim ama çocuk ne olacak...
00 Yorumlabir bakıma anne oğul ilişkisi gibi annenin şevkati senden oğlanın yaramzlıkları ondan
00 Yorumlaboyle evlılık olmaz,sızın tedavı olmanız gerekıyor
00 Yorumlainsanın doğasına aykırı
10 Yorumla
+1 yılböyle bir saçmalık mı var ?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılTüp bebek yaparız güzelim sen üzülme...
02 Yorumla
Soran+1 yıl:p bebek doğuramam
- +1 yıl
Oyun bozanlık yapma :)
+1 yıldelimsin sen ya kaldı mı öyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen benim gibi birisini arıyosun galiba
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl birisin
Cevap sahibi+1 yılçok severim kıskanırım ama başkasıyla bişey yaşamasına izin vermem ama yaşarım geride karımın kollarına gelirim
Soran+1 yılevet benim için ideal erkek:d
Cevap sahibi+1 yılhadi evlenelim o zaman
- +1 yıl
hasiktir :D lan adam ks den kız ayarladı :D asdhafgahfasd :D
Soran+1 yılhehe GİZLİ GİZLİ evlenicez :d
Cevap sahibi+1 yılkaçırama gız seni :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki ederim ama başkasıyla yatmam
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle de olmaz ki yatman lazım:d
Cevap sahibi+1 yılolur neden olmasın eşimden başkasıyla yatmam
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. git tedavi ol .
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyahu de bit ya ne bu millet manyamış kafayı yemiş
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat