5 yıldır evliyiz ve 1 tane çocuğumuz var. Özellikle çocuktan sonra cinsel hayatımız yok denecek kadar azaldı. Bu süreçte eşime karşı kırıcı davrandığımı da düşünmüyorum. Çocuğumun gelişimi ve psikolojisinin bozulmaması için boşanmayı da düşünmüyorum ama cinsellik de bir ihtiyaç sonuçta, hele benim gibi oldukça istekli biri için. Sizce ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
cinsellik sadece ihtiyaç değil. Evliliği ayakta tutan temellerden biri. Bu yüzden yokluğu, saygının sevginin olmayışı kadar zarar verir ilişkiye.
Bir olayı iki taraftan dinlemeden konuşmak yanlış ancak kadınlar genelde özellikle çocuk olduktan sonra artık seksin gereksiz olduğunu düşünürler. Çünkü onlara göre evliliğin anlamı budur. Çocuğu yapınca sekse gerek kalmaz.
Fırsatınız varsa çocuğu bırakın, hafta sonu ya da sadece bir gece için bir otele gidin. Flört edin. Evet biraz yorucu biliyorum ayrıca tek tarafın da emeğiyle olmaz ama belki bu ufak jestleriniz onu da heyecanlandırır. BElki seksin zevk alınan bir şey olduğunu tekrar hatırlar.
Sadece seks yok diyreek bir evlilik bitirilmemeli. Ama çabalar da sonuç vermiyorsa belki oturup konuşmanın vakti gelmiştir. Sizin için önemini mutlaka bilmeli eşiniz.42 Yorumla
Soran+1 yılYol gösterici yorumunuz için teşekkür ederim
Tahminim cinsel isteği zaten az biri çocuk olunca daha da arttı.
Konuşmak olabilir bu durumun sizi kötü etkilediğini ama bir görev gibi yapmasından ziyade onunda bu isteğini daha aktif görmek istediğini söyleyebilirsin.
Ama özünde isteği az ve önemsemez ise seni anlamaz sadece seks yapar geçer maalesef.17 Yorumla
Soran+1 yılEvet, isteği az ve görev gibi yapmasını ben de istemiyorum
Soran+1 yılEvet sadece bir taraf uğraşıyor ve bir noktadan sonra da daha uğraşmak istemiyorsunuz maalesef
Soran+1 yıl%60 diyebilirim
Soran+1 yılBu gidişle sonu ya kendi kendime devam etmem ya da hiç istemediğim halde aldatmak, bilemiyorum. şu an için kendi kendime takılıyorum ama nereye kadar gider bilemiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEveeeet aynı sorunu paylaşıyoruz, tek fark biz daha bir bucuk yıllık evliyiz. Ama görünen o ki 5 yıl sonra senin şu an durduğun yerde duruyor olacağım. Bende aynı şekilde kıramıyor üstelemiyorum. Kıt görüşlü biri olmadığım halde bir çıkış yolu bulamıyorum. Üstelemenin onu bu olaya soğutacağını düşünüyorum. Taktikle olurmu bilmiyorum. Sonuçta hormonlarında etkisi var. Ama hormonal bir problem olmayabileceğinin ve beni arzulamadığınında düşüncesindeyim!
Bakımlımıyım? Evet. Yeterlimi? Değil gibi!
Pes edecekmiyim? Hayır!
Aldatmak gündemimde yok!
Ama cinsellik evliliğin temellerine. Duygularını anlıyorum, muhtemelen sürekli sinirlisin ama kendini tutmaya çalışıyorsun, mutsuzluk ve geçimsizlik...57 Yorumla
Soran+1 yılEvet, duygularıma tercüman olmuşsun. Umarım kısa zamanda düzelir bu durum.
Cevap sahibi+1 yılSenin 5 yıl olmuş kalıcılık yönünde ilerliyor
Soran+1 yılKendimden ümidim yok zaten ben senin için söylemiştim.
Cevap sahibi+1 yılSen yine denemekten vazgeçme kardeşim doktora gidin bir hormonların baktırın o normalde psikologa gidin ama çözün daha gençsin ömür geçmez böyle
istersen ekle beni
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için
Cevap sahibi+1 yılKendine bak asla salma spor yap vücut geliştirme azda olsa, temizliğine herzaman dikkat et ve ona olan ilgini biraz azalt dışarıya gidebileceğin düşüncesini kafasına sal ama abartmadan! Benim kendim için stratejilerim bu şekilde.
Soran+1 yılTamamdır, uygulamaya çalışayım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olmaz aynı evin içerisindeniz illa bir şeylerin olması şart. Eğer olmuyorsa bu sorun demektir. Neden ve sebeblerine göre karar vermek lazım onun dışında çok zor.
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet, bence de sorun
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerde okuduğumu bilmiyorum (psikolog yazmıştı galiba) evli bir çift psikoloğa gidiyorlar. Sorun çocuk olduktan sonra kadının cinsellikten uzaklaşması/boşalamaması vs. Psikolog birkaç şey öneriyor olmuyor en son farklı bir yerde seks yapın diyor ve bu sefer olumlu sonuç alınıyor. Daha sonra Psikolog durumu çözüyor. Bebek yatak odasında çiftle beraber kaldığı için kadın bu durumdan etkilenip seksten uzaklaşıyor. Sizde de benzer bir durum olabilir. Bu yönden de birkaç araştırma yapabilirsiniz. Eşinizle konuşmayı deneyin. Seks yapmamanızdan önce gelen en büyük sorun; sorunları ya da herhangi bir şeyi konuşamamaktır.
31 Yorumla
Soran+1 yılYorum için teşekkürler, çocuk kendi odasında kalıyor, öyle bir problem olduğunu düşünmüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel yaşamınızın sağlığı için bir uzamana görünmeniz gerek iyi bir baba olduğunuzu düşünüyorum çünkü çocuğunuzun babasız büyümesini istemiyorsunuz fakat bu konuda eşinizi kırmamaya dikkat edin eşinizle romantik anlar geçirin çiçek alın, sinemaya gidin, lunaparka gidin hatta yemek hazırlayın bunlar aranızdaki bağları güçlendirir romantizm kadınlarda eşlerine karşı cinsel istek duymalarını sağlıyor eşinizin tatmin olabilmesi için kamasutra dersi alabilirsiniz pozisyon bilgisi önemli, bakımınıza dikkat edin kimse çekici olmayan bakımsız biriyle ilişkiye girmek istemez umarım görüşüm yardımcı olur
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumunuz için
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. cınsellıgı sevmeyen ıstemeyen ıkı kısı evlenırse olabılır ama renksız heycansız macerasız bır evlılık olur. Turk kadınını kotulemek gıbı olmasın ama Turk kadının seten anladıgı hıc bırsey yok ama sexı bıldıklerını zannederler tabıkı ıstısnalar vardır elbet ama yuzde 99 u boyle malesef. sexı gorev olarak goruyor veya bencıl davranıyor. aynı sey erkekler ıcınde geerlı AMAA nedense hep ınkar ederler ve cınsellıgı sapıklık olarak gorurler yataga yat oyle bekle zannederler.
10 Yorumlacinsellik olmayan hayatta evlilik sağlıklı yürümez. aldatma vs gibi durumlar baş kaldırır. bu sorun çözülmezse boşanmak en sağlıklısı
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için
- 22 gü
Ðüşünsenize, akşam aynı odada aynı yatakta yatıp sabah aynı yatakta uyanıyorsunuz. Sabah bir uyanıyorsun odanın içi o. s.. u. rukdan geçilmiyor... 7/24 aynı t.. u. valeti paylaşıyorsunuz... İnsan tabiatında böyle bir birliktelik olur mu. ? Flört döneminde çiftler mutluyken, evlenince erkeklerde bu libido neden düşüyor sizce. ? Bu ve buna benzer sebeplerden dolayı olabilirmi sizce. ? Hele bir de kız evinin biz erkekler üzerindeki konuşulmayan baskısı? Bugüne kadar hep gelin-kaynana çekişmesi konuşuldu. Nedense hiç damat-kaynana muhabbetleri konuşulmuyor.. İkide bir ayılıp bayılan zobu bir kaynana hayal edin.
+1 yılBunu yasayan tek insan olmadığını çevremdeki aile ilişkilerinden biliyorum. Turk kadınları genel olarak ilişkiye girmeyi bir görev olarak görüyorlar ve çocuğun doğumu ile bu görevin başarıyla tamamlanması hissi geldiğini düşünüyorum.
51 Yorumla
Soran+1 yılEvet, maalesef 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunun ne, onu tam anlayamadim? kadinlar dogumdan sonra genelde bir depresyona girer, hormonlar yerinde degildir, bebegin agir yükü, cinsellik düsünecek psikolojisi dahi bazilarinda yoktur.
Cinsellik konusunu esinle konustunmu? Cinselligin en büyük düsmani baski ile zorunlu yapilan cinseli iliskidir.
