Cinsel hayat olmadan bir evlilik çekilir mi?

Yaklaşık 10 aydır evliyim. Biz 12 yıl üstüne geçen yıl evlendik. Ama bu 12 yılda birlikte değildik. 5 yıl birlikteydik son 6 yılda değildik en son barıştık çok imkansızlıklarla bir araya geldik asla olmayacak bir şeyken oldu. Bu kadar yıl üstüne barıştık ama hiçbir şey yok ortada. Eşim nişan arefesinde şeker hastası oldu ondan sonra da cinsel anlamda uzaklaşmaya başladı zaten evlenmeden bir şey yaşanmamıştı ama öpmek ellemekte bitti. Sonra evlendik işte başta nerdeyse hergün gibiydi ama günde bir ve çok kısa. Oda benim isteğimle sonra daha çok azaldı ve son 3 aydır falan da 10 14 günde bir oluyor 10dk sürer sürmez. Ya biz yeni evliyiz yeni olmasa bile bu kadar durulmaz. Bir hap var sürekli o gelecek o zaman yapalım diyor ama o hap bir türlü gelmiyor. Sürekli uzak duruyor. Sevgi istediğim kadar göstermiyor ben hepsinde Nirvana da bir insanım. O sevgi göstermeyi bilmeyen biri ben ise aşırı bilen biriyim. O sevgi bana yeterli gelmiyor. Sekste de sevgide de alt seviye. Yani insan bunca zaman sonra kavuştuğu biri için delirir ya ama alakası yok. Eşim oldu olası kaba bir insan ha düşünceli romantik olunca da olur ona da lafım yok ama genel olarak kaba biri. Ve çok sinir hastası alttan alma işi yok e bende öyleyim ama o alsa bende alırım almıyor bu karım bu başka demiyor. Çok çok yoruluyorum saçlarım beyazladı hergün üzülmekten saç diplerime iğneler batıyor sanki ve sırtım karıncalanıyor kaşınıyor öyle deliriyorum bu evlilik bana çok zarar verdi sonra mutsuzum yüzüm gülmüyor diye kızıyor bana iyide ağzıma ettin sonra özür diledin ne farkeder sçtın bikere işin içine. Ona inandığım adım gibi emin olduğum olacağım tek şey aldatmamasıdır kimseyle işi olmaz başka hiçbir şeyine çok güvenemem. Ben ne yapcam boşanmayı artık düşünüyorum?

Güncellemeler
1 yıl
O kadar şey okuyorum sadece erkekler karısında seks konusunda şikayetçi. Hiç kadınların erkeklerin isteksizliğinden bahsettiğini görmedim ben gibi olan bindebir heralde
Cinsel hayat olmadan bir evlilik çekilir mi?