Bence evlenmeden önce kesinlikle yaşanması gerekiyor ben uyuşamadigim biriyle bir evlilik istemem insanlar bunu yasamadan nasıl evleniyor şaşıyorum doğrusu ya gerçekten bir uyum yakalanmasa istekleri beklentileri bir olmasa benim için ayrılık sebebi ama evlendikten sonra boşanma oluyor o yüzden ben evlilik öncesi cinsellige kesinlikle olumlu gözle bakıyorum hatta olması gerekir sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmalı. Bekaret denen şey bu yüzden saçma. Yani, erkeklerin evlenmek için bekaret aramaları saçma. Lan belki bir ömür cinsel tatminsizlik yaşayacaksınız, bunun garantisi yok ki. Baktın kadın uyuz, ya da erkek kaldıramıyor, erken boşalıyor, ayrılırsın.
14 Yorumla- +1 yıl
Aferin, bilinçli, mantıklı kadınsın.
- +1 yıl
"Bakire olmadığın için seninle evlilik düşünmem" diyecek bir erkeğe de boş ver çekebilmeniz gerekir.
- +1 yıl
*s.. ktir çekebilmeniz
Soran+1 yılEvet kendileri hiç ilişki yaşamamış gibi bakire aramaya hakları yok
En İyi Cevaplar
+1 yılSonunda böyle düşünen birisi çok şükür🙏 Evlenmeden olmaz diyenler evlendikten sonra kötü sürprizler ve hayal kırıklıkalrı yaşıyor, ya tenleri uyuşmuyor ya da eşinde iktidarsızlık oluyor ve sonunda aldatıyorlar. Cinselliğe öcü gibi yaklaşanlar yüzünden boşanmalar da artıyor. Seksi öcü gibi gören, dişil enerjisi düşük kadının da içi boş buzdolabından bir farkı yoktur gözümde.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sana yüzde yüz katılıyorum, erkekler de var ama bu düşünceye sahip kadın az valla...
evlenmeden önce uyum var mı yokmu bilinmiyorsa evlendikten sonrası tamamen piyango uyum yoksa da büyük hayal kırıklığı ve sıkıntı... dediğin gibi boşanmak için uyğraş tabi herkes de boşanamıyor etraf mutsuz insan ordusu20 Yorumla
+1 yılDikkat et de adın çıkmasın ayrıca her erkek senin bu önerini beğenir ama iş evliliğe gelince bakire ararlar bunu da unutma.
Sende kendince haklısın en azından fikrin böyle00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılevlenmeden yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonunda aynı düşüncede olduğum birisi. Yani evlenip istemediğimiz bizi tatmin etmeyen bişeyle karşılaşıp boşanacağımıza evlenmeden önce ten uyumumun olduğu biriyle evlenirim ve bu sebepten boşanmamak daha mantıklı.
41 Yorumla- +1 yıl
Bilinçli ve mantıklı olduğun için sana da aferin.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok haklısın. Cinsellik yaşamayan bayanlar evlendikten sonra karşılarına bamya çıktığında evlendiğine bin pişman oluyorlar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir haklısın adamın şeyi ufak olur ten uyumu olmaz ve daha bi çok şey
10 Yorumla Yüzde yüz haklısın sonra bazı ‘küçük süprizlerle’ karşılaşabilirsiniz
10 YorumlaBencede gerekiyor sonrasınra çok problemler çıkıyor ü.
10 YorumlaKeşke senşn gibi düşünse herkes önceden yapmayanlarda hüsran oluyor genelde bu oran çok yüksek
00 Yorumla
+1 yılAile baskisi evde kalcam stresi çocuk olsunda ne olursa olsun mantigi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türk kadınlarının yorgan altında tek pozisyon da ışıklar sönük südyen üstünde bir cinsellik anlayışı var evlilik öncesi yaşasan ne olur yaşamasan ne olur ilk önce kendinizi geliştirin düzeltin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi de cinselliği çok iyi olsun, ama bir şekilde bir huyu var ve ondan vazgeçmiyor, yine boşanırsn 😂 senin yaptığın bir işe yaramıyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaçıncı da karar verirsin tam bu benim evleneceğim erkek diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın ben yaşadım. Sevdiğim için geçer demiştim geçmedi
00 Yorumla
+1 yılOlur yani bir ürünü bile denemeden almıyoruz kaldı ki ömür geçireceğimiz
10 Yorumla
+1 yılMantıklı olan bu bencede
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgayet mantıklısın sen istediğin malı buluncaya kadar epey deneme yaparsın :)) düğünden önce albümün olur düğün esnasında arkadaşların yayınlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBizim Fikrimiz önemli mi gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede ve fikirler fanteziler soylenmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok dogru
10 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaSanırım bu taktikle 7 veya 8 kişiyle seks yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşıyor musun peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyüklük icinmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç partnerin oldu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği