Sevgilim ilişkiye girmek istiyor ama evlenmemize daha var zaman evlenmeden ilişkiye girmek hep kötü sonuçlar mı getirir ben de onu istiyorum yalan yok aramızdaki kimyayı ikimiz de biliyoruz 4 yıl oldu ama evlenmemize daha zaman var bazı sebeplerden dolayı ben de evlenince olsun istiyorum ama evlenmeye de daha var napıcaz bilmiyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
4 yil sabreden yine sabreder en azindan Nisan yapın bekareti koruyup iliski yasayin
Sabretsin ya bencede
Bazi şeylere izin ver hevesini alsin
Nelere verim bilmiyorum bu dört yıl içinde ilk defa geçen bir ay önce öpüştük ondan önce sadece el ele tutuşma yanaktan öpme sarılma vardı böyle konular bile yoktu opustukten sonra aradaki utanma gitti seyine dokundum oda göğsüme dokundu öpüştük bir sürü yetmez mi ya
Yetmemiş demek deme yaz orada konusalim
Yok olmaz dm burdan söyle
Burdan detay vermiyim sevis sadece bekareti koru kesinlikle nişan falan yapın söz isteme
Oda dedi nişan yapalım en azından diye bende dedimki nişanı uzatmak iyi olmaz evlenecek zaman yaparız nişanı sonra evleniriz dedim
Uzamaz bağlanır 1 yil sonra nikah olur
O zaten evlenmek istiyo başından beri önce ben istemedim şimdi de farklı bi konu girdi araya evlenemiuoruz hemen
Nedir farklı konu
Uzun hikâye boş ver
Verdim gitti bye
Dayanmaya calıs sevgılın guven vermıyorsa sonunda ayrılıkda olabılır buda senı uzer.
Dayanirim ben ama o sürekli istiyor kendinden emin konuşuyor bende onu istiyorum ama evli değiliz diye istemiyorum
acele ettiğine göre ilişki bitmek üzere. Seven sebdiğini bekler dayanır
Hayır aramız çok iyi öyle bir durum yok sadece libidolar yüksek
Nikah olmadan verme belki yüzeysel olurda giriş olmazsa iyi olur
sakın yapma taviz tavizi dogurur bir kere yaparsan hep daha fazlasını ister sonunda birgun bırakadabilir garantisi yok
Doğru söylüyorsun
maalesef böyle durumu yasadım yasayanda çok gördum kendini riske atma
son pişmanlık fayda vermiyor iş işten geçiyor bir defa yapınca bir taraları kalkıyor artık seni cepte göruyorlar
eger kafana takılan konular varsa bu konuda iknaya ihtiyacın varsa takip edebilirsin beni bildigim örnekleri anlatırım vaz geçersin
Yok bende zaten yapma taraftarı değilim ama yok diyorum olmaz sevgilime o gün gelsin bakarız falan diyip arsız arsız gülüyor işin kötüsü bende ona karşı öyle çekim hissediyorum
hissedersin o yuzden riskli
Sakın yapma vur kaç taktiğini uygulayabilir erkek milleti kötüdür
Vur kaç ne
Evlenmeden ilişki yapmaman gerektiğinin sebebi
Zina batakliktir
Zina kullanılmıştır
Zina büyük günahtır
Evlilikten önce size yaklaşan adamdan beş kes fayda gelmez
Bırakın böyle çürük elmaları
USULSÜZ VUSÛL OLMAZ!
Teşekkürler
Her şeyin bir büyüsü vardır. Nikahsız bir beraberlik evlilikteki olası mutluluğu yok eder.
Çok haklısın
Ayrılınca pişman olmiycaksan sorun yok
Arkadan ver sende olmaz mı?
Bazı sebeplerden kastın nedir?
Biraz uzun hikaye
Kız çok merak ettim ne olabilir ki
Söylesem beni linçlersin😂
Linç edecek kişi sence ben miyim? Bakire olmadığın için mi endişe ediyorsun
Yok bakireyim ve bu benim ilk sevgilim 4 yıldır ilişkimiz var ve daha 1 ay önce öpüştük ilk dwfa linç konusu da farklı (cezaevinde)
Cezaevinde nasıl olacak ki o iş? Linç edecek halim yok. Sınanmadığım hiçbir şeyin yargılayanı olmam.
Teşekkür ederim yargılamadığın için açık cezaevinde iki ay orada durup iki hafta çıkıyor izne
Yerinde olsam çok iyi düşünürdüm belki de bu evlilik işiniz olmayacak sonrasında üzülen sen olma ( benim de 5 senelik ilişkim var yüzeysel şeyler dışında bir şey yaşamadık. Bizim de maddi yönden sıkıntılarımız var diye evlenmedik hakkımızda hayırlısı )
Yok ya olmaz inşallah ben tutarım kendimi istemeyince yapmaz zaten istiyosa da çok gizlice evlensek nasıl olur acaba kimseye söylemeden sonrasında yine isteme düğün olur ilerde
Evlilik dediğin şey duyurulması gereken bir eylem. Gözünü karartma kız iki saniyelik zevk için. Yüzeysel şeyler yaşayın ama size evlilik öncesi ters geliyorsa biraz dayanın.
Yaa bunu da duymuştum herkesin duymasi lazımmış nikah için off yapmam ya az daha dayansin
bu kadar saf olamazsın ya inanamıyorum
Nasıl
verirsen sana güle güle diyorum
Yüzeysel oral anal idare edin bence
Yani evlilik sonrası da ilişki kötü bitiyor
yaşlar kaç
24-22
evlenmemenize 1 yıldan fazla varsa aldatmamak için istiyor sanırım
Evet baya var daha
dini nikah kıyın o halde
Dedim ben aramızda evlenelim gidip hem dini hemde normal sonra evlenecek zmaan ailelere söyleriz isteme düğün olur falan dedim
ee..
Evliliğe nekadar var
3 yıl falan var
Baya da varmış yaomasan trip atacak yapsan istemiyon
En iyisi küçük şeylerle durumu idare et
Seyimden op diyo 🤣🤣 istesem bana da yapmak istiyo ama ben istemiyorum
Hahahhajah gelsene bir şey sorcam burdan yazamadım
Yok gelemem burdan yazabilirsin
Burdan yazamadım neyse tam
Ona karşı istek var mı
Evet var
Yakınlaşma oldumu
Öpüştük seyine dokundum oda gigsume dokundu kucağında öpüştük bir kaç Saniye vs vs sevişme oldu işte
Ulaşsana bana acil
?
Olmaz burdan yazabilirsin
Korkma yemem seni
Nisanlimisiniz
Yok değiliz normalde çoktan evlenicektik farklı olaylar oldu evlenemicez bı kaç yıl daha
Hic yapma valla cekim de olsa yaklasma
Sakın verme