Evlilik öncesi cinsel ilişki yaşayıpta pişman olan var mı? Evlilik öncesi cinsel ilişki yaşanmalı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKesinlikle evlilik öncesi yaşanması lazım zaten. Test sürüşü yapmadan araba bile almıyorsun. Belki karşındaki insanın çok garip senin kabul edemeyeceğin fantezileri , huyları var? Evleniyorsun , kabak getiriyor hadi bunu içine sokalım diye. O yüzden evlenmeden önce olması en doğru olanı , bırakın dini falan. Sanki hayatınızı komple dine göre mi yaşıyorsunuz da , evlenmeden önce ilişkiye karşısınız? Yalan söylüyorsunuz , dedikodu yapıyorsunuz , her türlü hak yiyorsunuz. Kendi inandığınız dine göre de zaten cennete girmeyeceksiniz o yüzden dini falan bir kenara bırakın. Öyle de cehenneme girecen , böyle de cehenneme girecen. Kesinlikle evlenmeden önce yapın , karşınızdaki insanı tanıyın. Hadi öptüm hepinizi.
14 Yorumla
Soran+1 yılTest sürüşü ile kıyaslamak yanlış bence
Soran+1 yılIstenmeyen gebelikler yaşayabiliyor, ya da bir taraf mağdur olabiliyor,
- +1 yıl
Örnekler bir olayı anlamayı kolaylaştırmak için verilir. Ben test sürüşünü kıyaslama olarak değil örnek olarak verdim. Yoksa karımızın vites kolu yok farkındayım.
- +1 yıl
Yapın kardeşim yapın. Ölünce hep birlikte cehenneme girecez zaten emin ol hiçbirimiz cenneti hak edecek kadar temiz değiliz :D
En İyi Cevaplar
+1 yılbuna zina deniyor. ve haram üzerine yuva kurulmaz. ve ayrıca şu ayeti hiç unutmamak gerekir ; "Zina eden erkek, zina eden veya müşrik bir kadından başkası ile evlen (e) mez; zina eden kadınla da zina eden veya müşrik bir erkekten başkası evlen (e) mez. Bu, (diğer) müminlere haram kılınmıştır." (Nisa 3)
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim...
+1 yılBana göre yanlış değil ve yaşanmalı. Ama yine de herkesin kendi tercihi.
Ben, evleceğim insanla olan cinsel uyumumu bilmeliyim. Aynı şekilde o da bilmeli.
Sonra evlenince, " Zevk alamadım, tatmin edemedi, göğüsü küçük, vücudunu beğenmiyorum vb. " sözler çıkmasın ve evlilik zora girmesin.01 Yorumla
Soran+1 yılKişisel görüşünüzü paylaştığınz için teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
+1 yılYanlis degil gayet normal bizim ulkemizde cok tabu oldugu icin cinsellik kullanilma araci olarak kullaniliyo ozellikle kadinlarda yine de her seye ragmen yaşanmali
21 Yorumla
Soran+1 yılinancın ve kültürün etkisi büyük evet
Yaşanm'amamali hem ziyana bulaşilir, hemde evlilik sonrası bu alışkanlık devam eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum teşekkürler
+1 yılTek partner olacaksa yaşanabilir daldan dala konmak yanlış
02 Yorumla
Soran+1 yıliki tarafın da rızası varsa olmalı mı diyorsunuz
- +1 yıl
Cinsel ilişki zaten iki tarafın rızasıyla olur diğer türlü t3cavüze girer
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinen doğru olmadığı için bende evlilik öncesi yapmayı düşünmüyorum
34 Yorumla
Soran+1 yılBen de inanç açısından bakıyorum yoksa şimdiye çoktan yaşardık
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılMastürbasyon dinen caiz mi peki
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum
+1 yılyaşanmalı ne mal çıkacağı belli olmaz
39 Yorumla
Soran+1 yılYaşlandıktan sonra pişmanlık hissi olur mu
- +1 yıl
niye olsun
Soran+1 yılDini açıdan yasak olduğu için
- +1 yıl
işlenmeyen günah kalmadı ki zaten
Soran+1 yılHaha orası öyle
- +1 yıl
Dini nikah yapar günah kalkar ortadan
- +1 yıl
dini nikah diye bişi yok
- +1 yıl
yeni jenerasyon muhafazakarlar kendini ruhen rahatlatmak için imam nikahı yapıp cinselği yaşıyor günah işlememiş oluyor ama Allah’ı kanadıramayacağını bilmiyor tuhaf bir yaratıklar
- +1 yıl
dini nikah geçersiz zaten ayrıca 3ten fazla evlenip boşanmak hoş karşılanmıyor dinde
+1 yılKültürlere inançlara kişilere göre değişir.
12 Yorumla
Soran+1 yılSizin görüşünüz nedir
- +1 yıl
Benim görüşüm beni bağlar paylaşmak istemiyorum.
Yanliş
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi açıdan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam