Bazıları istenme duygusuna karşı koyamayıp kolayca tahrik olurken, bazıları her zaman isteyen taraf olup baştan çıkarmayı tercih eder. Hangi duygu daha güçlüdür?

Bazıları istenme duygusuna karşı koyamayıp kolayca tahrik olurken, bazıları her zaman isteyen taraf olup baştan çıkarmayı tercih eder. Hangi duygu daha güçlüdür?

Bir erkek için bir kadını arzulamak oldukça libidoyu yükselten, hayvani dürtüleri kabartan birşeydir. Arzuladığımız kadın tarafından arzulanıyor olmak ise muhteşem bir duygudur. Ancak arzu duymadığın biri tarafından arzulanıyırsan bu da tam aksine itici gelir insana.
Tabiki. Arzu karşılıklı olmalıdır aksi kabul edilemez.
Birisi A noktasından G noktasına X zamanda ulaştırır, diğeri de B noktasından G noktasına X zamanda ulaştırır.
Peki her ikisi de X zamanda G noktasına ulaştıracaksa neden bir tanesini tercih edeyim? Bazen A noktasından yola çıkarım bazen de B noktasından yola çıkarım 😂
İstemek de istenmek de gayet güçlüdür, aralarından tercih yapamam. Fakat illa ki seçmem gerekirse istenmek olur. Çünkü istemek bizimle ilgili daha kontrol edilesi bir şey iken istenmek başkasının kontrolündedir, onun olması daha değerli bence.
Tabiki, zaten iyi bir seks için her zaman her ikisi de olacak. Ben sadece örneğin bende istenme hissinin beni tetiklemesi ve karşı koyamama durumu daha çok oluyor. İsteğimi de tetikleyen his diyelim. Bunu dolu dolu duyup hissetmenin yeri bende ayrıdır. Bazı insanlarda tabiki istemenin cazibesine karşı koyamıyordur, bu genelde erkeklerde daha sık olur diye düşünüyorum. Genel durum ne bir kontrol edeyim dedim bu yüzden.
Ben mesela istek duyunca bile istiyorum deyip başlamam. Önce tahrik eder istendiğimden emin olup duymak isterim.
Cevap
23Cevap
selam, benim için bu istenmektir
Sadece arzulandığımı bilmek bile beni son derece tahrik ediyor..
İstemek daha çok cezbediyor beni. İstediğim kadın ile uyumun çok daha fazla oluyor.
Bende istenme duygusu çok baskın. Arzulanan erkek olmak ayrı bi haz
ikisi bir arada olabilir... bazende karşı taraf beni istemesi hoşuma gider...
İstemeyi seviyorum ve sanırım sende istenmeyi kraliçe
Istemek daha tahrik edici. Ne kadar istediğine de bağlı..
deli gibi istmek benim için daha iyi
o hayvani içgüdülerimi kadına yansıtmak hosuma gidiyor
çok sert seks seviyorum birde boğaz sıkarım saç çekerim cajina dahil şaplaklarım
Mümkünse ben istiyim
İstediğin kişi tarafindan istenmek
İstenmek daha güzel
İsteyen bulursun umarım
@ateşiniyak isteyen çok 😊😊
Vermem diyorsun 🙂
@ateşiniyak her isteyene veremem ki
Oda doğru o zaman ilgisiz bırakma
Ben istemeliyim , kadın arzulanmalı
Arzulanmak işleri kolaylaştırıyor, daha iyi.
İstemek ve ulaşılmaza ulaşmak
Neden birini secelim ki
Birini seçmiyoruz, seks için ikisi de olacak zaten. Hangisinin daha cazip geldiğini seçiyoruz sadece, ağır basanı yani.
Istenmek, isteksizlige de iyi gelir
İstenmek arzulanmak çok daha güzel bence
2 side amasyada
İstenmek
Istenmek
Her ikiside bence
İstenmek
ikiside
Arzulanmak çok hoşuma gider
istemek
İstenmek
İstenmek