+1 yılGidip de her sevgili olduğu kişiyle yaşamayı isteyenler var. Sevgiliye belli etmem. O da belli etmesin isterim. İradesiz bulurum. Soğurum ama eşim belli edebilir. Ben de ona belli ederim. Kiminle karşılayacağım yani? Neticede cinsellik de ihtiyaç. Ayrıca başkasıyla karşılayacaksam niye evlendik diye düşünürdüm. 😂
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İtici falan değil
Biz toplum olarak cinsel açıdan çok geride kalmış milletiz
Ben buraya seks istediğimi söylerim gerisi karşı tarafın bileceği iş
Kimisi küfür eder, tersler, namus, ahlaktan bahseder
Namus ahlak kalmadı
Namuslar verildi
Ahlaklar bozuldu
Çok değerli namuslar
Namus için insan öldürülüyor
Namus falan umurumda değil
Zorla güzellik olmadan seks istediğimi söylersin red edilirse zorlamanın anlamı yok tek sorun tek sapık olan şey zorla güzellik
Yoksa seks istemek sapıklık değildir
Gene başlamasın şu tantanalar
Senin anana, bacına seks teklif etseler hoşuna gider mi diye
Amerika cinsel açıdan çok gelişmiş ülke
Oralarda p*rno stüdyoları var vesaire bundan ziyade oranın insanları bu konuda laga luga yapmıyor
Zorla güzellik olmadığı sürece sapık değilsin10 Yorumla
+1 yılDeğil hatta çok normal buluyorum seks isteğinin dile gelmesini. Sonuçta hissediyoruz hissettiğimizi neden saklayalım. Her konuda olduğu gibi bu konuda da açık olma taraftarıyım.
45 Yorumla- +1 yıl
Ya partneri istemezse
- +1 yıl
Partnerim eşim ise bir kere müsamaha gösteririm , sevgilim ise hoşgörü göstermem sen istemezsen ben hiç istemem derim.
- +1 yıl
Yok mesela utanıyorsa
- +1 yıl
@Yelizzilye1818 Partnerim neden utansın? Varoluşun temel parçası bu utanıyorsa paikolojik sorunun var tedavi ol derim.
- +1 yıl
Yazık kiz
+1 yılBunu yanlış anlayanlar olabilir ama normal bir durum. Tabiki bir kadın isteğini belli eder eşine. erkeğin belli etmesine gerek yok hep hazırda bekliyor 😄
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çekici demişlerdi bende önüme gelen kıza belli ettim ama inanın hiç çekici değilmiş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyle ben belli ettim adam takmıyor ghghf
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇekicidir
10 Yorumla çekici. arsız insanları severim, özellikle de bu konuda.
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çekicidir tabiki prensesim. Çok isterim öyle bir arkadaşı düştü sevgiliyi eşi… 😎
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl belli edeceğine bağlı knk sadece istiyorum dersen itici ama frikik verirsen cekici
27 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu kız 😂😂🖤
- +1 yıl
Yeme knk yazık bana 😂😂😂😂❤
- +1 yıl
Sen yorumlar olmasa sormuyorsun beni birde yicen mi❤😂
+1 yılÜlkemizde bunu açıkça belli etmek mümkünmü kadın söylese yollu oluyor erkek söylese sapık
11 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir eğer hoşunuza giden ve çekindiğiniz biri söylemişse sizi dertten kurtardı demektir sevinirsin ama ona karşı kıskançlık ve çekinme durumun artabilir
10 Yorumla
+1 yılSeks özeldir boyke konulara kendi cinsinle bile konuslmak devamını getirmek kötü birsey o yuzden özelin olan kişiyle paylaşman daha iyi olur eşi vs kişi olabilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Bence kadınlar o an yanlış anlıyorlar spontan olursa daha iyi olur anlık aynı evdesiniz mesela birden yapışacaksınız dudaklarını çekeceksin kendini oturtacaksın kucağına öpeceksin bol bol
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç çekinmeden söylerim eğer sevgilim ise.
Sevişmek istediğimi söylerim zaten o seks döner.
Kadin vücudunu iyi biliyorum.