Cinsel yasamda bir sorun varsa bu genelde tek tarafli degildir, genelde iki taraftada sorun vardir, senin asiri istekte esine bir sorun olabilir.31 Yorumla
Soran+1 yılOna karşı kırıcı davranmadigimi belirtmiştim zaten. Zorla hiçbir şey de yapmadım zaten. Konuştuk tabi ama farklı bahaneler ile olmuyor bir şekilde
22 güÐüşünsenize, akşam aynı odada aynı yatakta yatıp sabah aynı yatakta uyanıyorsunuz. Sabah bir uyanıyorsun odanın içi o. s.. u. rukdan geçilmiyor... 7/24 aynı t.. u. valeti paylaşıyorsunuz... İnsan tabiatında böyle bir birliktelik olur mu. ? Flört döneminde çiftler mutluyken, evlenince erkeklerde bu libido neden düşüyor sizce. ? Bu ve buna benzer sebeplerden dolayı olabilirmi sizce. ? Hele bir de kız evinin biz erkekler üzerindeki konuşulmayan baskısı? Bugüne kadar hep gelin-kaynana çekişmesi konuşuldu. Nedense hiç damat-kaynana muhabbetleri konuşulmuyor.. İkide bir ayılıp bayılan zobu bir kaynana hayal edin.
00 YorumlaOlmazmı hocam evlilikte cinsellik. Olacak tabii ki çocuğa yakalanmadan ama ha dikkat :D
17 Yorumla
Soran+1 yılOlsun da çocuğa yakalanmayiz kesinlikle 😃
Soran+1 yılO da biliyor ihtiyaç olduğunu ama kendisi ihtiyaç olarak görmüyor maalesef
Soran+1 yılÖyle bir durum değil
- 22 gü
Hahhhh eşe karşı libido kaldıydı da, sorun çocuğun uyanması oldu haaa.. Boş yorum yapıyorsunuz. Gerçekleri konuşmaya ve yüzleşmeye çekiniyorsunuz.. Kardeş, ben kadınımla aynı yatakta yatmak zorundamıyım ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirbirinizi en iyi tanıyan sizlersiniz, birbirinize yaklaşıp yine siz çözmelisiniz inşaAllah bu durumu. Tez vakitte eski halinize dönmeniz dileğiyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahu burada gene bir hinlik şeytanlık var. esim istemiyot eee burda biri varsa bana gelsin.
Belkide sen kadını soğuttun erken boşaldın kendi zevkini aldin sonrada arkani döndün.
Belki onu tatmin edemiyorsun.
Suc hemen kadinda. ohhh salla gitsin. kadin senin heveslendir.00 Yorumla
+1 yıleşinle anlaşma yoluna git bence bu işi zevke dönüştürün. siz bazı şeyleri ne kadar kutsamazsanız eşinizde size ayak uyduracaktır.
10 YorumlaCinsel hayatın olmadığı evlilikler zamanla biter genelde. arada bir kaç tane çıkabilir bitmeyen oda başka sebeptendir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik önemli bir konu eşinle konuşmalısın. Çocuğunuzdan vakit bulamıyorsa çocuğunuzun büyümesini beklemelisiniz
21 Yorumla- 22 gü
Bu ne saçma bir çözüm yöntemi. ? Saçmalamaya gerek yok.
Eşiniz peki nasil? O istemiyormu? Siz hiç yaklaştiniz bir şeyler yapmaya kalkiştinizmi?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet, istemiyor maalesef. Tabiki söylüyorsunuz, durumu ifade ediyorsunuz ama sonuç olmayınca siz de bir noktadan sonra bırakıyorsunuz artık
Belki zevk veremiyorsun kendi işini bitirip dönüyorsan sırtını demek ki
15 Yorumla
Soran+1 yılSırtımı dönüp yatmadım hiçbir zaman
Soran+1 yılHiçbir şekilde zorlamadığımı söylemiştim
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen ben istemem. Cinsellik olmadan hayatta olmaz
22 Yorumla- 22 gü
Olay budur işte.. önemli olan, araya kayınçolar girmeden, kavga dövüş olmadan Kız tarafından pataklanmadan boşanabilmekten geçiyor maalesef
+1 yılBunu eşine söylüyor musun
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet, biliyor tabiki
+1 yılEşinizle bu durumu acık açık konustunuz mu?
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet, konuştuk, biliyor durumu ama sonuç yok maalesef
- +1 yıl
Memnun değilseniz durumdan aldatmayı değil ayrılmayı düşünün bence..
Soran+1 yılÇocuğun etkilenmemesi için şu an birşey yapamıyorum
- +1 yıl
Çocuk küçük mü
Soran+1 yılEvet, 3 yaşında
- +1 yıl
Eşinizle konuştunuz ve eşiniz ne dedi bu duruma
+1 yılEşinse durumu açıkça konuşabiliyor olmanız gerekir
28 Yorumla
Soran+1 yılZaten biliyor herşeyi, ne yaşıyorsak birlikte yaşıyoruz
- +1 yıl
Peki problemi neymiş?
Doğumdan sonra bir müddet bu olur aslında normal ama 5 yıl demişsin. Sizin bir uzman yardımı almanız lazım.
Soran+1 yılUzmanla görüşmek ister mi bilmiyorum, bakalım
- +1 yıl
Bence istemesi lazım çözmeniz gereken bir durum
Soran+1 yılEvet, çözülmesi gerekiyor ama çözülür mü bilemiyorum
- +1 yıl
Bol şans diliyorum🤗
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikle çocukla bunun ne alakası var. Evli ama cinselliğe daha düşkünler var 😂
24 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum alakasını, çocuktan sonra cinsel isteksizliği iyice arttı. Benim gördüğüm bu
Cevap sahibi+1 yılBence onla alakası yoktur
Soran+1 yılNedir peki?
Cevap sahibi+1 yılBen nerden bileyim
Aldatacaksın, başka çare yok. Ama şunu da bilmelisin, eşinde de aynı hisler vardır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbizde de öyleydi çocuktan sonra ben konuştum eşimle düzeldi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun doktorları, uzmanları falan vardır, eşinle beraber gidersin falan..
yoksa burada sormandan başka bir anlam çıkıyor00 Yorumla
+1 yılOluruna bırak
22 Yorumla
Soran+1 yılBöyle çürüyüp gidelim yani 😃
- +1 yıl
ot olalım yani :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan bir cacık olmaz.. Aldat.
10 Yorumla
+1 yılgelsin gizli tedavi yöntemleri
00 YorumlaOlur diyen gitsin japon balığyla evlensin
10 Yorumla
+1 yılZor olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYardimci olmak istiyorum sana
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılAynı şehir ise daha iyi olur diye söyledim ben İstanbul
Soran+1 yılAnkara da nasıl bir yardım anlamadım?
- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılEşin mi isteksiz peki
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Doğumdan sonra belki yatakta yetmiyorsun dur hiç konustunmu onunla ne istiyi yatakta hangi pozisyonu yapma istiyo ya da ön sevişmeyi kısa tutuyirsun dur
Buraya yazmak yerinle eşinle konuşsan
30 Yorumla
+1 yılHiç mi yapmıyor
14 Yorumla
Soran+1 yıl3-5 ayda bir neredeyse hiçe denk geliyor galiba
- +1 yıl
O ne reis hiç yapmasın daha iyi. Haftada en az 3 kez şart
Soran+1 yılYani, bence de
- +1 yıl
Boşa gitsin
olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapmam gerekir?
uyum nsll
04 Yorumla
Soran+1 yılUyum derken?
Soran+1 yılOnlarda bir sıkıntı yok, özellikle çocuktan sonra cinsel yönden isteksiz
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.
10 Yorumla
+1 yılÇok zor ya
20 Yorumla
+1 yılOlmaz neden olsun ki
10 YorumlaOlur bence..
10 Yorumla
+1 yılHiç olmaz
10 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Cinsel hayatı olmayan bir evlilik olmaz
Evlilik devam edebilir ama artık içinde bulunulan kurum evlilik değildir. Bütün bunların sonucunda;
Bütün bunlar şart değildir ama evlilikte cinsellik bittiğinde yaşanan olası sonuçlardır.
Evliliği diğer bütün birlikteliklerden ayıran tek şey cinselliktir
Cinsellik iyi olduğunda eşleri birbirine yakınlaştırdığı gibi kötü olduğunda eşler birbirinden uzaklaşır. Çocukları için evliliklerini yürütebilirler ama artık eskisi gibi karı koca olmaları mümkün değildir. Bir dost olarak beraberliği sürdürebilirler.
Eşlerden bir tanesinin cinsel isteği fazlaysa o zaman ya bu cinsel isteğini dışarıda doyurmanın yolunu arayacak ya da bunu yapamıyorsa eşinden uzaklaşacaktır. Bu yüzden evlilik için cinsellik önemlidir. Eşler birbirlerine olan cinsel ilgilerini kaybettiklerinde bir yardım almalı. bu cinselliği tekrar yaşamanın yollarını aramalı ve birbirlerine tekrar yakınlaşmalıdır.
Cinsellik azaldıkça eşler birbirinden soğuduğu için tekrar yakınlaşma kolay olmayacaktır ancak bu yakınlaşmayı sağlayamadıkları zaman artık paylaşımları kalmayacaktır. Benim önerim böyle durumlarda mutlaka bir psikolojik yardım almaları gerekliliğidir.
Teşekkür ederim Hocam yorumunuz için.