Yaklaşık 10 aydır evliyim. Biz 12 yıl üstüne geçen yıl evlendik. Ama bu 12 yılda birlikte değildik. 5 yıl birlikteydik son 6 yılda değildik en son barıştık çok imkansızlıklarla bir araya geldik asla olmayacak bir şeyken oldu. Bu kadar yıl üstüne barıştık ama hiçbir şey yok ortada. Eşim nişan arefesinde şeker hastası oldu ondan sonra da cinsel anlamda uzaklaşmaya başladı zaten evlenmeden bir şey yaşanmamıştı ama öpmek ellemekte bitti. Sonra evlendik işte başta nerdeyse hergün gibiydi ama günde bir ve çok kısa. Oda benim isteğimle sonra daha çok azaldı ve son 3 aydır falan da 10 14 günde bir oluyor 10dk sürer sürmez. Ya biz yeni evliyiz yeni olmasa bile bu kadar durulmaz. Bir hap var sürekli o gelecek o zaman yapalım diyor ama o hap bir türlü gelmiyor. Sürekli uzak duruyor. Sevgi istediğim kadar göstermiyor ben hepsinde Nirvana da bir insanım. O sevgi göstermeyi bilmeyen biri ben ise aşırı bilen biriyim. O sevgi bana yeterli gelmiyor. Sekste de sevgide de alt seviye. Yani insan bunca zaman sonra kavuştuğu biri için delirir ya ama alakası yok. Eşim oldu olası kaba bir insan ha düşünceli romantik olunca da olur ona da lafım yok ama genel olarak kaba biri. Ve çok sinir hastası alttan alma işi yok e bende öyleyim ama o alsa bende alırım almıyor bu karım bu başka demiyor. Çok çok yoruluyorum saçlarım beyazladı hergün üzülmekten saç diplerime iğneler batıyor sanki ve sırtım karıncalanıyor kaşınıyor öyle deliriyorum bu evlilik bana çok zarar verdi sonra mutsuzum yüzüm gülmüyor diye kızıyor bana iyide ağzıma ettin sonra özür diledin ne farkeder sçtın bikere işin içine. Ona inandığım adım gibi emin olduğum olacağım tek şey aldatmamasıdır kimseyle işi olmaz başka hiçbir şeyine çok güvenemem. Ben ne yapcam boşanmayı artık düşünüyorum?
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani zor durum sana olan ilgisi mi azaldı ya da ona çekici mi gelmiyorsun yoksa hastalığından ötürü kendini kötü mü hissediyor hepsi bi etken.. Ya ayrılacaksın ya evliliği devam ettirip başka birini bulacaksın
06 Yorumla
Soran1 yılBana olan ilgisi azalamaz birbirimize hiç doymadık ki. Kesinlikle hastalığından ötürü o çıktığı gibi oldu çünkü cidden öyle. Ben ya boşanırım ya onunla sadece ölürüm.
Soran1 yılÇözüm aslında arıyoruz hap aldık bu sefer de onu deniyoruz bakalım ama son aylar da baya salmıştık
Soran1 yılDoktor zaten o hapı önerdi ürolog yani
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellik olmayinca baska siradan konularda yorar. Evlilikte birleştiren tek şey cinsellik aslında. Esinin kendine dikkat etmesi gereken. Tamam hastalık olabilir. Ama bu hastalığı lehine çevire bilir. Bende de diyabet var ama hiç öyle bir sey yaşamadım şükür. Esinin bence başka sıkıntıları da var..
019 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
Cevap sahibi1 yılErken gelme ereksiyon sorunu falan gibi.
Cevap sahibi1 yılKac yasin da esin?
Soran1 yılEvet doğru var ondan da dolayı çok istemiyor. 30 31 olacak bende 28 olcam
Cevap sahibi1 yılBu yasta şekerden olması imkansız
Cevap sahibi1 yılIlac bekliyor demişin ne ilacı
Soran1 yılEşim Ocak gibi şeker hastası oldu ama başlangıç seviye öyle insülin falan değil onu çok sarstı bu. Ereksiyon da oluyor olmuyor değil ama tam istediği gibi değil. İşte ereksiyon ilacı doktor önerdi
Cevap sahibi1 yılDaha insülin bile kullanmazken bu imkansiz
Cevap sahibi1 yılO. kadar düşmez
Cevap sahibi1 yılNeyini bekliyor ki eczaneden alsın
Soran1 yılAilesinde şu an tanıdığı eczaneden sipariş etmişti yarın alacakmışız güya 1 ay 1 haftadır alıyoruz. Farkettim ama cidden hastalık çıkınca böyle oldu böyle değildi.
Cevap sahibi1 yılO zaman tamamen psikolojik
Cevap sahibi1 yılNormal eczaneden viegra 100 luk alsın inan buyuk fark eder.
Cevap sahibi1 yılAilesi ne alaka ki?
Cevap sahibi1 yılEreksiyon sorunu yasiyormu?
Soran1 yılYazıyorum ya ilacı ailesinde çünkü ailesinin yaşadığı yerden aldı bizde oraya geçmedik aile aldı ilacını normal olarak. Evet yaşıyor az da olsa. Hep bu hastalık yüzünden.
Cevap sahibi1 yılOnun ki hastalık psikolojisini inan bana başka bir sey degil. Sertleşme oluyormu istek ya da yükseldiği bir sey olunca?
Soran1 yılSertleşme oluyor öpünce sarılınca bile bazen ama kaya gibi bir olur ya öyle çok az zaman oluyor normalde kaldırıyorsun ama yunuşayabiliyor
Cevap sahibi1 yılHmm. Dikkat eksikliği ya da konsantre olamama durumu var mı yani odaklanamama?
Gizli Üye(25-29)1 yılElbette cinsellik her şey olmasa da sizinkisi cinselliği de aşmış diye yorumladım ve açıkçası senin adına üzüldüm.
Mevcut durumda ayrılmanın en doğrusu olacağı kanaatindeyim hazır çocuk da yokken.
Bu kadar sabretmiş olman bile takdire şayan02 Yorumla
Soran1 yıl10 aya yakındır sabrediyorum görev gibi sanki çok zor geliyor oysa ki gram doymadım hiçbir anlamda ona öyle olunca kocam gibi hissetmiyorum asla
Cevap sahibi1 yılCinsellik öyle bir şeydir ki doyamayınca, tatmin edilemeyince insanın hayatını her anlamda olumsuz etkiliyor.
Henüz partneri olmayan, bekar bir erkek olarak ne yazık ki anlayabiliyorum bu durumu.
Kendine daha fazla eziyet etme derim
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. ilginç bir model, hem aç bırakıp hem de agresif davranıyor.
taze gelin bu kadar ihmal edilir mi?
gerçekten çok yazık. Denemeden evlenmemek lazım bence bu yüzden
06 Yorumla
Soran1 yılDenedim kötü çıktı evlenmedik ne olacak?
Soran1 yılBen özel olan ne varsa bir kişiyle yaşarım başkasına kendimi kullandırıpta evlenmem şuanki durumdan memnun değilim doğru ama kocam da ben gibi ilklerini bende yaşayan biri bundan çok memnunum mesela
Soran1 yılTeşekkür ederim inşallah düzelir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevet ben çekerdim. cinsellik olmasa da olur. önemli olan sevgidir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. İnsanlar hayatında ne eksikse onu tamamlamak ister.. Bir şeyin tam olmadığı sürece o şey kimseyi mutlu etmez.. Eksik varsa ve idare ediyorsan gün gelir ya o ya sen bunu doldurmak isterken ihanet ettiğinizi görürsünüz... İhanet istemiyorsanız bu sorunuzun cevabı hayır olmaz... Çünkü göz yumulacak kusur vardır yumulmayacak kusur vardır... Giymek istediğin birşeyden onun için vazgeçebilrsin ama vücüdun istediği birşeyden vazgeçemezsin...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılEvli oldugum icin empatinyaptim soyle soyleyim evliligin yuzde 90 i cinsellikktir karsilikli hissetmek hissettirmek evliligi diri tutuyo ama yok denecek kadar azssa karsiliklinsoguma olur
02 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle soğuma şu şekil bende oluyor istenmiyorum diyorum ondan aslında benle gram alakası yok ama bir yandan da asla soğumuyorum o kadar doymamışım ki ona evli bile değil gibi hissediyorum kendimi.
- 1 yıl
Ruhen biraz rahatlaman gerekiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılCekiyorum maalesef az bir iliski olada zevk az diyebilecegim bir hayatta masta yoneliyr insan bazen bir fb mi olsa diye dusunmuyor degilim
01 Yorumla
Soran1 yılMasttan devam et olmadı boşan ama son dediğini yapma ben öyle yapıyorum
1 yılSenin erkek versiyonunu yaşıyorum, yazdıkların beni de anlatıyor, bende sıkıldım soğudum bunaldım artık
02 Yorumla
Soran1 yılYa erkek versiyona alışığız genelde kadınlar sorun çıkartır ama bu alışık olunmayan durum erkekte böyle yapıyorsa biz ne yapalım
- 1 yıl
Erkek versiyonu nu niye es geçiyorsun bunaldam sıkıldım biliyor musn
Geçmiş olsun zor durum 12 sonrası hüsran
Eskiden olsa evlilik öncesi cinselliğe kızardım ama bence olmaliki bu tür durumlar yasanmasu04 Yorumla
Soran1 yılEvlilik öncesi çat pat bir şeyler vardı ve böyle asla değildi şeker hastalığından sonra isteksizliği oldu
Soran1 yılİsteği yok ki öyle bende sanki görev gibi hissediyorum
şuanki devirde boşanmayi bile düzgün yapamayan insanlarla dolu , hakkında hayırlısı olsun yenge hanım.