O birleşmenin sonucu farklı bitme ihtimali bile yok.10 Yorumla
+1 yıldirekt belirtmesi itici ama kucuk mesajlar halinde belirtmesi cekicii
30 Yorumla
+1 yılbence çekicidir ! sosyal medyada oyun oynayan erkeklere gecelikle gelen kızların videolarına bayılıyorum 😉
10 Yorumla
+1 yılYani şimdi gidipte kimse tanımadığı bir kişiye bunu teklif etmez Türkiye'de gözlemlediğim kadarıyla bu iş için ilk başta sevgili olmak gerekiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Yani Freni patlamış kamyon gibi değilde, biraz daha romantik ve cull bir şekilde yaklaşmak daha çekicidir
10 Yorumla
+1 yıleğer bir şey isteniyorsa bu dolaylı olarak değil direkt olarak istenmelidir
açıkça belli etmek isteğin ciddiyetini belirler10 YorumlaBence çekicidir. Seks hayatın bir parçası. Önemli olan karşı tarafı mutlu ederken insanın daha da keyif alması
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Bence bu senin en özgür hakkındir isteyip istemediğini söylemlisin
20 YorumlaNasıl belli ettiğine ya da nerede ne zaman ve kimin belli ettiğine göre değişir.
20 YorumlaSeviyorsan çekicidir. İstemiyorsan itici,
Ama biz insan oğlu seks isteğimizi dile getirmekte zorluk çektiğimiz için bugün bu haldeyiz. 😂😂10 Yorumla
+1 yılyer mekan ve zamana bağlı, ortam uygunsan çekici dir bence
10 Yorumla
+1 yılDoğal ve içten belli etmek bazende argoca söylemek çekicidir bence
10 Yorumla
+1 yılİstediğini belli etmek kadar güzel bir şey var mı çünkü o an onu istiyorsun
10 YorumlaCok iyi bence. Keske her kadin boyle rahat olabilse
10 YorumlaBelli bir yaştan sonra belli etmeyenler gidip kumda oynasın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ortam dışı olursa itici olur. anını vaktini denk getirince ise süper olur
10 Yorumla
+1 yılAçıkça belli etsin tabi, meydan okusun, aklını başından alsın.. Bunlar önemli şeyler
10 YorumlaBana göre çekicikart açık oynanmalı, oyun 2 kişilik olunca
10 Yorumla
+1 yılVücut dili, ortam, hormonlar, yaşanmışlıklar ve bir sürü şeye göre ikisi de hissedilebilir.
10 Yorumla
+1 yılO durumdaki samimiyete gore itici veya cekici durabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDirek bu isteği dile getirmek değil de önce sıcak bi şekilde sohbete girip ortamı hazırlarsa net çekicidir.
22 Yorumla- +1 yıl
Bazen direk sert şekilde argoca söylemende çekici yapar bence
Cevap sahibi+1 yıl@Hakan32-34 onun için de öncesinde yaşanmışlık olması gerek. Düşününce bi öncesi varsa direk söylenmesi de çekici :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstedigin kisiye ortama iliski durumuna bagli, caninin cektigine gidip seks istiyorum senle demek, sözlü tacizdir..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Bana açık şekilde davran ası belli etmesi ya da güzel bir dille söylemesi çok hoşuma gider bende aynını yaparım açıkçası. Net olmauı seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından seni cook arzuluyorum doyurayimmi de direk hadi seviselim demek okuzce
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nasıl belli ettiğine bağlı. Balıkesirin çılgın eşekleri gibi belli ederse çok itici olurdu
10 Yorumlaçekici tabiki ama buradaki sorulardan gördüğüm kadarıyla turkıyede kızlar bunu dıle getırmekten cok cekınıor sanırım aıleler cok baskıyla buyutuyor kızları
10 Yorumla
+1 yılne itici ne cekici siradan bi durumdur bence
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılCekici olur istegi artirir ben direk hard a gecerim
10 Yorumla
+1 yılBiraz ağırdan almak önemli..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇekici abaza gibi değilse
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekici geliyor o an havaya bile uçarım
80 Yorumla
+1 yılabartmadigi sürece iyidir.
40 Yorumla
+1 yılÇekicidir, sert cümlelerle olursa bir de.
10 Yorumlaneden belirtiyorsun ki direk olaya giriş
10 Yorumla
+1 yılNasıl davranıldığına bağlı
10 Yorumla
+1 yılİstediğim kişi olduktan sonra gayet çekici bence
10 Yorumla
+1 yılÇekici hemde aşırı çekici candır böyleleri...
10 Yorumla
+1 yılYeri ve zamanına göre
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça belli etme, cilve yap
10 Yorumla
+1 yılBence çekicidir ve özgüven göstergesidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl söylediğine bağlı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin yeri ve zamanı var
10 Yorumla
+1 yılÇekici, zaten istendiğini bilmek güzel.
10 Yorumla
+1 yılKarı kocaysa itici değildir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. uygun bir anda söyleniyorsa çekici
10 Yorumla
+1 yılBence daha fazla kişiyi kendine çekersin
10 Yorumla
+1 yıl@hot_chocolate sence nasıldır bu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKolay insan olursunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazıları itici bulabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKime belli edildiğine göre değişir tabi
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruyu yanlış anlamışım. kimin belli ettiğine göre değişir
- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem