Birçok kişi hissettiğini içinde yaşayıp dışarıya yansıtmamayı seçiyor. Bazen yanlış anlaşılmaktan, bazen de etiketlenmekten çekiniliyor. Sizce asıl zor olan hangisi?

Birçok kişi hissettiğini içinde yaşayıp dışarıya yansıtmamayı seçiyor. Bazen yanlış anlaşılmaktan, bazen de etiketlenmekten çekiniliyor. Sizce asıl zor olan hangisi?

Ya ben istesene Beni anlayan bir kız yok ki ya Merak ettiğim şey şu bir kızdan Hani istemek niye bu kadar zor ya da neden vermek bu kadar zor anlamıyorum ki her iki tarafında zevk alacağı bir şey bu ama ben şunu biliyorum artık Beni anlayacak kız da yok evlenemeyeceğimi de biliyorum E ben vazgeçtim ya hani bu O yüzden Dinimi falan değiştirdim yani
istemek de dile getirmek de açıkçası benim için zor değil. birini arzulamak ve bunu dile getirmek güzel bi şey, o yüzden söylemekten çekinmem aksine bunu dile getirmek hoşuma gider. duymak da tahrik edicidir diye düşünüyorum.
ancak tabii bu kişiden kişiye ve duruma göre değişir. çünkü ben yeni tanıştığım birine böyle bi şey hissetmem, çok zor. hissedebilmem için tanımam, flörtleşmem ve arzulamam lazım. onun da beni istediğini hissedersem aklımdan ne geçerse dilime dökerim, ben nasıl tahrik oluyorsam karşımdakini de aynı şekilde tahrik etmeye uğraşırım.
İkisi de kolay benim için çünkü istediğim şeyi kadınıma rahatça söylüyorum
Ama kadın için aynı şey geçerli değil kadın ne dile getiriyor nede istiyor
Bir çok kişi için dile getirmek zor fakat , ön yargıları bir kenara bırakmak gerek ki , istek dile getirildiğinde, kelimelerin altında bir şey aranmasın
Değerli bulduğun için çok teşekkür ederim 🌷🌹🌷
Cevap
47Cevap
İstemek zor değil bunu dile getirmekte zor değil ama sen istedikten sonra karşı tarafın bunu ciddiye almayıp hiçbir şey yapmaması evet bu zor bir şey
zor değil benim için.
Dile getiremiyor çoğu. Yanlış anlaşılırım diye çekiniyor.
Her ikiside benim için kolay sorun etmem sorun yaşamam
İşini bilen ikisini de yapar bilmeyen sadece istemekle yetinir..
Dile getirmek daha zor. Tabii bu istediğin şeyin abzürtüğüyle de alakalı.
Abla seni kickde gördüm yaşın biraz var gibi bu görsel biraz ayıp değil mi? Maşallah cesuruz
Bence dile getirmek daha zor, çünkü hissetmek insani bir şey ama söylemek için cesaret gerek. İlk adımı atmaktan korkmamak önemli.
İstediğimi açıkça dile getiririm.. aynı şekilde karşımdakininde net olmasını isterim çekingen tavırlı bir partner beni çekmez iter
Başlarda dile getirmek. Bir arkadaşım vardı bu konuda master yapmıştı. Söze girek yoktu direk açar gömerdi
Dile getirmekten bıktığım için hissizleştim artık
İsteyipte dile getirememek iki tarafı da bitirir delirtir
Çok haklısın. O nedenle her insan kendine uygun birini bulmalı. Uyum çok önemli.
@Merops istemenin nesi zor 😂 dile getirmekten daha kolay tabi. İstememek sorgulanır 🤣🤣
İstemek şartlar oluştuğunda çok normal ama dile gelmek hayli zor.
Dile getirmeyi beceremeyen için her şey müstehak
Dile getirmektir tabii
Sevgilimse isterim de söylerim de hiç de zor gelmez. Bam bam bam :D :D
İstersen ama dile getiremezsin.
İkisi de zor değil kendi adıma
Benim için ikisi de zor değil 🖤
arzulanan kişinin bundan haberi olmaması zor
İstemek kendiliğinden olur, dile getirmek zorlar.
Bence bu bir fantezi, en seksi kadın modeli, tam adresi)
Ben dile getiririm
Bence Dile getirmek daha zor
Evliyim icimde yasadiklarimi esime soyleyemiyorum
Çok istemek güzel hissettirmek lazım
İkisi de zor değil
azdigin zaman is biter
Dile getirmek istemek de ne var
Yeri geldimi kendiliğinden çıkar
Ayıp ayıp çoçuklar var 😅😅
İsteyen belli etsin
İstemek çok zordur bana ver diyemezsin..
Zor olmamalı birinin içindekilerini öğrenmek
Dile getirmek sanırım
Hayatta zorlanmam
Zor değil ki
Ben isteyemem ama bi şekilde belli ederim.
Bunu dile getirmek
Kadınları ikna etmek zor
Getirmek
2 side çok zor:))
Dile getirmek
istemek biraz zor
İkiside zor değil
foto sanami ait
İstemek
Ikiside zor değil
Dile getirmek
Kadın çok ateşli