04 Yorumla
Soran1 yılSağol amin doğru diyorsun. 12 yılın sonu böyle olmamalıydı.
Soran1 yılHep konuşuyorum düzelcem diyor yok bir şey
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılSen mutlu olmak için evlendin kendini bu kadar üzme belli ki arada soğukluk girmiş bence bunu öğrenmek gerek
04 Yorumla
Soran1 yılHayır ben mutsuz olmak için evlenmişim sürekli kendime sorduğum soru ben neden evlendim
- 1 yıl
Kendini sorgulama sorun senle alakalı değil sorun tamamen eşinle alakalı sana olan sevgisinde sorun var
Soran1 yılKendimi sorgulamıyorum sadece bu evlilikle neden başını yaktım diyorum
- 1 yıl
Sen sorgulamıyorsun ama suçluyorsun sonuçta kişiye güvenerek bir yola çıktın o da umduğun gibi çıkmadı o yüzden üzme kendini
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arzulu biri icin crkilmez ama bunlarin sorun etmeyen birisi cekiyordur
02 Yorumla
Soran1 yılEğer kendi gibi birini bulursa anormal tabi çeker yoksa çekmez.
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bana denk gelen kadınların da başı ağrıyor genellikle isteksiz oluyor senin de şansizlığın bu sanırım
00 Yorumla
1 yılTakdir senin herkesin farklı huzursuzlukları var hayatta.
Kiminin özeli iyi geneli sorunlu vs vs zor bir durum akıl vermeye açık değil.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun hayırlı bır sonuca karara ulaşırsınız inşallah
04 Yorumla
Soran1 yılİnşallah amin. Ben ona hiçbir anlamda doyamıyorum öyle seviyorum başka erkek olsa üstüne düşmem kocam bile olsa ama ben çok aşık olarak evlendim bana çok koyuyor
- 1 yıl
Madem bu kadar seviyorsun en iyisi açık açık konuşmak o zaman soylıceksın ben senı sevıyorum sensiz olmak ıstemıtorum evet sağlık sorunu olabılır sende de bende de ama bunun çözümü varken neden olmasın neden aramıza sorunlar gırsin diye benımde ihtıyaclarım var ama senınle gıdermek ıstıyorum ıhtıyaclsrımı falan gıbısnden konuşmayı denedınmı
Soran1 yıl5000 kez
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Durum bu kadar kötüyse her yönden bosanman en mantikli seçenek
02 Yorumla
Soran1 yılDaha anlatmadığım çok kötü şey var
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ouw mevzu büyük, fantezi sever kadınsın aşk tutku dolusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİşin çok zor ve ne desem boş Allah yardımcın olsun ama boşanmak bir çözüm bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHap neredeyse söylesin sen git al bari yoksa gelmeyecek gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞeker hastalığı cinselliği isteği azaltır tedavisi yokmu
03 Yorumla
Soran1 yılTamamen yok bir şeyler kullanıyor ama çat pat süreklilik yok hap alacaktık oda hala yok
Cevap sahibi1 yılEreksiyon olamıyorsa sebebi şekerdir bu düzelmezse evlilik bitebilir çaresini bulmanız gerek
Soran1 yılEreksiyon oluyor ama aşırı şekilde değil aşırı şekilde çok nadir oluyor ya aslında her şekilde kalkıyor kardeşim öpünce bile
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılhayaller ve hayatlar maalesef bencil bir eşin var maalesef
04 Yorumla
Soran1 yılBencil değil aslında ama bu konuda öyle gibi gözüküyor sen bencilliğini nerelerden anladın mesela
- 1 yıl
fedakarlığı hep sen yapıyorsun gibi anladım paylaşım yok sanki senin müdahalelerinle oluyor gibi
- 1 yıl
eksiklikleri birlikte tamamlamak gerek her şey alt seviyede olunca stres üzüntü mutsuzluk dediğin gibi kavuşmak için çok beklemişsiniz karşılığı böyle olunca düşüncesizlik bence
Soran1 yılEvet öyle bir nevi tabi burada iyi tarafını anlatmıyorum şikayetimi anlatıyorum ama iyilerden çok kötüleri var evet. Daha çok çabalayan benim bence de
Gizli Üye(36-45)1 yılYani bende yaşadım bunu ama kadınların ilgisizliği saha yaygın. Erkeğin isteksizliği daha kötü ya. Konuştun mu güzelce bunu. Sorun çünkü bu
06 Yorumla
Soran1 yıl5000 kez
Cevap sahibi1 yılNe diyor. Savunması ne bu konuda
Soran1 yılYapcaz halletcez konuşurken aşırı mantıklı ama uygulama istikrar yok
Cevap sahibi1 yılVar bi derdi. Bence psikolojik. Boşanma sakın
Soran1 yılErken boşalma ve az da ereksiyon sorunu birde maddi durumlarla çok boğuştu
Cevap sahibi1 yılPsikolojik işte üzme kendini düzelir ya. Erkek sonuçta. Çok dayanamazsan mastürbasyon la çöz şimdilik. Bende öyle yaptım hep. Karamsarlık daha da yoruyor insanı
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cinsellik olmadan olmaz, evliligin özü cinsellik zaten
05 Yorumla
Soran1 yılBana göre de öyle ben ne zaman yaptığımızı unuttum 1 hafta kesin olmuştur 2 3 günden sonrasını daha saymıyorum unutuyorum başlarda sayardım artık sayamıyorum alıştım yapmamaya ama tabi kendi kendime yapıyorum
Soran1 yılÖzel değilse neden boşandınız?
