Dürüst olmak istiyorum. Normalde hayır derdim. Ama sevdiğim kıza asla o gözle bakamıyorum. Hiç s*KS yapmasak, konuşmasak bile onun gözlerine bakarak, onun mutlu olduğunu görerek hayatımın sonuna kadar yaşarım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Açık konuşayım aşık da olsam seks olmadan zor gibi
@itsmedenizxox yok be yavrum öylede demeyelim zorunluluk değil tutku olmalı hiç beklemediği bir anda orala yatacaksın titremeye başlayacak ne bileyim yemek hazırlarken hızlıca soyunup koklaşmak sabah uyandığında birilerinin önceden uyandırılmış olması böyle şeyler olmadan aynı evde sadece nefes alalım diye mi evleneceğiz bana uzak olsun abi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
max 3 sene , ya alışırsın ya aldatırsın yda boşanırsın , yani sonuç ne olursa olsun biten bir ilişki galiba
Evlilik zincir kuralı üstüne kurulu. Aşk, sevgi, saygı, cinsellik, çocuk. Bunlardan biri olmadı mı evlilikte düzen mutluluk olmuyor.
Çiçek hem suya hemde güneş ışığına muhtaç onun için tek taraflı ruhu ve bedenin sevilmeye ihtiyacı vardır
Evlilik eşittir seks, bence katlanılmaz uzun süre
Bütün boşanmaların temelinde %80 cinsel münasebet tetersizligi vardır
Dürüst olmak istiyorum. Normalde hayır derdim. Ama sevdiğim kıza asla o gözle bakamıyorum. Hiç s*KS yapmasak, konuşmasak bile onun gözlerine bakarak, onun mutlu olduğunu görerek hayatımın sonuna kadar yaşarım.
Açık konuşayım aşık da olsam seks olmadan zor gibi
çok mu isteklisin?
Sen hep isteklisin zaten
Küflenir aqa insan 🤣🤣🤣
Dürüst olalım katlanamayız hiçbirimiz
Hele sen hic
Ben ne alaka
Sen iste
seks olmucaksa evliliğin anlamı ne kaldı
Zaten çoğu karı koca kardeş 😂😂
Sanki katlanmam gibime geliyor
Fazla sürmez bence
Çok zor seks yoksa evlilik olmaz
sevgi saygı bitene kadar
Hiç katlanamam ya
Çok zor bir durum 🥺🥺
@ByTequiIa bence gitmez
@itsmedenizxox üzsede konu aynı fikirdeyiz dokunup hissedemedikten sonra neden var ki?
Evett bence zorunluluk gibi geliyo
@itsmedenizxox yok be yavrum öylede demeyelim zorunluluk değil tutku olmalı hiç beklemediği bir anda orala yatacaksın titremeye başlayacak ne bileyim yemek hazırlarken hızlıca soyunup koklaşmak sabah uyandığında birilerinin önceden uyandırılmış olması böyle şeyler olmadan aynı evde sadece nefes alalım diye mi evleneceğiz bana uzak olsun abi
Ahaha biraz şey anlatmışsın ama evett çok haklısın bencede😂
@itsmedenizxox çok mu açık oldu ya 🤣
Hıhı
Arkadaş gibi nereye kadar giderki
Senin kadar katlanamam açıkcası
Hiç düşünmedim..
Ömür boyu
Abla yine cosmus
Hiçç
Hiç başlamam bile
Ertesi güne kadar
Evlilikte seks olmaz mi yaa sizde yokmu