1 yılÇok zor bir durum
30 Yorumlayazının aynını ona söyle.
03 Yorumla
Soran1 yılBin katını diyorum
Soran1 yılNasıl mesela
Seks olmayan evlilik bitmeye mahkumdur
05 Yorumla
Soran1 yılEvet ama anlamıyor ona normal geliyor
Soran1 yılOnun için olsa da olur olmasa da olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılvakit gelmiş ozaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇekilmez
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen gibi olanlar aldattığı için şikayet etmiyor
Soran1 yılNe gibi yani
Cevap sahibi1 yılSöyle erkeğini şikayet eden kadinlar bunu kimseye belli etmeden kocasını aldatıyor. Ancak sen böyle bir şeyi yapmıyorsun onu demek istedim
Soran1 yılYa ben ona gram doymadım bunca yıl üstüne ne imkansızlıkların üzerine evlendik. Allah büyük konuşturmasın büyük konuşulan ne varsa olur ama hayatta öyle şey yapmam her şeyden önce insan kendine yakıştırmamalı şu an başkasının soyadındayım ve evlilikte cinsellik çok şey olsa da böyle bir şeye girişmem en kötü boşanırım. Başkası olsa zaten anında boşanmıştım. Ama bu yuva çok zor kuruldu gram doymamışken ona hiçbir anlamda kötü bir şey yapamam yapmam.
Cevap sahibi1 yılHelal olsun sana be
Soran1 yılBeni 28 say onu da 31 daha bu kadar genciz bu yuva zorluklarla kuruldu. Kendi kendime yaparım ama kötü bir şey ona yapamam ben onu çok sevdim ne kadar birbirimize girsekte sevdim ve onunla hala sevgili gibiyim ona doyamıyorum %1 bile bu evlilikte ona olan olumlu duygumu kaybetmedim hele ki heyecanla cinsellikle alakalı zaten çok bir şey yaşayamadık istediğim gibi hala bakarken ona ulaşamamışım gibi hissediyorum bir yandan kötü bir şey sonuçta kocam ama yakın olamamak böyle hissettiriyor
1 yılGerçek olamazsın
42 Yorumla
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
Böyle şeyler söylemen
Gizli Üye(30-35)1 yıl12 yıl zaten yanlış olmuş abla
05 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Cevap sahibi1 yılYorgunluk olmuş 12 yıl ne be
Soran1 yıl12 yıl sevgili değildik tamamen birlikte değildik yani ayrıydık hep. Ve cinsellik yaşamadık. Birbirimize hiçbir anlamda doymamış iki insanız hani evlilik bir şeyleri tüketir derler ya bizde hiçbiri daha tükenmedi çünkü yapmadık ki öyle.
Cevap sahibi1 yılÇok saçma 12 yıl sonra evlilik nasıl aile böyle
Soran1 yılNeresi çok saçma ne saçmalıyorsun? Ben sana ne diyorum sen ne diyorsun? 12 yıl sevgili değildik diyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılÇekilmez
11 Yorumla- 1 yıl
Bizim gibi ülkelerde evlilik yapmanın sebebi cinsellik zaten.
Sekste kadınlar daha üstündür aslında.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılÇekilmez ya
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. İmkansız çok zor
10 Yorumla
1 yılHayır tabiki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılÇekilmez
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılsenin yaşadığın evlilik evlilik değil ki
02 Yorumla
Soran1 yılHiç değil
- 1 yıl
iyi aldatma olmamış
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşanma hap başka birşeyler içsin duzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBoşanmak için geçerli sebep bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Boşa uğraşma hödükle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılYok çekilmez
00 Yorumla Olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÇekilmez
00 Yorumla
1 yılOlmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne